- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja imam 35 pa ko neki mulac listam šta pišete
Ja čekam za ps3 da stigne ove dane. Do tad ću jogurt verziju za pc. Ne znam da li se isplati imati orginal fifu 13 za pc.
Mislim nemam pojma da li je zanimljivo cepati online. Pes mi nije bio zanimljiv online, barem meni nije...
sto se tice toga x360ce, meni isto ne radi, znaci stavim ga u folder u kojem je FIFA instalirana, pokrenem ga i automatski mi nade te postavke na internetu, no analog desno mi ne radi u igrici, zapravo ne znam ni koju funkciju ima posto ga nisam imao prilike iskoristiti...ne znam ima li jos nesto sto treba podesit?
ako analog iskljucim (dakle na joysticku) onda mi na desni analog poput dodavanja, mogu pucati s njim i tako, a kada mi je ukljucen nema nikakve funkcije?
znam da se desnim analogom brani kod penala, no ni u kojem slucaju mi nije radio (upaljen, ugasen) tako da ne znam, imam Strike2 od speedlinka...
Uplatio sam u 7.mjesecu isti dan kad je bio dostupan preorder, zato sam danas dobio key u 2 sata. Nisam se javio zato što nisam imao živaca čekati pa sam otišao igrat sa frendovima pravi nogomet :)
M za igrice nema dobne granice xd, ja mislim da cu u penziji doma rokat igre xd
evo ja sam konačno riješio svoj problem, konačno se nasao netko pametan na EA Chatu, stavit ce mi standard verziju igre i gold packvoe pocet slat od 5.10. jer imaju problem s UE kod downloada..
Jel vi ucite sta za skolu posto vidim da ste pola dana na bug-u
?
Promašio si temu, djeca su ti na PES-u :D
Jel vi ucite sta za skolu posto vidim da ste pola dana na bug-u
?
Promašio si temu, djeca su ti na PES-u :D
Ozbiljni ljudi igraju FIFU xd
sto se tice toga x360ce, meni isto ne radi, znaci stavim ga u folder u kojem je FIFA instalirana, pokrenem ga i automatski mi nade te postavke na internetu, no analog desno mi ne radi u igrici, zapravo ne znam ni koju funkciju ima posto ga nisam imao prilike iskoristiti...ne znam ima li jos nesto sto treba podesit?
ako analog iskljucim (dakle na joysticku) onda mi na desni analog poput dodavanja, mogu pucati s njim i tako, a kada mi je ukljucen nema nikakve funkcije?
znam da se desnim analogom brani kod penala, no ni u kojem slucaju mi nije radio (upaljen, ugasen) tako da ne znam, imam Strike2 od speedlinka...
Koji kontroler koristis?? Ako hoces mogu ti ja poslati svoj settings file pa da pokusas vidjeti radi li.
odnosno..ozbiljni ljudi igraju fudbal! pes je igra...ali fifa je nesto vise!!!
ajde moze, mozemo probati.
imam speedlink strike2, a taj config bacim di?
Ak oce neko nek me doda pa da bacimo koju danas.
El_T1gr3
ajde moze, mozemo probati.
imam speedlink strike2, a taj config bacim di?
daj mi samo mail posalji na pm
meni se veceras u ponoc aktivira igra (ili u jedan ako je po britanskom vremenu) pa ako je netko za baciti partiju veceras/iducih dana neka me doda , nick je
z3koo
meni se veceras u ponoc aktivira igra (ili u jedan ako je po britanskom vremenu)
Kakav sretnik? Čestitke...
Meni key nigdje na vidiku još uvijek...nadam se da če stiči do ponoč xd...
Jel odgovara na poruke, mailove?
Nisam mu slao majlove, budem sad jedan:D cisto da ga podsjetim xd
Base-host stavio sniženje za Fifu, 215 kn
Strašno neprofesionalno, nebi tolerirao nešto slično.
Pa nije da vam radi uslugu, preorder ste napravili da bi mogli prvi zaigrat, ne sutra, prekosutra.
Da se bar javi i kaže zašto kasni..
Strašno neprofesionalno, nebi tolerirao nešto slično.
Pa nije da vam radi uslugu, preorder ste napravili da bi mogli prvi zaigrat, ne sutra, prekosutra.
Da se bar javi i kaže zašto kasni..
Sta je najbolje, napravio sam u 7 mjesecu preorder, među prvima, tako rec kad je stavio u ponudu fifu 13 za 225 kn...al nema veze, samo nek stigne, sretno:D
pitanje. trenutno nisam doma, a dobio sam key od fife13 ultimate. dal ja moram taj key upisati prije 28. ili mogu i poslije?
pitanje. trenutno nisam doma, a dobio sam key od fife12 ultimate. dal ja moram taj key upisati prije 28. ili mogu i poslije?
Kad uhvatiš vremena...
Pridružujem se vojsci koja iščekuje keyeve s eplati... Valjda bude to noćas stiglo.
Kako su neprofesionalni ovi sa eplati...nikakvog odg., ja bi se ubio kada bi ovako poslovao... 
može link od kud skiadte fifu nakon što sam dobio key
Fifa 13 se preloada :)) Dodajte me na origin strbi_zg da halamo :)
Ja ću te dodat, al bojim se igrat kontra vas, ne znam kako španate 
Gotovo godinu dana igram na asisted i tek sam se sad ufuro na manual sve živo. Igra je nemoguće realnija.
Evo 9 sati prošlo još 3 sata do ponoći, još uvijek ništa od keya...vi koji ste pisali mail jeste dobili kakav odgovor skoro?
mislim, stvarno ko da je to neka znanstvena fantastika...ako ima 480 narudžbi i za svaku treba 3 minute onda u 24 sata se može sve poslati :D
a ako neki sistem(!?) to radi onda ne znam...
ma joj
Nema ništa od odgovora na mail. Nema ništa od keya..
Evo 9 sati prošlo još 3 sata do ponoći, još uvijek ništa od keya...vi koji ste pisali mail jeste dobili kakav odgovor skoro?
Ja sam slao mail s upitom oko podne i nisam dobio nikakav odgovor ali sam dobio key oko 18h