Da krenemo:
!.kada sam bio u banci raifaisen rekli su mi da ce fifa kosta oko 64 eura a sama igrica je tada bila 30 eura,dvou mio sam se i na kraju odustao jer bi me toliko kostala kod mene u prodavnici.
Pa sam onda zahvaljujuci ZOKI IMPEK-U,kupio lepo kljuc za fifu 13 ovde kod mene u srbiji za 32 eura,platio u dinarima,covek mi rekao da ce biti key oko 25-26 i stvarno tako je i bilo,plus mi je dao svoj skyype pa smo radi potvrde sherovali i sve je bilo kako treba,cak samga i dodao na originu da opicimo koju,i odmah u startu mu dao na znanje da cu uzeti i fifu sledecu dal za konzolu ili za pc i covek mi lepo rekao da oko toga ne treba da brinem.
Kao sto kaze darkside cisto profesionalno.i taj lik je imao oko 280 keyeva da posalje i svi su dobili izmedju 25- 26.Mogao je i on da salje svaki dan po 30 i boli ga uvo ali ne covek kako je rekao tako je i ispunio obecanje.
Sigurno ili ima dosta njih kojima salje ili je otisao u grad ili sto se kaze otisao da gleda film covek............Bas sam se iznervirao kada pomislim da sam i ja hteo preko eplati da uzmem.