FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13

Moze kakva pomoc 

?

SeBo
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Reinstall jednostavno... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

install najnovijjih drivera za graficku, net frameworka 4.0 meni  je to pomoglo

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma ovo je neigrivo vise, ne znam zasto me stalno spaja s je*enim cheaterima, ka da sam u nekom hodniku konekcija iz kojeg ne mogu izac i stalno me baca s njima. Proba sam i restartat router, al nece. Čim ono piše searching for opponent i to se pokaze na manje od pola sekunde i spoji me vec s nekim, odma znam da je to cheater i tako vec preko 100 puta sam proba i stalno, stalno, stalno...ne znam vise sta da radim, sve contracte ce mi popit. Od tih 100 pokusaja sam odigra 3 utakmice u seasonu i to protiv odlicnih momcadi jer ti su se bar udostojili igrat, ukljucija sam voice chat da im bar je*em mater i bija je neki njemac, čim me spojilo malo sam mu sra na engleski da je cheater vamo tamo i on ka da nije, da ce igrat a ono u ekipi doslovno sve najjace od Brazilaca...Znaci Thiago Silva, Neymar, Dani Alves, Marcelo i ostali, ekipa od nekih 2 m...a on meni govori da sam ja cheater jer imam Witsela IF :D a ekipa mi vridi 200k...I to jos neki stariji, po glasu bi reka da ima oko 25 i cime se on bavi. Vodim ga 1:0, bas mu Witsel zabije i u 90. kad je vidija da ne moze stic kaze bye bye i izađe lol...Možda i nije, al posto me spaja stalno s cheaterima vjerojatno je...

Naravno iz EA nece poduzet nista, boli njih briga sta ima glitch kako nabit coinse, sta takvi kvare igru ostalim normalnim igracima...steta sta nemam konzolu, tamo nema ovakvih sranja.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

1 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

CF -> CM position change... koliko bi to islo coinsa ? 

nisam siguran ali trebalo bi preko 6k bez beda.

13 godina
FIFA 13

Stavio 15k pa mozda ode :D Ma to i men zdere... jos kad igras i tocno vidis kako steka ali ne jako, tek toliko da ne znas jel si dodo ili ne. Uzas kakve stvari su ljudi spremni napraviti samo da pobjede ili skupe novce. Nije mi jasno uopce da EA i dalje ne reagira.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

ja još ne kužim kako funkcionira taj glitch, čime se ti cheateri hrane? njima upiše pobjedu a nama ništa?

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AJmo ovako:

FIFa je ove godine pod:

1.Dosadan
2.Ne realan
3.First touch ne logican
4.Fifa 12 je bila bolja
5.Unisten skill za dribling dovoljno je ici samo levo desno ,ne znam sto su ostavili u funkciji sve one finte kada malo njih to radi
6.Svi igraju na Ultra defensive i formacijama sa 5 u odbrani jer su provalili da je ovde kontra bolja od samog penala
7.UT je postao ne zanimljiv
8.Gameplay je unazadjen u odnosu na fifu 12
9.mnogo golova pada na utakmici ponekad mislim da se igra vaterpolo
10.Brzo se dolazi do gola
11.Animacija osim cristine (jedino njega prepoznam bez da gledam) ostali svi isto se ponasaju krecu sutiraju loptu,iato primaju loptu.
12.Ocene nekih igraca i skidanje skilova je totalno ne logican i ne znam po kom to kriterijumu su to oni radili znaci BIG MINUS(nije mi jasno da coutinjo ima za dribling 91 i 4 zvezdice za skill a da recimo asaidi ima 80 i 5 zvezdica za skill a pritom coutinjo ima ocenu za dribling u rangu CRISTINE)

I NARAVNO CHITERI!!!!

Kako je krenula fifa 13 ne verujem da ce fifa 14 biti nesto spektakularna kao fifa 12 jer je ona bila jedna vrste revolucije sto se tice simulacije fudbala ubedljivo najbolja!!!!
13 godina
crosebo kaže...

Moze kakva pomoc 

?

jesi tek kupio fifu ili je radila do sada normalno?

13 godina

Slazem se sa 5,11 i 12... 

Ostalo nije istina. First touch je tvoj problem, realna je full po svim segmentima, UT je zanimljiv ako ga igras kako treba a ne samo sa jednom ekipom.

A da je unisten skill za dribling je, samo moras imati igraca sa strenghtom i ball controlom i miran si. Ocjene igraca i ostale stvari sa igracima su nerealne. Pocevsi od puno pita spominjanih Reusa, Schurlea, Gervinho itd. To jesu kvalitetni igraci, ali nisu toliko dobri da moraju biti nadmocni nad ostalim igracima u tolikoj mjeri.

16 godina
SimeKZ kaže...

Ostalo nije istina. First touch je tvoj problem, realna je full po svim segmentima, UT je zanimljiv ako ga igras kako treba a ne samo sa jednom ekipom.

{#}

14 godina
neaktivan

ovi driblinzi bi bili super u fifi 12 jer bi tu dosli do izrazaja a oni su kao preporuka za fifu 14 mada nisam neki optimista.NIje meni fist touch problem vec mi  je ne logicno recimo da neki igrac sa mnogo manjim overalom bolje prima loptu recimo od robinja ili hulka.Ako se dobro uvezbas sa sutom sa distance prakticno ti dodje ko penal.

Meni je UT ne zanimljiv jer imam 6 ekipa tj pet najjacih liga plus brazilsku ligu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 10:06 (Nokialino).
13 godina
Idealist kaže...
SimeKZ kaže...

{#}

Hoces objasnit ? 

14 godina
neaktivan
Pa procitaj malo sta si napisao i sve ce ti b iti jasno,gde moze first touch da bude full ,meni je to vise zalosno.U pravomm fudbalu jedino ko ima potpuno kontrolu nad loptom je barcelona mada oni su vanzemaljci.Objasni ti meni da l je moguce da jedan xavi prima loptu ko da nije xavi a da tamo neki kelvin prima loptu ko da je u stvari on xavi a ne neko ko ima 5 zvezdica za skill pritom ne igra za porto vec od sledece godine za Crvenu ZVezdu!
13 godina
FIFA 13

Pa ja ne razumijem o cem pricas ti. Pa meni se to nije dogadalo sa bronze ekipom. A pogotovo ne sad sa Fellainiem, Ramiresom i Kagawaom u sredini. Zna mise dogodit ako mi ostane prst na sprintu, ali mi se lopta ne odbija kako ti kazes. Znam dobro sta pisem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kupio sam je 28.9 i otada mi ne radi, stavljao sam različite verzije windowsa,drivere mjenjao, ime pc-a  i opet ništa a kod prijatelja radi bez problema. :(

SeBo
13 godina
FIFA 13

Kod prijatelja ? Da ti nije baniran ili nesto ako si na dva kompa iso ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni se odbija nerealno kad vodim 1-2 razlike i to bas tako da protivnik stvori laku sansu, vec je spominjano kao da FIFA namješta rezultat i bas zivcira...ali to je FUT, vise arkadno, tog nema u Seasonsu.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
axest kaže...

Meni se odbija nerealno kad vodim 1-2 razlike i to bas tako da protivnik stvori laku sansu, vec je spominjano kao da FIFA namješta rezultat i bas zivcira...ali to je FUT, vise arkadno, tog nema u Seasonsu.

hm da...pitao sam o tome support, nisam dobio odgovor koji je mehanizam i zašto to radi ali sam dobio popust na origin store-u...

13 godina
FIFA 13

Ja ne mogu vjerovat kako ja nemam srece... prodem do finale gold cupa onako fino 4-1, 5-1 i onda dodem u finale, naravno ultra defensive noob sa brazilcima i 0-0 ide to nekako i samo cujem ''skljoc!'' router se resetiro. Pa jel to moguce hebem im sve tamo u toj mafijaskoj korporaciji. Ako citaju ovo, neka mi dodu na vrata da ih pobijem... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

upravo mi je sinula ideja za zaradu na ut. treba ostat kuci za novu i cijelu noc pratit market i garantiram zaradu :D

0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Pa ne moras doma ostat... Skini na mob aplikaciju i rokaj. 

Inace... 15 tekmi niti jednu nisam odigro. Brojim tocno. Sve cheateri. Sve DC... i onda se kasnije jos 5 puta sa istim spojim.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Thejay:Great question! We do have a team that is dedicated in finding these cheaters. In recent weeks, we did hand out corrective actions to players that were proven to have cheated in the game.

Odgovor na moje pitanje sta rade sa cheaterima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
JA sam slican odg dobio pre dva meseca i naravno nista od toga to je samo da te skine sa dnevnog reda nista vise!!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Zasto jednostavno ne uvedu sistem na temelju DNF-a prije utakmice i onda se napravi nekakav filter, tko ima mal postotak DNF-a ce se spojit sa istim, a cheateri nek se sami međusobnu kolju...ovako nema smisla igrat, evo npr. ja sam sad ima 6-0-2 score, 2 utakmice do kraja, dođe ti cheater, diskonekta se i tebi krece nova sezona, stvarno super...

0 0 hvala 0
14 godina
axest kaže...

Zasto jednostavno ne uvedu sistem na temelju DNF-a prije utakmice i onda se napravi nekakav filter, tko ima mal postotak DNF-a ce se spojit sa istim, a cheateri nek se sami međusobnu kolju...ovako nema smisla igrat, evo npr. ja sam sad ima 6-0-2 score, 2 utakmice do kraja, dođe ti cheater, diskonekta se i tebi krece nova sezona, stvarno super...

ako stvarno zelis igrat igraj turnire(gold cup), tamo nema cheatera i ja samo to igram.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 17:30 (KiCo77).
16 godina
KiCo77 kaže...
axest kaže...

ako stvarno zelis igrat igraj turnire, tamo nema cheatera i ja samo to igram.

pa jesmo li PLATILI igru da je igramo cijelu? nek se ugledaju na blizzard i ostale kompanije koje brisu ili blokiraju acc-ove...

14 godina
Idealist kaže...
KiCo77 kaže...
axest kaže...

pa jesmo li PLATILI igru da je igramo cijelu? nek se ugledaju na blizzard i ostale kompanije koje brisu ili blokiraju acc-ove...

Sta ocekujes od mene? ja govorim samo di nema cheatera, a ti igraj protiv njih ako oces, i oladi malo na svaki post imas neki usrani komentar

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
FIFA 13

pitanjce, da li samo mene smetaju sljedece stvari ili postoji netko istog razmisljanja?

nervira me sto se igrac UVIJEK prilikom dubinske lopte po zraku, ili opcenito visinske lopte, koju stopa prsima ili nogom (a u sprintu je) uspori tako da ga obrambeni dostignu. tl. toliko je mutavo napravljena animacija da je to katastrofa. 2005. godine smo imali bolje rjesenu situaciju (pes) nego danas u 2013. godini...

sto se tice usporavanja igraca, ovo me nervira jos vise! zasto prilikom guranja lopte desnom gljivom igrac na tren zastane pa te onda promijeni smjer? nebrojeno puta sam izgubio loptu. a onaj tko je gledao susret između barcelone i atletico madrida, kada je falcao u vecem luku napravio isto i pretrcao "buskeca" te zabio, nisam vidio slican "glitch". (vi i vasa savrsena igra...)

sljedece. kod oduzimanja lopte - igrac automatski sam "pukne" loptu umjesto da mu je pokusa zapravo oteti. zato cak i ako sam 10 metara od aut linije lopta zavrsi u autliniji. cak i dok ne zelim oduzeti loptu, igrac to sam napravi i nabije mi je u aut.

kad smo vec kod aduzimanja lopti. manje takvih situacija ima nego u fifi12, ali kada mi igrac pokusa sam presresti loptu te jedino sto napravi je da zaostane za protivnickim napadacem, bacio bi igru onome u glavu koji ju je napravio takvu. a da ne spominjem samo da ima trenutaka kada igrac stvarno i moze presjeci loptu, a onda nista ne napravi. da su samo stavili opciju da se iskljuce takve stvari bio bi bolje.

golman - ono sto sam pricao za fifu 12 - fali animacija. nebrojeno puta sam vec vidio kako lopta ide po podu u kut i golman je nekako uspije obraniti (tu moram reci da brane neke nemoguce stvari) te je UVIJEK ili gotovo 99% slucajeva odbije u zrak te ona ode preko gola u korner (ili pokraj gola - to je nebitno). bitno je da UVIJEK gledam skoro jednu te istu animaciju golmana. 

kad smo vec kod udaraca, tesko je zabiti neki normalan euro gol. svi su vecinom na istu fintu. i na isti nacin moras vecinom igrati da bi zabio. da ne spominjem finesse shot s kojim igrac puca po sredini gola iako ima prakticki prazan gol pred sobom.

ove i slicne stvari mi unistavaju igru ma koliko god onda dobra bila (a nije). jos kad vidim da igrac se klize po terenu, zapitam se kako li su mogli to uvesti u fifu13?! u 2012. godini oni naprave najgluplju mogucu stvar. (vec vidim da cu za ovu cinjenicu morati staviti video da se nekima otvore oci iako je na par recenzija to bilo spomenuto)

da li i vas smetaju takve IDIOTSKE stvari?

7 Da
3 Ne
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...
Idealist kaže...
KiCo77 kaže...
axest kaže...

Sta ocekujes od mene? ja govorim samo di nema cheatera, a ti igraj protiv njih ako oces, i oladi malo na svaki post imas neki usrani komentar

oprosti. jednostavno sam ogorcen na EA i ovo je islo vise njih...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice