FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Stigo tots Barclays.

EDIT: Onaj ko mi konstantno lupa palac dolje zelim tesku i polaganu smrt.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 17:02 (SimeKZ).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: FIFA 13

dečki koliko vas igra fifa ultimate team. ako ima tko zainteresiran da na mojoj stranici bude moderator za taj dio stranice

17 godina

Neke od ovih kartica su opasno bolesne...

Od koliko sati to starta pa da probamo, možda nas krene...

Za razliku od nekih cech je odlično branio... ona sprdnja iz MC je MC izbacila iz utrke za prvaka još na početku sezone a do kraja je samo udarao čaval po čaval na neuspjeh MC...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 17:41 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Od 7 po nasem, a gle ja sam mislio da ce Krafna biti golman ali ipak stavili Cecha. Tako ce vjerovatno stavit i Neuera u bundesligi umjesto Adlera...

0 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

Od 7 po nasem, a gle ja sam mislio da ce Krafna biti golman ali ipak stavili Cecha. Tako ce vjerovatno stavit i Neuera u bundesligi umjesto Adlera...

A tko je krafna?  Krenio sam s otvaranjem i za sada veliko ništa...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

UHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAH

2 0 hvala 0
15 godina
gocaUCV kaže...

Dajjjjj ti ili muljas ili si lucker teski stari moj :D koliko si ih otvorio? otvaras ove od 5k ili 7.5k?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 19:39 (Encyanix).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Samo po 5k  {#}

1 0 hvala 1
17 godina
gocaUCV kaže...

teški si provokator, ebote, ni ne kreneš već dobiješ... kad će na mene red doći?

edit: evo sprdio sam već oko 50k i ništa, nula ebenih bodova..

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 20:08 (movie).
13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

neka je ijedan TOTS zavrsio na ovom forumu...cestitke

17 godina
httpsmaniac kaže...
gocaUCV kaže...

neka je ijedan TOTS zavrsio na ovom forumu...cestitke

da jedan, ovo mu je već valjda četvrti u zadnjih 7 dana...morat ću ga zamoliti da mi pošalje brojeve lota za ovaj tjedan...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
gocaUCV kaže...

teški si provokator, ebote, ni ne kreneš već dobiješ... kad će na mene red doći?

edit: evo sprdio sam već oko 50k i ništa, nula ebenih bodova..

Ja sam ispucao 250k,prvih sat vremena je poenta TOTS-a,ako ces dobit nesto dobit ces u prvome satu...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

0 bodova, danas dobijem Hulka i onog IF beka iz Valencie...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13
pozdrav htio bi pitat vezano za jedan problem kod mene :) uglavnom bio sam prodao ps3 u 12 mj i evo sjetio se fife malo i isao skinut preko pc da bacim malo i skuzio sam da su dosta izmijesane tipke pa sam isao namjestit i skuzio sam da desni analog ne radi na pc nemogu uopce dribljat pa sam isao do frenda koji igra preko compa on niti nije znao da postoji ta tipka u igri sta mi je najbitnija i zna ko kakvo rjesenje da proradi to ? :P
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Ja sam ispucao 250k,prvih sat vremena je poenta TOTS-a,ako ces dobit nesto dobit ces u prvome satu...

Ja sam nakon 50k povukao ručnu a i kamo s tolikim igračima, contractima i ostalim pisdarijama kad ih dobijem?

Neke stvari mi je žao quick sellati...  sve mi je do vrha..

14 godina
neaktivan
FIFA 13

dva i pol sata otvaranje paketica... ni jedan TOTS {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima koji momak da prodaje coinse? :)

1 1 hvala 0
17 godina
houska kaže...
pozdrav htio bi pitat vezano za jedan problem kod mene :) uglavnom bio sam prodao ps3 u 12 mj i evo sjetio se fife malo i isao skinut preko pc da bacim malo i skuzio sam da su dosta izmijesane tipke pa sam isao namjestit i skuzio sam da desni analog ne radi na pc nemogu uopce dribljat pa sam isao do frenda koji igra preko compa on niti nije znao da postoji ta tipka u igri sta mi je najbitnija i zna ko kakvo rjesenje da proradi to ? :P

Za početak kupi originalnu igru...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
CroChef kaže...

A tko je krafna?  Krenio sam s otvaranjem i za sada veliko ništa...

De Gea

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2043689/David-Gea-caught-shoplifting-1-19-Krispy-Kreme-doughnut-Tesco.html

13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Goldmember prodaje

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
jesi prepametan da kupim opet original da bi igrao godisnje 2 puta zato sam i prodao ps3
17 godina
houska kaže...
jesi prepametan da kupim opet original da bi igrao godisnje 2 puta zato sam i prodao ps3

Ako hoćeš dva puta godišnje kratiti vrijeme onda si kupi playboy, jeftiniji je i uvijek ima sretan završetak za razliku od fife!

14 godina
drakula789 kaže...
DangerouS kaže...

Goldmember prodaje

Jel prodaje netko u malo vecim kolicinama (cca 2.000.000)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
drakula789 kaže...
DangerouS kaže...

Goldmember prodaje

Jel prodaje netko u malo vecim kolicinama (cca 2.000.000)

da.to ti je 400 kn

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
FIFA 13

Interesantno, prije nepunih mjesec dana Handanovič je dobio IF karticu, jučer SIF karticu a mogao bih se kladiti da će biti i u TOTS Italije.

Pa kaj ima smisla svakih par tjedana izbacivati karticu jednog te istog igrača?

Na IF kartici sam spljugao 70k ali sam zato danas SIF karticu uhvatio ispod cijene.

Valjda se opet neko zaje.. pa pomiješao cijene kartica... ne bunim se..

I da se pohvalim, noćas sam dobio SIF lamparda... nisu neki novci al čovjeka veseli..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ma dajj nemam rijeci.. napravim talijanski tim.. i gledam prva tekma ajde dok se ufuram.. ono svi imaju nekog potencijala kao invidualci.. ogobna, chellini, miguel, abate.. i jos njih.. jednostavno preljepo je kao igrat s njima.. ali kao timski rad 0 cista 0 jednostavno.. napad nema nista niko se neotkriva vec zadnjih 5-6 tekmi.. obrana ono sranje znaci 3 igraca krene na protivnika,, ono wtf, onda ogobna gura suparnika i uspjesno mu uzima loptu i vidis chellini se zaleti i odbije ogobnu i ovaj prodje i zabije gol.. znaci ono ja nisam mogao vjerovat.. sad mozda su stvarno talijani u *urcu a mozda me EA izhebo ovih 5-6 utakmica samo tako.. 

EDIT: I naravno sta sad mogu protiv mene napravit? uzmem engleze 2-2 70minuta ali unistavam i diskonekta me.. i dobim lose.. mah... znaci od kad sam poceo igrati ut imao sam 40 winova vise od luzeva.. i jucer gledam uspijem doc do 50 razlike.. i naravno danas me cijeli dan kolje EA i opet dodjem na 40 razlike, mislim ono jel me neko ureko da nemogu proc 40 razlike.. pa hbt... katastrofa 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 22:51 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

ma dajj nemam rijeci.. napravim talijanski tim.. i gledam prva tekma ajde dok se ufuram.. ono svi imaju nekog potencijala kao invidualci.. ogobna, chellini, miguel, abate.. i jos njih.. jednostavno preljepo je kao igrat s njima.. ali kao timski rad 0 cista 0 jednostavno.. napad nema nista niko se neotkriva vec zadnjih 5-6 tekmi.. obrana ono sranje znaci 3 igraca krene na protivnika,, ono wtf, onda ogobna gura suparnika i uspjesno mu uzima loptu i vidis chellini se zaleti i odbije ogobnu i ovaj prodje i zabije gol.. znaci ono ja nisam mogao vjerovat.. sad mozda su stvarno talijani u *urcu a mozda me EA izhebo ovih 5-6 utakmica samo tako.. 

Vidiš, ja igram s talijanima i upravo mi se takve stvari znaju događati.  Jednostavno mi se igrači slabo otkrivaju ili samo stoje. Praznog prostora koliko hoćeš a oni bleje.  Uzmem protivniku loptu ali se ona uvijek nekako odbije do prvog njegovog igrača. No ima dana kad svi lete. Sve štima a ima dana za popis..ti. Sinoć recimo kome god centriram on fula loptu glavom?  Nisam mogao vjerovati? Idem na prvu stativu i okrenem samom balotelliu ili kloseu ili cavaniu koji sami stoje na drugoj stativi ali nikako da upute udarac glavom.  Ili se bace a lopta im padne na leđa ili fulaju loptu ili puknu glavom dva metra preko gola? Mislim ono, ajde neka sam jednom ja kriv ali ne mogu biti kriv u svakoj tekmi koliko god puta to odigrao tim više jer uredno takve situacije pretvaram u gol.  No sinoć to nije bio slučaj.. jednostavno nisam mogao zabiti gol glavom ma što napravio. Matna situacija nekoliko puta a onda slijedi smiješan udarac...

13 godina
FIFA 13

Sad cu prodat svoj barclays team, ojacat sve pozicije Spanjolaca i malo baciti trade neki i to je ot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Hoce li uopce izac TOTS od spanjolske lige (pošto je TOTY zapravo bio spanjolski)?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice