FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

Tu ti je riva tuner....instaliras ga, pokrenes, nakon sta ga pokrenes ides tamo di si ga instalirao Program Files Rivatuner 2009 i ides u folder Tools, nađi D3D3 Overrider, upali Overrider, stavi da se pali sa startupom. u D3D Overrideru imas desno listu igara odnosno exe-a idi na prvi gore Global i stavi Aplication detect level na None, onda idi dole Add i dodaj exe od fife koji pokrece fifu, i stavi aplication detect na High, stavi dole Forced Trile buffering na ON i i stavi Forced VSYCN na ON, i to je to....samo pazi, to ti mora bit upaljeno i konfigurirano, TEK ONDA upali FIFU, isto tako Mora ti RivaTuner bit upaljen da bis mogao upalit D3D Overrider...mislim sam bio jasan:)) Ako ti se rivatuner zali da imas undetected drivers, zanemari to...

I da, u control panelu, od ATI ili NVIDIE, stavite sve na default...da se Rivatuner/D3D3 ne svađaju sa control panelom

VAZNO: RivaTuner mora radit prije nego se D3DOverrider upali, i obadva moraju radit prije nego se FIFA upali, stavite obadva da se pale sa windowsima ( ne brinite, ne trose skoro nista, odnosno necete ništa osjetit )

14 godina
FIFA 13

hvala, idem pokusat sad :)

EDIT:mislim da je uspješno obavljeno :D

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 17:02 (rookica19).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

jel mi mozete rec jer se bas ne razumijem u to,jel se moze igrati fifa s ovim laptopom http://www.robot.hr/laptopi/notebook-samsung-300e5x-a02hr.html ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Zašto mi je upload gumb zasivljen kada pregledavam highlightse?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tlev kaže...

jel mi mozete rec jer se bas ne razumijem u to,jel se moze igrati fifa s ovim laptopom http://www.robot.hr/laptopi/notebook-samsung-300e5x-a02hr.html ?

Ovdje lik igra FIFU 12 sa identičnom konfiguracijom pa mislim da bi ti i 13 morala ići čisto ok. Na nekim medium low postavkama naravno. 

13 godina
neaktivan

hvala

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja se ne razumijem bas tolko u racunala,ali dali ce mi fifa 13 raditi dobro na malo visim postavkama sa grafickom karticom nvidia geforce 9800gt?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Makar nema veze sa Fifom 13,al ajde nek me doda na origin ( id : creepzonja ) neko kome se igra 12 .. pa da ubijemo dosadu :D

0 0 hvala 0
13 godina
Pero777 kaže...

Ja se ne razumijem bas tolko u racunala,ali dali ce mi fifa 13 raditi dobro na malo visim postavkama sa grafickom karticom nvidia geforce 9800gt?

Sta se tice graficke, mislim da bi trebalo sve uredno, pitanje koji procesor i ram imaš...

14 godina
FIFA 13

za**balo nas na eplati, ja sad krenija vidit narudžbu kad ono izbrisano, sad moran uplaćivat 255...

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
rookica19 kaže...

za**balo nas na eplati, ja sad krenija vidit narudžbu kad ono izbrisano, sad moran uplaćivat 255...

Heh, ja sam svoju platio davno, 225 kn...

14 godina
FIFA 13
Cujte uvijek ima negdje drugdje jeftinije

0 0 hvala 0
13 godina

Ajd vi koj ste narucili sa eplati, idite si u account i pod povijest transakcija ili naruđba, jel imate išta? Ja nemam ništa, a prije sam imao naruđbu, tj pisalo je da je izvršena...

14 godina
FIFA 13

ehehehheehe, tako je i meni, al ja nisam uplazio bio :D

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina

Ma ja sam ionako pricao sa njime preko maila, a i imam račun o uplati tako da s moje strane sve uredu, na njenu je da posalje 28.9 key...u slucaju da ne pošalje, postoji račun o uplati u banci, njegova adresa, ime prezime, tako da sumljam da bi si netko dozvolio da se kocka :)) Nek se jave ovi koj su uzimali i prije sa eplati, ono cisto potvrda da su dobili ono sta su uplatili...

14 godina
FIFA 13
MW 3 sve cisto i uredno bilo odrađeno

1 0 hvala 0
13 godina
RedHill kaže...
MW 3 sve cisto i uredno bilo odrađeno

:)) Al isto pod povijest transkacija i naruđba nemaš ništa? To je onda ili bug stranice ili on to uopce ne stavlja...

Jesi dobio kakvu potvrdu naruđbe? mail nešto?

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ajd vi koj ste narucili sa eplati, idite si u account i pod povijest transakcija ili naruđba, jel imate išta? Ja nemam ništa, a prije sam imao naruđbu, tj pisalo je da je izvršena...

Evo ja sam sad ošo u svoj profil, to jest povijest narudžbi i piše mi status uplaćena.

13 godina
Praetorian1 kaže...
TheDarkSide kaže...

Evo ja sam sad ošo u svoj profil, to jest povijest narudžbi i piše mi status uplaćena.

Meni nema nista na accountu...ali na mailu imam broj naruđbe i onda naknadno mail Odrađena...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jesi ti uplatio?

Probaj osvježit stranicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Jesi ti uplatio?

Probaj osvježit stranicu.

Uplatio sam davnih dana još po onoj staroj cijeni od 225,25 kuna...našo sam naruđbu na mailu, ali nemam u accountu ništa...probao sam refresat i sve :)

16 godina
neaktivan
FIFA 13

jel ti na Emailu piše uplaćena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Uplatio 27.8 225 kn, piše uplaćeno, dobivam key 28.9, svi koji nisu uplatili a preordali su moraju platiti 255 kn.

EDIT: Evo slika. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 21:01 (KiX777).

0 0 hvala 1
13 godina

Ne pise uplacena, samo prvi mail da sma napravio naruđbu, i drugi mail da je naruđba obrađena, al nema nikakvog maila da je uplačeno.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Mora ti pisat da je uplaćena, meni piše i na emailu i na stranici da mi je uplaćeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Mora ti pisat da je uplaćena, meni piše i na emailu i na stranici da mi je uplaćeno.

Meni isto. Imali smo sreće što smo uplatili, a ne čekali u nadi da će se smanjiti cijena. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Meni nigdje ne piše da je uplačeno, mislim pricao sam sa njime i zna za uplatu i rekao je da je sve, ok al nema nigdje na pismeno...uplatio sam, i javio mu se na mail je rje bilo nekih problema sa ccountom, i dao mu broj naruđbe, on mi je napisao ovo

"

Nema potreba da idete radit novu ako postoji ta. Nece biti problema nikakvih.

Lp "

15 godina
FIFA 13

http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20120928T00&p0=281&msg=FIFA+13%21%21%21%21%21 

evo countdowna do izlazka igrice.

Sve je vec isplanirano. U cetvrtak navece stavljam skidat igricu i idem spavat oko 9 da bi se ustao sljedeci dan oko 7-pola 8. Zatim igram do nedjelje navecer.

{#} {#}

lnova65

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ej ljudi, nemojte se ljutit ako nekog iznerviram.

Bio sam na putovanju pa nisam bio online par dana. Može li mi netko dati neki extender ili nešto kako da brzo i bez gnjavaže povećam vrijeme poluvremena. Da ne čitam zadnjih 10 strana.. 

Hvala

15 godina
Lepi_Borko kaže...

Ej ljudi, nemojte se ljutit ako nekog iznerviram.

Bio sam na putovanju pa nisam bio online par dana. Može li mi netko dati neki extender ili nešto kako da brzo i bez gnjavaže povećam vrijeme poluvremena. Da ne čitam zadnjih 10 strana.. 

Hvala

Evo skini ovo i kad instaliras samo oznaci praznu kockicu skip intro i postavi si vrjeme poluvremena onda sejvaj i igraj ;)

Jos nemam svoj potpis :(
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 22:08 (Encyanix).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice