Meni je uzasno brza.
Da li da stavim na 30 fps ili 60?
Ukljucit AA ili?
fps 60 i ukljuci AA ako ti je sposoban da radi na tim settingsima 
kolika bi bila realna cijena rakitica? 4900 coinsa?!
kolika bi bila realna cijena rakitica? 4900 coinsa?!
max 1.5k
Izjava HNS-a: Što se tiče igre „FIFA 2013.“ umjesto spomenute, u kojoj zaista nema hrvatske reprezentacije, možete igrati „Pro Evolution Soccer 2013.“, u kojem imate hrvatsku reprezentaciju. Ne želimo nikoga diskreditirati, ali svi ozbiljni „gameri“ kažu kako je PES daleko kvalitetniji od „FIFA-e 2013.“ Naime, HNS ima ugovor s tvrtkom Konami, koji je neusporedivo izdašniji od onoga kojega je ponudila konkurentska tvrtka zabavnog softwarea, koja proizvodi igru FIFA. Na kraju, ništa manje bitna je i činjenica da je ovaj ugovor potpisan prije više od dvije godine, kada Davor Šuker nije bio predsjednik HNS-a. No, vjerojatno je i za to upravo on kriv.
HAHAHAHA 
Izjava HNS-a: Što se tiče igre „FIFA 2013.“ umjesto spomenute, u kojoj zaista nema hrvatske reprezentacije, možete igrati „Pro Evolution Soccer 2013.“, u kojem imate hrvatsku reprezentaciju. Ne želimo nikoga diskreditirati, ali svi ozbiljni „gameri“ kažu kako je PES daleko kvalitetniji od „FIFA-e 2013.“ Naime, HNS ima ugovor s tvrtkom Konami, koji je neusporedivo izdašniji od onoga kojega je ponudila konkurentska tvrtka zabavnog softwarea, koja proizvodi igru FIFA. Na kraju, ništa manje bitna je i činjenica da je ovaj ugovor potpisan prije više od dvije godine, kada Davor Šuker nije bio predsjednik HNS-a. No, vjerojatno je i za to upravo on kriv.
HAHAHAHA 
evo i HNS zna sto je bolje 
Na kraju, ništa manje bitna je i činjenica da je ovaj ugovor potpisan prije više od dvije godine, kada Davor Šuker nije bio predsjednik HNS-a. No, vjerojatno je i za to upravo on kriv.
Ne kužim ovo, kako je onda bilo Hrvatske u FIFI 11 i 12?
Ok recimo da je izdašniji, ali ne vjerujem da EA nudi 10 - 20 puta manji iznos od Konamija. Pošto se FIFA oduvijek hvali brojem licenci ne vjerujem da ne bi kupili i ovu da cijena stvarno nije bila smiješno prenapuhana.
Trebao je netko reći gospodinu Brend da je bolje da je Hrvatska u igri koju igra 3-4 puta više ljudi (i to u milijunima) nego dobit tih nekoliko tisuća kuna više da si on može odštampati još par majica. Pa da je rekao, evo tu na forumu bi se fino skupili i donirali mu nešto para.
evo i HNS zna sto je bolje 
Nakon radoševića potpuno sam siguran u njihovu stručnost i znanje o nogometu...
Eto i mog Premiership FUT squada... LINK
ja sam dosada imao dosta dobru spanjolsku ekiu ali sad mi je pola ekipe na prodaju, prelazim na igrace iz Engleske lige. Puno je veci izbor
1. Kad ultimate edicije dobivaju gold pack ?
2. Napravio sam ono, update na silver team da dobijem special pack promo, međutim packa nigdje nema. what's the problem ?
1. Kad ultimate edicije dobivaju gold pack ?
2. Napravio sam ono, update na silver team da dobijem special pack promo, međutim packa nigdje nema. what's the problem ?
fifa je problem
Moze mi neko dati link za FIFU 13 nemogu je nigdje nac pls :D
Pa dao sam ti ga gore.
update mojih talijana:
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fYzQPA2pnHBqH:pc
mislim da ću se brzo prebaciti na engleze ili švabe, serie a ima jako mali izbor dobrih igrača
el ima besplatna verzija??
el ima besplatna verzija??
Pročitaj pravila foruma...LINK
Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.
zar je FIFA 23 izasla ?
uh nisam znao ajde mi posalji link da i to vidim 
fifa je problem
Daj si picu nađi i na njoj se istresi a fifu pusti na miru....
Nasmejao si me al stvarno.......Da stvarno ko zna mozda je izasla,niakad se ne zna.

za SSTIM-A
Covek ne zna sta da radi pa non stop cucka i onako podmuklo bocka te je fifa problem,te je sargarepa problem,idi igraj tamo robot fudball,jel mi dolazimo u tvoju temu?NE!
Jel znas zasto pa lepo i jednostavvan odgovor?ne interesuje nas pes 13 jer je izasao fudbal 28.9!!!!!!!!!!!
E meni opet EAS FC ne radi, cijeli dan, kaj je to?
E meni opet EAS FC ne radi, cijeli dan, kaj je to?
Ni meni eto ne radi cijeli dan, tekme dobivene u ultimate teamu mi ne prizna i izbaci me onda.. kako vama ostalima?
Ne radi, ali igrao sam samo seasons danas pa nije utjecalo na ništa.
Nezeli na EAS FC ali UT mi radi normalno, igram ko b*dala cijeli dan :)
Jedino kod UTa danas cijeli dan steka za p*pi*dit, ne u utakmici nego na trade pile il kad stavljam contracte na igrace isto mu dugo treba itd.. cudno da tekma radi normalno a dok ne udjem u tekmu sve usporeno