FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.674
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

inače jedan gol nije dovoljan za IF ali pošto je ovo gol praktički za titulu  u 93' mogao bi bit, i vrijedit milijune :D

16 godina
neaktivan
movie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ja ne znam da li je Fifi i PES-u toliko teško zaposlit neke ljude koji imaju veze sa ovim sportom jer očito da i u jednom i drugom timu rade nestručni ljudi. Po kojim nogometnim pravilima ako ih znaju može ovo bit slobodni udarac na 25 m..Igrač me vuče za dres 15 m i taman da ću pucat Mandžukić padne (opravdano) na 7-8m što je zadnji igrač odnosno crveni i penal, ovaj sudac vrati faul na 25 m?! Razumio bi da je to 1 m pa da ga je izvukao van ali 8-9 m me vukao unutar 16-terca :)

Sudac ti pusti prednost i ako je nisi iskoristio prekršaj se uvijek vraća na mjesto gdje je počeo... zadnji igrač nije uvijek i crveni karton.  Ovisi o situaciji..

Unatoč svemu, slažem se da suci u igri ne sude uvijek onako kako bi ja htio. U nekim situacijama namjerno griješe jer kao griješe i u stvarnosti... sve je to sastavni dio igre..

Gledaj napisao sam metar, po nogometnim pravilima (ja sam nogometni sudac) ti možeš taj 1m izvući kao slobodno sudačko uvjerenje ali NE možeš izvući faul koji se desio 7-8 m unutar 16m natrag na skoro 25m jer u tom slučaju se gleda gdje si pao jer on mi igrača vuče jos skoro 10 m za dres a samo golman je ispred mene koji se prakticki bacio i lopta bi ušla u gol da ovaj nije srušen. Ali pazi to su stvari koje se najobičnijim patchem može popravit ali njima nije dosta 7 komada.

16 godina
PlayMaker10 kaže...
movie kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ja ne znam da li je Fifi i PES-u toliko teško zaposlit neke ljude koji imaju veze sa ovim sportom jer očito da i u jednom i drugom timu rade nestručni ljudi. Po kojim nogometnim pravilima ako ih znaju može ovo bit slobodni udarac na 25 m..Igrač me vuče za dres 15 m i taman da ću pucat Mandžukić padne (opravdano) na 7-8m što je zadnji igrač odnosno crveni i penal, ovaj sudac vrati faul na 25 m?! Razumio bi da je to 1 m pa da ga je izvukao van ali 8-9 m me vukao unutar 16-terca :)

Sudac ti pusti prednost i ako je nisi iskoristio prekršaj se uvijek vraća na mjesto gdje je počeo... zadnji igrač nije uvijek i crveni karton.  Ovisi o situaciji..

Unatoč svemu, slažem se da suci u igri ne sude uvijek onako kako bi ja htio. U nekim situacijama namjerno griješe jer kao griješe i u stvarnosti... sve je to sastavni dio igre..

Gledaj napisao sam metar, po nogometnim pravilima (ja sam nogometni sudac) ti možeš taj 1m izvući kao slobodno sudačko uvjerenje ali NE možeš izvući faul koji se desio 7-8 m unutar 16m natrag na skoro 25m jer u tom slučaju se gleda gdje si pao jer on mi igrača vuče jos skoro 10 m za dres a samo golman je ispred mene koji se prakticki bacio i lopta bi ušla u gol da ovaj nije srušen. Ali pazi to su stvari koje se najobičnijim patchem može popravit ali njima nije dosta 7 komada.

znam šta hoćeš reći. par puta se i meni desilo da me igrač vukao za dres(van 16 m), sudac normalno puštao prednost, ja tog igrača okrenem sa mcgeady spinom, slobodno uđem u 16 m gdje drugi protivnički igrač napravi kasni klizeći start nakon mog "ronaldo chopa"(cisti penal naravno), sudac sudi penal, trči k bijeloj točki, a igra vraća onaj prošli prekšaj, puštenu prednost van 16 m {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 13

kako kupiti ovakav stadion???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Svaki stadion ima svoj travnjak,moras znati ime stadiona.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Goldmember kaže...
PlayMaker10 kaže...
movie kaže...
PlayMaker10 kaže...

znam šta hoćeš reći. par puta se i meni desilo da me igrač vukao za dres(van 16 m), sudac normalno puštao prednost, ja tog igrača okrenem sa mcgeady spinom, slobodno uđem u 16 m gdje drugi protivnički igrač napravi kasni klizeći start nakon mog "ronaldo chopa"(cisti penal naravno), sudac sudi penal, trči k bijeloj točki, a igra vraća onaj prošli prekšaj, puštenu prednost van 16 m {#}

Valjda ce te neke sitne ali iritantne stvari popravit u novoj Fifi, i bilo bi idealno kada bi teren za igru bio malo veci. Sve u svemu dobra igra ali eto kao i sve ima dosta nedostataka. Gledao sam na njihovom forumu ljudi su im to sve predlozili tako da bi mogli nesto od ovog popravit. Stvarno se dosta ljudi zali na tu prednost. Sljedeca godina ce bit dobra nadam se opet dobar PES i FIFA. Nogometu nikad kraja :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 17:53 (PlayMaker10).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JgUevnYJOvI#!

real life scripting za finale doigravanje za premiership. show

3 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Svi koji igraju FUT ili su povezani sa FIFOM registrirajte se na www.fifa-onlineliga.com.hr

15 godina
FIFA 13

Dali itko zeli zamjenu coinsa, ps3 za pc? omjer je otprilike ovakav: 100k na ps3 u 125k na pcu.. mislim da je to sasvim ok.

EDIT: Ako netko oce mogu i prodat, 400k coinsa sa ps3 za 150kn RIJESENO!!

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 23:28 (Encyanix).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

95 rated Bale + Barton

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Evo ako ima zainteresiranih prodajem par igrača sa futa:

1. Schweinsteiger CDM 4-2-2-2 --151.000

2. IF Draxler CDM 4-2-2-2 -- 42.000

3. Lampard CM 5-2-1-2 -- 17.000

4. Sterling LW 4-3-3 -- 83.000

5. Evra LB 4-4-1 -- 8.900

6. Ramires CM 4-4-1 -- 5.800

7. Thiago Silva CB 4-2-2-2 -- 245.000

8. Marcelo LB 4-2-2-2 -- 80.000

8. IF Sokratis CB 3-5-2 -- 55.000

Evo ako ima zainteresiranih neka se jave na CroatianRacer (origin).

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Uf,uf

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

4-3-2-1 ne postoji CAm koliko ja znam ili ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Da se razumijemo, suđenje nije idealno no nije ni kritično, svašta se može vidjeti i doživjeti.... no to je nogomet, igra nesavršena u mnogo detalja a opet najpopularnija na svijetu. Gledam tv i oko sokolovo i dva tri gosta u studiju i svi jednu situaciju vide drukčije. Očito i igra određenu situaciju vidi drukčije od tebe ili mene. No valjda si shvatio ako igraš fut da je sam gamplay nešto drukčiji u odnosu na samu igru kao i neke sudačke odluke i pravila koja primjenjuje.

To je takav mod i moš ga ebat. Primjerice, ja imam loptu a protivnički igrač se zaleti u mene, pregazi me i uzme mi loptu te trči u kontru a sudac ništa ne svira? Mislim, prekršaj je očigledan. Već u sljedećoj akciji oduzmem protivniku loptu u svojih 16 m i krećem u kontru kad pomoćni nešto maše a glavni pokazuje na penal?  EA sports je rekao da su u nekim situacijama ostavili kao i u stvarnosti, slobodno sudačko uvjerenje. 

Isto tako dopustili su sudačke pogreške jer se one događaju i u stvarnosti.  Igrači griješe, suci griješe, pa zašto tako ne bi bilo i u igri.  Problem je naravno kad se pogriješi na tvoju štetu, ali eto... jednom ti uzmu a drugi put ti daju.  Bitan je balans. Teško je sada neku situaciju koja ti se dogodila kvalitetno iskomentirati bez da se vidjela. Vidimo da ju je teško iskomentirati i kad se vidi na tv tako da se previše time ne zamaram. Više me brine kad igra odluči kako ću u jednoj tekmi kao danas pogoditi tri stative i promašiti prazan gol dva puta te se oteliti kako bi zabio gol a s druge strane vrlo lako ću ga primiti... no valjda je to draž nogometa...

Da sad moram nabrojati što me smeta u igri, suđenje bi bilo na samom začelju..

17 godina
SimeKZ kaže...

4-3-2-1 ne postoji CAm koliko ja znam ili ? :D 

Tako je, imaš 3xCM

14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Prodaje se na merkatu za 120 buy now...

tesko da ces dobiit ove coinse...

15 godina
CroChef kaže...
CroatianRacer kaže...

Prodaje se na merkatu za 120 buy now...

tesko da ces dobiit ove coinse...

a nije mi se dalo ic gledat kolko koji trenutno dođe vec sam stavio kolko sam ga ja platio.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
14 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Svaki stadion ima svoj travnjak,moras znati ime stadiona.

isti je kao moj stadion stadion mancestera

13 godina
FIFA 13

Sad kad imam strasnu ekipu i sve to stoji. Ja jednostavno ne mogu vjerovat da svaki puta kad igram sve je uspreno, nekako jadno i seprtljavo. Ne moze mi nitko reci da jedan Husklepp ili neka druga kvazi igracina igra jace od Falcao. Ili da je jedan grk sad se ne mogu sjetit imena da je jaci od Di Marie. Pa daj molim te koja je to logika. 

Dok vidim da Xabi ne moze normalno loptu uzet a Pique ispada kao da ga nema, a husklepp trpa sa 100m to je u redu. 

Stvarno shvatis kad imas malo jacu ekipu da je igra smece.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Otiso Dante :( 450k (kad sam ga kupio bio je 130k)...

sad cekat TOTS Dantea i nadat se da ce biti tu negdje s cijenom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

NOVI VIDEO - Metode zarađivanja coinsa #2 - za sve početnike i one koji imaju malo novaca!

Like, share, subscribe! :)

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

zasto ova fifa mora biti tako gadna... znaci od kad igram fifu 13 ut.. cijelo vrijeme jedan teisti sistem.. cirka 6 pobjeda za redom.. i onda 6 luzeva za redom sa par nerjesenih utakmica.. mislim zasto i kako bogte... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 19:43 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

zasto ova fifa mora biti tako gadna... znaci od kad igram fifu 13 ut.. cijelo vrijeme jedan teisti sistem.. cirka 6 pobjeda za redom.. i onda 6 luzeva za redom sa par nerjesenih utakmica.. mislim zasto i kako bogte... 

Kaj ti nije gušt igrati kad si nemoćan a protivnik ti je uvjeren kako je on ustvari dobar i uživa do besvjesti gledati iz svih kuteva gol koji ti je zabio...

15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Kaj ti nije gušt igrati kad si nemoćan a protivnik ti je uvjeren kako je on ustvari dobar i uživa do besvjesti gledati iz svih kuteva gol koji ti je zabio...

nemoj mi ni spominjat takvo nesto.. vec mi se dize kosa na glavi hahah :D

EDIT: Zanima me pod sta vi smatrate citere? ovdje kod mene se nes cudno dogadja vec jedan dan.. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 12:36 (Encyanix).
17 godina
FIFA 13
Nema zime, svjetska nogometna organizacija fifa i ea sport su potpisali novi ugvor do 2022 god...

Prema ovom sporazumu EA Sports zadržava pravo raspolaganja imenom FIFA te objavljivanjem nogometne igre istog imena . Osim toga, EA SPORTS i dalje drži ekskluzivna prava za objavljivanje službene video igre za FIFA World Cup.
Znači, ništa se ne mijenja u svijetu virtualnog nogometa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nakon koristenja laka zarada od 50k,kada izlazi novi TOTS-i ?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

fail... razocaran...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 19:16 (CroChef).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jel poznato koji sljedeci TOTS izlazi,ili barem neka predvidjanja ?

14 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Jel poznato koji sljedeci TOTS izlazi,ili barem neka predvidjanja ?

Vecina misli da ce biti Premier League...

13 godina
FIFA 13

Golovi su na upload. Ali kad nece uc, nece :)

EDIT:

igram tekmu 4:3 za lika 10min do kraja. Lagano dodavanje u pozadini. Doslo mi je da miniram zid. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 13:45 (SimeKZ).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice