FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
FIFA 13

krasno... finale kupa... vodim, treba sudit kraj... mislim sad cu dobit gold pack free, oces maunu, izbaci me na desktop iz nekog meni nepoznatog razloga... nikad mi se to nije dogodilo... zna zablokirat i veza pukne i sta ti ja znam, al bas da me na desktop izbaci... eto ti moje srece... pu *ebem ti i fifu i origin i komp i desktop i sve... sad cu uzet traktor i preorat onu livadu na desktopu :/

@Encyanix kompani-kabul, definitivno mi najbolje funkcioniraju, mada mi se kompani nekad ponasa tromo i nemoze loptu ispucat na vrijeme, treba mu vremena, zato mu stalno fitnese moram drzat iznad 85... cima malo pane, rupa u obrani... vermalen dobar u igri glavom al nekako cesto zacvika, moram imat osigurac iza kad lopta prođe :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 0:36 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...

Ne ocekujem da cu ikada više uspijet ponovit ovakav gol..

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/157924838

Ronaldo :)

Cech :D 

Btw, TOTS Diamanti ima prebolestan udarac. ljevicom sa 20 metara svaka ulazi. 

16 godina
KiCo77 kaže...

Ne ocekujem da cu ikada više uspijet ponovit ovakav gol..

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/157924838

Ronaldo :)

pa cech na golu... sta je tu cudno... kod mene je branio par tekmi, prve 2-3 skidao nemoguce, kasnije svaki sut na gol ulazi... relativno brzo sam ga preselio u trade pile :) de gea puno bolji... cak mi je bolji i od harta :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Eto me u finalu kupa Serie A. Sami cheateri u finalu, no što sam primijetio, kada igram kući i naleti čiter dobim nagradu od 7k, a kad igram vani i naleti čiter onda ne. Pa eto da znate. Isto tako je bilo u FIFI 12. Znači ne iskorištavam taj njihov bug nego jednostavno pokušavam igrat finale dok ne naletim na nekog poštenog. 

EDIT: evo uspio odigrat finale i sad bjezim od tog kupa da nebi bilo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 14:50 (antiljano27).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

nesto se stvarno cudno događa s fifom... igracima prije tekme fitnesi ispod 90 svima... planiram da nakon te tekme stavim squad fittnes i jos tuniram neke igrace... odigram tekmu, odem u squads, kad fitnesi svima na 99? wtf? msm eto malo "srece" ovaj puta u moju korist, spasio sam si jednu squad fittnes karticu... al definitivno se događa nesto cudno... toliko sam puta ostecen, da ne mogu vjerovat... a ove suce necu ni komentirat ovdje, jer kad bi napisao sta mislim o njima dobio bi ban sigurno... 3 penala u 20min igre? cim uzmem loptu u 16 odma znam sta ce bit... i sad fino zadnju tekmu onako kao slag na kraju, obrambeni mi stoji okrenut prema golu i stiscem da ispuca loptu, on fino zakuca u moj gol... citere necu ni komentirat, pola igraca u fifi su citeri... to da nije zalosno, bilo bi pomalo smjesno, nevidim uzitak tu, al eto svaka budala ima svoje veselje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
zašto je Alexis Sanchez tako jeftin u FUT-u? kupio sam ga za manje od 2000 coinsa, a zvijer je.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
zašto je Alexis Sanchez tako jeftin u FUT-u? kupio sam ga za manje od 2000 coinsa, a zvijer je.

cijene padaju iz dana u dan... ja FUT igram tek malo vise od tjedan dana i vec su neki igraci pojeftinili 50%... znaci toliki pad cijene u tjedan dana... nevjerojatno. previse cheatera koji kupuju igrace samo da bi ih isprobali... nakon toga ih prodaju u pola cijene samo da ih se rijese... sami sebi cijene rusimo :( to se ne prodaje da se zaradi, nego samo da se proda :/

13 godina
neaktivan
FIFA 13

J***te netko ne moze jednog totsa dobit,a ne dva u packu jos...je*em ti pointse i fifu..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

I jos veli da je broke na ps3 a ima 450k coinsa... to je tako kad netko ima novca na bacanje pa kupuje te gluposti od EA.a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CroatianRacer kaže...

jos da je ronaldo na LM-u a?

15 godina
CroatianRacer kaže...

IF-i su gluposti.. pepe ti je 10x bolji od varana.. i falcao od higuaina..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
15 godina
Encyanix kaže...
CroatianRacer kaže...

IF-i su gluposti.. pepe ti je 10x bolji od varana.. i falcao od higuaina..

@karlo666 uf da je bar :D 

dok nisam kupio ramosa igrali su mi if varane i pepe, pepe kikser, varane mi je odlican dobar heading jak ko bik, a ramos brz, meni njih dva pasu, if higuain mi je odlican, dok nisam IF kupio imao sam obicnog, a ovaj ima vece ocjene 86 shooting itd, bombe baca, a posebno mi je najdrazi Khedira, ko nije probo s njim pucat u futu, nemora pricat o tome, covijek je hartu s 35 metara bombu poslo, sut ima ko sesegno u bpl :D

13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

dok nisam kupio ramosa igrali su mi if varane i pepe, pepe kikser, varane mi je odlican dobar heading jak ko bik, a ramos brz, meni njih dva pasu, if higuain mi je odlican, dok nisam IF kupio imao sam obicnog, a ovaj ima vece ocjene 86 shooting itd, bombe baca, a posebno mi je najdrazi Khedira, ko nije probo s njim pucat u futu, nemora pricat o tome, covijek je hartu s 35 metara bombu poslo, sut ima ko sesegno u bpl :D

Daj prestani gluposti pričat, niko nema sut ko sessegnon. 

14 godina
CroatianRacer kaže...

Osovno mi je BBVA main squad i najigraniji.

SIF Higuaina nisam probao pa nemogu suditi ko mi je bolji, Falcao ili on, ali Falcao isto baca itekakve bombe i to sa obje noge i glavom xD Jedina zamjerka je sta mi se playstyle promjenio i vise mi igraci sa tako malim paceom ne odgovaraju :/ Vjerovatno cu kupit Higuaina bas za test. Ako mi se svidi cu slozit Real Madrid only momcad xD

Pepe vs IF Varane->  Svatko ima svoje misljenje, ali ja Varanea koristim samo kad mi Pepe/Ramos dobiju crveni, jednostavno mi je Pepe puno čvršči i brži, bas primjetim razliku kad mi Varane igra

Khedira -> osobno mi je Xabi Alonso draži (i nije uopce skup), passing predobar, defending predobar, heading predobar, i longshot odlican. Khediru isto nisam vec dugo koristio pa nemogu bas njega realno ocjenjivat :/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
KiCo77 kaže...
CroatianRacer kaže...

Osovno mi je BBVA main squad i najigraniji.

SIF Higuaina nisam probao pa nemogu suditi ko mi je bolji, Falcao ili on, ali Falcao isto baca itekakve bombe i to sa obje noge i glavom xD Jedina zamjerka je sta mi se playstyle promjenio i vise mi igraci sa tako malim paceom ne odgovaraju :/ Vjerovatno cu kupit Higuaina bas za test. Ako mi se svidi cu slozit Real Madrid only momcad xD

Pepe vs IF Varane->  Svatko ima svoje misljenje, ali ja Varanea koristim samo kad mi Pepe/Ramos dobiju crveni, jednostavno mi je Pepe puno čvršči i brži, bas primjetim razliku kad mi Varane igra

Khedira -> osobno mi je Xabi Alonso draži (i nije uopce skup), passing predobar, defending predobar, heading predobar, i longshot odlican. Khediru isto nisam vec dugo koristio pa nemogu bas njega realno ocjenjivat :/

Ma para gace SIF higuain, eto sad sam s njim promasio prazan gol s 12-13 metara :D , upravo sam finale izgubio zbog onog prokletog casillasa, sad cu ga za 2 coinsa prodat, koristio sam do sada lopeza, koji je u divingu losiji al u svemu ostalom bolji od casillasa em visok 6"5, sto se tice varane pepe, pa neznam primjetio sam da je IF varane uzasno cvrst, spor, dobar heading+jumping i dobar tackle+sliding tackle, pepe mi je mesar ali kikser.

13 godina
FIFA 13

Meni nekako Benzema bolje lezi nego Falcao. A u obrani Pique i Pepe i najvise me brine kad je spor pique, ali kad stavim mascherana onda mi je prenizak i pusim dosta duela s njim. Treba mi ramos al para nemam :D 

Modric i Ozil su mi odlicni i Xabi se nadopunjuje odozada. Jos imam Fabregasa na klupi ali ga ne koristim. Htio bi Xavia ili Iniestu da zamijenim Modrica koji put.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Meni nekako Benzema bolje lezi nego Falcao. A u obrani Pique i Pepe i najvise me brine kad je spor pique, ali kad stavim mascherana onda mi je prenizak i pusim dosta duela s njim. Treba mi ramos al para nemam :D 

Modric i Ozil su mi odlicni i Xabi se nadopunjuje odozada. Jos imam Fabregasa na klupi ali ga ne koristim. Htio bi Xavia ili Iniestu da zamijenim Modrica koji put.

I meni ali u 4-1-2-1-2 imam 2 napadaca..

Njih dvoje nine uspoređujem jer mi Benzema uvijek igra...  na poluvremenu mjenjam u 4-3-3, izvadim Falcaa i onda idu redom

Benzema Ronaldo Di Maria

Xavi/Nani Xabi A.  Modric

Marcelo-Ramos-Pepe-D.Alves

Casillas

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 10:19 (KiCo77).
15 godina
SimeKZ kaže...

probaj  ovako slozit obranu LB Marcelo CB IF Varane CB Pepe RB Neki portugalac xD

14 godina
FIFA 13

Pereira  ^

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

I meni ali u 4-1-2-1-2 imam 2 napadaca..

Njih dvoje nine uspoređujem jer mi Benzema uvijek igra...  na poluvremenu mjenjam u 4-3-3, izvadim Falcaa i onda idu redom

Benzema Ronaldo Di Maria

Xavi/Nani Xabi A.  Modric

Marcelo-Ramos-Pepe-D.Alves

Casillas

ronaldo kao napadac? ST?? nisam probao, al s obzirom na njegov sut ja bi ga radije stavio u sredinu pa probao sa nekim sutevima iz malo vece udaljenosti... ja formacije mijenjam samo kad gubim, pa stavim tu 4-3-3 i onda samo duge lopte u for na aguera, toresa i balotelija :) nemam bas neke sutere ko ti onda moram na kontre :)

13 godina
FIFA 13

Nije mi jasan ovaj FUT uopce i to je prestrasno. Ja ne vjerujem da sam upravo izgubio 7-2 od lika koji doslovno je tuko sve lopte preko 25m. Od tih sa Kroosom mi je stisno sa 40m gol u raslje. Pa gdje to ide ? 
Ja ne vjerujem vise to, pa to su gluposti sta se dogadaju. GLedam i ne vjerujem da jedan Trapp na golu je majka. Dakle sa 10m ja pucam benzema finess shot i lik brani... lik ima 10 u okvir i 7 golova. Ja imam preko 20 i 2 gola. Pa daj mi od*ebi vise sa takvim glupostima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Nije mi jasan ovaj FUT uopce i to je prestrasno. Ja ne vjerujem da sam upravo izgubio 7-2 od lika koji doslovno je tuko sve lopte preko 25m. Od tih sa Kroosom mi je stisno sa 40m gol u raslje. Pa gdje to ide ? 
Ja ne vjerujem vise to, pa to su gluposti sta se dogadaju. GLedam i ne vjerujem da jedan Trapp na golu je majka. Dakle sa 10m ja pucam benzema finess shot i lik brani... lik ima 10 u okvir i 7 golova. Ja imam preko 20 i 2 gola. Pa daj mi od*ebi vise sa takvim glupostima. 

Prekjučer izgubim od lika koji mi opet nesretnom buffonu zabije gol s nekih 40m. Pucao je De Rossi bombetinu drito u devedeset?  Mislim ono, događa se ali zašto uvijek meni?

S druge strane, nema smisla ponavljati se... to je tako..

Danas sam zgotovio tots talijane. Sto posto sam uvjeren da ću sada biti kanta za napucavanje većini igrača jer sam skužio, što jača momčad to gori nogomet...

Zato je fut sjajan, uspije i kamen rasplakati..

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 15:38 (movie).
13 godina
FIFA 13

Igram season imam 4 poraza. A proslu nisam izgubio jednu tekmu i osvojio diviziju. Sad igram i pusim svaku tekmu. BvB lik samo tuce kornere, puca sa 40m i dere mi kornere, ima neku shemu da Suboticem zabije mi 3 komada i mogu se slikat. Ma ko god skako s njim. 
Gadi mi se vise ova fifa. Nema smisla sve sta vise igras. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

@movie... ma ne događa se to samo tebi... dva puta vodim 2:1 u turniru i oba puta u 90' dobijem gol za 2-2...  na penale dobijem al muka mi bude kad vidim da sam dobio gol tik prije kraja tekme... vjerojatno se to svima događa, samo mi izgleda najvise kukamo ;)

da se cudne stvari događaju, to je istina... nekad sa 30 metara opalim i lopta uđe u gol, a nekad i sa 10metara promasim prazan gol... golmani valjda kak im se kada da branit... hart nekad skida nemoguce lopte, a nekad lagane udarce uopce ne hvata, nego samo odbija u korner, nakon cega dobijem gol i tu puknem... i sto je najbolje dira loptu, ali mu prođe ispod ruke i lagano se otkotrlja u gol... suce sam reko da necu komentirat, najvise mi od svega dizu tlak... neznam do cega je, prvo sam mislio da je do mene, do moje igre, al nekad jednostavno sta god pokusam napravit, ne mogu zabit gol, a nekad kad me ide, ne moram se ni trudit, jednostavno dođe samo od sebe... ista stvar i sa obranom... poludim, al mene to sto vise zaje*ava, to vise igram...

EDIT: ovo sto sime kaze za kornere... ispocetka, kad sam tek krenuo igrat, svaki korner za mene je bio vec prakticki gol... felaini kako god, glavom ili skaricama zabijao bez problema, felaini u 87' i vermalen 2 komada utera glavom u 90' (do 85 gubio 3:2 i nakraju pobjedim 5:3 mislim da se lik zvao razbijaci kadanj ili tako nesto), komapni koji je slab glavom zabijao skoro svaku tekmu, baloteli je cesto pogodio glavom... sad u protekla 3-4 dana nisam uspio ni uputit sut glavom iz kornera, a kamoli zabit... kad igram protiv jace ekipe, dobijem, a kad igram protiv slabijih protivnika, cesto se dogodi da dobijem po 5,6 ili 7 koamada.... lika nabija loptu i sve sto opali uđe u gol, 5 suteva na gol 5 golova primim, ja napadam cijelu utakmicu i ne mogu pogodit ni sa 5 metara, a imam 20 suteva na gol... jednostavno svaka odbijena lopta ide njemu u noge i nema mi pomoci... nekad ti dođe da places od muke :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 15:53 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Imate priliku vidit kako je ovo jedna od najjacih ekipa svijeta. Nema jacih od njih. U tijeku tekme, kontrole mi kasnile. Benzema boga oca profulao. Penala ko govana. Jednostavno odlicna tekma. Hebem ja tom EA mater. Koja je svrha silver, bronze, gold kad ce mi doci neki sa saudijskom arabijom i silovat me ko budalu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Imate priliku vidit kako je ovo jedna od najjacih ekipa svijeta. Nema jacih od njih. U tijeku tekme, kontrole mi kasnile. Benzema boga oca profulao. Penala ko govana. Jednostavno odlicna tekma. Hebem ja tom EA mater. Koja je svrha silver, bronze, gold kad ce mi doci neki sa saudijskom arabijom i silovat me ko budalu.

ni u PESu nije bolje...ako imaš jaču momčad od protivnika automatski gubiš..ko neki hebeni bug....

17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam stari potrošio na momčad nekoliko milja i kad sam je složio i probao igrati vidio sam da se ne mogu sastati s loptom. Sad sam malo igrao i idem spavati totalno razheban.  Jedno je sigurno, iduće godine slažem momčad bez ikakvih ifa, sifa, motma i totsa... Ovo je prijevara samo takva. Prvo mi robinho pored barzaglia i chiellinia skoči i zabije gol glavom a potom robinho na kari odnese barzaglia i uzme mu loptu kao da je tenk prešao preko njega?  Kako? O.K., nisam savršen igrač ali nisam ni lopata, no u kojem filmu ovaj kepec robinho pored ove dvojce u skoku zabija gol glavom ili  jednostavno na kari nosi barzaglia?

Istovremeno imam napadače sve over 90 koji ne mogu pobjeći niti jednom stoperu. Svi ih stižu s lakoćom. Ne znam je li ja nekaj krivo radim ili igra nešto pokvareno radi ali ovo je frustrirajuće..

Najjače mi je kad hoću dodati lijevom igraču ali lopta ide nekom sasvim desetom i protivnik mi presijeca dodavanje i stvara kontru zbog krivog dodavanja a da ja uopće nisam tamo želio dodati?

Ništa, sutra je novi dan pa sve ispočetka...

15 godina
FIFA 13
znači počeo sam UT jučer i polako si slažem ekipu, ne želim odmah na gold igrače, prije ću se pozabaviti sa nekim bronze ekipama. Ali jedna stvar mi nije jasna, zašto me stalno spaja sa ekpama koje imaju sve gold igrače i 100 chemistry, a ja sam tek na početku sa bronze ekipom i 70 chemistry? Kakva je to logika, zar me nebi trebalo spajati sa ekipama koje su slične meni po igračima? bar je tako bilo u FIFA 12 ako se dobro sjećam....
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kada ce Neymar dobiti svoju verziju?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice