FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Predpostavio sam tj nesto me je teralo da ne kupim fifu sa eplati!??

Da krenemo:

!.kada sam bio u banci raifaisen rekli su mi da ce fifa kosta oko 64 eura a sama igrica je tada bila 30 eura,dvou mio sam se i na kraju odustao jer bi me toliko kostala kod mene u prodavnici.

Pa sam onda zahvaljujuci ZOKI IMPEK-U,kupio lepo kljuc za fifu 13 ovde kod mene u srbiji za 32 eura,platio u dinarima,covek mi rekao da ce biti key oko 25-26 i stvarno tako je i bilo,plus mi je dao svoj skyype pa smo radi potvrde sherovali i sve je bilo kako treba,cak samga i dodao na originu da opicimo koju,i odmah u startu mu dao na znanje da cu uzeti i fifu sledecu dal za konzolu ili za pc i covek mi lepo rekao da oko toga ne treba da brinem.

Kao sto kaze darkside cisto profesionalno.i taj lik je imao oko 280 keyeva da posalje i svi su dobili izmedju 25- 26.Mogao je i on da salje svaki dan po 30 i boli ga uvo ali ne covek kako je rekao tako je i ispunio obecanje.

Sigurno ili ima dosta njih kojima salje ili je otisao u grad ili sto se kaze otisao da gleda film covek............Bas sam se iznervirao kada pomislim da sam i ja hteo preko eplati da uzmem.
17 godina
TheDarkSide kaže...

Skola i meni, a i njemu ce bit sljedece godine i ubuduce kupac manje...ko malo djete se radujem toj fifi ono, jedva cekam, ko da imam 13 godina se osjecam, sav u euforiji al ovako mi pokvari se sve...

Ja sam dobio key ali definitivno više nemam namjeru kupovati na toj stranici..  neprofesionalne ljude treba kazniti.  Sramota je da netko plati još u 7 mjesecu a onda ja koji sam paltio 12.09. dobijem prije od njega..

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa evo meni i nekolicini drugih s ovoga foruma je stiglo s Eplati. Nadam se da će dobit i ovi koji nisu, iako već su trebali dobit.

I nadam se da ste ostavili dobre podatke i tako to, to jest da je uplata uredu napravljena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja i Kix smo uplatili tako rec prvi dan kad je bila postavljena igr au artikal, za 225 kuna, a još uvijek nismo dobili, to je bilo negdje u 7 mjesecu, nesjecam se...ne vidim logiku u ovome, ne da krivim ove sta su dobili, al mislim mislim da smo ja i on trebali dobit među prvima, a onda svi redosljedom...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
FIFA 13

Pa ne kriviš ljude koji su dobili key, kriviš nekoga kome si dao novce prije 3 mjeseca, on ih je okrenuo 100 puta a od keya ni k..

Ovo nema smisla, trebao bi vam dati svakome ili bijesan popust na neku iduću igru čiji ćete key opet čekati ili nekaj.

Bar isprika, mene već živcira to kaj nemate key još!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedan dobar covijek mi je dao sada key koji ima viška, a ja cu njemu kad dobijem sa eplati pitja boga vratit. Iako je ovo key za standardnu verziju, boli me k. Mirna srca sam ja i on ce biti:) Hvala mu puno:)

16 godina
FIFA 13

Najs!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo aktivirao, prebacio full verziju fife 13, prepoznala mi, i sad cekam 1 ujutro da krenem igrat. A ovaj sa eplati nek posalje key da vratim covijeku koj je bio velikodusan, a nije trebao, i dao je na svoju ruku i nije znao ocu li ga zajebat ili ne, al posten sam maximalno i ostat cu.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

only 8 minutes

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

U 1? Zar nije od 00:00 ? Ili oni gledaju po UK vremenu? :(

0 0 hvala 0
13 godina

zasto 1 ujutro, jel nebi trebalo u ponoc biti dostupno?

13 godina
neaktivan
FIFA 13
Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo gaaaa krećemoooo

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Igraaaaaaaaajjjjjjjjjj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Mislim da je vrijem da odustanem sa čekanjem key-a od eplati za danas, nadam se da ce sutra ujutro sve bit sredeno, makar ne vidim smisao preordera ako ne mogu igrati od prve minute naručenu igru, neprofesionalno po meni ali dobro.. Uglavnom uživajte svi koji možete sada i ocekujemo prve dojmove ultimate teama {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Otključana je! {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedna jedina zamjerka za sada, igra je totalno prebrza. Stavio sam na slow, ali ovo je užas za igrat.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne znam zasto ovako trza :S

Iskljucim vsync i ukljucim D3DOoverrider i opet. Inace sam stavija sve na high, demo je normalno radija. Imam ATI graficku.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Why always me?!? Pokrenem igru i ona stane kod one animacije lopte u mrezi , znaci nece da udje u glavni meni, a onaj krug u lijevom donjem uglu se vrti i vrti i vrti..... Ako neko ima rjesenje molim vas napisite. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel vam oce u ultimate team

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sta je ovo majko mila brzi gonzalesi igraju fudbal ajoj...................
13 godina
protjeran
FIFA 13

Ima li tko ovdje da igra sa PS3 gamepadom? Dal ste uspjeli podesiti kontrole? 

Odigrao 3 utakmice, sve 3 tukao prelako. No kontrole me zezaju, ne radi mi analog, igram na d-padu, start ne radi, i jos dosta problema.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

imatel problema kod online igranja

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jumboY kaže...

Ima li tko ovdje da igra sa PS3 gamepadom? Dal ste uspjeli podesiti kontrole? 

Odigrao 3 utakmice, sve 3 tukao prelako. No kontrole me zezaju, ne radi mi analog, igram na d-padu, start ne radi, i jos dosta problema.

Ako koristiš MotionJoy, probaj stavit u njemu da Xbox 360 Controller, ja sam isto imao problema kad sam koristio Dualshock 2( to govorim za drivere one koje instalira)

17 godina
FIFA 13

Meni je igra čudo! Grafički osjetno bolja od demoa. Igrački ebeno ispolirana. Igrači fluidni, lijepo animirani. Možeš s njima raditi što hoćeš. Točno se vidi kako različiti igrači različito primaju loptu. Ne znam zašto neki pričaju da im je prebrza? Meni kao i svaka fifa do sada. Taman. Očito neki imaju probleme s grafičkom. Probajte zaključati igru na 60 frejmova. U menijima grafičke isključite AA i uključite ga u igri. Igra jednostavno leti kod mene. Za sada ne vidim nikakav tehnički problem. Oduševljen sam igrom. Jednostavno to je nogomet s dušom i što je najbolje, i izgleda jako lijepo. Mislim da će mi fifa do sljedećeg izdanja biti jako dobar prijatelj s kojim ću se svakodnevno družiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

meni je ovo definitivno prebrzo, uvjeren sam da ce izaci patch, ali zanemarivsi to gameplay je odlican :) 

osim sto mi se zadnjih 20-30min utakmice pojavio nepodnosljivi lag-trzanje, i cijelo vrijeme onaj micro-stuttering, u settingsima vise nema one postavke za micro-stuttering sto mi je rjesila to u fifi 12, ali mozda je ukomponirana u ovo disable aero... 

budem probao 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Sta je ovo majko mila brzi gonzalesi igraju fudbal ajoj...................

Užas. Doslovno užas.

Probao sam ultimate, ušlo je bez problema. 

Odigrao 2 tekme s burazom, ali prebrzo je. Bolesno prebrzo. Ovo moraju popraviti.

Vidi se da su first touch ispeglali.

13 godina
movie kaže...

Meni je igra čudo! Grafički osjetno bolja od demoa. Igrački ebeno ispolirana. Igrači fluidni, lijepo animirani. Možeš s njima raditi što hoćeš. Točno se vidi kako različiti igrači različito primaju loptu. Ne znam zašto neki pričaju da im je prebrza? Meni kao i svaka fifa do sada. Taman. Očito neki imaju probleme s grafičkom. Probajte zaključati igru na 60 frejmova. U menijima grafičke isključite AA i uključite ga u igri. Igra jednostavno leti kod mene. Za sada ne vidim nikakav tehnički problem. Oduševljen sam igrom. Jednostavno to je nogomet s dušom i što je najbolje, i izgleda jako lijepo. Mislim da će mi fifa do sljedećeg izdanja biti jako dobar prijatelj s kojim ću se svakodnevno družiti...

Koji mod si igro? Inace je FUT gameplay nesto brzi od h2h moda i offline moda. Odigraj jednu tekmu fut-a pa javi u vezi brzine. To mi je ipak briga broj 1 prije kupovine.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina
neaktivan
FIFA 13

igra je odlična, super fluidna i ispolirana do kraja..jedino što i mene muči je također brzina...sve se nekako prebrzo odvija, nadam se da ce to srediti.. ostalo je sve super :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li se mogu mjenjati emblem i dresovi od kluba u FUT-u?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice