Evo sta misite kako bi ovo funkcijoniralo... http://www.futhead.com/fifa/squads/11254510/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sori za offtopic ali prestajem sa igranjem pa bi htio prodati coinse trenutno imam oko 4m..za cjenu se mozemo dogovorit
100k packs... od 8-9
100k packs... od 8-9
100k? o.O ja jedva ceko happy hour a ono sad packovi 100k... ako otvorim jedan, automatski klub ode u bankrot, a znam da u packu necu dobit nis :(
Neki frajer je sad postao sliku na twitter da je dobio dva TOTS u paketu. Strasno, a vecina nas ne moze ni jednog ulovit.
?? ja ni nemam te 100k packove?
EDIT: naso sam lol... otvorio i ja jedan... david silva najvrijedniji :( samo se mogu fino... to je moguce samo jedan otvorit? glupost... ja bi jos jedan lol...
Otvorio sad pack od 100k i dobio if beniteza 20k i harta 30k ... jadno..
Neki frajer je sad postao sliku na twitter da je dobio dva TOTS u paketu. Strasno, a vecina nas ne moze ni jednog ulovit.
Smradovi, kad im ja tweetam da sam dobio silvera koji vrijedi 1k u only "gold" packu onda nista nece objavit... samo kad likovi dobiju TOTS
4 tots u jednom paketu
Smradovi, kad im ja tweetam da sam dobio silvera koji vrijedi 1k u only "gold" packu onda nista nece objavit... samo kad likovi dobiju TOTS
4 tots u jednom paketu
Isuse...
edit:TOTS se dijeli sakom i kapom...
0 totsa u 1 paketu, mislim da netrebam sliku stavljat 
ma de sad bi najradije sprasio sve coinse na te paketice od 100k... bas da vidim kolko bi sr*nja dobio... ja dobio davida silvu najvrijednijeg... od svega ostalog mislim da nebi nakupio jos ni 10k :( neznam sta trebam napravit da ja dobijem nesto hebeno... jel se samo 1 paketic moze otvorit? msm meni ga vise ne pokazuje u stroreu :/
Dok sam razmišljao uzeti ili ne nestade s ekrana, gotovo... možda je i bolje tako jer nema sumnje da bih dobio jednu veliku karinu
3-5-2, momentum, negredo bog... Ciao EA... Ciao fifa...
a dok svi budu zauzeti otvaranjem paketica ja cu promatrat AH, mozda nes jeftino uleti :D
a dok svi budu zauzeti otvaranjem paketica ja cu promatrat AH, mozda nes jeftino uleti :D
to to.... tak sam ja jucer... otvorio paketic i popusio... dok su ostali otvarali paketice ja naso par trapp-ova za malo coinsa i poslje ih prodo za skoro duplo :) vec skoro vratio 100k bacenih na pack :)
kolka je vjerojatnos da se na ovo naiđe ponovo? da mi je bar jos 2-3 takva nac :)
Ljudi imanetko voljan da mi pomogne preko givewaya da dođem do 40 k coinsa?
Tko ima vremena i ima fb ako zeli da lajka ovu stranicu
https://www.facebook.com/fifaexpertbalcan i da se javi da sam vas a doveoUnaprijed hvala (uzvraćam lajkat tuđe stranice,tko mi pogone :) )
Svi mi koji smo ovdje smo na toj stranici regani vec, a Dangerous ti je voda toga :D
Jesu li objavili koji su danas TOTS igrači u igri? Nisam još našao ali sam našao TOTW igrače. Meni ništa interesantnog nema ovaj tjedan među njima...
GK: Moisés Muñoz, América - 71>77
CB: Sébastien Puygrenier, AS Nancy - 75>80
CB: Tore Reginiussen, Rosenborg BK - 72>74
LB: Roberto Lago, RC Celta de Vigo - 72>74
RM: Alexandr Samedov, Lokomotiv Moskva - 81>82
CDM: Nilton, Cruzeiro - 72>74
LM: Isco, Málaga CF - 79>81
LM: Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan - 75>77
ST: Kévin Gameiro, Paris Saint-Germain - 79>80
RW: Alexis Sánchez, FC Barcelona - 85>87
ST: Marco Di Vaio, Montreal Impact - 81>82
SUBS
GK: Kim Byung Ji, Chunnam Dragons - 68>73
CB: Franz Schiemer, Red Bull Salzburg - 68>73
CB: Jung In Whan, Jeonbuk Hyundai Motors - 65>69
CDM: Souza, Grêmio - 73>74
ST: Robbie Keane, Los Angeles Galaxy - 77>80
CF: Julius Perstaller, Wacker Innsbruck - 62>64
ST: Jason Byrne, Bray Wanderers - 60>64
GK: Marchetti, Federico, Lazio - 83 (84)>89
CB: Campagnaro, Hugo, Napoli - 81 (82)>87
CB: Benatia, Medhi, Udinese - 82>87
CB: Barzagli, Andrea, Juventus - 84>89
CDM: Vidal, Arturo, Juventus - 84 (85)>89
RM: Lichtsteiner, Stephan, Juventus - 82>87
CM: Borja Valero, Fiorentina - 80>85
CAM: Hamšik, Marek, Napoli - 85 (87)>91
LW: El Shaarawy, Stephan, Milan - 81>88
ST: Cavani, Edinson, Napoli - 86 (88)>92
ST: Di Natale, Antonio, Udinese - 85 (87)>92
SUBS
GK: Buffon, Gianluigi, Juventus - 87>92
CB: Rodríguez, Gonzalo, Fiorentina - 76>82
LB: Pasqual, Manuel, Fiorentina - 75>82
RM: Basta, Dušan, Udinese - 78>83
LW: Ljajić, Adem, Fiorentina - 75 (77)>82
RW: Lamela, Erik, Roma - 77 (79)>85
ST: Balotelli, Mario, Milan - 84 (85)>89
Hvala majstore...
Za ovo mi neće biti dosta 10 milja da sve pokupujem... ništa, kreće rasprodaja postojećeg..
evo slike bez tona...
http://www.ultimateteam.co.uk/2013/05/fut-13-serie-tots-team-of-season-may.html
edit: što više gledam talijanski tots to sam više razočaran..
shaarawy samo 88? bezveze, pa meni je on bolji od pola ovih starkelja...
nego kad krecu paketici u "prodaju"? ja sam spreman dobit 3-4 totsa :D
Jesu startali talijani? Vidim na web appsu i dalje stoji slika njemačkog totsa?
edit: vidim da jesu a na marketu već bolesne cijene, i do 7 milja?
edit2: sprdio oko 320k coinsa i najbolje kaj sam dobio je falcao... kakva jad i tuga u tim packovima. Fakat mi nije jasno kako netko onda dobije dva totsa a ja ne mogu u 50 paketa dobiti dva igrača preko 84?
Edit3: evo sad pogledao, znači dobio falcaoa a prvi sljedeći po vrijednosti je bio essien? Smiješno...
mah... u igri stoje talijani, ja otvorim, on me odvede na švabe :/
shaarawy samo 88? bezveze, pa meni je on bolji od pola ovih starkelja...
nego kad krecu paketici u "prodaju"? ja sam spreman dobit 3-4 totsa :D
Lik je nesto nakon dolaska Balonje...
Ako im je kriterij bio pola sezone onda je Klose ispred Balonje, koji vecinom zabija iz penala ili pravi probleme...
Lik je nesto nakon dolaska Balonje...
Ako im je kriterij bio pola sezone onda je Klose ispred Balonje, koji vecinom zabija iz penala ili pravi probleme...
klose ili ne klose, ja govorim za ovo sto je tu... to je sad sta bi bilo kad bi bilo... a shaarawy je u par utakmica bio kljucani igrac za milan... nije sve u broju postignutih golova... sto se toga tice messi je vec trebo dobit karticu sa 109 overalom lol... a opet, da baloteli je malo zasjenio shaarawyja, međutim ovdje su na razlicitim pozicijama i nevidim razloga zasto oba nebi bila u timu, cak i sa boljim overalom :) isto kao i vidal, po meni je bio korisniji i bolji od hamsika i nekih jos tu igraca mozda... al eto sta je tu je, to je samo moje skromno misljenje. tko sam ja da sudim :)
Ne ocekujem da cu ikada više uspijet ponovit ovakav gol..
http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/157924838
Ronaldo :)
Evo 2 najbolje kombinacije CB-a u BPL-u definitivno
Kompany i Kaboul ili Koscielny i David luiz.. nema boljeg ;)