FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Neki imaju zivot, a neki pikaju fifu dok mu oci ne ispadnu ( I opet nisu mogli dvije pobjede napravit u ligi ). Uostalom, milijune imati a ne kupiti coinse i samo trejd je doslovno ne moguce.

Inace, ovi paketici zivi uzas :D

koliko bi ti imao coinsa da do sada nisi otvarao te paketiće? :P

13 godina
neaktivan

Ja npr. znam da bi ja imao sigurno 4 mil da nisam paketiće otvarao, no, evo sad se koprcam na 8k i hrvam da ne otvorim paketić :D 

13 godina
rooswelt1991 kaže...
Encyanix kaže...
rooswelt1991 kaže...

Hel mi može netko reći, gdje je najjeftnije nabviti fifu u ovom trenutku?

Prodam ti ja frendov acc za 50kn.

I onda ga vratiš sigurnosnim pitanjem nazad, ja ostanem bez 50kn....

NEgo, ima kakva alternativa :-D

nekako ne vjerujem da će te izvaljat za 50kn, ima nas ovdje koji ipak imamo nekog poštenja

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Neki imaju zivot, a neki pikaju fifu dok mu oci ne ispadnu ( I opet nisu mogli dvije pobjede napravit u ligi ). Uostalom, milijune imati a ne kupiti coinse i samo trejd je doslovno ne moguce.

Jesi siguran ?

17 godina
SimeKZ kaže...

Pa gle, za zaraditi velike novce treba imati početni kapital. Poslije je sve lakše. Jučer sam cijeli dan kupovao i preprodavao tots engleze. Minimalna zarada po kartici je 30k  a može se popeti i preko 100k.  Primjerice, kartica bainesa se na marketu trenutno vrti od 420k pa naviše a ja sam jučer dvojcu uhvatio po 310k i 335k.  Vertonghena sam uhvatio za 700k a prodao ga za 840k u nepunih sat vremena. Jutros uzeo novog za 680k a upravo sada uhvatio fellainia za 600k, da sad ne nabrajam jagielku kojeg si jučer ujutro mogao bez problema kupiti za 180k a danas se vrti oko 300k.

Nisam imao hrabrosti uzeti još dvojcu jer sam mislio kako će cijena pasti a ona porasla.  Isto tako dok sam razmišljao što s motm ivanovićem od 580k ( još se sinoć dopisujem s jednim forumašem i pitam ga dal da riskiram s ivanovićem ali ni on nije bio na čisto što napraviti) odoše obojca a sad ga nemaš ispod 700k.  To su sve dobre i brze zarade... samo treba sjediti i buljit u ekran. Jučer sam to radio od 14h pa do ponoći a danas od 8 ujutro.. što duže buljiš u ekran veća šansa je da ti se nešto posreći...

I da, packovi su kao i svaka lutrija, jedan dobije dok većina misli kako je sve to prevara..

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 12:38 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam svoj prvi milijun okrenuo na silverima,i evo dok ovo pisem na watch listi je Mlapa za 8k,sto je negdje 40k profita...

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa gle, za zaraditi velike novce treba imati početni kapital. Poslije je sve lakše. Jučer sam cijeli dan kupovao i preprodavao tots engleze. Minimalna zarada po kartici je 30k  a može se popeti i preko 100k.  Primjerice, kartica bainesa se na marketu trenutno vrti od 420k pa naviše a ja sam jučer dvojcu uhvatio po 310k i 335k.  Vertonghena sam uhvatio za 700k a prodao ga za 840k u nepunih sat vremena. Jutros uzeo novog za 680k a upravo sada uhvatio fellainia za 600k, da sad ne nabrajam jagielku kojeg si jučer ujutro mogao bez problema kupiti za 180k a danas se vrti oko 300k.

Nisam imao hrabrosti uzeti još dvojcu jer sam mislio kako će cijena pasti a ona porasla.  Isto tako dok sam razmišljao što s motm ivanovićem od 580k ( još se sinoć dopisujem s jednim forumašem i pitam ga dal da riskiram s ivanovićem ali ni on nije bio na čisto što napraviti) odoše obojca a sad ga nemaš ispod 700k.  To su sve dobre i brze zarade... samo treba sjediti i buljit u ekran. Jučer sam to radio od 14h pa do ponoći a danas od 8 ujutro.. što duže buljiš u ekran veća šansa je da ti se nešto posreći...

I da, packovi su kao i svaka lutrija, jedan dobije dok većina misli kako je sve to prevara..

Joj a ja Ivanovića za 300k gledao i pustio :O

14 godina
FIFA 13

So close!

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

o kako to? nijesam kupio niti koinsa dosad {#}

btw Biting 99 http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ckCOYGNznJzGL:pc {#}

Kakav ti je suki? Je'l grize?

Morat ce mo jedan put ga probat :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
KiCo77 kaže...

So close!

Zavidna efikasnost oba igrača...

16 godina
FIFA 13

znaci mi koji smo tek sad poceli... popusili smo... paketići se ne isplate, jer mogu otvorit eventualno jedan dnevno i onda mi ne ostane ni za žvakaće... jedino sto sam uspio je kupiti za neku siću witsela :/

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Anketa!!

Koja brzina gameplaya vam se više sviđa ona iz FUT-a ili iz Seasona. 

5 FUT
6 Season
Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
karlo666 kaže...

znaci mi koji smo tek sad poceli... popusili smo... paketići se ne isplate, jer mogu otvorit eventualno jedan dnevno i onda mi ne ostane ni za žvakaće... jedino sto sam uspio je kupiti za neku siću witsela :/

Zasto bi popusili ? 

Pa igraj, kao da su svi ovdje dobili ekipu preko noci. Poceo sam sa broncanima i dosao do D1, jos dok nije bilo cheatera fino si svakih 7 tekmi ako si pobjedio sve digno 8000 coinsa + gold paket. I bilo je para, skupljalo se, trejdalo se i eto ga. Ako te pogodilo zatrefio te igrac u paketu i pici dalje. 

16 godina
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...

Zasto bi popusili ? 

Pa igraj, kao da su svi ovdje dobili ekipu preko noci. Poceo sam sa broncanima i dosao do D1, jos dok nije bilo cheatera fino si svakih 7 tekmi ako si pobjedio sve digno 8000 coinsa + gold paket. I bilo je para, skupljalo se, trejdalo se i eto ga. Ako te pogodilo zatrefio te igrac u paketu i pici dalje. 

ja kakve sam srece u gold paketicima dobio bi bronze igrace lol... handanovic kupljen za 400coinsa :) dobro je... a ja sam tek krenuo i tesko je igrat protiv nekog ko vec ima cijelu gold ekipu sa najmanje 80+ overalom... al polako zarađujem na ovim singleplayer turnamentsima pa kupim kad naletim na nesto jeftino :) jbg svaki pocetak je tezak, valjda! :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
FIFA 13

Ako te treba financijski pogurat javi se.. 

Nego, vidim da svi trgujete sa TOTSima, a jel netko kupio nekog bas za igrat i da je zadovoljan s njime? po statsima svi izgledaju vrlo dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...

Nego, vidim da svi trgujete sa TOTSima, a jel netko kupio nekog bas za igrat i da je zadovoljan s njime? po statsima svi izgledaju vrlo dobro...

Po statsima.. u ovoj igrici statsi nista nevrjede hah, bio sam stavio TOTS nastasica i onog wiliamsa dosta dobri statovi a igra *urac :P skoro svakog IF-a kojeg sam bio uzeo je meni bio losiji od origigia.. 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 16:33 (Encyanix).
14 godina
Encyanix kaže...
KiCo77 kaže...

Po statsima.. u ovoj igrici statsi nista nevrjede hah, bio sam stavio TOTS nastasica i onog wiliamsa dosta dobri statovi a igra *urac :P skoro svakog IF-a kojeg sam bio uzeo je meni bio losiji od origigia.. 

Nevjerujem bas da je NIF Suarez bolji od TOTSa :P Gerrard, Mata, Cazorla, RVP... gledam malo po youtubu svi izgledaju extra... a sta se tice tih tvojih, pa ima i NIF igraca koji su bolji od njih XD

17 godina
BoobZ kaže...

Joj a ja Ivanovića za 300k gledao i pustio :O

Propustio si laganih 300k coinsa staviti u džep... vrebam ga ali i dalje ga nema ispod 620k...

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Anketa!!

Koja brzina gameplaya vam se više sviđa ona iz FUT-a ili iz Seasona. 

definitivno season. puno je realnije, probo sam aston villu for fun da vidim kakav je agbonlahor i smece je. u UT je overpowered zbog pace-a a u seasons ga bilo koji branic moze zaustavit od 50 pace.

volio bi da u sljedecoj fifi bude brzina igre kao u seasons al sigurno nece. i u seasons se vidi ko je pravi igrac sa skillom, a u UT i noobovi mogu bit odlicni igraci ako imaju samo brzance i preskacu igru.

17 godina
aswada kaže...

definitivno season. puno je realnije, probo sam aston villu for fun da vidim kakav je agbonlahor i smece je. u UT je overpowered zbog pace-a a u seasons ga bilo koji branic moze zaustavit od 50 pace.

volio bi da u sljedecoj fifi bude brzina igre kao u seasons al sigurno nece. i u seasons se vidi ko je pravi igrac sa skillom, a u UT i noobovi mogu bit odlicni igraci ako imaju samo brzance i preskacu igru.

Različiti modovi igre imaju različit pristup igri. Zato igraš ono kaj ti najviše odgovara. FUT je prava teretana. Što me više ebe to ga više igram..

Čista frustracija.  Kad kriknem nakon glupo primljenog gola, čuje me cijela ulica... već svi susjedi znaju kaj radim..

14 godina
FIFA 13

joystick je jedva prezivio..

suarez suarez
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
WaZZi kaže...

ahaha... ja otvorio jedan gold paketic... dobio 3 igraca i najbolji je bio 76 :/ imam osjecaj da bi moro otvorit 100 paketica da bi dobio barem nesto vrijedno... zato sam odma odusto... laganini bidam u nocnoj smjeni... sinoc vermalen bio pocetna cijena 150 coinsa... 20 sekundi prije isteka aukcije idem bidat i pojavi mi se da mi je kao watch list pun i da ne mogu bidat za njega... da, nebi mi uopce bilo zao da je watch list stvarno bio pun, ali nista nisam imo tamo i zaheba me...

kico ti prodajes coinse ili? de se javi u box da se nesto dogovorimo ;)

EDIT: umalo zaboravih... moj najjaci igrac trenutno! jel se isplatilo potrosit ovoliko? jel mogu zaradit sta na njemu? i jedan savjet trebam. za ovih 1100coinsa trebam pojacat obrambenu liniju CB i/ili LB? koga trazit dobrog a da se za malo prodaje?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 19:54 (karlo666).
17 godina
FIFA 13

Evo, na izmaku dana mogu podvući crtu. Nevjerojatan dan! Što mi je danas sve prošlo kroz ruku? Nisam vjerovao da će mi se to ikada dogoditi. Uglavnom, svakog ovog TOTS engleza kojeg trenutno imam prodao sam po dva puta a neke i po tri puta.  Kad sve zbrojim dvojcu sam dobio za nula coinsa. Čistim prebacivanjem iz šupljeg u prazno. Jedini neuspjeh mi je ivanović. Propustio sam ga kad je bila šansa a druga mi se nije ukazala. 

Ne mogu vjerovati da fellainia prodam za 840k u CDM-u a u CAM-u ga u istom trenutku ima nekoliko po 720k? Kaj su ljudi toliko nesposobni ili inertni baciti malo pogled po svim pozicijama i pronaći najjeftiniju opciju?  Ovo ću si sad zadržati da odigram koju tekmu jer još nisam odigrao niti jednu s ovim TOTS englezima.. 

http://www.futhead.com/fifa/squads/10798979/

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Evo, na izmaku dana mogu podvući crtu. Nevjerojatan dan! Što mi je danas sve prošlo kroz ruku? Nisam vjerovao da će mi se to ikada dogoditi. Uglavnom, svakog ovog TOTS engleza kojeg trenutno imam prodao sam po dva puta a neke i po tri puta.  Kad sve zbrojim dvojcu sam dobio za nula coinsa. Čistim prebacivanjem iz šupljeg u prazno. Jedini neuspjeh mi je ivanović. Propustio sam ga kad je bila šansa a druga mi se nije ukazala. 

Ne mogu vjerovati da fellainia prodam za 840k u CDM-u a u CAM-u ga u istom trenutku ima nekoliko po 720k? Kaj su ljudi toliko nesposobni ili inertni baciti malo pogled po svim pozicijama i pronaći najjeftiniju opciju?  Ovo ću si sad zadržati da odigram koju tekmu jer još nisam odigrao niti jednu s ovim TOTS englezima.. 

http://www.futhead.com/fifa/squads/10798979/

pričaj mi...  nekoliko IF di natalea u ST-u između 350k i 400 k, a ja svoga u CAM-u prodam za 449 k {#}{#}

isto tako IF sessegnon... prije TOTS-a sam ga prodao u ST-u za 250 k, a u cf-u su bili po 170 k...

14 godina
karlo666 kaže...

Ne prodajem vise, sad zarađujem i trosim :D previse me privlace ovi TOTSi :D
mislio sam ti samo dat 15k da napravis neku ekipicu za pocetak.

16 godina
KiCo77 kaže...
karlo666 kaže...

Ne prodajem vise, sad zarađujem i trosim :D previse me privlace ovi TOTSi :D
mislio sam ti samo dat 15k da napravis neku ekipicu za pocetak.

:) lijepo... daj da te dodam na originu :D

17 godina
karlo666 kaže...

:) lijepo... daj da te dodam na originu :D

Dam ti i ja 10k.... svaki početak je težak

16 godina
FIFA 13

de dodajte me da ne moram ja vas svakog pitat za origin... pejo696

btw hvala movie :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Moj prvi IF u Fifi ikad :D 

nadam se ne i zadnji :)

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kkV1IqT6nJzW0:pc

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 21:39 (drakula789).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WaZZi kaže...

i mene trolali jucer, najgore je bilo kad je izasao TOTY Marcelo... i to dva puta :(

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice