- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.onlinekeystore.com/FIFA-13-CD-KEY-ORIGIN.html evo po 225kn
Ne znam jeste li spomenuli prije, ali Nou Campa neće biti u finalnoj verziji FIFE, nažalost :/ Veliki sam fan Barcelone i sada ova vijest, katastrofa :(
Ala ste ga zapeli za taj Mou Camp:)ko da ste vi spanjolci pa ustvari razumijeet sta kataloncima...pazite...ponavljam KATALONCIMA znaci taj stadion, sta se vi navijači izvan katalonije ponašate kao da vi znate pravo znacenje stadiona... Meni bilo ne bilo bernabea ne dira me toliko...ionako igram nogomet, gledam igrace i loptu, a ne stadion!
Ne igrate nogomet radi stadiona kojeg vidite u prvih 30 sec uvoda...nego valjda radi samog nogometa...
Ne znam jeste li spomenuli prije, ali Nou Campa neće biti u finalnoj verziji FIFE, nažalost :/ Veliki sam fan Barcelone i sada ova vijest, katastrofa :(
Ala ste ga zapeli za taj Mou Camp:)ko da ste vi spanjolci pa ustvari razumijeet sta kataloncima...pazite...ponavljam KATALONCIMA znaci taj stadion, sta se vi navijači izvan katalonije ponašate kao da vi znate pravo znacenje stadiona... Meni bilo ne bilo bernabea ne dira me toliko...ionako igram nogomet, gledam igrace i loptu, a ne stadion!
Ne igrate nogomet radi stadiona kojeg vidite u prvih 30 sec uvoda...nego valjda radi samog nogometa...
vjerujem da navijačima Reala nebi bilo svejedno kad Bernabeu nebi bio u igri. Nou Camp je najveći stadion u Europi i naravno da je veliki minus to što nije u igri. Ja ću možda 80% utakmica igrati sa Barcom tako da mi je veći minus to što ću sa Barcom igati na nekom satdionu koji ne liči nimalo na Nou Camp, nekako mi nije užitak kao kad igram na pravom stadionu.
Neznam, možda kod vas to nije slučaj ,ali meni je važno, ipak FIFA nastoji biti nogometna simulacija.
Da je EA sutio, i da su stavili naziv stadiona Nou Camp, ja sam siguran da 90% igraca nebi ni skuzilo da je to neki generic stadion. A sad kad su culi da nema Nou Campa sad svi se kao zale, ko da im je Nou Camp sve i da su vrsni poznavatelji, a dam se kladit, da su ime ostavili nitko se skoro nebi zalio jer nebi skuzio da je to ustvari neki generic...
Sta se tice bernabea, bio on nebio u igri, makar sa pravim imenom i generic stadion bas me briga, bitno da igram nogomet, al da cu sad kokodakat jer ne pise gore Santiago Bernabeu ili Neznam ni ja sta...ma dajte molim vas...ako vam se toliko gledaju stadioni i imena stadiona, napravite si simulaciju stadiona pa eto gledajte ih panoramski i iz svih mogucih pozicija, uostalom imate Google Earth pa eto vam stadiona tamo.
FIFA nije igra napravljena di se stadioni prezentiraju, nego nogomet...
Ma daj, nema najvećeg stadiona u Europi i jednog od najvećih u svijetu, normalno da je to veliki minus i tako bi se trebalo i gledati. Šta je tebi svejedno na kojem stadionu igraš u FIFAi?
Ma daj, nema najvećeg stadiona u Europi i jednog od najvećih u svijetu, normalno da je to veliki minus i tako bi se trebalo i gledati. Šta je tebi svejedno na kojem stadionu igraš u FIFAi?
Naravno da mi je svejedno, nek mi daju stadion od Levantea ili nekog drugoligaša iz španjolske, cisto me briga, ja igram nogomet, ne gledam koji je stadion kako izgleda :)
Super, shvatili smo da je TEBI svejedno, što je sa ostalih milijun igrača...
Da ti nije radi takve kamere iskrivljena percepcija gola, pa mislis da je manji? Mozda tome pridonose i sjene, koje ti mozda zato gol cine manjim nego sta je...probaj kod replaya sa kamerama koje gledaju iz ociju igraca tako rec ( tako rec te visine ) gledat prema golu pa onda vidi dal če ti se i dalje cinit da je gol manji, ili je to sve mozda u vojoj glavi, mozda si zabrijao malo hehe xd
Dimenzije gola su 732x244. Stavi tele kameru i zamisli si da oboriš stativu. Bi li ti od jedne do druge stative stale tri dužine stative? Teško da stanu dvije.
Obrati pozornost Peterac je u još gorim omjerima...
I meni je svejedno. Iz kamere s kojom igram ne vidim ništa osim travnjaka. No ne živcirajte se, ne sumnjam da će stadion biti ali će se drukčije zvati...
Udaljit će ili približit gledalište i više nema sličnosti s pravim i tko im kaj može? Uostalom, bernabeu je licenciran pa je netko neki dan rekao kako nije autentičan... tako da...
Ja ne govorim o Nou Campu, nego općenito, meni je ogromna razlika od stadiona do stadiona, i sada nakon dugog igranja odmah znam koji je koji...
No, nije ni važno više, odošmo u off-topic...
Milijun ostalih? Ne vjerujem da ima više od 5-10% igrača kojima je stadion na kojem se igra presudan faktor. Glavno da ima 2 gola i travu, koga boli dal je publika 2 metra od gola ili 3 i pol. Smiješni ste.
Da je EA sutio, i da su stavili naziv stadiona Nou Camp, ja sam siguran da 90% igraca nebi ni skuzilo da je to neki generic stadion. A sad kad su culi da nema Nou Campa sad svi se kao zale, ko da im je Nou Camp sve i da su vrsni poznavatelji, a dam se kladit, da su ime ostavili nitko se skoro nebi zalio jer nebi skuzio da je to ustvari neki generic...
Sta se tice bernabea, bio on nebio u igri, makar sa pravim imenom i generic stadion bas me briga, bitno da igram nogomet, al da cu sad kokodakat jer ne pise gore Santiago Bernabeu ili Neznam ni ja sta...ma dajte molim vas...ako vam se toliko gledaju stadioni i imena stadiona, napravite si simulaciju stadiona pa eto gledajte ih panoramski i iz svih mogucih pozicija, uostalom imate Google Earth pa eto vam stadiona tamo.
FIFA nije igra napravljena di se stadioni prezentiraju, nego nogomet...
ne slažem se, ali ajde, imaš svoje mišljenje. Da je to tako kako ti kažeš EA nikad ni nebi stavljao prave stadione u igru, što će im toliki troškovi kad to igračima ne znači ništa?
Ne kažem ni ja da je to sad neki ozbiljniji nedostatak, ali je sigurno da nije dobra stvar za igru.
.
ne slažem se, ali ajde, imaš svoje mišljenje. Da je to tako kako ti kažeš EA nikad ni nebi stavljao prave stadione u igru, što će im toliki troškovi kad to igračima ne znači ništa?
Ne kažem ni ja da je to sad neki ozbiljniji nedostatak, ali je sigurno da nije dobra stvar za igru.
A kaj da rade ako barca ne želi dati prava na korištenje stadiona u igri? Sasvim sigurno su sve probali ali nije išlo. Ipak to nije maksimir već jedan od najpoznatijih stadiona svijeta i svakako su ga željeli u igri... što bi rekla suzana mančić, više sreće u sljedećem izvlačenju...
.
A kaj da rade ako barca ne želi dati prava na korištenje stadiona u igri? Sasvim sigurno su sve probali ali nije išlo. Ipak to nije maksimir već jedan od najpoznatijih stadiona svijeta i svakako su ga željeli u igri... što bi rekla suzana mančić, više sreće u sljedećem izvlačenju...
pa naravno, ne ulazim ja u to tko je kriv, nego gledam situaciju kao kupac. Samo kažem da bi bilo bolje da je stadion u igri i to je to.
Ko hoće nek me doda na origin,
ID: El_T1gr3
Moze mi ko pomoci?
Imam 35 fps najmanje a izgleda mi kao da trese nekad ekran.
Nije to velik problem ali me strasno iritira kad igram.
A jos da pitam koji je najbolji progaram za gledanje fps u igri?
A jos da pitam koji je najbolji progaram za gledanje fps u igri?
FRAPS je među boljima za to... koju graficku imas?
moze savjet od vas
dali da cekam da base host proradi jer su rekli da ce biti jeftino ili da kupim sa ovih drugih stranica dok su niske cijene??
moze savjet od vas
dali da cekam da base host proradi jer su rekli da ce biti jeftino ili da kupim sa ovih drugih stranica dok su niske cijene??
čemu žurba? ionako nećeš igrati prije 28. a do tad će otvoriti base-host.
moze savjet od vas
čemu žurba? ionako nećeš igrati prije 28. a do tad će otvoriti base-host.
ma kad vidim ove privlacne cijene pozelim ga odma uzet, nemogu cekat vise :D
ATI Radeon HD 4550
Hm kada otvorim origin pise mi da se skida update za fifu ali nista od toga?cijelo vrijeme stoji na 0%
Vi koji imate Xbox kontroler, jel vam igra zamrzne kad pogodite stativu/prečku? Meni se to svaki put dogodi i u FIFI 12 imam isti problem.
Vi koji imate Xbox kontroler, jel vam igra zamrzne kad pogodite stativu/prečku? Meni se to svaki put dogodi i u FIFI 12 imam isti problem.
nikad mi se to nije dogodilo. Odakle ti uopće da je problem u gamepadu, možda je nešto drugo?
Ma kakvi, meni je super sta vibrira kad pogodis gredu ili stativu, i kad pucas vazan penal:) ili branis :)
nikad mi se to nije dogodilo. Odakle ti uopće da je problem u gamepadu, možda je nešto drugo?
Probao sam sa drugim kontrolerom i radi normalno i onda sam malo pogledao na netu i ima ljudi koji imaju isti problem. I kad iskopčam kontroler iz usb porta i ukopčam nazad opet mogu igrat.
Probaj laganim overclockom CPU-a digni FSB za 15-tak Hz pa probaj onda.
Jedino sto se kod mene javlja feeling, da sam gol, sto se tice dimenzija, nije pogodjen onako kao u stvarnosti ...kao da mi je manji (i visina i duzina).
Nećeš vjerovati, o tome razmišljam već dva tri dana. Osim gola ne štima mi niti peterac. Mijenjam kamere da vidim da nije zbog njih ali opet isto. Definitivno u omjerima nisu gol i peterac
Ne opterećujte se FIFA-inim dimenzijama jer nisu pogođene. Kao što ste i sami primjetili. A vjerojatno vidite da su i vratnice predebele, kao i cijelo igralište da nije pogođeno s omjerima. Ali kao što rekoh, ne opterećujte se time. EA očito ne cilja na presliku realnosti već "nišani" ugođaj, dojam...