FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
FIFA 13

prodajem IF koscielnija... cijena po dogovoru :)

EDIT:  @movie- to se i meni dogodi cesto, ali kad uđem u igru ponovno sve normalno, zadnji rezultat upisan onako kako je zavrsilo... ne pise da sam prekinuo ili sta vec :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 0:44 (karlo666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
karlo666 kaže...

prodajem IF koscielnija... cijena po dogovoru :)

EDIT:  @movie- to se i meni dogodi cesto, ali kad uđem u igru ponovno sve normalno, zadnji rezultat upisan onako kako je zavrsilo... ne pise da sam prekinuo ili sta vec :)

Ništa, ušao sad u igru i sve ispočetka... neki put dobijem DNF a neki put mi samo poništi cup

14 godina
neaktivan
FIFA 13

jel vama radi oorigin

0 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

jel vama radi oorigin

Ne!

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Krenuo opet u trade i došo do do 108k i reko ajde kupit jedan pack i prvo uleti divljak carvajal koji je do prije 10 minuta bio jedini na marketu, neki tulipan ga je stavio za120k start price. I tako ja odlučio, kad sam već dobio tots, i potrošit ostatak 100k i ništa dobio. Kasnije uvečer odlučio odigrat još dvije tekme u sezoni i osvojio, i dobio pack i taman još para za jedan. Otvorio gratis pack - ništa, i otvorim zadnji pack prije spavanja i ono lahm. Okrenula mi se sreća potpuno. Lahma ipak nisam stavio na trade, čekam ligu prvaka da bayern dobi da bude još više para :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 11:20 (antiljano27).

4 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Krenuo opet u trade i došo do do 108k i reko ajde kupit jedan pack i prvo uleti divljak carvajal koji je do prije 10 minuta bio jedini na marketu, neki tulipan ga je stavio za120k start price. I tako ja odlučio, kad sam već dobio tots, i potrošit ostatak 100k i ništa dobio. Kasnije uvečer odlučio odigrat još dvije tekme u sezoni i osvojio, i dobio pack i taman još para za jedan. Otvorio gratis pack - ništa, i otvorim zadnji pack prije spavanja i ono lahm. Okrenula mi se sreća potpuno. Lahma ipak nisam stavio na trade, čekam ligu prvaka da bayern dobi da bude još više para :D 

Slobodno ga prodaj, bayer neće dobiti večeras... izgubili su jedini 4 finala.  Zašto ne bi i peti put?

16 godina
FIFA 13

BVB FTW :) prodaj ga, bayern ce izgubit pa ce mu cijena past :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Oce ko TOTS Diamantia za 170k? Prodano.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 14:01 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Nece me ovi TOTSi u packu.. ali sam barem dobio Balae i Ramosa

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Slobodno ga prodaj, bayer neće dobiti večeras... izgubili su jedini 4 finala.  Zašto ne bi i peti put?

5-ta sreća! {#}

Maurer
13 godina
FIFA 13

Kico ti treba Ramos ? Da mi ga posudis da malo zamjenim Piquea ? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Kico ti treba Ramos ? Da mi ga posudis da malo zamjenim Piquea ? :D

Netreba mi jer vec imam jednog(duplicate je), ali mi coinsi trebaju xD 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 14:55 (KiCo77).
16 godina
FIFA 13

kolko ramos? daj neki popust...

ja idem stavit if koscielnija za 200k :/ jel daje neko vise? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

tko ce ti ifa kupit kad sif ima istu cijenu, na mobu sam pa nmg slat pp za ramosa btw

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

tko ce ti ifa kupit kad sif ima istu cijenu, na mobu sam pa nmg slat pp za ramosa btw

moja greska... sif je... 83 overal jel tako? :)

14 godina
karlo666 kaže...
KiCo77 kaže...

moja greska... sif je... 83 overal jel tako? :)

Dap, imam ga i ja i nemogu ga se rijesit :'( koliko dajes za Ramosa

17 godina
KiCo77 kaže...

Kaj to nije žalosno?  Konačno izvučeš negog sifa i onda ga ne možeš prodati? Još je gore kad ga ja odmah kupim i u danu popušim 200k?

A kartica vrlo solidna. Mislio sam se je pošto poto riješiti ali neću, treba mi netko sjediti i na klupi za rezerve... malo je skup za to ali ebi ga..

14 godina
FIFA 13

netko zainteresiran za ronalda ? dajem ga ispod market cjene {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WaZZi kaže...

netko zainteresiran za ronalda ? dajem ga ispod market cjene {#}

DA! gledam ga vec tjedan dana, a cijena raste, koliko?

movie kaže...
KiCo77 kaže...

Kaj to nije žalosno?  Konačno izvučeš negog sifa i onda ga ne možeš prodati? Još je gore kad ga ja odmah kupim i u danu popušim 200k?

A kartica vrlo solidna. Mislio sam se je pošto poto riješiti ali neću, treba mi netko sjediti i na klupi za rezerve... malo je skup za to ali ebi ga..

Danas sam ga prodao za 210k .. a onaj dan mi ga je bilo žao davat za 400k jer sam mislio da vrijedi puno više..

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 17:31 (KiCo77).
16 godina
FIFA 13

ja sam svog sif koscielnija platio 25k... tak da... nije mi zao ni da na klupi sjedi :) al probat cu ga utrzit, pa makar i za 200k... manje necu, ipak vrijedi vise :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

op op :D sad kad mi se proda.. prodajem 3mil coinsa..

Edit: Prodo se :D

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 17:56 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Danas sam ga prodao za 210k .. a onaj dan mi ga je bilo žao davat za 400k jer sam mislio da vrijedi puno više..

A onaj dan ga ja kupio za 400k... nisi se javljao jedno pola sata i mislio sam da će mi dobra prilika zbrisati pa sam ga brže bolje uzeo i pušing..  to je čar ove igre..

14 godina
FIFA 13

Sad mi je jasno zasto Robben nije u TOTSu  ..

Mozda dobije MOTM sutra {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

e pa možda i BUDE! Makar Weidenfeller zaslužuje sto posto 

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 22:41 (antiljano27).
15 godina
neaktivan
komotno weidenfellera stave za motm
14 godina
antiljano27 kaže...
KiCo77 kaže...

e pa možda i BUDE! Makar Weidenfeller zaslužuje sto posto 

Nije nemoguce, assist + gol, ali Weidenfeller je bio nevjerovatan, ali ne i svemoguc pa su ipak izgubili, svaka cast Bayernu. 

U prvom djelu Neuer spašava, ko zna kako bi ovo sve završilo da je BVB uspio zabit u prvih pol sata.

13 godina
FIFA 13

Robben ce bit u rangu Messia onda... bolestan ce bit... 

Mandzo, Wieden, Neuer, Robben to su oni koji zasluzuju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Robben ce bit u rangu Messia onda... bolestan ce bit... 

Mandzo, Wieden, Neuer, Robben to su oni koji zasluzuju...

Dribling 99...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 13

Steta pa ga necu moc vidit u ekipi... bilo kojoj :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Robben je i sluzbeno MOTM sad zavisi od fife jel ce ga stavit

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice