FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
FIFA 13

@movie- ta dodavanja... katastrofa, cesto mi se desi da bezveze dodaju nekom igracu kojem ja ne zelim... recimo jucer, silva mi dosno trci u kontru i hocu njemu bacit u for, ono lopta odjednom ode na lijevu stranu na podolskog koji nema sanse da dođe do lopte, protivnik presijece, visoka lopta naprijed, luiz fula glavom i dobijem neki sugavi gol...

@antimadridista- a gle, ako igras divizije, uvijek mozes naletit na nekog koji ima gold igrace... nema to veze s kakvom ti ekipom igras... ako si npr u 3. diviziji, ne mora znacit da su tamo svi bronze ili silver, on te spaja s nekim ko je također u 3. diviziji, pa makar on imao i sve totse... ja sam jucer recimo u 1. diviziji igrao protiv nekog lika koji ima samo par bronze igraca, ostalo su obicne kartice sa overalom 50 i nesto sitno... i uvalio ja njemu 10 komada, zavrsila tekma i sad mislim u sebi koji ti ku*ac radis u 1. diviziji sa takvim igracima... msm kako je uopce doso dotle? mogu samo pretpostavit da mu to nije prava ekipa, vec neka "pomocna" bezveze :) nego, najbolji su mi ovi sa totsima, krene tekma i u prvom napadu zabijem gol, a on odma fino rage quit :/ neznam sto je uopce slagao takvu ekipu kad ne misli igrat :/

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
drakula789 kaže...

Kada ce Neymar dobiti svoju verziju?

Kakvu još verziju?

http://www.futhead.com/fifa/players/11614/

13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Kada ce Neymar dobiti svoju verziju?

Kakvu još verziju?

http://www.futhead.com/fifa/players/11614/

Bareloninu

edit:Na owo sam mislio..Ja sam ga editovao...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 11:16 (drakula789).
17 godina
drakula789 kaže...

Bareloninu

edit:Na owo sam mislio..Ja sam ga editovao...

U FIFI 14... sezona je ionako gotova

14 godina
FIFA 13

Neymar u BBVA squadu :DDD samo neka bude dobar( i jeftin) ko i ove godine :)

EDIT: Mogli bi i Bale, Suarez/Cavani, Gundogan u RM.. al to su sve "nagađanja" novinara

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 12:44 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

EDIT: Mogli bi i Bale, Suarez/Cavani, Gundogan u RM.. al to su sve "nagađanja" novinara

Suarez neće neda ga Liverpool

13 godina
neaktivan
FIFA 13

moze bit i da vec ove fife neymar imat barca karticu jer su tako i prosle godine napravili neke transfere. primjer kagawa http://www.futhead.com/12/player/10503/

i vjerujem da ce neymar bit preko 1 mil. coinsa jer ce bit ko CR. ima 5 star skills, igra za spanjolsku ligu, za barcu. i dobit ce upgrade na statse tako da ce mu i to povecat cijenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 13:02 (aswada).

0 0 hvala 0
14 godina
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...

Suarez neće neda ga Liverpool

Isto tako sam procitao da im je Cavani preskup a da je Suarez izjavio da ne zeli ostat u engleskoj

aswada kaže...

moze bit i da vec ove fife neymar imat barca karticu jer su tako i prosle godine napravili neke transfere. primjer kagawa http://www.futhead.com/12/player/10503/

i vjerujem da ce neymar bit preko 1 mil. coinsa jer ce bit ko CR. ima 5 star skills, igra za spanjolsku ligu, za barcu. i dobit ce upgrade na statse tako da ce mu i to povecat cijenu

Nevjerujem da ce bit preko 1mil jer su Messi i Ronaldo bili jedva 1-2m do 12tog mjeseca... ali ce vjerovatno bit duplo skuplji nego ove godine (bas zbog lige)

15 godina
FIFA 13

Evo jedan talijanski tim da podjelim koji trenutno imam, jako su dobri al kad skripting nastupi nema spasa.. http://www.futhead.com/fifa/squads/11443180/

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futhead.com/fifa/squads/11469676/ evo i moj talijanski/bpl tim, bice trganja :D 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

http://www.futhead.com/fifa/squads/11469676/ evo i moj talijanski/bpl tim, bice trganja :D 

Lijevo stavi giovinca ili shaarawiya totsne znam kolika mu je trnutna cijena...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

neam para više, ipak sam odlučio uzet tots verthongena, a i vjerojatno cu uzet nekog talijanskog lb-a i pretvorit ga u lwb i imat ce 9 chem. neznam još, razmišljam, a giovinco i šarafi nebi baš jer su ofenzivno orijentirani i nisu nešto snažni 

15 godina
antiljano27 kaže...
drakula789 kaže...

neam para više, ipak sam odlučio uzet tots verthongena, a i vjerojatno cu uzet nekog talijanskog lb-a i pretvorit ga u lwb i imat ce 9 chem. neznam još, razmišljam, a giovinco i šarafi nebi baš jer su ofenzivno orijentirani i nisu nešto snažni 

Sto se tice LM u talijanskoj ligi lulić je najbolji od svih njih.. ali nista posebno.. 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
FIFA 13

u prvoj diviziji je gotovo nemoguce igrat... sami citeri... pa nemoguce da 2. diviziju osvojim bez ijednog poraza i onda u 1. diviziji ne uspijem ni jedan bod osvojit? jucer sam igro protiv lika koji ocigledno cita al niko to izgleda ne *ebe... ebem ga ja, kad mu je pike bio brzi od mog aguera, balotelija i toresa, zamislite tek kolko su mu onda brzo trcali igraci poput neymara i tako slicni... i jos me jedva 1:0 dobio, dao gol u 74' iz penala... zao mi je sto takvi ljudi igraju fifu :(

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
karlo666 kaže...

u prvoj diviziji je gotovo nemoguce igrat... sami citeri... pa nemoguce da 2. diviziju osvojim bez ijednog poraza i onda u 1. diviziji ne uspijem ni jedan bod osvojit? jucer sam igro protiv lika koji ocigledno cita al niko to izgleda ne *ebe... ebem ga ja, kad mu je pike bio brzi od mog aguera, balotelija i toresa, zamislite tek kolko su mu onda brzo trcali igraci poput neymara i tako slicni... i jos me jedva 1:0 dobio, dao gol u 74' iz penala... zao mi je sto takvi ljudi igraju fifu :(

Da, bas postoji "cit" koji mu boosta statse od igraca... mogao bi ti koj put stavit fitness i moral na tog aguera..

17 godina
antiljano27 kaže...

Ovaj TOTS Fellaini na CDM-u je nešto najbolje što sam ja ove godine vidio u ovoj igri. Nevjerojatan. Isto mogu reći i za De Rossia i baš me interesira kako će funkcionirati kao par na CM-u.  Jedva čekam IF De Rossia da vidim na kaj će to sličiti? Žao mi je što sam morao prodati TOTS Fellainia i ostale engleze jer sam htio složiti TOTS talijane... tko zna možda za par dana opet popisdim pa rasprodam ove i kupim one... dugo toplo ljeto je pred nama..

i da, definitivno na CB stavi TOTS Verthongena, čovjek je zvijer. Kad skoči, svi su mu do jaja... imao sam njega i MOTM Ivanovića na CB i ljudi su trgali u skoku... nešto nevjerojatno..

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 18:07 (movie).
14 godina
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Ovaj TOTS Fellaini na CDM-u je nešto najbolje što sam ja ove godine vidio u ovoj igri. Nevjerojatan. Isto mogu reći i za De Rossia i baš me interesira kako će funkcionirati kao par na CM-u.  Jedva čekam IF De Rossia da vidim na kaj će to sličiti? Žao mi je što sam morao prodati TOTS Fellainia i ostale engleze jer sam htio složiti TOTS talijane... tko zna možda za par dana opet popisdim pa rasprodam ove i kupim one... dugo toplo ljeto je pred nama..

Moze link za ovu tvoju talijansku TOTS momcad? bas me zanima kako si slozio :D

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Zasada sam se odlučio na SIF Fellainia i izvrsno suradjuju i trgaju obojica. Na kraju to ovako izgleda 

http://www.futhead.com/fifa/squads/11469676/

17 godina
KiCo77 kaže...

Moze link za ovu tvoju talijansku TOTS momcad? bas me zanima kako si slozio :D

http://www.futhead.com/fifa/squads/11481579/

Pokušat ću se riješiti Marchettia. Lik je jednostavno loš na udarce sa strane. Sve mu ulazi i vidim svi se na to žale. Vrijebam Buffona i dobru priliku. Čekam da padne cijena cavaniu pa ću ga zamijeniti. Balotellia ako padne ispod milju i pol a tots di natale će ostati nedostižan

14 godina
neaktivan
FIFA 13

TOTS Balotelli i TOTS El Shaarawy totalna razočarenja, nisu vrijedni coinsa. 

0 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Probao ili si čuo?

16 godina
KiCo77 kaže...
karlo666 kaže...

Da, bas postoji "cit" koji mu boosta statse od igraca... mogao bi ti koj put stavit fitness i moral na tog aguera..

dokazi da ne postoji, nisam ja reko da mu boosta statse (tipa šut pas i te gluposti) nego da je ovo nekakav "speed hack"... ja ti kazem protiv kakvog sam lika igro... jer je nemoguce da njegov falcao obrije luiza kao da luiz dzogira, a ne sprinta :) nabije loptu u for i dok se luiz pokrene, on je vec na 16 metara... a moji igraci , pri tom mislim svi, nikad fitnese nemaju ispod 85, također i moral bar na haj... tako da to sto si reko za fitnese si izvalio glupost :)

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Probao ili si čuo?

Probao obojicu.

14 godina
karlo666 kaže...
KiCo77 kaže...
karlo666 kaže...

dokazi da ne postoji, nisam ja reko da mu boosta statse (tipa šut pas i te gluposti) nego da je ovo nekakav "speed hack"... ja ti kazem protiv kakvog sam lika igro... jer je nemoguce da njegov falcao obrije luiza kao da luiz dzogira, a ne sprinta :) nabije loptu u for i dok se luiz pokrene, on je vec na 16 metara... a moji igraci , pri tom mislim svi, nikad fitnese nemaju ispod 85, također i moral bar na haj... tako da to sto si reko za fitnese si izvalio glupost :)

Falcao 99 fitness VH Mora l >  David Luiz 85 fitness ?? Moral..

Kakav hack molim te... da postoji takav hack onda mu ti ni jednog igraca nebi stigao... 

17 godina
DangerouS kaže...

Probao obojicu.

Meni je IF Balotelli uz Di Natalea prvi izbor i ebena kartica. Ovaj TOTS može biti samo bolji, bar se tako nadam i imam želju kupiti ga po nekoj razumnoj cijeni.

Što se El Shaarawya tiče, nit mi smrdi nit miriše... osjeća se nedostatak čvrstine, lagan je a one skill pisdarije ionako ne koristim pa to ne mogu ocjenjivati.

Ima dobar šut, solidno dodavanje i brzinu i nemam boljeg rješenja za LM. Uz njega koristim Lulića i Giovinca. Kad igram s boljim od sebe onda koristim Lulića zbog igre u obrani..

14 godina
movie kaže...
DangerouS kaže...

Probao obojicu.

Meni je IF Balotelli uz Di Natalea prvi izbor i ebena kartica. Ovaj TOTS može biti samo bolji, bar se tako nadam i imam želju kupiti ga po nekoj razumnoj cijeni.

Što se El Shaarawya tiče, nit mi smrdi nit miriše... osjeća se nedostatak čvrstine, lagan je a one skill pisdarije ionako ne koristim pa to ne mogu ocjenjivati.

Ima dobar šut, solidno dodavanje i brzinu i nemam boljeg rješenja za LM. Uz njega koristim Lulića i Giovinca. Kad igram s boljim od sebe onda koristim Lulića zbog igre u obrani..

Si probao SIF Cavania? Dosta je jeftin i meni osobno izgleda jako dobro (ali ga nisam probao)

17 godina
karlo666 kaže...

A gle, ja ti tekmu ne započinjem ako mi igrači imaju fitness manji od 95 a moral od 99... pa ti vidi..

17 godina
KiCo77 kaže...

Si probao SIF Cavania? Dosta je jeftin i meni osobno izgleda jako dobro (ali ga nisam probao)

Imao sam sva izdanja cavania do sada osim ovog totsa i lik mi sve radi savršeno osim kaj ne zabija. Jako malo s njim zabijam.  Puno se troši u obrambenom dijelu i onda u napadu nije na pravom mjestu u pravo vrijeme ili se osjeti nedostatak snage zbog visokog workratea. U trokutu vidal, marchisio i cavani lopta protivnika teško prolazi...

16 godina
movie kaže...
karlo666 kaže...

A gle, ja ti tekmu ne započinjem ako mi igrači imaju fitness manji od 95 a moral od 99... pa ti vidi..

pa dobro ja sam reko nikad ispod... jer ako je ispod to mi je vec kriticno... al skoro uvijek prije metnem... ne bas ko ti na 95 al ono... a moral mi je svima na VH al desi se da nekima moral pane, pa ako bas u tom trenu nemam karticu odigra i sa haj moralom... jer opet decki meni coinsi kapaju na kapaljku, kreno sam to igrat prije 2 tjedna, sve mi je ovo ustvari neobicno jer je velika razlika u karijeri i futu, tek se navikavam, a vi to igrate od ko zna kad... 9 mjeseca? vec ste doktorirali na tome :) a i nije jednako baratat sa milionima coinsa (pa makar i u igracima) i sa nekih parsto tisuca kao ja... a zarade ocito nema jer cijene igracima padaju nenormalno...ako sam danas nesto kupio za 100k sutra vec ne mogu dobit za to ni 80k :/

EDIT: @kico- a ko je reko da sam stigo ijednog? nisam mogo nikome nista... a i ko je reko da je meni tad luiz imo uopce 85 fitnes? imo je 99 jer nije igro 2-3 tekme prije toga... i dobro, ja sam reko cheat, jer sumnjam da bi to bas bio neki bug, mada mozda i je, ne mogu ni ja tvrdit da je 100% cheat, al evidentno je bilo da su svi njegovi igraci bili brzi od mojih. eto iz nekog razloga dogodilo se to sto je i bio cheat ili ne, nije ni bitno. nismo tu da se svađamo, budimo ljudi i razgovarajmo i ponasajmo se tako... ne zelim da se bezveze sad među nama stvara neka "nervoza." uzivaj! ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 20:50 (karlo666).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Probao obojicu.

Nemora znaciti, meni je IF Balo bio odličan no ovaj je smeće, realna vrijednost mu je 500k, 2mil je puno previše, nije igrač koji rješava tekme i donosi prevagu. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice