FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

OMG

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

koje su firmacije dobre za FUT

lnova65

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Izvinite sa kojom boje lopte se igra fudbal?ne mogu da verujem da neko stavlja crnu,braon,boju ili je brate mili crvena ako je sneg ili zuta sa kojom igraju u primeri a u eng koliko znam igraju manje vise sa belom loptom da vuce na belom,iskidao sam oci kada sam malo pre igrao covece ne prirodno mi je da je lopta crna,ili braon.

Ne znam kakav to UM moze tako da stavi da mu bude lopta???

Nikc mi je Don_Omar_11

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 15:45 (Red_Star_Forever).
13 godina

Nema dobre formacije, sve su tu negdje, zavisi kako igraš, i mislis igrat, i koj dio terena i momcadi ti je najbitniji...Naravno gledaš formaciju po onome koje igrace zelis imat, ili kakve uopce igrace zelis imat u toj formaciji...Ja koristim 4-3-2-1, nekad sam 4-3-1-2 i još neke...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
FIFA 13

kao i uvijek epic soundtrack {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 16:15 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo odlucio sam i ja kupiti fifu. Mozete li mi reci neke stranice gdje ste uzimali (osim eplati)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li tko kakve savjete kako zabiti nakon kornera? Ne znam jesam li uspio uopće do sada uputiti udarac glavom nakon nekog od kornera, imam dojam kao da mi uvijek obrana izbije loptu odmah...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Dal da uzmem:

14 Standard
8 Ultimate

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pardon, kriva tema.. ORIGIN ID: Spider4ever22

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 16:40 (Marko21).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

zeli li netko sjajno zlatnog Javia Garciu iz Man City za 3,500?? :D  

EDIT: prodano xD, bila mi kriza da ga prodam pa se reklamiram  

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 17:17 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Nevjerojatno je koliko je ova igra bugovita. Pobjedim za ulazak u div1, ali me ne ubaci, vec mi upise poraz od 3:0. A nije pukla konekcija ni meni, a ni mom protivniku.

Jednako tako pobjedim prvo kolo kupa, ono mi pripise da sam osvojio kup (???!). A sad mi se to i vratilo nazad. Osvojim Premier kup, a pise da sam ispao u polufinalu(??!).

Naravno, pricam iskljucivo o seasons online. Presmijesno : ))))))))

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo napokon dobio FIFU 13 (cura kupila, sad il me toliko voli, ili je ovo način da me se riješi) i čini mi se da je malo brze u ultimate teamu ali ništa sad toliko strašno da je neigrivo, a obrane ispadaju zato šta se ne prilagodjavate igri. Ako se obrana pravilno postavi nema problema sa tim lob passevima itd itd. Zamjerka UT je to što je dosadno postalo, bez problema se mogu nabavit coinsi i nema onog "preživljavanja" kakvog je bilo u FUT-u 12. I uspio sam sa red starom odigrat 2-2 pa tek toliko da se zna :D 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Krenuo sam igrat career s TSV Munchenom, imam Marina Tomasova overal 66. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Amazon637 kaže...

Dal da uzmem:

ništa od navedonog

Xfire-strmi007
16 godina
neaktivan
FIFA 13

kada cemo pocet dobivat ultimate edition paketice

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
17 godina
sstrmi kaže...

ništa od navedonog

Reci ti njemu...

14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

kada cemo pocet dobivat ultimate edition paketice

Trebalo je danas, ali valjda tek od ponedjeljka.

E ako netko naleti na domaci dres Swansea nek mi posalke PM please.

13 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...

Evo odlucio sam i ja kupiti fifu. Mozete li mi reci neke stranice gdje ste uzimali (osim eplati)

evo ovdje  sam ja uzeo. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:25 (httpsmaniac).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Prema kome su ovi iz PES-a radili model Rooneya? {#}

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Evo napokon dobio FIFU 13 (cura kupila, sad il me toliko voli, ili je ovo način da me se riješi) i čini mi se da je malo brze u ultimate teamu ali ništa sad toliko strašno da je neigrivo, a obrane ispadaju zato šta se ne prilagodjavate igri. Ako se obrana pravilno postavi nema problema sa tim lob passevima itd itd. Zamjerka UT je to što je dosadno postalo, bez problema se mogu nabavit coinsi i nema onog "preživljavanja" kakvog je bilo u FUT-u 12. I uspio sam sa red starom odigrat 2-2 pa tek toliko da se zna :D 

moze neki savjet za trejdanje?? 

13 godina
protjeran
FIFA 13

Dali ima tko zainteresiran da igra ligu..Prijave su na ovom linku. FB grupa je na ovom linku

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
16 godina
httpsmaniac kaže...
antiljano27 kaže...

moze neki savjet za trejdanje?? 

Stalno pretražuj igrače koje najčešće vidiš kad igraš UT jer to znači da se dosta prodaju. Onda ih kupuj jeftino i prodaj skupo. Nađeš igrača (gdje igra, koju poziciju i tako to), filtriraš cijenu i vidiš za koliko bi ga se moglo prodati. Nikako ne raditi stvari tipa "a gle stavit ću na 25k buy now, pa možda neka budala uleti", ako igrač vrijedi oko 12k coinsa onda ga stavi za 11,5k i prodat ćeš ga za pol sata. A podrazumijeva se da si ga kupio za manje od 10k. Nešto što me najviše živcira je kad vidim ljude koji igrače stavljaju za debilno visoke cijene i onda to očekuju prodat. Pa ljudi, ovo je tržište i onaj sa najnižom cijenom pobjeđuje. 2k profita po igraču nije nikakav problem. 

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:39 (sinister_axe).
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Dosadni ste vise s tom slikom, ima i u fifi hrpa igraca koji su smijesno ispali.

13 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Bolje da si pitao ko je crtao ove karikature i da li je ikada video Rooney-a na nekoj slici u novinama,na tv-u.?Zaista zastrasujuce!

14 godina
thesekiman kaže...

i ja se pitam,stvarno izgleda kao pravi Rooney-ovaj iz PES-a naravno.Onaj iz fife je žalostan :/

Xfire-strmi007
16 godina
neaktivan
FIFA 13

da li ko od vas igra career mode, znaci protiv computera na world class ili legendary, s time da su mu kontrole na manual? pa brate mili ja gola ne mogu da zabijem (ako zabijem onda je to jedan gol) {#} imam xbox-ov controller i  nikako ne mogu tocno dodat u noge, cesto lopta zavrsi iza igraca ili u protivnickim nogama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja nikako nemogu ući na online.. tj. ne nađe mi nikoga na mreži spojen sam na origin i sve.. ako netko hoće nek me doda.. ali igram uglavnom na semi-assisted polako se počinjem učiti na manual

darkotkal68

ne brinite se 68 nije godina rođenja :D

17 godina
thesekiman kaže...

Kaj ti znaš!  Općepoznato je da su face u pesu nemjerljivo uvjerljivije i bolje od onih u fifi. Jednostavno rooney ne izgleda u stvarnosti tako lijepo kao u fifi... znaju to oni u konamiju..

15 godina
Moj PC  
10 0 hvala 3
15 godina
kalingast kaže...

da li ko od vas igra career mode, znaci protiv computera na world class ili legendary, s time da su mu kontrole na manual? pa brate mili ja gola ne mogu da zabijem (ako zabijem onda je to jedan gol) {#} imam xbox-ov controller i  nikako ne mogu tocno dodat u noge, cesto lopta zavrsi iza igraca ili u protivnickim nogama.

Igram ja offline FUT na world class najčešće i isto to mi se događa. Treba strpljenja i vježbanja, to je to.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice