FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 610.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
kovac91 kaže...
Ova igra je totalni kaos,znaci u ponedjeljak sam dosao do divizije 2 i 2 puta zaredom osvoji draft,dobio cak i dobre pekove i pojcao si kvalitetno ekipu.od toga dana nisam pobjedio ni jednu tekmu osim 2 puta ali me nakon zavrsetka tih utakmica izbaci iz FUT-a i broji se kao poraz.Trenutno sam u div 6 i bas me zanima koliko nisko cu past

S obzirom da imam fetiš skupljanja igrača mogu ti potvrditi da što složiš bolju momčad igraš lošije tj. teže pobjeđuješ. Neugodno mi je postati momčad s kojom su me neki dan gotovo svi prebili. Kad pogledaš igrače, mislim da se teško može složiti nešto bolje. Popisdim, maknem ih i krenem igrati s rare brazilcima. Jedina IF kartica Jonas. Dobijem 8 tekmi za redom bez problema. Što se dogodilo prije toga da s ovim IF igračima služim za zahebanciju drugima? Svaka tekma je ista. Pogodim par stativa, fulam par zicera, protivnički golman brani ko lud a protivnik čim prvi put pređe centar i opisdi po golu zabije mi gol. Kad se to i ne dogodi, naletim na boljeg od sebe i opet izgubim. Strašno i frustrirajuće..

15 godina
FIFA 16

A imam istih 3 ekipe vec mjesec dana, ubijao sam div1 sad se mucim u div3. Radi se o tome da jednostavno ko da igraci ne reagiraju na kontrole, znaci dodam loptu neymaru koji je 6-7m udaljen i odmah stisnem trough ball ali ne on prvo primi loptu pa mu se odbije pa nakon 5 sec je doda u prazno i takve situacije di igraci koji bi trebali imat odlicnu kontrolu padaju preko lopte, jednostavno nista ne ide. Gubim od idiota sa 60% passa i 2 suta na gol i tooba dva sa 30m i onda jedan takav sjedne sa walkerom i ljevo nogom cisto u raslje pa di je tu logika. Nikad nisam volio te suteve nego passom doc do 16 i onda pucat ali vise to ne funkcionira jer svi igraju presssing i siluju a u napadu pucaju iz bilo koje pozicije i jednom se dog da igrac padne preko lopte,neki put ude jednom njegov d- silva skoci u duel sa boatenogm nadvisi ga i glavom zabije gol,... mislim uzas totalni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

A imam istih 3 ekipe vec mjesec dana, ubijao sam div1 sad se mucim u div3. Radi se o tome da jednostavno ko da igraci ne reagiraju na kontrole, znaci dodam loptu neymaru koji je 6-7m udaljen i odmah stisnem trough ball ali ne on prvo primi loptu pa mu se odbije pa nakon 5 sec je doda u prazno i takve situacije di igraci koji bi trebali imat odlicnu kontrolu padaju preko lopte, jednostavno nista ne ide. Gubim od idiota sa 60% passa i 2 suta na gol i tooba dva sa 30m i onda jedan takav sjedne sa walkerom i ljevo nogom cisto u raslje pa di je tu logika. Nikad nisam volio te suteve nego passom doc do 16 i onda pucat ali vise to ne funkcionira jer svi igraju presssing i siluju a u napadu pucaju iz bilo koje pozicije i jednom se dog da igrac padne preko lopte,neki put ude jednom njegov d- silva skoci u duel sa boatenogm nadvisi ga i glavom zabije gol,... mislim uzas totalni.

A gle, tako sam i ja igrao do ove fife i mogao sam sa svakim igrati bez beda. Sada što kažeš svi igraju presing i u tom presingu mi siluju svakog igrača i kako da onda razvijem igru? Da ne kažem da uklizuju ko kamikaze. U napadu liku oduzmem loptu po nekoliko puta i uvijek se odbije opet njemu? Lik me dere, baca, lomi i nema prekršaja. Ja uđem tijelom oduzmem loptu i krenem naprijed i evo faula za protivnika? Pa tko je tu lud? Moj svaki igrač ima pass igru bar 80, protivnikov nitko više od 70. Ja se ne mogu točno dodati dva puta on ne može pogrešno dodati? Sve naopako. Dok IF Aguero štopa loptu i krene prođe cijela vječnost. Uvijek dobijem ebeni gol iz prvog prelaska na svoju polovicu terena a ne mogu zabiti iz nekoliko zicera.

Šteta što nisam snimio gol od neki dan kaj sam dobio. Bio sam toliko razjeban da sam zaboravio. Lik centrira loptu, poluvisoku koja ide paralerno nekih metar dva od mog gola. Golman mi bio na neka četiri metra od gola. Baci se i u paradi uhvati loptu i s njom padne u gol. Neka 70 min, reza 0-0. Kako da sada čovjek ostane normalan, kako? Neki puta točno vidim da se tako nešto dogodi i protivniku i to uglavnom liku koji je bolji od mene. Lik me lomi, cijedi, ne mogu se sastati s loptom a on ne može zabiti. I onda sretan udarac, sretno dodavanje ili neko treće sranje i zabijem gol i dobijem 1-0. Znam kako se osjeća jer smo svi u obje situacije bili bezbroj puta. Ne kužim zašto nam to rade? Pa kaj je ebeno čudo ako puste da ti i ja u jednoj tekmi odlučimo tko je bolji? Zašto se petljaju u tako banalne stvari? Nemam problema ako je netko bolji ali dobijem slom živaca i životinjski poriv kad me igra ebe da nekoga zadavim.. Ako postoji vrag na kugli zemaljskoj onda je to ova igra bez ikakve dileme..

15 godina
FIFA 16

Upravo to, mislim kako jedan neymar moze tako lose kontrolirat loptu a njegov prokleti fekir ko da je isus sve mu se ljepi svaki dribling, sut i pokret je savrsen... Steta sta na pcu nemogu snimit golove koje dajem/dobivam jer mi komp umre ukoliko probam ali koliko sam ja takvih golova vidio... Sad u zadnjoj tekmi sam pogodio griezmanom sa desne strane terena , cca 30m udaljenosti suprotne raslje sa vanjskom ljevom... Pa molim te sto stvarno ti idioti sta rade fifu nikad nisu gledali nogomet. Zalosno je to sto se prosjecne igrace nagraduje puno vise nego dobre jer lakse je sa 30m opalit random sut nego predriblat 2 igraca i kroz dupli pas si otvorit poziciju. Nekako sam skuzio da sto manje razmisljam sta cu napravit u napadu to je bolje, znaci cim imam poziciju ili sam u naletu rokam po golu i ulazi masu toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ja sam prije kad mi se tako zaredaju porazi rasprodao sve igrace i slagao novu momcad,nakon toga odmah pocnem pobjedjivat.Sad namjerno ne zelim da vidim koliko cu pasti.Jos da dodam da sam citao negdje da ekipa natrpa klupu sa bronze igracima i pobjedjuje stalno.Kad bi to napravio imao bi osjecaj da varam,makar ova igra me vara konstanto pa mozda ne bi bilo lose da malo izjednacim sanse!

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Ma ja nekako odbijam vjerovat da to sa bronze igracima djeluje,mislim bilo bi presmjesno da su tako nesto ubacili u igru. A sto se tice ovog skupi igraci pa lose igraju tu se tjesim time da imam vise standarde i ocekivanja od jednog suareza i aguera u napadu nego da mi igraju "ivo" i "pero".

Sa njima da prime loptu bio bi zadovoljan. Ali u svemu tome imam osjecaj da igra ne reagira dovoljno brzo na moje kontrole i kao da ima sitan delay i to me koci. Prije sam scoope turn radio miljon pua na tekmi sad ga idem napravit igrac se okrece 5 sec vec ga troje oploki i uzme loptu. 

Moglo bi se rec da je u fifi uvijek umijesana neka visa sila 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
kovac91 kaže...
Ova igra je totalni kaos,znaci u ponedjeljak sam dosao do divizije 2 i 2 puta zaredom osvoji draft,dobio cak i dobre pekove i pojcao si kvalitetno ekipu.od toga dana nisam pobjedio ni jednu tekmu osim 2 puta ali me nakon zavrsetka tih utakmica izbaci iz FUT-a i broji se kao poraz.Trenutno sam u div 6 i bas me zanima koliko nisko cu past

Isti slučaj je bio kod mene prije par mjeseci.

Došao ja k'o baja do 2. divizije - reko, postao sam pro osvojit ću i 1. ako ovako nastavim.

Kad kurac, krenula serija isto kao kod tebe - pao sam u 6. ili 7., ne sjećam se više.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan

Pa ima smisla ovo s brončanima na klupi. Matchmaking the automatski stavlja s igračima koji imaju momčad slične snage, a tebi ta klupa spušta prosjek pa te radi toga stavi s nekim slabijim. 

14 godina
blowfish_cro kaže...

Pa ima smisla ovo s brončanima na klupi. Matchmaking the automatski stavlja s igračima koji imaju momčad slične snage, a tebi ta klupa spušta prosjek pa te radi toga stavi s nekim slabijim. 

Stavi te s nekim slabijim samo na papiru. Malo koristi od toga ako ne znaš igrati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 16

Ima nesto u tome svemu, u zadnje vrijeme pratim dosta hektic_jukez, inceptiona, i te malo bolje igrace i fascinira me sa neki od njih ustvari preziru igrat sa if igracima ili plavcima ovim jer imaju osjecaj da neki se ponasaju losije od nif kartica. Takoder vecina tih igraca nema neke bolesne momcadi tako da ima tu nesto isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

ima nesto. ne moze mi nikoreci,znaci u zadnjih10 tekmi, samo mi dajeigrace koji stalno izvode sve finte, svemoguce,istalno takve protivnike dobivam. onda neko vrime opet nema takvih ionda opet samo oni. jel se tojos kome dogadja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vukovic69 kaže...

Kakva dva gola na jednoj utkm iz slobodnjaka, ovaj od Inieste odlican, ali od Bejla je perfektan,kakav ugao, i to tik pored stative 

Ovaki slobodnjaci (kakvog si zabio sa baleom) su "ziceri" jos od fife 14. To je tipicni golmanski bug (krivo postavljanje) i ulazi u 99% slucajeva. I kad ne pogodis tik uz stativu golman zna dosta cesto ili "izbit" loptu u gol ili biti preko gol crte kad obrani... Kako movie kaze, ne samo da bi te u veteranskoj ligi razapeli da to primis, nego i u nizim zupanijskim ligama, takve slobodnjake brane golmani sa 120kg i pivom u ruci...

17 godina
Hexfire kaže...

Stavi te s nekim slabijim samo na papiru. Malo koristi od toga ako ne znaš igrati.

Tu se apsolutno slažem s tobom. Igrao sam s likovima koji imaju sve igrače ocjene 75 a igraju kao zmajevi. Jednostavno su bolji i ne mogu im ništa. I nije mi žao, tko je bolji bolji je. Jedino mi je malo čudno kada takvi igrači ocjene 75 ne mogu krivo dodati ili kada su fizički nadmočni ili pucaju po golu kao messi i ronaldo. Čemu onda rating igrača i ocjene kada svi mogu sve i kada sve to lakše napraviš s ovim nazivno slabijim igračima? Problem je što u ovoj fifi niti protivnik niti ja u većini tekmi ništa ne kontroliramo niti odlučujemo..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Pa da, ako ne znaš igrat ne pomogne ti ni 11 IF-ova protiv 11 brončanih, nije u tome poanta. Pričam pod pretpostavkom da si dobar, barem podjednako kao i protivnik. 

Inače, ti likovi što samo driblaju me opako nerviraju. Popizdim kad igram protiv takvog jer koliko god se ja branio, barem jednom po tekmi on uspije proći s jednim igračem moju čitavu obranu. Neki savjet za takve? Trenutno se samo povlačim, igram duboku obranu i puštam njega da pogriješi. L2 + X i tu i tamo pozovem double team. Opet nikako da uspijem odigrati tekmu bez primljenog gola protiv takvih. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2016 12:50 (blowfish_cro).

0 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Pa da, ako ne znaš igrat ne pomogne ti ni 11 IF-ova protiv 11 brončanih, nije u tome poanta. Pričam pod pretpostavkom da si dobar, barem podjednako kao i protivnik. 

Inače, ti likovi što samo driblaju me opako nerviraju. Popizdim kad igram protiv takvog jer koliko god se ja branio, barem jednom po tekmi on uspije proći s jednim igračem moju čitavu obranu. Neki savjet za takve? Trenutno se samo povlačim, igram duboku obranu i puštam njega da pogriješi. L2 + X i tu i tamo pozovem double team. Opet nikako da uspijem odigrati tekmu bez primljenog gola protiv takvih. 

U ovoj fifi je to nemoguće ili moraš biti ebeni ekspert. No ja to nisam. U prošloj fifi sam se branio bez većih problema protiv bilo koga a u ovoj se ne mogu obraniti niti protiv idiota koji ne složi dva dodavanja cijelu tekmu već davi jednog igrača od prve do devedesete minute. Nekaj su opako mijenjali u načinu obrane jer sada mi igrač pleše oko napadača ili se lopta jednostavno uvijek odbije napadaču ma kako mu je ja izbio iz nogu ili je napadač puno okretniji i brži u promjeni smjera od mog obrambenog. Uglavnom, tko je doktorirao na soliranju i cirkuskim potezima u ovoj fifi se teško od toga obraniti. Kako kažeš, uvijek jednom prođe i to zna biti dovoljno..

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kakv tim lik ima, izlazi iz utkm u 12 min, 2-0

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Upravo sam zavrsio diviziju 7,znaci prve 4 tekme dobivam likove koji imaju bas lose igrace,vidi se da su tek poceli sa UT-om i razvaljujem ih bez problema te mi fali 2 boda do promocije to jest 5 do titule,petu utakmicu me spoji sa likom koji ima messia,balea,neymara itd.Nakon toga sve utakmice su bile sa vrlo jakim protivnicima.Moj zakljucak je da ima nesto i u matchmaking sistemu te da se igra jednostavno trudi da oteza osvajanje divizije.

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Baš nepošteno što ti igra stavi nekog dobrog umjesto da non stop dobivaš likove koji su jučer prvi put zaigrali FIFU. Majke ti što sve se ne pročita u ovoj temi...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

FIFA 16 za PS4 20 kuna, sam je nosite što dalje i nju i FUT ma dat ću vam i plejku samo da je ne gledam više 

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

haha dam ti jos 20 za pleyku ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Prvi gol koji sam dao izvan 16 metara, ne racunaijuci slobodnjake, inace modric isto danas dao ovakav gol protiv Granade ( Slican)

0 0 hvala 0
17 godina
Vukovic69 kaže...

Prvi gol koji sam dao izvan 16 metara, ne racunaijuci slobodnjake, inace modric isto danas dao ovakav gol protiv Granade ( Slican)

Pa kaj si čekao do sada? U ovoj igri je lakše zabiti gol s 25m nego pogoditi prazan gol s 5m...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovu temu pod hitno treba preimenovat u Teorije Zavjere...

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Vukovic69 kaže...

Pa kaj si čekao do sada? U ovoj igri je lakše zabiti gol s 25m nego pogoditi prazan gol s 5m...

A ne znam, nekako mi se ljepse usetat u gol, dobre pasove odigrat, ali me igrica nenormalno nerira, uvjek dodaje onom daljem igracu

17 godina
Vukovic69 kaže...

A ne znam, nekako mi se ljepse usetat u gol, dobre pasove odigrat, ali me igrica nenormalno nerira, uvjek dodaje onom daljem igracu

Pa zato svi pucaju od kuda stignu. Rijetno dobijem gol iz izrađene akcije. Sve silovanje jednog igrača i udarci s dvadesetak metara. Izpočetka sam snimao golove s velike udaljenosti, prestao sam. Snimiš jednog i imaš ih sve. Svi su isti... Mogu sada linkati tridesetak posve istih golova s različitim igračima sa iste udaljenosti u isti čošak..

9 godina
neaktivan
Moze molim vas jedan dobar feedback na Ultimate Team mod u Fifi 16? Jucer sam uzeo igricu i danas krecem. Gledao sam youtubu i citao forume o tome, ali iskreno treba mi neko dobro objasnit na "zdravo seljacki" kako krenut, sto prvo napraviti i kako uopce funkcionira taj sistem? Hvala Vam unaprijed
11 godina
neaktivan
Nemoj ni kretat,ako vec moras u pocetku ce igra bit super zabavna a kasnije nek ti bog pomogne
14 godina
CptJack93 kaže...
Moze molim vas jedan dobar feedback na Ultimate Team mod u Fifi 16? Jucer sam uzeo igricu i danas krecem. Gledao sam youtubu i citao forume o tome, ali iskreno treba mi neko dobro objasnit na "zdravo seljacki" kako krenut, sto prvo napraviti i kako uopce funkcionira taj sistem? Hvala Vam unaprijed

http://www.fifauteam.com/fifa-16-ultimate-team-starting-guide/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
9 godina
neaktivan
Stari citao sam to, zato sam i napisao "zdravo seljacki" jer ovo je previse informacije za mene koji nikad nisam imao org Fifu. Znaci ukratko natuknice samo kako krenut velim ti razumio sam jedan dio al opet previse toga ima pa se samo izgubim
17 godina
CptJack93 kaže...
Stari citao sam to, zato sam i napisao "zdravo seljacki" jer ovo je previse informacije za mene koji nikad nisam imao org Fifu. Znaci ukratko natuknice samo kako krenut velim ti razumio sam jedan dio al opet previse toga ima pa se samo izgubim

Kreneš tako da otvoriš one prve packove tj. igrače koje dobiješ u startu. Potom s njima igraš i mučiš se ko isus dok  ne zaradiš nešto coinsa kako bi poboljšao momčad. Možeš i s manje muke pa kupiš nešto pointsa pa ako te posere sreća nema ti kraja ako ne što je izvjesnije krpaš s tim što imaš a i dalje te tjera kockarski duh na kupovinu novih pointsa jer sada će nešto sigurno uletjeti, bar tako svi misle. Nakon nekog vremena počneš luditi. Tu i tamo doma pukneš ženu, naravno rukom ili nogom. Ako nemaš ženu može poslužiti i sestra ili cura. Dobro se je istresti na slabijem čisto da se malo smiriš jer ova igra izvlači iz tebe sve najgore. Kada dođeš do ove faze onda si već pravi hakler u futu. Više ti ništa nije teško, lomiš gamepad, mahnito pušiš, piješ, udaraš, svađaš se sam sa sobom... uglavnom dobro došao u klub i znaj kad se pogledaš u ogledalo i zapitaš, što mi ovo treba, nisi sam... fifa 16 play beautiful..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice