FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.631
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13

Dobio sam k moj, da se tkao izrazim, to bi trebao bit preorder, znaci dobit bar dan prije...idem nastavit gledat film i svakih 10-15 min na mail gledat i svratit tu povremeno:) Spalit cu na zivce ovako cekajuci xd

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
FIFA 13

probajte, mozda je slucajno online tamo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

pokusajte instalirati viber na android ako ga ko ima sinoc je bio online

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Znam za to, nema ga online..

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

znam da oni od mene nece vise ni kune dobit. Oni bi kao trebali bit provjerena i pouzdana stranica

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Ne znam dečki, meni je stigao danas od eplati oko 6 sati.  

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Ja samo mogu reci da je eplati dobra stranica, vjerovatno nisu jos ovoliko navalu imali pa cak ni za COD. Ja sam siguran da je neki veliki problem u pitanju iako bi mogli javiti o cemu je rijec

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni je sitgao key, sve je prošlo glatko. @dremmmaker šta piše na tvojoj naruđbi, jel piše uplaćena?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 22:23 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ma on je iso lijepo laganini odspavat pa ce mozda sutra nastavit, ili mu ponestalo kljuceva..

Ako mu je ovo "dodatni" posao to nije moj problem, kao kupac, ima da mi isporuci ono sat sam mu platio, a ne da ja njega još moram ganjat i tako reč" molit" za nešto šta sam platio.

Njegov problem ako sutra radi, radim i ja pa kome sta...trebao je znat da ovaj "sanat" se ne sastoji samo od primanja naruđba i novca na racun, nego i od drugog djela di ON da kljuc na vrijeme...

Ja neznam kakav on sistem koristi niti sta tocno radi, al ako on nije u danu u stanju poslat lupam bezveze broj 100 komada kijeva onda stvarno neznam...da stvar bude bolja, još ih je i troje, jedan iz hrv, drugi iz bih, i treci neznam...

Ja neznam kakve on svemirske provjere treba radit, provjeri kupca, dal je placeno i to je to...i posalje key, oznaci kupca i key kao "otislo" i idemo dalje...zar za to treba cijeli dan? Ja u danu napravim toliko bankovnih zahtjeva da me pocne glava više bolit od svih tih podatka, brojeva i svega, al da se nemoze odradit to u jednom danu, mislim stvarno...

16 godina

Da, piše uplaćena.

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

hmm nisam siguran zasto ne kupujete kod vecih dilera tih keyova (od kojih vjerovatno i ovaj marko nabavlja) , mozda nesto u vezi lakse uplate, nisam citao sve... , ali evo tko jos nije kupio mogu preporuciti dvije web stranice gdje kupujem cd keyove i gdje nikakvoga cekanja skoro pa i nisam imao 

http://www.buygamecdkeys.com/

(tu sam kupio 4-5 igara) 

a ovdje sam kupio fifu, u subotu ili nedjelju uplata u srijedu key 

http://www.ultimatumgamekeys.com/en

0 0 hvala 0
16 godina

Eplati upravo otišao offline sa gmaila. Znači možemo zaboraviti na igranje danas. {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 22:42 (dreammaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo upravo se skinula igra (preload) i sad samo cekat 00.00h i rokat do 3-4h.

Ovi koji jos nisu dobili key suosjecam s vama. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

A u vražju mater banda lopovska oću igrat kakav je to preorder???

Kome je zadnjem key došao? Jel se šalju još uopće ili je gotovo za danas?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 22:45 (Radijator).

1 0 hvala 0
13 godina

Jesi ga bar stigo priupitat nesto a? xd...cccc...oso covijek spavat...ima nade još sat i 15 minuta xd...

16 godina
TheDarkSide kaže...

Jesi ga bar stigo priupitat nesto a? xd...cccc...oso covijek spavat...ima nade još sat i 15 minuta xd...

Stalno sam pitao pitanja, ni na jedno nije odgovorio. Više voice callova sam mu uputio, također se nije odazvao.

Ovo mi je škola..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Mene samo zanima jel se keyevi još uvijek šalju ili je gotovo za danas da se mogu prestat nadati...

13 godina

Skola i meni, a i njemu ce bit sljedece godine i ubuduce kupac manje...ko malo djete se radujem toj fifi ono, jedva cekam, ko da imam 13 godina se osjecam, sav u euforiji al ovako mi pokvari se sve...

14 godina
FIFA 13
Iz dosadasnjeg iskustva s Eplati, keyeve uvijek dođu

0 0 hvala 0
13 godina

Dodju da, al koja je svrha PREORDERA? bas ta, da dobiš na vrijeme, da stignes aktivirat, skinut ako treba i bit spreman za igranje kad se igra otkljuca u tvojoj regiji. Ili sam ja nesto krivo shvatio? Veliki neprofesionalizam...

17 godina
neaktivan
FIFA 13

Eto, sad ste dobili svoje.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Problem je sto ja kod nasih prodavača ne uzimam pre order zbog toga

0 0 hvala 0
13 godina

Ma i nismo odibli svoje, samo pamet za sljedeci put:) Za mene eplati prekrizen :)

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ma i nismo odibli svoje, samo pamet za sljedeci put:) Za mene eplati prekrizen :)

Kad ce ti doci key ?

Desmond Miles and Altair <3 Assassin's Creed <3 Real Madrid <3 Zeljeznicar <3 BiH <3
13 godina
ajdin99 kaže...
TheDarkSide kaže...

Kad ce ti doci key ?

Tko zna :)

15 godina
FIFA 13

Je imao tko sreće sa prvim gold packom od preordera? Donovan u mom packu, bit će 1-2k od njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad dobiješ mail od eplati sa statusom uplaćeno onda trebaš samo čekat key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

U pi**u materinu sjedim kao neki mulac i cekam a znam da necu docekati...cak mi se neda igrati niti 12 niti pes 2013...nego gledam gameplay-e na youtube-u i nadam se cudu...je*i se epalti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
axest kaže...

Riješeno.

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice