prodajem IF koscielnija... cijena po dogovoru :)
EDIT: @movie- to se i meni dogodi cesto, ali kad uđem u igru ponovno sve normalno, zadnji rezultat upisan onako kako je zavrsilo... ne pise da sam prekinuo ili sta vec :)
EDIT: @movie- to se i meni dogodi cesto, ali kad uđem u igru ponovno sve normalno, zadnji rezultat upisan onako kako je zavrsilo... ne pise da sam prekinuo ili sta vec :)
Ništa, ušao sad u igru i sve ispočetka... neki put dobijem DNF a neki put mi samo poništi cup
jel vama radi oorigin
jel vama radi oorigin
Ne!
Krenuo opet u trade i došo do do 108k i reko ajde kupit jedan pack i prvo uleti divljak carvajal koji je do prije 10 minuta bio jedini na marketu, neki tulipan ga je stavio za120k start price. I tako ja odlučio, kad sam već dobio tots, i potrošit ostatak 100k i ništa dobio. Kasnije uvečer odlučio odigrat još dvije tekme u sezoni i osvojio, i dobio pack i taman još para za jedan. Otvorio gratis pack - ništa, i otvorim zadnji pack prije spavanja i ono lahm. Okrenula mi se sreća potpuno. Lahma ipak nisam stavio na trade, čekam ligu prvaka da bayern dobi da bude još više para :D
Krenuo opet u trade i došo do do 108k i reko ajde kupit jedan pack i prvo uleti divljak carvajal koji je do prije 10 minuta bio jedini na marketu, neki tulipan ga je stavio za120k start price. I tako ja odlučio, kad sam već dobio tots, i potrošit ostatak 100k i ništa dobio. Kasnije uvečer odlučio odigrat još dvije tekme u sezoni i osvojio, i dobio pack i taman još para za jedan. Otvorio gratis pack - ništa, i otvorim zadnji pack prije spavanja i ono lahm. Okrenula mi se sreća potpuno. Lahma ipak nisam stavio na trade, čekam ligu prvaka da bayern dobi da bude još više para :D
Slobodno ga prodaj, bayer neće dobiti večeras... izgubili su jedini 4 finala. Zašto ne bi i peti put?
BVB FTW :) prodaj ga, bayern ce izgubit pa ce mu cijena past :)
Oce ko TOTS Diamantia za 170k? Prodano.
Nece me ovi TOTSi u packu.. ali sam barem dobio Balae i Ramosa
Slobodno ga prodaj, bayer neće dobiti večeras... izgubili su jedini 4 finala. Zašto ne bi i peti put?
5-ta sreća! 
Kico ti treba Ramos ? Da mi ga posudis da malo zamjenim Piquea ? :D
Kico ti treba Ramos ? Da mi ga posudis da malo zamjenim Piquea ? :D
Netreba mi jer vec imam jednog(duplicate je), ali mi coinsi trebaju xD
kolko ramos? daj neki popust...
ja idem stavit if koscielnija za 200k :/ jel daje neko vise? :D
tko ce ti ifa kupit kad sif ima istu cijenu, na mobu sam pa nmg slat pp za ramosa btw
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
tko ce ti ifa kupit kad sif ima istu cijenu, na mobu sam pa nmg slat pp za ramosa btw
moja greska... sif je... 83 overal jel tako? :)
moja greska... sif je... 83 overal jel tako? :)
Dap, imam ga i ja i nemogu ga se rijesit :'( koliko dajes za Ramosa
Kaj to nije žalosno? Konačno izvučeš negog sifa i onda ga ne možeš prodati? Još je gore kad ga ja odmah kupim i u danu popušim 200k?
A kartica vrlo solidna. Mislio sam se je pošto poto riješiti ali neću, treba mi netko sjediti i na klupi za rezerve... malo je skup za to ali ebi ga..
netko zainteresiran za ronalda ? dajem ga ispod market cjene 
netko zainteresiran za ronalda ? dajem ga ispod market cjene 
DA! gledam ga vec tjedan dana, a cijena raste, koliko?
Kaj to nije žalosno? Konačno izvučeš negog sifa i onda ga ne možeš prodati? Još je gore kad ga ja odmah kupim i u danu popušim 200k?
A kartica vrlo solidna. Mislio sam se je pošto poto riješiti ali neću, treba mi netko sjediti i na klupi za rezerve... malo je skup za to ali ebi ga..
Danas sam ga prodao za 210k .. a onaj dan mi ga je bilo žao davat za 400k jer sam mislio da vrijedi puno više..
ja sam svog sif koscielnija platio 25k... tak da... nije mi zao ni da na klupi sjedi :) al probat cu ga utrzit, pa makar i za 200k... manje necu, ipak vrijedi vise :)
Danas sam ga prodao za 210k .. a onaj dan mi ga je bilo žao davat za 400k jer sam mislio da vrijedi puno više..
A onaj dan ga ja kupio za 400k... nisi se javljao jedno pola sata i mislio sam da će mi dobra prilika zbrisati pa sam ga brže bolje uzeo i pušing.. to je čar ove igre..
Sad mi je jasno zasto Robben nije u TOTSu ..
Mozda dobije MOTM sutra 
Mozda dobije MOTM sutra 
e pa možda i BUDE! Makar Weidenfeller zaslužuje sto posto
Mozda dobije MOTM sutra 
e pa možda i BUDE! Makar Weidenfeller zaslužuje sto posto
Nije nemoguce, assist + gol, ali Weidenfeller je bio nevjerovatan, ali ne i svemoguc pa su ipak izgubili, svaka cast Bayernu.
U prvom djelu Neuer spašava, ko zna kako bi ovo sve završilo da je BVB uspio zabit u prvih pol sata.
Robben ce bit u rangu Messia onda... bolestan ce bit...
Mandzo, Wieden, Neuer, Robben to su oni koji zasluzuju...
Robben ce bit u rangu Messia onda... bolestan ce bit...
Mandzo, Wieden, Neuer, Robben to su oni koji zasluzuju...
Dribling 99...
Steta pa ga necu moc vidit u ekipi... bilo kojoj :D