- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koje su firmacije dobre za FUT
Izvinite sa kojom boje lopte se igra fudbal?ne mogu da verujem da neko stavlja crnu,braon,boju ili je brate mili crvena ako je sneg ili zuta sa kojom igraju u primeri a u eng koliko znam igraju manje vise sa belom loptom da vuce na belom,iskidao sam oci kada sam malo pre igrao covece ne prirodno mi je da je lopta crna,ili braon.
Ne znam kakav to UM moze tako da stavi da mu bude lopta???
Nikc mi je Don_Omar_11
Nema dobre formacije, sve su tu negdje, zavisi kako igraš, i mislis igrat, i koj dio terena i momcadi ti je najbitniji...Naravno gledaš formaciju po onome koje igrace zelis imat, ili kakve uopce igrace zelis imat u toj formaciji...Ja koristim 4-3-2-1, nekad sam 4-3-1-2 i još neke...
Evo odlucio sam i ja kupiti fifu. Mozete li mi reci neke stranice gdje ste uzimali (osim eplati)
Ima li tko kakve savjete kako zabiti nakon kornera? Ne znam jesam li uspio uopće do sada uputiti udarac glavom nakon nekog od kornera, imam dojam kao da mi uvijek obrana izbije loptu odmah...
Dal da uzmem:
| 14 | Standard |
|---|---|
| 8 | Ultimate |
Pardon, kriva tema.. ORIGIN ID: Spider4ever22
zeli li netko sjajno zlatnog Javia Garciu iz Man City za 3,500?? :D
EDIT: prodano xD, bila mi kriza da ga prodam pa se reklamiram
Nevjerojatno je koliko je ova igra bugovita. Pobjedim za ulazak u div1, ali me ne ubaci, vec mi upise poraz od 3:0. A nije pukla konekcija ni meni, a ni mom protivniku.
Jednako tako pobjedim prvo kolo kupa, ono mi pripise da sam osvojio kup (???!). A sad mi se to i vratilo nazad. Osvojim Premier kup, a pise da sam ispao u polufinalu(??!).
Naravno, pricam iskljucivo o seasons online. Presmijesno : ))))))))
Evo napokon dobio FIFU 13 (cura kupila, sad il me toliko voli, ili je ovo način da me se riješi) i čini mi se da je malo brze u ultimate teamu ali ništa sad toliko strašno da je neigrivo, a obrane ispadaju zato šta se ne prilagodjavate igri. Ako se obrana pravilno postavi nema problema sa tim lob passevima itd itd. Zamjerka UT je to što je dosadno postalo, bez problema se mogu nabavit coinsi i nema onog "preživljavanja" kakvog je bilo u FUT-u 12. I uspio sam sa red starom odigrat 2-2 pa tek toliko da se zna :D
Krenuo sam igrat career s TSV Munchenom, imam Marina Tomasova overal 66.
Dal da uzmem:
ništa od navedonog
kada cemo pocet dobivat ultimate edition paketice
Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
ništa od navedonog
Reci ti njemu...
kada cemo pocet dobivat ultimate edition paketice
Trebalo je danas, ali valjda tek od ponedjeljka.
E ako netko naleti na domaci dres Swansea nek mi posalke PM please.
Evo odlucio sam i ja kupiti fifu. Mozete li mi reci neke stranice gdje ste uzimali (osim eplati)
evo ovdje sam ja uzeo.
Evo napokon dobio FIFU 13 (cura kupila, sad il me toliko voli, ili je ovo način da me se riješi) i čini mi se da je malo brze u ultimate teamu ali ništa sad toliko strašno da je neigrivo, a obrane ispadaju zato šta se ne prilagodjavate igri. Ako se obrana pravilno postavi nema problema sa tim lob passevima itd itd. Zamjerka UT je to što je dosadno postalo, bez problema se mogu nabavit coinsi i nema onog "preživljavanja" kakvog je bilo u FUT-u 12. I uspio sam sa red starom odigrat 2-2 pa tek toliko da se zna :D
moze neki savjet za trejdanje??
moze neki savjet za trejdanje??
Stalno pretražuj igrače koje najčešće vidiš kad igraš UT jer to znači da se dosta prodaju. Onda ih kupuj jeftino i prodaj skupo. Nađeš igrača (gdje igra, koju poziciju i tako to), filtriraš cijenu i vidiš za koliko bi ga se moglo prodati. Nikako ne raditi stvari tipa "a gle stavit ću na 25k buy now, pa možda neka budala uleti", ako igrač vrijedi oko 12k coinsa onda ga stavi za 11,5k i prodat ćeš ga za pol sata. A podrazumijeva se da si ga kupio za manje od 10k. Nešto što me najviše živcira je kad vidim ljude koji igrače stavljaju za debilno visoke cijene i onda to očekuju prodat. Pa ljudi, ovo je tržište i onaj sa najnižom cijenom pobjeđuje. 2k profita po igraču nije nikakav problem.
Prema kome su ovi iz PES-a radili model Rooneya? 
Dosadni ste vise s tom slikom, ima i u fifi hrpa igraca koji su smijesno ispali.
Bolje da si pitao ko je crtao ove karikature i da li je ikada video Rooney-a na nekoj slici u novinama,na tv-u.?Zaista zastrasujuce!
i ja se pitam,stvarno izgleda kao pravi Rooney-ovaj iz PES-a naravno.Onaj iz fife je žalostan :/
da li ko od vas igra career mode, znaci protiv computera na world class ili legendary, s time da su mu kontrole na manual? pa brate mili ja gola ne mogu da zabijem (ako zabijem onda je to jedan gol)
imam xbox-ov controller i nikako ne mogu tocno dodat u noge, cesto lopta zavrsi iza igraca ili u protivnickim nogama.
ja nikako nemogu ući na online.. tj. ne nađe mi nikoga na mreži spojen sam na origin i sve.. ako netko hoće nek me doda.. ali igram uglavnom na semi-assisted polako se počinjem učiti na manual
darkotkal68
ne brinite se 68 nije godina rođenja :D
Kaj ti znaš! Općepoznato je da su face u pesu nemjerljivo uvjerljivije i bolje od onih u fifi. Jednostavno rooney ne izgleda u stvarnosti tako lijepo kao u fifi... znaju to oni u konamiju..
evo zašto nema hrvatske u fifi. Šukeru je 100.000$ bilo premalo...
da li ko od vas igra career mode, znaci protiv computera na world class ili legendary, s time da su mu kontrole na manual? pa brate mili ja gola ne mogu da zabijem (ako zabijem onda je to jedan gol)
imam xbox-ov controller i nikako ne mogu tocno dodat u noge, cesto lopta zavrsi iza igraca ili u protivnickim nogama.
Igram ja offline FUT na world class najčešće i isto to mi se događa. Treba strpljenja i vježbanja, to je to.