@movie- ta dodavanja... katastrofa, cesto mi se desi da bezveze dodaju nekom igracu kojem ja ne zelim... recimo jucer, silva mi dosno trci u kontru i hocu njemu bacit u for, ono lopta odjednom ode na lijevu stranu na podolskog koji nema sanse da dođe do lopte, protivnik presijece, visoka lopta naprijed, luiz fula glavom i dobijem neki sugavi gol...
@antimadridista- a gle, ako igras divizije, uvijek mozes naletit na nekog koji ima gold igrace... nema to veze s kakvom ti ekipom igras... ako si npr u 3. diviziji, ne mora znacit da su tamo svi bronze ili silver, on te spaja s nekim ko je također u 3. diviziji, pa makar on imao i sve totse... ja sam jucer recimo u 1. diviziji igrao protiv nekog lika koji ima samo par bronze igraca, ostalo su obicne kartice sa overalom 50 i nesto sitno... i uvalio ja njemu 10 komada, zavrsila tekma i sad mislim u sebi koji ti ku*ac radis u 1. diviziji sa takvim igracima... msm kako je uopce doso dotle? mogu samo pretpostavit da mu to nije prava ekipa, vec neka "pomocna" bezveze :) nego, najbolji su mi ovi sa totsima, krene tekma i u prvom napadu zabijem gol, a on odma fino rage quit :/ neznam sto je uopce slagao takvu ekipu kad ne misli igrat :/