FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Tek sam sad poceo uzivat u fifi 13 online. Igram seasons mod s Liverpoolom i sredio sam si malo taktiku i poceo igrat kako treba. Ipak je bilo potrebno se malo prilagodit. Igrat ce se ipak, bez obzira na brzinu gameplaya i neke nedostatke, no bit ce bolje.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...
Steta sto su Lucas-u,Patu,Michel Bastosu,Gurkufu,Menez-u,Lavezi-u oduzeli po jednu zvezdicu za skill pa sada imaju 4?

Kasnije cu postaviti dva gola sa Dagobertom ajoj pa ono nije zdravo kako je usla u oba slucajeva!!!!

Sta ti to znaci kad su skillere skroz unistili. Ne prolaze driblinzi vise tako lako. I ja sam Fifa 12 FUT igru bazirao na fintama slagajuci team Neymar-Carlos Eduardo-Lucas-Bastos/Varela-McGeady. Sad te finte vidim uspjesnim jedino kad ides u aut liniju i tu napravis visak. Al' ono da ih slozis 5-6 u nizu kao sto sam znao u Fifi 12 a-a.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
Ne samo zbog toga,nego eto volim kada imam igraca sa 5 zvezdica za skill,samo zbog toga,kada god mogu ja ih radim,e sada da li su potrebne ili ne to je stvar do individualnosti samog.
JA ih sada ponekad ih sam sloziti po par njih ali sada kada vide to cepaju pa mi povrede igraca i onda se iznerviram!
16 godina
FIFA 13

ne znam, da li se krivo sjecam, ali da li su govorili o tome kako se vise nece moci tako lako "dribljati" stiskajuci samo lijevo-desno? ironicno, online je to jos lakse nego na 12-stici...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav,molim vas dodajte me na origin da bacimo koju utakmicu..moj origin je: BruteS7 hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

evo i mojih :D 

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#i8tCHO2wnHA22:pc

sljedeci mi je cilj giovinco , ali ne za napad vec negdje u veznom redu gdje ga i u seasons koristim 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šukeru papčino debilna mutava matora!!!

Naime, Šuker je, prema pisanju Jutarnjeg lista, odbio 100.000 dolara koje je nudila kompanija Electronic Arts. Šuker je tražio dvostruko više jer smatra da hrvatski brend više vrijedi. Inače, neke reprezentacije čak i plaćaju da bi bile u toj svjetski poznatoj računalnoj igri. Naša reprezentacija traži dodatnu lovu...

http://www.24sata.hr/nogomet/suker-je-potrosio-275000-kuna-za-dresove-sa-svojim-imenom-284330

Samo kod nas, tog ima samo kod nas...
Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
13 godina
neaktivan
Juce sam kupio Felipe Santanu za 9800 coinsa,malo pre gledam neki lik stavio verovatno trade 1000 da traje tri dana, to mu je pocetna aukcija i sada je prodat za 45,000 samo rekao WTF!Bas ga dobro prodao,i na koju foru je cena dosla do tolike cifre a da ga kupis buy now maximum 20 000!
E sada vidim da dosta igraca iz fife 12 tipa felipe,santana,naldo, su dosta skupljiji sada,a posebno sto svi kazu za Kaboul-a da je novi David Luiz a svim znamo kakv je on bio fifi 12.

Dalje,recimo Ben Arfa je kosta maximum u fifi 12 5,000,sada tri puta skuplji!
14 godina
FIFA 13
Imam problem s Originom vec drugi dan zaredom, nece da mi ocita frendove jednostavno pise 0 frendova i bude onaj znak za loading?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

to se i meni isto desava.jesi li  mozda se rjesio tog problema ako jesi da li mi  mozeš reci kako ???????????????

stefan blaskovic
13 godina
neaktivan

ja sam to napravio i sve je ostalo isto.da li znas mozda kakvu drugu pomoc ????????

inace kupio sam orginal pc igru na infomarket.hr .molim te pomozi mi ako znas

stefan blaskovic
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

kao i uvijek epic soundtrack {#}

ta pjesma je na PESu , lol

13 godina
neaktivan
FIFA 13

imam problem sa fifom 13 pc kada  dođe do onih settings ja idem play i onda mi se pojavi ea logo -slika, a igrica mi se ne pokrece vec se automatski zatvori.šta da radim ??????????cuo sam da pomaže promjena imena na računalu ,ja sam promjenio ime ali sve je ostalo po starom

stefan blaskovic

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

ja imam problem da me sa nekim frendovima preko origina nece spojiti da igramo..tako sada sam u četvrtfinalu jednog turnira i nemogu odigrati utakmicu jer nas ne želi spojiti..i tako još sa par ljudi, a sa ostalim oće

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ovi ugovori me živciraju da je to čudo. svako malo nekom ugovor istekne a ja nemam coinsa za nove ugovore... vise nit ne mogu prodat nista jer necu imat dosta igrača za zamjenu, ah

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
da li mi možeš pomoći
stefan blaskovic
16 godina
stefy12345 kaže...
da li mi možeš pomoći

Javi se u Originov live chat i objasni im problem, siguran sam da će ti složiti to :)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

dodajte me moj id stefy 1234567890

stefan blaskovic

0 0 hvala 0
14 godina
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
FIFA 13

odustajem od igranja usranog ultimate teama, čista glupost, samo se gube živci na tome. zarade coinsa su minimalne, 2 igraca mi se ozljedilo, nemam para da kupim healing, a ne mogu ih stavit van jer onda nece u igru pise da su ozljeđeni.. ako ih stavim u rezerve onda piše da nemam dosta igrača u zamjeni, mah, glupost. ovi ugovori da ne govorim, vecina igraca mi jos moze igrat 2-3 utakmice, što onda ? u te 2 -3 tekme zaradim oko 1000 coinsa, to je dovoljno za 3 ugovora. bezveze... bolje možda čak da sam kupio pes, jedino što mi je još ostalo dobro u ovoj fifi jest match day, drugo sve pada u vodu

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 12:25 (Reedy).
Moj PC  
2 7 hvala 0
15 godina
Reedy kaže...

odustajem od igranja usranog ultimate teama, čista glupost, samo se gube živci na tome. zarade coinsa su minimalne, 2 igraca mi se ozljedilo, nemam para da kupim healing, a ne mogu ih stavit van jer onda nece u igru pise da su ozljeđeni.. ako ih stavim u rezerve onda piše da nemam dosta igrača u zamjeni, mah, glupost. ovi ugovori da ne govorim, vecina igraca mi jos moze igrat 2-3 utakmice, što onda ? u te 2 -3 tekme zaradim oko 1000 coinsa, to je dovoljno za 3 ugovora. bezveze... bolje možda čak da sam kupio pes, jedino što mi je još ostalo dobro u ovoj fifi jest match day, drugo sve pada u vodu

A tek da si vidio FUT u 12-ici. Ovo sad je daleko bolje i lakše što se zarade tiče.

16 godina
Reedy kaže...

Otvori par bronze packova, i te igrace si pomeci na klupu...

UT u FIFI 13 je 10x laksi od FIFE 12...

Isto tako mozes igrat i offlne turnire sa tom bronze momcadi koju slozis preko bronze packova, stavis tu broncanu momcad i pod zamjene stavis svoju prvu momcad tako da im se vrati fitness, smanjis si injury duration, a i imas free coins od tih turnira, posto ove broncane mozes discard, a i mozes ih nadopunjavat sa bronze contracts koje ces dobit u packu...

U FIFI 13 je stvarno lako do coinsa...

13 godina
neaktivan

TAcno tako,sta Hefire i ja da kazemo za fifu 12 UT,pa ono je bilo radovanje ako osvojis turnir,da bi kao uzeo neke pare,evo vec imam 30 000 plus dve dobre ekipe,brazilce i francuze.

Sda je ne lakse,nego vec i nezanimljivo igrati jer za tri sata mozes da skupis 30 000 iz zezanja.A to u fifi 12 je bila misaona imenica,sada ove dve ekipe sam imao u fifi 12 tek krajem ovog meseca pa mozda i duze a gle sada vec ih imam.

Zato palac na dole!!!!!!!!!!!!!!

Samo me zanima koce kupiti sada Wallysona koji kosta preko 250 000 a u fifi 12 je kosta jedva tri hiljade!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 12:36 (Red_Star_Forever).
15 godina
FIFA 13
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ko sada ima dresove kao brazilska reprezentacija?HVALA

I da li ima spanski komentator?????HVALA
15 godina
neaktivan
FIFA 13

težak je život nas umjetnika

mislio sam uzeti PES ali je online komponenta u FIFA-i navodno dosta uglađenija, vidjet ćemo sad, vidimo se na terenima

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

FUT je sada skroz bzv. ja npr. imam vec 100 000 na racunu i to samo sto sam se zajebavao preko web aplikacije i plus za jos 30 igraca cekam ponude, mislim strasno. Do dobre ekipe stizes za 10 dana! Unistili su FUT.

U FIFI 12, mi je trebalo da dodjem do ekipe neka 2 meseca!

U MLO u Pesu, treba da se otelis da dodjes do ekipe, zato je to dosta izazovnije i teze!

Konstatntno igram i overall ekipe mi je 71!

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

mozetel mi pomoci :D
ako ja sad kupim fifu 13 original i instaliram na svoj komp. a sad mogul ja instalirati i na drugi komp. i igrat na njemu online ali ne istovremeno ? odgovoritee pls :)) hvala

ždrljf

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Dinoo22 kaže...

mozetel mi pomoci :D
ako ja sad kupim fifu 13 original i instaliram na svoj komp. a sad mogul ja instalirati i na drugi komp. i igrat na njemu online ali ne istovremeno ? odgovoritee pls :)) hvala

Možeš.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
iskreno meni se bas svidja to za cponse lakse zaradjane,ne znam nekako mi je ok.mozda jeste znaimljivo ali kada se budu pojavili turniri,mislim da ce biti onda prava stvar!

Nemoj te pogresno da shavitite ja to tako gledam,jer sam se prosle godine bas namucio al bas ono za svaku pobedu sam se radovao ko malo dete i sada isto ali sa manje inteziteta i lkase podnosim tekme kada je gusto verovatno jer se igra sezona a dok kup je ipak nokaut sistem i tu nema popravnog!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice