FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel svima radi ok onaj tweaker?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 13
Diavol kaže...
CroChef kaže...

Danas mi sudac sudi prednost u 16m... automatski sam pukno loptu da mi dosude penal.

Ako me pamcenje sluzi, a pratim nogomet godinama, svaki faul u 16m se sudi penal i nema nikakve prednosti.

Ako je prava sansa za gol,pusta se prednost

Nema prednosti u 16 metara, po pravilima automatski je penal.

BE HAPPY xD : )
15 godina
drahic kaže...

Meni radi ok.. mada nisam siguran dal je do njega al mi zna da se protivnickom timu zbugaju igraci i sve trce prema autu al to rijesim da izadjem iz tekme i pocmem novu :)

Jos nemam svoj potpis :(
15 godina
FIFA 13

Evo jednog okorjelog pes fanboya

Evo ako niko neće srati po FIFI, budem ja.
Probal sam (na svoju žalost) prvi put nakon 2004. fifu, točnije demo od 13-ice.
Jednom riječju katastrofa, meni to nije nogometu slično, igrači trče ko po nekom pravcu, kreću se retrdirano, niti N od nogometa, barem meni.
Fifa je za one koji nisu pravi nogomet igrali, ako si igral nogač u real life-u nemreš fifu igrat nikak.
Pes 2013 mi se baš sviđa, nije tak brzo ko 12, taman nekako je pogođena brzina. Nadam se da nebude uber ekipa (barca, real, shity i td. ), tj. da budu momci iz PESEdita dobar patch napravili.

lnova65
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 14:18 (lnova65).

0 3 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...

Jednom riječju katastrofa, meni to nije nogometu slično, igrači trče ko po nekom pravcu, kreću se retrdirano, niti N od nogometa, barem meni.
Fifa je za one koji nisu pravi nogomet igrali, ako si igral nogač u real life-u nemreš fifu igrat nikak.
Pes 2013 mi se baš sviđa, nije tak brzo ko 12, taman nekako je pogođena brzina. Nadam se da nebude uber ekipa (barca, real, shity i td. ), tj. da budu momci iz PESEdita dobar patch napravili.

dadad citam pes temu i placem od smjeha hahaha lik je upravo poljuvao pes a ne fifu hahaha

Jos nemam svoj potpis :(
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Ocito da ti nikada nisi igrao fudbal,da neznas ni ko je spic ni sta je roling a jos manje sta je fudbal.

ajmo ovako:

Pod jedan do pesa iz 2006 sam gazio ko lud sto na kompu sto na konzolama svuda po beogradu,tako da tada sam smatrao da je fifa jedna promasena investicija i sramota za fudbal,znaci bljak.

Pod dva kada sam igrom slucaja kupio kompjuter mislim da je to bilo oko nove godine 2011,ujedno sam dobio kao poklon fifu 11 i nisam verovao da je ona mnogo bolja od pesa tadasnje mislim na pes 11.

Pod tri pes je robotska simulacija,animacije kao da sam ja pravio,te pokrete igraca mislim na sve (kod zamaha prilikom suta,uklizavanja,a driblinzi su posebna prica nema veze sa vezom itd),dodavanja su kao da si u igraonici i igras fliper james bond oo7,vodjenje lopte kao da sada ja uzmem medicinku i udaram i udaram i nema neke fluidnosti u tome,pogledaj kako golman daje loptu rukom igracu na 30 metara pa to nema ni u basketu kada oces da odigras ali jup.Golmani su tako dobri da nebi mogli da igraju ni za seosku ligu.

Pes je na sony keca pa do 2006 bio zakon ali sada fifa je sa fifom 13 pomerila neke granice ka najboljom simulacijom koja je napravljena u poslednjih desetak godina.I opet ponavljam zalim one koji govore da je pes bolji od fife taj ocito nezna sta prica ili mu je krivo sto se pes izgubio jos 2006.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 14:54 (Red_Star_Forever).
15 godina
Joe Cooker kaže...

Nema prednosti u 16 metara, po pravilima automatski je penal.

Točno, nema prednosti u klasičnom smislu, tj da sudac signalizira nastavak igre. U slučaju da se dogodi situacija da se odmah nakon faula zabije, naravno da će se gol priznat, za sve ostalo se automatski svira penal.

Meni tweaker radi bez problema. Moraš uključit i skip intro opciju ak nisi, da bi imao dulje poluvrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 14:56 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo sam da kažem svima da će se vjerojatno organizirat liga na balkan-gaming.net. Site postoji već nekih 5 - 6 godina i aktivno igramo NBA i PES. Ove godine nas se skupilo desetak za FIFA-u pa ćemo pokrenut i to pa ako netko ima volje dobrodošao je. S naglaskom da tražimo samo ozbiljne igrače a ne nekog tko će odustat nakon dva poraza.

Postavke za kontrole su sve semi osim through passa i nabacivanja koja su postavljena na manual te tactical defending.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 14:58 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najjači su mi u pes temi oni koji pes 2012 nazivaju nogometom. Golmani ne brane, igrači doslovno bježe od lopte, fizika nema logike, ukližeš na loptu i svira se prekršaj, dotakneš igrača i svira se prekršaj,

ukližeš i uspiješ uzeti loptu i lopta se odbije nerealno prema protivničkom igraču ravno u noge, dodavanje lopte ravno u noge protivničkog igrača, ubacivanje lopte iz linije i igrač ne potrči i loptu uzme protivnik,

grafika odvratna. Pa jeste vidjeli pes 2013? Identična grafika kao u starijem pesu, pa koji kur@X?

16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

ajmo ovako:

Pod jedan do pesa iz 2006 sam gazio ko lud sto na kompu sto na konzolama svuda po beogradu,tako da tada sam smatrao da je fifa jedna promasena investicija i sramota za fudbal,znaci bljak.

Pod dva kada sam igrom slucaja kupio kompjuter mislim da je to bilo oko nove godine 2011,ujedno sam dobio kao poklon fifu 11 i nisam verovao da je ona mnogo bolja od pesa tadasnje mislim na pes 11.

Pod tri pes je robotska simulacija,animacije kao da sam ja pravio,te pokrete igraca mislim na sve (kod zamaha prilikom suta,uklizavanja,a driblinzi su posebna prica nema veze sa vezom itd),dodavanja su kao da si u igraonici i igras fliper james bond oo7,vodjenje lopte kao da sada ja uzmem medicinku i udaram i udaram i nema neke fluidnosti u tome,pogledaj kako golman daje loptu rukom igracu na 30 metara pa to nema ni u basketu kada oces da odigras ali jup.Golmani su tako dobri da nebi mogli da igraju ni za seosku ligu.

Pes je na sony keca pa do 2006 bio zakon ali sada fifa je sa fifom 13 pomerila neke granice ka najboljom simulacijom koja je napravljena u poslednjih desetak godina.I opet ponavljam zalim one koji govore da je pes bolji od fife taj ocito nezna sta prica ili mu je krivo sto se pes izgubio jos 2006.

Potpis na sve.

A vi Pesovci samo davajte TD kad nemate argumenata

15 godina
FIFA 13

Evo samo da napravim mali osvrt na FIFA 13 demo. Inace FIFA 12 mi se jako svidala, ali za ovaj demo imam puno zamjerki. 

Pa krenimo:

1. Fizika lopte: Lopta je pre piskutava (nekako previse skace i previse se odbija), svatko tko je igrao RL nogomet u zadnja 3 mjeseca zna da lopta ne skace ovako.

2. Primanje lopte: Mislim da su ovo jako zeznuli jer se dogada da igracima im se lopta odbije ko od drva. Shvacam da su htjeli docarat kako se ne moze svaki put lijepo primit lopta, ali ovo je precesto.

3. Zaleđa: Sudac mi nije sudio zaleđe koje je bilo skoro cijeli metar (bas u ovim trenutcima uplodavam video na you tube pa cu stavit link)

Ostalo mi se sviđa, ali ovo cini 75% ako ne i vise gemplaya.

Evo jos moram pohvalit golmane koji su izvrsni. {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 15:18 (gamer001).
Moj PC  
2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sa fizikom lopte ne mogu biti zadovoljniji, nemam pojma o kakvoj ti skakutavoj lopti pričaš. First Touch je genijalan.

Dečki kad igrate vani nogomet napumpajte loptu pa će skakati{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 15:08 (Praetorian1).
Moj PC  
8 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ti ond ocito stalno drzi r1 brzo trcanje kada primas loptu pa to ni mesi ne moze da smiri,jel gledas ti utakmice po kanalima pa pogledaj koliko tu lopta odskakuce,pogotvo kada sam gledao srbija vels,da li si gledao sinoc mozda psg i tuluz,sudija je kod drugog gola mogao da digne zastavicu ali nije ili kada je pedro dao realu gol iz ofsajda,sto znaci da je normalno i tu gresiti zato fifa ide ka realnosti da i u igrici sudija ponekad pogresi.

Sto sudija nije svirao ruku anriju koja je automatski znacila prolazak na svetsko ili evropsko prvenstvo en mogu da se setim sta je bilo u pitanje.

Evo sada sam gledao norvic i vest bromic pa to nije normalno sta sudija svira al to je fudbal i ljudski je gresiti pa sto ne bi i u igrici.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 15:18 (Red_Star_Forever).
17 godina
FIFA 13

Da li tko ima problema prilikom pokretanja igre? Cim se pojaviti pocetni zaslon Fife13 zamrzne mi. Skoro isti problem sam imao sa Fifom 12 koju nikad nisam uspio pokreniti. Konfiguracija je iznad preporucene.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Znaci 18.9 mi se otvara FUT13, iako nemam na accountu FIFU 13, igrao sam između 3 i 9, i imam security question, nadam se da ce bit bolji daily giftovi nego prosle godine...

na FUT Web-u sam najviše i bio jer je sve brze nego kroz igrin FUT...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ti ond ocito stalno drzi r1 brzo trcanje kada primas loptu pa to ni mesi ne moze da smiri,jel gledas ti utakmice po kanalima pa pogledaj koliko tu lopta odskakuce,pogotvo kada sam gledao srbija vels,da li si gledao sinoc mozda psg i tuluz,sudija je kod drugog gola mogao da digne zastavicu ali nije ili kada je pedro dao realu gol iz ofsajda,sto znaci da je normalno i tu gresiti zato fifa ide ka realnosti da i u igrici sudija ponekad pogresi.

Sto sudija nije svirao ruku anriju koja je automatski znacila prolazak na svetsko ili evropsko prvenstvo en mogu da se setim sta je bilo u pitanje.

Evo sada sam gledao norvic i vest bromic pa to nije normalno sta sudija svira al to je fudbal i ljudski je gresiti pa sto ne bi i u igrici.

Da ja shvacam da suci grijese i samo sam cekao da to uvedu i igre. Ali volio bi da mi ne dosudi zalede ako sam 0.001m u zaledu. Btw. Decki treniram nogomet, tako da ni ne moram gledat nogomet po kanalima da bih vidjeo kako lopta odskace. NHF guys!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kod nas u klubu imamo sve Jabulani lopte i to odskače jako, pogotovo kad je podloga tvrđa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
gamer001 kaže...

...

3. Zaleđa: Sudac mi nije sudio zaleđe koje je bilo skoro cijeli metar (bas u ovim trenutcima uplodavam video na you tube pa cu stavit link)

...

Evo videa, nadam se da vam se svida pjesma. :P

16 godina
FIFA 13

Heh... Fifu 13 nitko ne spusta zato sto se usporedjuje sa PES-om... Sto apsolutno nema smisla, Fifa12 je jaca i bolja igra od PES13...

Ali evo mojih zamjerki (igrao dosta utkamica protiv frenda kroz zadnjih 3 dana, sa demo tweak-erom na 10min):

Obrana:

- Obrana mi se nekak cini dosta oslabljena za razliku od prosle godine, igrace ne znaju sami uzet loptu, osim ako se ovaj doslovno zaleti u njih (dobro tu sam mozda ja dosta kriv posto jako rijetko korisitm contain, nego uzmem igraca i tjeram protivnika u mog drugog igraca da mu uzme loptu, sto je u FIFI 12 sam radio, dok ovdje moram selektirat igraca, i onda rucno stisnut za oduzimanje lopte)

- U jedno 5-6 navrata se obrana cijela zbunila nakon sto je napadac unutar 16m napravio krivi first touch, drugim rijecima on je odgurnuo loptu i ovi su se svi zbunili i stajali, prilikom cega nisam imao mogucnost selektiranja jednog od tih igraca, a napadac samo se zatrci do lopte i postize gol... (ovaj slucaj se dogadjao obojici)

- Obrana se dosta zbuni u pozicioniranju prilikom ovog attacing AI-a i ne pokriva prostor, to sam isto morao rucno sa desnom gljivom izabrat igraca i pokrivat prostor, jer je totalno beskorisan na podrucju na kojem on stoji

- Imao sam bug di mi cijela obrana ode kod desne korner zastavice i tamo stoje lol

First touch/pass

- Frend je imao problema sa tim, ja nemam tolko, međutim u par navrata dodana lopta jedva dolazi do igraca (sto isto ne znam zasto posto pazim punjenje, okrenut igrac prema tom igracu i doda je ful slabo) i taj igrac tu loptu koja ide 2kmh odbije kao da sam se u full sprintu zaletio u nadolazecu loptu, to se nebi nikako smjelo dogadjat...

Attacking AI:

Dosta puta mi napadac trci ispred mene i nece se maknut smrad, s tim mi blokira udarac, iako je jednom se zaletio u frendovog obrambenog, a ja iza njega samo prosao i bio 1v1 sa golmanom....

Eto, to je to cega se ja mogu sjetit... Moram priznat da je igra bolja od FIFA12, al definitivno moraju popravit ove stvari, pogotovo u obrani, cak i ne tolko za pozicioniranje i sve, al ovaj bad 1. touch di moja 4 stoje oko lopte koja skoro pa miruje i nitko ne zeli ici po nju je dosta iritirajuce, sad mozda se ti bugovi dogadjaju zbog demo tweaka, iako cisto sumnjam...

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne znam da li se varam - al sa uključenim tweakerom i podešenim vremenom imam osjećaj kao da igram na max. world class jer bez problema gazim AI.

Međutim, bez tweakera je igra puno teža !? Moj mozak ili mogućnost,pitanje je sad :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 16:37 (zacko).

0 0 hvala 0
16 godina
zacko kaže...

Ne znam da li se varam - al sa uključenim tweakerom i podešenim vremenom imam osjećaj kao da igram na max. world class jer bez problema gazim AI.

Međutim, bez tweakera je igra puno teža !? Moj mozak ili mogućnost,pitanje je sad :D

Ma vjerojatno se bez tweakera zuris jer imas samo 3min poluvrijeme...

14 godina
FIFA 13
Sto cu dobiti ako pre-ordam Ultimate Edition igre?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Upravo se to meni deslio! Svi igraci Arsenala su mi na levoj strani terena, i to veci deo utakmice!

17 godina
gamer001 kaže...

Evo videa, nadam se da vam se svida pjesma. :P

Ako misliš na zaleđe u 12 sek, dalo bi se raspravljati tko je loptu puknuo glavom prema napadaču?  Obrambeni igrač ili napadač? Meni izgleda kao obrambeni igrač a u tom slučaju zaleđa nema...

16 godina
Zoki Mpek kaže...

Upravo se to meni deslio! Svi igraci Arsenala su mi na levoj strani terena, i to veci deo utakmice!

Da, to je to... Samo sto je bilo i u FIFA12 demo dosta bugova, al su ih ispravili do izlaska igre...

Isto tako mislim da ce smanjit ovaj first touch control, jer je u FIFA12 demo impact engine bio puno jaci nego u full igri...

15 godina
RedHill kaže...
Sto cu dobiti ako pre-ordam Ultimate Edition igre?

Dobiješ 24 gold packa za FUT, po jedan tjedno. Ako ne igraš taj mod, nemaš koristi od preordera.

14 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Kod nas u klubu imamo sve Jabulani lopte i to odskače jako, pogotovo kad je podloga tvrđa.

Da, imamo i mi Jabulani, čudno zna odskakat, i čudno se felšat nekad, ali s vremenom se navikneš.

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Sve radi bez problema, samo moraš uključit opciju "skip intro".

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
15 godina
neaktivan
FIFA 13

U PES-u je sve usporeno kao da se sve odvija na blatnjavom ili vodom natopljenom terenu, jedva gurkaju onu loptu, kao da je "medicinka".

Iritantno je kad igraču dolazi lopta, on stane i kao da se priprema kako će je primiti. To je pretraljavo napravljeno. Vidi se da postoji gubitak u vremenu nastao usljed "punjenja snage" za dodavanje suigraču ili udarac koji će uslijediti. To je trebalo bolje napraviti. Fluidno je tek kad je dodavanje iz prve, odnosno kad se već "odradi" dodavanje sljedećem igraču dok ovaj kojem dolazi lopta nije istu još ni primio.

FIFA ima problem koji bih ja nazvao "kretanjem hokejaša na ledu". Npr. prilazi mi protivnički igrač s loptom, ja mu s obrambenim igračem ulazim u blok i krećući se unazad (kao i u pravim utakmicama) pazim da me "ne izbaci" nekim pokretom, ali taj igrač je previše pokretan lijevo-desno i u tim kretnjama je prevelik radijus, to je jednostavno fizički nemoguće izvesti. On se navodno pomakne jedan korak u desno, ali od mog igrača se ne udalji taj jedan korak već barem dva (realno gledano), nekako ga uspijem omesti i sad se pomakne korak lijevo i opet se od mog igrača udaljio više nego što je realno napravio koraka. Vjerujem da netko shvaća o čemu govorim. Kreće se nerealno brzo kao da je hokejaš na ledu pa se vrti oko mog braniča. To je glupost, FIFA bi puno bolja bila bez toga.

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 13

Evo ja po 5. put pokušavam skinuti demo da isprobam.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice