FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.221
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
TheDarkSide kaže...
Pero777 kaže...

Ja se ne razumijem bas tolko u racunala,ali dali ce mi fifa 13 raditi dobro na malo visim postavkama sa grafickom karticom nvidia geforce 9800gt?

Sta se tice graficke, mislim da bi trebalo sve uredno, pitanje koji procesor i ram imaš...

Procesor mi je AMD Athlon(tm) II X2 250 2.99GHz
i imam 2gb rama 

13 godina
Pero777 kaže...
TheDarkSide kaže...
Pero777 kaže...

Ja se ne razumijem bas tolko u racunala,ali dali ce mi fifa 13 raditi dobro na malo visim postavkama sa grafickom karticom nvidia geforce 9800gt?

Sta se tice graficke, mislim da bi trebalo sve uredno, pitanje koji procesor i ram imaš...

Procesor mi je AMD Athlon(tm) II X2 250 2.99GHz
i imam 2gb rama 

Vrtit ce bez problema ne brini...i taj proc mislim da mu mozes otvorit još jednu jezgru...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Procesor mu je sigurno u redu, 100%.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ga imam, tournament edition. Zadnji dan sesto mjesecne garancije mi rikne (RB i lijeva gljiva) uspio kontaktirat razera i iak mi prihvatili garanciju i dali novi. Nakon par mjeseci mi otisla guma s gljive :facepalm: 

poludio sam, ali sad ga igram bez te gume... malo teze ali radi 

13 godina
CroChef kaže...

ja ga imam, tournament edition. Zadnji dan sesto mjesecne garancije mi rikne (RB i lijeva gljiva) uspio kontaktirat razera i iak mi prihvatili garanciju i dali novi. Nakon par mjeseci mi otisla guma s gljive :facepalm: 

poludio sam, ali sad ga igram bez te gume... malo teze ali radi 

TO je ono sta sam rekao...razer je previse izprckao i nakraju napravio jedno veliko ništa od toga...rađe kupit xbox360 gamepad original od microsofta nego neki buckuris...

Oni koj su igrali FIFA 12 UT prije izlaska FIFE 12, kakvi se bonusi dnevni dobivaju? Moze netko pojasnit? besplatni paketi, vise coinsa ili sta?

14 godina
neaktivan
FIFA 13
zašto mi neće uć u utakmicu ? sve fino ide i kad kliknem na kick off on me izbaci i piše FIFA stopped working...?! u čem je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...

Oni koj su igrali FIFA 12 UT prije izlaska FIFE 12, kakvi se bonusi dnevni dobivaju? Moze netko pojasnit? besplatni paketi, vise coinsa ili sta?

Prošle godine su davali daily giftove i onima koji su tek počeli s FUT-om prvi put. Moguće da će biti stvari podjednake kvalitete. Nije bilo ništa spektakularno, manji paketići uglavnom bronze i paketići s coinsima od 200 do 1000 coinsa mislim. Ono, nije sad da ćeš u novu sezonu uči sa 4 messija u napadu, ali i to malo što se dobije će biti od korisit jer je početak najteži.

17 godina
FIFA 13

Interesantno?  Jesu li cijene određivali po kvaliteti igre ili su imali neki drugi kriterij?

http://www.gmc.hr/fifa-13-ps3.aspx

http://www.gmc.hr/pes-2013-ps3-pro-evolution-soccer-2013.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Interesantno?  Jesu li cijene određivali po kvaliteti igre ili su imali neki drugi kriterij?

http://www.gmc.hr/fifa-13-ps3.aspx

http://www.gmc.hr/pes-2013-ps3-pro-evolution-soccer-2013.aspx

nema kriterija..takva je trenutna situacija za preorder PESa.... za fifu ne znam iskreno...

17 godina
HDesignz kaže...

nema kriterija..takva je trenutna situacija za preorder PESa.... za fifu ne znam iskreno...

Ma znam, malo zekapeka.  Prošle godine je fifa bila 50 kn jeftinija... no ovolika razlika nije bila nikad. 

14 godina
FIFA 13

čekanje web appa {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
rookica19 kaže...

čekanje web appa {#}

Stize navecer oko 7-8

14 godina
v3cos kaže...
zašto mi neće uć u utakmicu ? sve fino ide i kad kliknem na kick off on me izbaci i piše FIFA stopped working...?! u čem je problem?

još jednom ponavljam, spasivši tako mnoge duše ovog foruma, skini najnovije drivere za svoju grafičku karticu i trebalo bi ić ko po loju {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Čudi me kako nitko nema probleme prisutne kod mene. Mada me to ne muči jer ih znam riješit.

Događa se ovo - ja niti ne mogu uć u FIFU (i 12 i 13) ako prvo ne uđem u My documents/FIFA 13 Demo/Instance0 i podesim datoteci replay0 postavke na read-only.

Također, ne može mi save-ati igru ako ne uključim admin prava.

+ grafiku mogu jedino podesiti i onom file-u fifadefautlsetup ili kako se već zove :)

Mislim da bi bilo poželjno da se napravi jedan topic (koji se zaključa) sa svim mogućim početnim problemima u fifi (gamepad,nemogućnost spremanja napretka,grafika,eventualno trzanje igre)

kako bi se ljudi lakše i brže snašli bez nepotrebnog traženja po forumu.

2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

EA Webpage is not available {#}

nadam se da to znači jedno, postavljanje FUTA {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
rookica19 kaže...

EA Webpage is not available {#}

nadam se da to znači jedno, postavljanje FUTA {#}

Pa samo dio sa fut-om ne radi, a tak je cijeli dan danas.

14 godina
FIFA 13

meni stranica cijela uopće ne radi o.O

EDIT: evo radi

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 18:17 (rookica19).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

lol vec se crashao webapp :D :D :D

evo ja izgleda usao u webapp...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 18:55 (Smece2).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
već je dosta ljudi uspjelo ući na web app i dobili su neke zanimljive igrače, vidio sam Davida Luiza, Pedra, Girouda itd. itd.
lijepo se može zaraditi već prvi dan sa samo malo sreće...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

meni pise samo jos uvijek under maintenance...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

meni ne radi cila stranica, piše neki proxy 502 error, može neko rješenje?

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ovi koji su upali na stranicu kažu da su samo refreshali cijelo vrijeme dok nije otvorilo.

ja pokušavam ali ne ide...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:19 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

jel tebi uopće stranica cijela radi ili samo web app ne radi

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
z1k4 kaže...

meni pise samo jos uvijek under maintenance...

Ja nemogu ni uc na fifa 13 stranicu, vjerovatno masu ljudi pokusava...mater im xd...

15 godina
rookica19 kaže...

jel tebi uopće stranica cijela radi ili samo web app ne radi

ne radi mi samo web app, na cijelu stranicu nisam ni išao. web app mi je u bookmarksima pa imam direktno link.

14 godina
FIFA 13

hvala bogu da nisam jedini, mislio sam neko sranje se opet meni događa, aj odo ja igrat demo, pa ću kasnije sve tu pregledat :D

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

lnova65

0 0 hvala 0
13 godina

Znali su da ce bit hebena guzva, mogli su nabacit još koj server cisto da rasterete promet, ovako najdalje di dolazim je bijela stranica, veliki pomak, više ne dobivam 502 error xd

15 godina
TheDarkSide kaže...

Znali su da ce bit hebena guzva, mogli su nabacit još koj server cisto da rasterete promet, ovako najdalje di dolazim je bijela stranica, veliki pomak, više ne dobivam 502 error xd

možemo biti sretni ako ćemo uopće i uspjeti danas ući u web app. Sjećam se prošle godine kad se 2 dana čekalo da proradi normalno.

svi znamo u kakvom su stanju njihovi serveri, žalosno je to što ne ulažu više u to.

13 godina

Desio se pomak! hahaha...uspio sam doc do stranice, i kad idem pod Web App doalzi mi ovo:

Forbidden

You don't have permission to access /soccer/fifa-ultimate-team on this server.

yearh right, nemam dozvolu pristupa:) fuck you EA xd...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice