FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13
Encyanix kaže...
Lepi_Borko kaže...

Ej ljudi, nemojte se ljutit ako nekog iznerviram.

Bio sam na putovanju pa nisam bio online par dana. Može li mi netko dati neki extender ili nešto kako da brzo i bez gnjavaže povećam vrijeme poluvremena. Da ne čitam zadnjih 10 strana.. 

Hvala

Evo skini ovo i kad instaliras samo oznaci praznu kockicu skip intro i postavi si vrjeme poluvremena onda sejvaj i igraj ;)

Zaboravio si mu reci da se mora sing in u EA origin, da mu updejta zadnje squad, inace ce se igraci pomješati...

15 godina
Lepi_Borko kaže...

Bio sam na putovanju pa nisam bio online par dana. Može li mi netko dati neki extender ili nešto kako da brzo i bez gnjavaže povećam vrijeme poluvremena. Da ne čitam zadnjih 10 strana.. 

Hvala

evohttp://bit.ly/UbDP6Y

lnova65
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Lepi_Borko kaže...

Hvala

Evo skini ovo i kad instaliras samo oznaci praznu kockicu skip intro i postavi si vrjeme poluvremena onda sejvaj i igraj ;)

Hvala puno! Živio!

13 godina
neaktivan

Fala svima momčovi.

Ajde da nastavimo u revijalnom tonu, već mi je puna kapa ovih mojih speedlink vulgaris gamepada a nemam baš 5 i pol bulji za 2 xbox gamepada.

Koristi li netko neku repliku koja potpuno zadovoljava sve kriterije igre? da si naručim ako ima išta povoljnije. 

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Meni nigdje ne piše da je uplačeno, mislim pricao sam sa njime i zna za uplatu i rekao je da je sve, ok al nema nigdje na pismeno...uplatio sam, i javio mu se na mail je rje bilo nekih problema sa ccountom, i dao mu broj naruđbe, on mi je napisao ovo

"

Nema potreba da idete radit novu ako postoji ta. Nece biti problema nikakvih.

Lp "

Ako on tako kaže, onda bi sve trebalo bit u redu.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Encyanix kaže...
Lepi_Borko kaže...

Hvala

Zaboravio si mu reci da se mora sing in u EA origin, da mu updejta zadnje squad, inace ce se igraci pomješati...

Logiro sam se na store.origin al nemam pojma na kaj misliš.. 

13 godina
Lepi_Borko kaže...
TheDarkSide kaže...
Encyanix kaže...
Lepi_Borko kaže...

Hvala

Logiro sam se na store.origin al nemam pojma na kaj misliš.. 

U igri ( FIFA 13 Demo ) u meniju idi na Online i idi EA Origin Account settings, na to uđi, i onda kad ti uđe, idi back i idi na Match day ( tamo di ides igrat, i trebalo bi bit sve uredu sa teamovima :)

13 godina
neaktivan

U igri ( FIFA 13 Demo ) u meniju idi na Online i idi EA Origin Account settings, na to uđi, i onda kad ti uđe, idi back i idi na Match day ( tamo di ides igrat, i trebalo bi bit sve uredu sa teamovima :)

Hvala od srca :beer:

13 godina
Lepi_Borko kaže...

Hvala od srca :beer:

Nemoj zaboravit, to moras svaki put radit kad uđeš u fifu 13 demo, kao i sve ostale konfiguracije ( kontrole, grafika, kamera ili bilo sta u settings )

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Hvala puno za ovo{#}

13 godina

Radi rivatuner i D3D3 sa fifom? Smanjilo stekanje ili totalno uklonilo? Meni nema trzakanja uopce :))

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Radi :)

:)))

Fala bogu da sam se sjetio toga prije par godina, prckat, jer sam i prije imao Rivatuner za neke druge igre mi je trebao, al sluzi i za FIFE:))

17 godina
Praetorian1 kaže...

Evo ja sam sad ošo u svoj profil, to jest povijest narudžbi i piše mi status uplaćena.

I kod mene status, uplaćeno....

14 godina
FIFA 13

DarkSide vjeruj, spasio si me {#}

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 1
13 godina
rookica19 kaže...

Drago mi je cuti da je pomogla metoda...davno sam je postao i na EA forume, i tamo je 90% ljudi pomoglo, al cudi me da na bug forumu jako malo ljudi zna za to...ocito vecina nasih neide na EA forume...

13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Kako si rješio problem? {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Status na base hostu : Papiri napokon gotovi! Amen! Sada napokon dolazi domena i hosting i krećemo s radom! :)

I onda doli u komentaru : Pes 2013 je 269kn. Dostupan odmah čim stranica bude online.  Nebitno što je PES, ali mi pari da je preskupo, znam da sam uzeo 2012 za 189kn...Sad se bojim koliko će bit FIFA, oće li uopće bit šta jeftinije nego na e plati. U komentaru na drugom statusu je ovo napisa : Sada je potvrđeno da ćemo imati FIFA 13 i FIFA 13 Ultimate Edition, valjda ce nekome odgovorit kolika ce bit cijena...zna se da je spominja negdje oko 160kn prije nekih 2 tjedna...

0 0 hvala 0
13 godina
Lepi_Borko kaže...
rookica19 kaže...

Kako si rješio problem? {#}

Citaj gore, stranicu dve naci ces :))

13 godina
neaktivan

gledam ovaj klip i pitam se na koju foru je snimljena tekma da bude u dobro rezoluciji i da je hd,koji program je tu koristen,ja sam probao preko fraps al nije to to,u cemu je caka?hvala

I da pogledaj te ronaldinja i njegove skilove (

),zar to ne podseca na fifu 13 tj ono fency dodavanje,dribling i kontrola lopte,stvarno su se potrudili iz ea da nam priblize fifu 13 realnom fudbalu koji gledamo na ekranima kada igraju majstori.Hvala im na tome i pritom sam veliki fan barse i naravno moje crvene zvezde i roberta prosineckog.

15 godina
Red_Star_Forever kaže...

gledam ovaj klip i pitam se na koju foru je snimljena tekma da bude u dobro rezoluciji i da je hd,koji program je tu koristen,ja sam probao preko fraps al nije to to,u cemu je caka?hvala

oni igraju na xboxu a ne na PC-u.. koriste neki hd snimač il tako nešto...

0_o
14 godina
FIFA 13

HD PVR kamera

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Znam da sam dosadan ali strasno me nervira kad upalim rivatuner, odem u foleder i upalim d3overider stavim ko sto ste rekli i lag i dalje ostane isti (cak se zna i povecati).
Il sam ja nes pogrijesio ali fraps pokazuje manje frejmova.
Molim za rjesenje.

0 0 hvala 0
16 godina
rookica19 kaže...

HD PVR kamera

Nema tu nikakve kamere.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
Nego?
14 godina
FIFA 13

je, to je to, slušaj malo po videima, jackattack i nepentheZ snimaju sa HD PVR kamerom

iii, tako kažeš {#}

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 18:07 (rookica19).

0 0 hvala 1
16 godina
rookica19 kaže...

je, to je to, slušaj malo po videima, jackattack i nepentheZ snimaju sa HD PVR kamerom

iii, tako kažeš {#}

"HD PVR is the world’s first High Definition video recorder for making real-time H.264 compressed recordings at resolutions up to 1080i. is the world’s first High Definition video recorder for making real-time H.264 compressed recordings at resolutions up to 1080i. "

Mislim da te malo zeza zbog tog što si napisao kamera, a kamere zapravo nema nigdje :D

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo sad bas na faceu pise da ce u basehostu fifa standard edition-235kn

A ova ultimate edition-260kn, al pise da ce mozda popusti neki biti prvi dan

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

a ubi me sad, on govori HD PVR camera pa je to meni kamera :P

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
simo97 kaže...

Znam da sam dosadan ali strasno me nervira kad upalim rivatuner, odem u foleder i upalim d3overider stavim ko sto ste rekli i lag i dalje ostane isti (cak se zna i povecati).
Il sam ja nes pogrijesio ali fraps pokazuje manje frejmova.
Molim za rjesenje.

Nesto si ocito fulao...jesi stavio u control panelu od ATI/NVIDIE sve na default? i Mako triple buffering in control panela, isto tako kad palis fifu, makni wait for vsycn jer bezveze dajes dve iste komande pa ti se mogu fifa i d3d3 svađat ( jer u d3d forsaš triple buffering i vsycn) Da nisi mozda krivi exe od fife stavio u d3d??

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice