FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Novi VIDEO - Pack opening #1

Like, share, subscribe! Hvala svima na podrsci!

http://www.facebook.com/nixisfut

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

uuuu

59.59 Javi Martinez netko stavio 410k buy now {#}  uspio sam ga uzet napokon...

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#e2m7Qu9lnJw94:pc

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 16:21 (CroChef).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

jos if blaszkovskog umjesto farfana i to je to :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Budem vidio IF Kuba ili IF Farfan

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13
Vec drugi dan za redo mi se dogada to da bidam i samo mi odjednom kad ja imam bid pise expired. Znaci ima 5sec do kraja i nema buy now. Izgubio tako pata bio bid 5k i sad miccolia za 1200coinsa. Ovo je konedija vise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel ima ko kakav patch ili nešto da ispravlja ai u offline igri? Igra je toliko skriptirana da sad vec nakon nekih desetak sezona sveukupno točno znam kada ću primiti gol da ništa ne mogu, protivnički golman brani nemoguće i svaku drugu tekmu je igrač utakmice i to.. Onda onaj nemogući pressing, pa njihovo čišćenje lopti iz pozadine uvijek završi u njihovom posjedu, kad mi onaj nesretni Nottingham Forrest i takvi imaju dodavanja i napade go da barcu gledam.. i masa toga. Znam da za PES ima takvih patcheva i da stvarno popravljaju igru no đabe kad je igra fail sama po sebi. Nije bitno da li je kompatibilno sa online igrom il ne, od onlinea sam odustao zbog pace abusea i cheatera na fut-u, a i kad nađem vremena da odigram jednu manual seasons ne mogu protivnika naći 10 min.. Skinuo sam već neki ali nije bilo nekog napretka tako da molim ako netko ima da stavi link da mogu tu i tamo odigrati pravu simulaciju. pozz

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi ima li kakav patch ili nešto koja skraćuje ovu prednost jer to me izluđuje. Igrica ima nedostataka koliko hoćeš. Faulovi se sude za skoro pa ništa, mislim znam da se u nogometu puno simulira ali ovo je previše, svaku sekundu sudac diže nekakvu prednost. Penali koji se sude kompu su smješni i vjerujte mi ja sam sudac, da sudim penale kakvi se sude u FIFA-i nema šanse da bih došao živ doma.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.5.2013 20:55 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

SUmnjam da postoji bilo kakav patch... to je jednostano do engina.

Inace, danas zakasnio na fcking happy hour... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

nije ga ni bilo

17 godina
SimeKZ kaže...

Kad je to? Od kad do kad?

12 godina
neaktivan

Prodaje li tko coinse ?

13 godina
CroChef kaže...
SimeKZ kaže...

nije ga ni bilo

Bio je od 7 do 8... opet silver i bronze.

13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Prodaje li tko coinse ?

Goldmember

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
drakula789 kaže...
gocaUCV kaže...

Prodaje li tko coinse ?

Goldmember

I ja

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

800k - 30$ - 174 kn 

17 godina
FIFA 13
Možda se nisam usrećio ali netko je stavio SIF Cavania za 250k pa to nisam želio propustiti. Vidim, na marketu ga trenutno nema ispod 410k? Sad IF Cavania mogu staviti najjeftinije na marketu da mi što prije ode.. Pikiram TOTS Bocchettia. Imaju dva trenutno za oko 250k? Ostali su preko 300k. Ne znam da li još pričekati ili je već i ovo dobra cijena?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Možda se nisam usrećio ali netko je stavio SIF Cavania za 250k pa to nisam želio propustiti. Vidim, na marketu ga trenutno nema ispod 410k? Sad IF Cavania mogu staviti najjeftinije na marketu da mi što prije ode.. Pikiram TOTS Bocchettia. Imaju dva trenutno za oko 250k? Ostali su preko 300k. Ne znam da li još pričekati ili je već i ovo dobra cijena?

također, prije kojih sat vremena sam ulovio SIF cavania za 200 k - buy now. za 20 min je otišao za 400 k {#}

a za bocchettia pričekaj još koji dan..

13 godina
FIFA 13

Ja sam sve pare spicio na pakete, nista nije ispalo. Sad imam na racunu 2k coinsa. Dosta gluposti sa tim tradeom. ekipu sam brutalnu sastavio, sada samo igra i to je to. Do FIFA 14...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Dam ti ja za SIF-a 300k :)

NOVI VIDEO - SQUADBUILDER #2!

17 godina
Goldmember kaže...

također, prije kojih sat vremena sam ulovio SIF cavania za 200 k - buy now. za 20 min je otišao za 400 k {#}

Izgleda da neke manje vješte buni Cavani 87, 88 pa vide cjenu od IF i stave takvu cijenu za SIF, no dobro nećemo se buniti, zar ne?  Ovaj je bio start 150k a buy now 250k. Bilo me frka čekati pa sam ga odmah uzeo buy now.. Bocchettia sam ciganio za 10k pa mi je zbrisao.  Mislio sam da ga nitko neće uzeti, no prevario sam se..

13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...

Pa šta nije point hybrida da se napravi 99 chem, moze se bilošta iskombinirat onda, nije neka fora :D 

16 godina
movie kaže...
Goldmember kaže...

Izgleda da neke manje vješte buni Cavani 87, 88 pa vide cjenu od IF i stave takvu cijenu za SIF, no dobro nećemo se buniti, zar ne?  Ovaj je bio start 150k a buy now 250k. Bilo me frka čekati pa sam ga odmah uzeo buy now.. Bocchettia sam ciganio za 10k pa mi je zbrisao.  Mislio sam da ga nitko neće uzeti, no prevario sam se..

aha, skužio sam... moj je bio 180k, 200 k buy now, i sad ga samo pikiram, imam osjećaj da će biti još koji takav... {#}

17 godina
SimeKZ kaže...

Ja sam sve pare spicio na pakete, nista nije ispalo. Sad imam na racunu 2k coinsa. Dosta gluposti sa tim tradeom. ekipu sam brutalnu sastavio, sada samo igra i to je to. Do FIFA 14...

Ha, ha, care.... sve ošlo u dim...  Ja sam na vrijeme povukao ručnu kad sam vidio kud to vodi...  morao sam neke igrače frknuti da opet dođem do neke veće količine coinsa.  Možda sada rasprodam jednu kompletnu momčad? Budem još vidio..Ajde mi pošalji da vidim kaj si na kraju složio?

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
DangerouS kaže...

Pa šta nije point hybrida da se napravi 99 chem, moze se bilošta iskombinirat onda, nije neka fora :D 

Pa u timu i je 99chem sa managerom.

I ne, nemaju svi hibridi 11 igraca sa 9 chemistryem, ima puno timova sa dead linkovima. Zamjenis Pitroipu sa Valbuenom kao sto sam reko i dobis 9 na njemu. 

Pa nije fora ni sloziti Serie A ili BPL team, nisu posebni po nicemu, ali eto ja sam sigura da nitko nije kombinirao tim na ovaj nacin kao u videu, mozda će nekome dati ideju.

13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
antiljano27 kaže...
DangerouS kaže...

Pa u timu i je 99chem sa managerom.

I ne, nemaju svi hibridi 11 igraca sa 9 chemistryem, ima puno timova sa dead linkovima. Zamjenis Pitroipu sa Valbuenom kao sto sam reko i dobis 9 na njemu. 

Pa nije fora ni sloziti Serie A ili BPL team, nisu posebni po nicemu, ali eto ja sam sigura da nitko nije kombinirao tim na ovaj nacin kao u videu, mozda će nekome dati ideju.

Prva stvar, valjda bi trebao znat da manager ne znači ništa. Druga stvar, nisam ni rekao da svi hibridi imaju 99 chemistry, nego sam rekao da nije problem složit to uopće. I neznaš kakve sam sve hibride slagao. Ovaj hibrid sam imao nedavno i trgao je. Izbroji nacionalnosti i koliko liga ima - to je već pošten hybrid. Jedino šta je mrvicu skuplji što nebi ni bio da nema ovog kouyatea -  ovo su sve visoki i jaki igrači, takvu igru preferiram i svi igraču su, vjerujte mi izvrsni. Pogotovo kara :D 

http://www.futhead.com/fifa/squads/10456240/#

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 17:31 (antiljano27).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ha, ha, care.... sve ošlo u dim...  Ja sam na vrijeme povukao ručnu kad sam vidio kud to vodi...  morao sam neke igrače frknuti da opet dođem do neke veće količine coinsa.  Možda sada rasprodam jednu kompletnu momčad? Budem još vidio..Ajde mi pošalji da vidim kaj si na kraju složio?

Ma, dojadilo mi to konstantno dr+kanje po tradeu, nece mi to nist donest :) Nafilo sam contracte i jos imam pun klub contracta, fitness i moral kartica i to je to.

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#fjLDRuFqnJxyt:pc

Eto, jos da mi je ispo koji TOTS pa da kupim Alvesa i Marcela i Ramosa umjesto Piqea i to je to :D 

EDIT:

Inace za video. Umjesto Pitroipe zasto nisi Meneza pikno ? Puno bolji igrac, samo sta pitroipa ima power shot i ubija :D ali bolje radi na lijevom bocnom. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 17:57 (SimeKZ).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja ne znam da li je Fifi i PES-u toliko teško zaposlit neke ljude koji imaju veze sa ovim sportom jer očito da i u jednom i drugom timu rade nestručni ljudi. Po kojim nogometnim pravilima ako ih znaju može ovo bit slobodni udarac na 25 m..Igrač me vuče za dres 15 m i taman da ću pucat Mandžukić padne (opravdano) na 7-8m što je zadnji igrač odnosno crveni i penal, ovaj sudac vrati faul na 25 m?! Razumio bi da je to 1 m pa da ga je izvukao van ali 8-9 m me vukao unutar 16-terca :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 20:38 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Ja ne znam da li je Fifi i PES-u toliko teško zaposlit neke ljude koji imaju veze sa ovim sportom jer očito da i u jednom i drugom timu rade nestručni ljudi. Po kojim nogometnim pravilima ako ih znaju može ovo bit slobodni udarac na 25 m..Igrač me vuče za dres 15 m i taman da ću pucat Mandžukić padne (opravdano) na 7-8m što je zadnji igrač odnosno crveni i penal, ovaj sudac vrati faul na 25 m?! Razumio bi da je to 1 m pa da ga je izvukao van ali 8-9 m me vukao unutar 16-terca :)

Sudac ti pusti prednost i ako je nisi iskoristio prekršaj se uvijek vraća na mjesto gdje je počeo... zadnji igrač nije uvijek i crveni karton.  Ovisi o situaciji..

Unatoč svemu, slažem se da suci u igri ne sude uvijek onako kako bi ja htio. U nekim situacijama namjerno griješe jer kao griješe i u stvarnosti... sve je to sastavni dio igre..

17 godina
FIFA 13
Zakaj mi danas nakon svake tekme daje duplo manje coinsa nego obično? Jučer je sve bilo normalno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice