Hm kada otvorim origin pise mi da se skida update za fifu ali nista od toga?cijelo vrijeme stoji na 0%
bilo tko?
Hm kada otvorim origin pise mi da se skida update za fifu ali nista od toga?cijelo vrijeme stoji na 0%
bilo tko?
bilo tko?
Probaj reinstall Origina...naravno zapamti di si instalirao igre, tako da poslje u opcijama Origina namjestis di da ih "trazi"
bilo tko?
Probaj reinstall Origina...naravno zapamti di si instalirao igre, tako da poslje u opcijama Origina namjestis di da ih "trazi"
Hvala,ali upsio sam drugacije rijesiti problem.Stisnuo sam Cancel Update i onda otisao desni klik pa check for update i skinulo se i instaliralo :)
gdje cu kupiti fifu 12 dal je neko kupovao i na kojoj stranici
Kako da instaliram ovaj tweaker :( ?
Nakon instaliranja kad pokrenem pise mi nesto "To run this application you need to install net framework v4.0.30319 :(
Znači da nemaš instalirano ovo http://www.filehippo.com/download_dotnet_framework_4/ te ga moraš instalirati
hvala :D
Ne opterećujte se FIFA-inim dimenzijama jer nisu pogođene. Kao što ste i sami primjetili. A vjerojatno vidite da su i vratnice predebele, kao i cijelo igralište da nije pogođeno s omjerima. Ali kao što rekoh, ne opterećujte se time. EA očito ne cilja na presliku realnosti već "nišani" ugođaj, dojam...
Nakon prepiske malo sam istraživao omjere gola i igrališta iz različitih kamera. Više manje sve je o.k. osim u kameri s kojom ja igram a to je tele. Na njoj su fakat dimenzije gola promašene kao i peterac.
Složio bnih se da su stative malo predebele. To je slučaj sa svim kamerama...
Koliko je pouzdan eplati kod kupnje tih keyeva?
Pouzdan je, vec sam narucio bio 3 keya (fifa 12, bf3, close quarters) i doslo mi je u roku pola sata.
lnova65
Vidjet ćemo 28-og
.
Koliko znam, ljudi uglavnom pričaju pozitivno.
Baš me zanima kak će bit igrat kad krenemo igrat online, mislim da će bit predobro. Prošle godine nisam baš igrao FUT, ali ove budem.
FUT dali to igraš i ti sam kao i ostale tekme ili je to na principu managera?
ti si imanager,i igras,kupujes,prodajes igrace,kroz utakmice skupljas pare,zatim kupujes igracima po na osob ugovore kada nekom istekne,zatim ako se povrede,kupujes stadion koji oces,dresove,loptu,trenere za sut,pas,odbranu,brzinu,kondiciju itd.Najveca zaraza na fifi12 a sada jos veca na fifi 13.I da kupujes i trenera,sam postavljas formaciju,igras turnire za pare mislim za coinse.
na Eplati je 66 konvertibilnih maraka to je oko 35 eura imali negdje jeftinij e a sto je najbitnije da je pouzdano?
dali je neko ovdje kupovao http://mysteam.net/store/index.php?route=product/product&product_id=134&tracking=4f5203342f6e0¤cy=EUR
Evo uspio sam srediti kontroler, bio je problem sa driverima(instalirali su se od MotionJoya, a ne od Xboxa). Igra je odlična, jedva čekam da dođe full verzija. Uklizivanje su popravili jako, ono u FIFI 12 je bilo grozno.
da li ima neko ko je imao lag?...a uspio da ga popravi?
da li ima neko ko je imao lag?...a uspio da ga popravi?
Neznam na kakav lag, mislis, al pogledaj moje odgovore u prijašnjim stranicama ( neznam tocno kojoj, sve sam lijepo objasnio kako se riješit laga, rivatunerom i tako to ) Al ste ljeni citat nazad pa samo pitate...
Jedan lijep gol Gervinha na World Class. Izvrtio Companyja i zakucao loptu kraj Harta.
ima neko ati radeon hd 4350????
Čak i da netko ima, ne znači da će ti njegovo rješenje pomoči. Nevjerojatno je koliko muke imaju vlasnici ATI kartica s igrom. Veliki minus za EA. Morat ćeš vjerojatno sam guglat i isprobavat rješenja jer nema univerzalnog. Znam pouzdano jer sam se sa 12 gnjavio godinu dana da bi koliko toliko radila kak spada. Nedavno sam prešao na GeForce, prvenstveno radi FIFE.
Čak i da netko ima, ne znači da će ti njegovo rješenje pomoči. Nevjerojatno je koliko muke imaju vlasnici ATI kartica s igrom. Veliki minus za EA. Morat ćeš vjerojatno sam guglat i isprobavat rješenja jer nema univerzalnog. Znam pouzdano jer sam se sa 12 gnjavio godinu dana da bi koliko toliko radila kak spada. Nedavno sam prešao na GeForce, prvenstveno radi FIFE.
nevjerojatno, ja imam radeon 5850 i nemam nikakvih problema ni sa fifom 12 ni 13, full detalji, 4XAA, 1920x1080 rezolucija.
Za mene Rivatuner i D3DOverrider riješavaju problem:) Za FIFU 11, 12 i sad 13 demo, i za 13 full ce radit sve super :)
nevjerojatno, ja imam radeon 5850 i nemam nikakvih problema ni sa fifom 12 ni 13, full detalji, 4XAA, 1920x1080 rezolucija.
Pa nisam ni rekao da imaju svi problema, ovisi kakve si sreće. Meni npr je 11 radila odlično, a sa 12 sam imao microsttutering koji nikako nisam uspio do kraja riješiti. Samo ublažiti. Ali činjenica je da je hrpa ljudi imala i još uvijek ima probleme s tim.
Da, Rivatuner + force triple buffering je bilo rješenje koje mi je skoro skroz riješilo problem. Ali opet mi se tu i tamo događao microsttutering, a ne znam zašto, kad bih igrao offline versus bilo je skoro neigrivo zbog istog.
Stvarno iritantno i kompanija ko EA si tak nešto ne bi smjela dopustiti, tim više jer su ati i nvidia negdje pola pola po broju korisnika.
Za mene Rivatuner i D3DOverrider riješavaju problem:) Za FIFU 11, 12 i sad 13 demo, i za 13 full ce radit sve super :)
jel mi mozes odg na pm? :D
I meni :)
Samo pokrenete taj Overrider koji je sastavni dio Riva Tunera i uključite force tripple buffering. Stvarno sam puno guglao o tom problemu i ovo je nešto što većina ljudi preporučuje. Šanse da vam pomogne su jako velike.