Stigo tots Barclays.
EDIT: Onaj ko mi konstantno lupa palac dolje zelim tesku i polaganu smrt.
Stigo tots Barclays.
EDIT: Onaj ko mi konstantno lupa palac dolje zelim tesku i polaganu smrt.
dečki koliko vas igra fifa ultimate team. ako ima tko zainteresiran da na mojoj stranici bude moderator za taj dio stranice
Neke od ovih kartica su opasno bolesne...
Od koliko sati to starta pa da probamo, možda nas krene...
Za razliku od nekih cech je odlično branio... ona sprdnja iz MC je MC izbacila iz utrke za prvaka još na početku sezone a do kraja je samo udarao čaval po čaval na neuspjeh MC...
Od 7 po nasem, a gle ja sam mislio da ce Krafna biti golman ali ipak stavili Cecha. Tako ce vjerovatno stavit i Neuera u bundesligi umjesto Adlera...
Od 7 po nasem, a gle ja sam mislio da ce Krafna biti golman ali ipak stavili Cecha. Tako ce vjerovatno stavit i Neuera u bundesligi umjesto Adlera...
A tko je krafna? Krenio sam s otvaranjem i za sada veliko ništa...
UHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH
Dajjjjj ti ili muljas ili si lucker teski stari moj :D koliko si ih otvorio? otvaras ove od 5k ili 7.5k?
Samo po 5k 
teški si provokator, ebote, ni ne kreneš već dobiješ... kad će na mene red doći?
edit: evo sprdio sam već oko 50k i ništa, nula ebenih bodova..
neka je ijedan TOTS zavrsio na ovom forumu...cestitke
neka je ijedan TOTS zavrsio na ovom forumu...cestitke
da jedan, ovo mu je već valjda četvrti u zadnjih 7 dana...morat ću ga zamoliti da mi pošalje brojeve lota za ovaj tjedan...
teški si provokator, ebote, ni ne kreneš već dobiješ... kad će na mene red doći?
edit: evo sprdio sam već oko 50k i ništa, nula ebenih bodova..
Ja sam ispucao 250k,prvih sat vremena je poenta TOTS-a,ako ces dobit nesto dobit ces u prvome satu...
0 bodova, danas dobijem Hulka i onog IF beka iz Valencie...
Ja sam ispucao 250k,prvih sat vremena je poenta TOTS-a,ako ces dobit nesto dobit ces u prvome satu...
Ja sam nakon 50k povukao ručnu a i kamo s tolikim igračima, contractima i ostalim pisdarijama kad ih dobijem?
Neke stvari mi je žao quick sellati... sve mi je do vrha..
Ima koji momak da prodaje coinse? :)
Za početak kupi originalnu igru...
A tko je krafna? Krenio sam s otvaranjem i za sada veliko ništa...
De Gea
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043689/David-Gea-caught-shoplifting-1-19-Krispy-Kreme-doughnut-Tesco.html
Goldmember prodaje
Ako hoćeš dva puta godišnje kratiti vrijeme onda si kupi playboy, jeftiniji je i uvijek ima sretan završetak za razliku od fife!
Goldmember prodaje
Jel prodaje netko u malo vecim kolicinama (cca 2.000.000)
Goldmember prodaje
Jel prodaje netko u malo vecim kolicinama (cca 2.000.000)
da.to ti je 400 kn
Interesantno, prije nepunih mjesec dana Handanovič je dobio IF karticu, jučer SIF karticu a mogao bih se kladiti da će biti i u TOTS Italije.
Pa kaj ima smisla svakih par tjedana izbacivati karticu jednog te istog igrača?
Na IF kartici sam spljugao 70k ali sam zato danas SIF karticu uhvatio ispod cijene.
Valjda se opet neko zaje.. pa pomiješao cijene kartica... ne bunim se..
I da se pohvalim, noćas sam dobio SIF lamparda... nisu neki novci al čovjeka veseli..
ma dajj nemam rijeci.. napravim talijanski tim.. i gledam prva tekma ajde dok se ufuram.. ono svi imaju nekog potencijala kao invidualci.. ogobna, chellini, miguel, abate.. i jos njih.. jednostavno preljepo je kao igrat s njima.. ali kao timski rad 0 cista 0 jednostavno.. napad nema nista niko se neotkriva vec zadnjih 5-6 tekmi.. obrana ono sranje znaci 3 igraca krene na protivnika,, ono wtf, onda ogobna gura suparnika i uspjesno mu uzima loptu i vidis chellini se zaleti i odbije ogobnu i ovaj prodje i zabije gol.. znaci ono ja nisam mogao vjerovat.. sad mozda su stvarno talijani u *urcu a mozda me EA izhebo ovih 5-6 utakmica samo tako..
EDIT: I naravno sta sad mogu protiv mene napravit? uzmem engleze 2-2 70minuta ali unistavam i diskonekta me.. i dobim lose.. mah... znaci od kad sam poceo igrati ut imao sam 40 winova vise od luzeva.. i jucer gledam uspijem doc do 50 razlike.. i naravno danas me cijeli dan kolje EA i opet dodjem na 40 razlike, mislim ono jel me neko ureko da nemogu proc 40 razlike.. pa hbt... katastrofa
ma dajj nemam rijeci.. napravim talijanski tim.. i gledam prva tekma ajde dok se ufuram.. ono svi imaju nekog potencijala kao invidualci.. ogobna, chellini, miguel, abate.. i jos njih.. jednostavno preljepo je kao igrat s njima.. ali kao timski rad 0 cista 0 jednostavno.. napad nema nista niko se neotkriva vec zadnjih 5-6 tekmi.. obrana ono sranje znaci 3 igraca krene na protivnika,, ono wtf, onda ogobna gura suparnika i uspjesno mu uzima loptu i vidis chellini se zaleti i odbije ogobnu i ovaj prodje i zabije gol.. znaci ono ja nisam mogao vjerovat.. sad mozda su stvarno talijani u *urcu a mozda me EA izhebo ovih 5-6 utakmica samo tako..
Vidiš, ja igram s talijanima i upravo mi se takve stvari znaju događati. Jednostavno mi se igrači slabo otkrivaju ili samo stoje. Praznog prostora koliko hoćeš a oni bleje. Uzmem protivniku loptu ali se ona uvijek nekako odbije do prvog njegovog igrača. No ima dana kad svi lete. Sve štima a ima dana za popis..ti. Sinoć recimo kome god centriram on fula loptu glavom? Nisam mogao vjerovati? Idem na prvu stativu i okrenem samom balotelliu ili kloseu ili cavaniu koji sami stoje na drugoj stativi ali nikako da upute udarac glavom. Ili se bace a lopta im padne na leđa ili fulaju loptu ili puknu glavom dva metra preko gola? Mislim ono, ajde neka sam jednom ja kriv ali ne mogu biti kriv u svakoj tekmi koliko god puta to odigrao tim više jer uredno takve situacije pretvaram u gol. No sinoć to nije bio slučaj.. jednostavno nisam mogao zabiti gol glavom ma što napravio. Matna situacija nekoliko puta a onda slijedi smiješan udarac...
Sad cu prodat svoj barclays team, ojacat sve pozicije Spanjolaca i malo baciti trade neki i to je ot.
Hoce li uopce izac TOTS od spanjolske lige (pošto je TOTY zapravo bio spanjolski)?