Dobio sam k moj, da se tkao izrazim, to bi trebao bit preorder, znaci dobit bar dan prije...idem nastavit gledat film i svakih 10-15 min na mail gledat i svratit tu povremeno:) Spalit cu na zivce ovako cekajuci xd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probajte, mozda je slucajno online tamo
pokusajte instalirati viber na android ako ga ko ima sinoc je bio online
Znam za to, nema ga online..
znam da oni od mene nece vise ni kune dobit. Oni bi kao trebali bit provjerena i pouzdana stranica
Ne znam dečki, meni je stigao danas od eplati oko 6 sati.
Meni je sitgao key, sve je prošlo glatko. @dremmmaker šta piše na tvojoj naruđbi, jel piše uplaćena?
Ma on je iso lijepo laganini odspavat pa ce mozda sutra nastavit, ili mu ponestalo kljuceva..
Ako mu je ovo "dodatni" posao to nije moj problem, kao kupac, ima da mi isporuci ono sat sam mu platio, a ne da ja njega još moram ganjat i tako reč" molit" za nešto šta sam platio.
Njegov problem ako sutra radi, radim i ja pa kome sta...trebao je znat da ovaj "sanat" se ne sastoji samo od primanja naruđba i novca na racun, nego i od drugog djela di ON da kljuc na vrijeme...
Ja neznam kakav on sistem koristi niti sta tocno radi, al ako on nije u danu u stanju poslat lupam bezveze broj 100 komada kijeva onda stvarno neznam...da stvar bude bolja, još ih je i troje, jedan iz hrv, drugi iz bih, i treci neznam...
Ja neznam kakve on svemirske provjere treba radit, provjeri kupca, dal je placeno i to je to...i posalje key, oznaci kupca i key kao "otislo" i idemo dalje...zar za to treba cijeli dan? Ja u danu napravim toliko bankovnih zahtjeva da me pocne glava više bolit od svih tih podatka, brojeva i svega, al da se nemoze odradit to u jednom danu, mislim stvarno...
Da, piše uplaćena.
hmm nisam siguran zasto ne kupujete kod vecih dilera tih keyova (od kojih vjerovatno i ovaj marko nabavlja) , mozda nesto u vezi lakse uplate, nisam citao sve... , ali evo tko jos nije kupio mogu preporuciti dvije web stranice gdje kupujem cd keyove i gdje nikakvoga cekanja skoro pa i nisam imao
(tu sam kupio 4-5 igara)
a ovdje sam kupio fifu, u subotu ili nedjelju uplata u srijedu key
http://www.ultimatumgamekeys.com/en
Eplati upravo otišao offline sa gmaila. Znači možemo zaboraviti na igranje danas. 
Evo upravo se skinula igra (preload) i sad samo cekat 00.00h i rokat do 3-4h.
Ovi koji jos nisu dobili key suosjecam s vama.
A u vražju mater banda lopovska oću igrat kakav je to preorder???
Kome je zadnjem key došao? Jel se šalju još uopće ili je gotovo za danas?
Jesi ga bar stigo priupitat nesto a? xd...cccc...oso covijek spavat...ima nade još sat i 15 minuta xd...
Jesi ga bar stigo priupitat nesto a? xd...cccc...oso covijek spavat...ima nade još sat i 15 minuta xd...
Stalno sam pitao pitanja, ni na jedno nije odgovorio. Više voice callova sam mu uputio, također se nije odazvao.
Ovo mi je škola..
Mene samo zanima jel se keyevi još uvijek šalju ili je gotovo za danas da se mogu prestat nadati...
Skola i meni, a i njemu ce bit sljedece godine i ubuduce kupac manje...ko malo djete se radujem toj fifi ono, jedva cekam, ko da imam 13 godina se osjecam, sav u euforiji al ovako mi pokvari se sve...
Dodju da, al koja je svrha PREORDERA? bas ta, da dobiš na vrijeme, da stignes aktivirat, skinut ako treba i bit spreman za igranje kad se igra otkljuca u tvojoj regiji. Ili sam ja nesto krivo shvatio? Veliki neprofesionalizam...
Eto, sad ste dobili svoje.
Ma i nismo odibli svoje, samo pamet za sljedeci put:) Za mene eplati prekrizen :)
Ma i nismo odibli svoje, samo pamet za sljedeci put:) Za mene eplati prekrizen :)
Kad ce ti doci key ?
Kad ce ti doci key ?
Tko zna :)
Je imao tko sreće sa prvim gold packom od preordera? Donovan u mom packu, bit će 1-2k od njega.
Zasto se sad ova tema ne poveže s ovom? :)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-13-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/164740.aspx
Kad dobiješ mail od eplati sa statusom uplaćeno onda trebaš samo čekat key?
U pi**u materinu sjedim kao neki mulac i cekam a znam da necu docekati...cak mi se neda igrati niti 12 niti pes 2013...nego gledam gameplay-e na youtube-u i nadam se cudu...je*i se epalti...
Zasto se sad ova tema ne poveže s ovom? :)
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-13-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/164740.aspx
Riješeno.