FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Jabulani kaže...

Preporuke za Key4Game, uplatio sam i dobio key prije nego što su sjele pare njemu, svaka čast. Čak mislim da je i najniža cijena(250kn).

Koja je web stranica? Frend bi naručio. Kako se plaća?

14 godina
FIFA 13

Moze neki POUZDANI link za narucit cdkey ... ovi iz sophoslaba su me zajebali stize im Fifa tek u pon. tako da nis od box verzije ipak.... vidim da svi hvalite key4game al meni treba neki koj mogu kupit sa paypalom...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
Jabulani kaže...

Preporuke za Key4Game, uplatio sam i dobio key prije nego što su sjele pare njemu, svaka čast. Čak mislim da je i najniža cijena(250kn).

Koja je web stranica? Frend bi naručio. Kako se plaća?

Ima na FBu grupu , pošalješ mail i napišeš što hoćeš uzeti i on ti pošalje broj računa, ime, prezime i adresu. Uplatit se može u bilo kojoj banci i pošti, najbrže je PBZom.

16 godina
FIFA 13

Ako netko hoće običnu verziju na http://www.cdkeydeals.com/ ima za 200kn. Može se platiti paypalom i kod se dobije čim se plati (bude odmah na stranici, nije potrebno čekati da ti netko pošalje tek kad se sjeti)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Moze neki POUZDANI link za narucit cdkey ... ovi iz sophoslaba su me zajebali stize im Fifa tek u pon. tako da nis od box verzije ipak.... vidim da svi hvalite key4game al meni treba neki koj mogu kupit sa paypalom...

http://www.g2play.net/ Prosle godine proglasen najbolji site za kupovinu cd-key...I prema google najposjeceniji site...Ja sam tamo uzeo key doso mi je za 5min....

14 godina
Iggx kaže...

Ako netko hoće običnu verziju na http://www.cdkeydeals.com/ ima za 200kn. Može se platiti paypalom i kod se dobije čim se plati (bude odmah na stranici, nije potrebno čekati da ti netko pošalje tek kad se sjeti)

Na to sam prvo naletio, ali je Out Of Stock, barem tako pise :(

16 godina
KiCo77 kaže...
Iggx kaže...

Pogledaj za sat-dva ponovno. I sinoć je bilo out of stock pa sam danas ujutro kupio :D

16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Iggx kaže...

Neznam gdje si ti vidio da pise out of stock?http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html

14 godina
deno100 kaže...
KiCo77 kaže...
Iggx kaže...

Neznam gdje si ti vidio da pise out of stock?http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html

To je bio citat na iggx-ijev komentar ne tvoj... odnosi se na cdkeydeals, i hvala za g2play, vidit cu jos di cu uzet

15 godina
antiljano27 kaže...
Slash 666 kaže...
Zoki Mpek kaže...

Mislim da ce malo FUT da izgubi na zanimljivosti sada, jer ja vec na primer imam 25000 coinsa zaradjenih a da nisam odigrao niti jednu tekmu!

Ono od prosle godine je bio bas veliki izazov, ovde ce za mesec dana svi imati vec nabudzene ekipe!

Kako si to uspio?

trade. jučer sam barem 15k tradeom zaradio

purger se hvali

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
15 godina
FIFA 13

Ljudi pamagajte, odem u orgin kliknem na play fifa soccer 13 i otvori mi se launcher, u launcheru stisnem play, i izbaci mi onaj ea logo (slika) i ne pokreće mi se igra (proces se automatski zatvori) što da činim ?!

SeBo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Eee ovako ljudi. Maloprije dosao sa posla, rucao i odmah za racunar.Jaavljam se na poluvremenu Moja draga Barca vs. Real. Jutros sam je nastavio da se skida i vidim, da je sve lijepo na svom mjestu. Prvo sam nastimao gamepad pomocu onog xbox conf., zatim lijepo na origin, play, game setting sve na max. pa play. Nastimao uvodne postavke profila i odamh el clasico. Toliko sam pozurio, da nisam primjetio da mi igra lijeva postava, iniesta xavi messi pique i ostala družina svi na klupi...tako da gubim 3-0 na legendary {#} (revansirat cu im se samo laganini). Prvi dojam fantastican, mnogo je razlike između demo verzije i full v. Sto se tice trzanja kod mene sve med i mlijeko (nvidia Gtx 570). Zalio sam se na sam gol u prostoru, cinio mi se nekako manji...sada prilikom 11-erca za real, kao da mi je viši, tako da izgleda nisam kukao bez veze. Ovo je nevjerovatno koliko je dobro. Moram priznati da sam bio sumnjicav...ali sve sumnje su pale u vodu...sada odoh uzivati i probati stici real. Lijep pozzz do daljnjega.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

a što je stom famoznom brzinom jel ubrzana ili nije pogotovo na ps3 ,što je sa prijelazima dali su ažurirani mislim da je hulk zadnji prešao u zenit pišite o samoj igrivosti

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Odigrao prve dvije tekme i da sam nešto oduševljen pa baš i nisam.

Ovaj novi sistem primanja lopte trepa poliranja ajme.ipak se lopta previše odbija od igrača. ubačaj iz auta i lopta ide mom igraču na prsa,dakle bačena rukom i od prsa mu se odbije deset metara??ili....moj igrač ide primat umjereno jaku loptu i ona se odbije tri metra u zrak..??kao da igram s krelcima.sekira me to što sad trebamo čekad godinu dana da to ispoliraju kao i impact engine.ovaj mi je u početku još i lošiji nego lani impact.

takodjer BRZINA okretanja igrača je sumanuta.kao na vrtuljku.oduzimanuje lopte kockom je puno lakše jer se igrači odazivaju nerealno brzo i iz šprinta se lagano okreću i uzimaju loptu.brzina same igre je smanjena i ok je.

takodjer neki šutevi,dodavanja,ubačaji su nerealno brzi.maloprije samo pipnem trokut za loptu u for i on ju udari tako da ju ja prvih dvadeset metara uopće nisam vidio.tek poslje sam skužio gdje je lopta.dakle vrlo vjerojatno bug jer takva brzina lopte je apsolutno nemoguća.takoder neki šutevi koji su iz koljena lete kao da su iz topa.

online: svaki put kada sam došao do gola ili je suparnik došao do mog gola igra je počela štekat.čim se odmaknem od šesnaesterca igra ide odlično.javlja se kao nekakav microstutering

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa ne odbija se lopta baš tako, jedino ako nisu neš s*ebali od DEMOa, samo nemoj ić odma u sprint kad primaš loptu i sve super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Svime sam prezadovoljan u igri, samo da uspore gameplay jer je prebrz.

Čini mi se da dosta ljudi koji igraju Fifu13 nisu igrali Fifu 12, jer dosta lagano pobjeđujem online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iggx kaže...
KiCo77 kaže...
Iggx kaže...

Pogledaj za sat-dva ponovno. I sinoć je bilo out of stock pa sam danas ujutro kupio :D

Evo mene tu izađe 32.29$ sa kuponom = 186kn, nije loše, dok bude na lageru uzimam odma {#}

14 godina
neaktivan
David87 kaže...
Iggx kaže...

Evo mene tu izađe 32.29$ sa kuponom = 186kn, nije loše, dok bude na lageru uzimam odma {#}

Dok dođe na lager cijena će ići gore vjeruj mi :))

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakva su iskustva sa (ne)logitech kontrolerima?

Crosimracing-James Hunt

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Odigrao gotovo 20 utakmica. Sve online, sve h2h. I usao vec medju top500.

Patch je sredio brzinu, nije samo do osjecaja, igra je dosta sporija, a samim time i bolja. First touch je genijalna stvar, ali bas genijalna. Moras paziti kako ces loptu primati. Skupa sa doradjenim passingom ova FIFA je jako dobra. Nema vise kontri u par poteza sa jacim ekipama. A Imact Engine uz te dvije stvari stvarno doprinosi realnosti. Doradjen je i to odlicno. Bas se osjeti kad guram igraca a ovaj sutira kako utjecem na jacinu i preciznost suparnikova suta. Jednostavno - bravo EA!

No par sitnica kojima se nadam da ce ih popraviti vec par godina - nista od toga.

Uzmimo za primjer sut. Na PES (barem do PES6, kasnije ne znam) imao sam osjecaj suta. I bio je bas perfektan, ono znas kad ce ti sjesti u raslje punim i radujes se sigurno 1-2sec prije nego je gol uopce pao. Jednostavno prekrasan osjecaj. Ovdje i dalje nemam tog osjecaja. Ni malo. A udarci iz vana se ne isplate pretjerano, jer vratari cuda skidaju. I tu dolazim do druge moje zamjerke ovoj igri. Vratari. Jednostavno su predobri. Jel tko igrao vs Bayerna? Neueru zabit gol ulazi u sferu znanstvene fantastike. Doslovno se moram usetati u gol. Ili isti zabiti glavom.

No za sad, to su mi jedine zamjerke. Igra mi je sinoc bila neigriva radi brzine, patch je to brze bolje sredio pa tu nemam apsolutno nikakve zamjerke vise.

No imam nekako osjecaj da je konkurencija na ladderima kud i kamo losija od one na psn serverima. Tamo sam se svake godine morao pomuciti prvo da udjem medju top1000, a o top100 da ne pricam. Ovdje sam kao od sale usao medju top500, i od kad imam sve kontrole na mjestu, nikako utakmice izgubiti. Mislim da dolje screenshot sve pokazuje. Iskreno se nadam da me trenutacno samo ide i da je to to. Jer ovako h2h igrati nema pretjeranog smisla.

Moj pocetni utisak: 89/100

Radi nedoradjene fizike suta i vratara koji skidaju cuda. Da nema tih "sitnica", mirne duse bih dao 95.

P.S.

Igram na iMacu, virtualno dignuti win7 preko parallels desktopa. 2560x1440 rezolucija, sve na high. I nemam nikakvih zastajkivanja. iMac27, mid2010. Dakle nije bas ni nov komp.

P.P.S.

Par sam vas dodao preko origina, no ni jedan jos nije prihvatio. Koja je poanta teme sa nickovima ukoliko ne igramo jedni protiv drugih?:(

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 13

jeli normalno radi sa x360 controllerom za windows ova fifa. planiram uzet, kad mi dode key ako Bog da, pa da se ne zahebem

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
hrvoje_zg91 kaže...
David87 kaže...
Iggx kaže...

Dok dođe na lager cijena će ići gore vjeruj mi :))

Nadam se da neće

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako neko od ljudi poput mene [bez originala] nahvata neki crack koji radi,neka da 'metne' ovde

Ako nije zabranjeno

LoL EU West - ScazzaHitmann
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 18:35 (ScazzaHitmann666).
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako netko želi igrati fifu 13  tu sam samo zovite-- bazzi39

0 0 hvala 0
14 godina
d3stroy3r_cro kaže...

jeli normalno radi sa x360 controllerom za windows ova fifa. planiram uzet, kad mi dode key ako Bog da, pa da se ne zahebem

savršeno

13 godina
neaktivan
FIFA 13

JOŠ UVIJEK nisam dobio kod sa eplati, pa eto da znate odakle ne treba naručivati!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@preat1 dodaj me na  origin (CroCHEF).

Meni je malo cudno igro sam dosad kojih desetak online utakmica i imam 8-0-2 

a prvi put igram Fifu. Neznam ni psotenu fintu napravit :) 

Sto se tice UTa jos se ucim i neide mi bas trejdanje ali valjda ce biti bolje. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 18:40 (CroChef).
13 godina

@ Crosebo - moraš promijeniti naziv računala da ne sadržava posebne znakove (čćšđž), ja sam morao promijeniti iz Ivan-računalo u Ivan-racunalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 18:56 (BoobZ).
15 godina
BoobZ kaže...

@ Crosebo - moraš promijeniti naziv računala da ne sadržava posebne znakove (čćšđž), ja sam morao promijeniti iz Ivan-računalo u Ivan-racunalo.

probao sam i dalje ne radi, sada sa uninstallao pa ponovno instaliram

SeBo
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Eee ovako ljudi. Maloprije dosao sa posla, rucao i odmah za racunar.Jaavljam se na poluvremenu Moja draga Barca vs. Real. Jutros sam je nastavio da se skida i vidim, da je sve lijepo na svom mjestu. Prvo sam nastimao gamepad pomocu onog xbox conf., zatim lijepo na origin, play, game setting sve na max. pa play. Nastimao uvodne postavke profila i odamh el clasico. Toliko sam pozurio, da nisam primjetio da mi igra lijeva postava, iniesta xavi messi pique i ostala družina svi na klupi...tako da gubim 3-0 na legendary {#} (revansirat cu im se samo laganini). Prvi dojam fantastican, mnogo je razlike između demo verzije i full v. Sto se tice trzanja kod mene sve med i mlijeko (nvidia Gtx 570). Zalio sam se na sam gol u prostoru, cinio mi se nekako manji...sada prilikom 11-erca za real, kao da mi je viši, tako da izgleda nisam kukao bez veze. Ovo je nevjerovatno koliko je dobro. Moram priznati da sam bio sumnjicav...ali sve sumnje su pale u vodu...sada odoh uzivati i probati stici real. Lijep pozzz do daljnjega.

Kakav xbox conf?? Možda će mi pomoć da svoj klasični gamepad s 2 gljive sredim?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice