FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13

jeste vi dobili onaj jedan gold pack za onih 12 stvari koje morate ispuniti? meni je malo čudno, ispunim 11/12 i ostane mi da odigram jednu utakmicu u tournament modu, odigrao sam dvije i ništa, ne prihvaća mi, kao da nisam igrao.

edit. trebalo je odigrati singleplayer turnir.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 1:38 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako ima početnika koji bi htjeli nabacit par rundi u kasne sate, nek me dodaju na origin. 
"LesSlash" 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

zna li itko rjesenje za zapinjanje u areni prije meceva ? 

doslovno svaki drugi h2h mec zapnem prije utakmice u areni i nista ne pomaze osim gasenja igre

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
antimadridista kaže...

jeste vi dobili onaj jedan gold pack za onih 12 stvari koje morate ispuniti? meni je malo čudno, ispunim 11/12 i ostane mi da odigram jednu utakmicu u tournament modu, odigrao sam dvije i ništa, ne prihvaća mi, kao da nisam igrao.

a kako si ispunio "Change your club crest"?

lnova65
15 godina
lnova65 kaže...
antimadridista kaže...

a kako si ispunio "Change your club crest"?

kupiš grb na aukciji i postaviš ga za aktivnog, ili ako si već dobio grb u paketićima koje si otvarao, samo ga nađeš u klubu i staviš da ti je aktivan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...

Zanimljivo, meni neće prihvatiti kad odigram single player season. Već sam dvije tekme odigrao (jednu me disconnectalo, offline lol).

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ljudi koje vi fileove imate u my documents/fifa 13

SeBo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Logigamer kaže...

Pa ljudi su se prošle godine bunili zašto ne mogu kupiti messia koliko god ponudili pa evo im sad.  Inače, za igru smatram dobrim da se može trgovati sa svim igračima....

želimo se samo dobro zabaviti...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 9:52 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi da ne bi kupovao novi joystick planiram uzet playstation 2 to usb adapter..

Znaci da koristim originalni ps2 joystick da igram fifu novu..Da li je neko tako radio?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

OVo je bug-ovita fifa,kada trazim nekog posebnog igraca on me izbacuje iz trade marketa,po sto puta ulazim i izlazim,kada igram normlano h2h sce normalno radi,kada igram offline isto tako,e kada igram UT ponekad secne.Pa sada ja vas pitam koja je razlika u online-u H23 i UT u prvom normalno pegla igra a u drugom kako kad secne po meni mora da igra radi isto?iMam osecaj kao da se sprema jos neki patch ili sta vec da su slabo uradili sa nekim stvarima velike propuste su pokazali sada,nekima cresuje igra,neko jedva namesti joy,zar je to toliko tesko da se srede najprostije stvari,tipa da ne kresuje igra,da se namesti joy odmah bez nekih dodatnih zezalica i sl.Zar je to tolliko komplikovanog?

Pa ja igram na istom principu a to je joy od ps2 sa adapterom i full radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 9:54 (Red_Star_Forever).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
OVo je bug-ovita fifa,kada trazim nekog posebnog igraca on me izbacuje iz trade marketa,po sto puta ulazim i izlazim,kada igram normlano h2h sce normalno radi,kada igram offline isto tako,e kada igram UT ponekad secne.Pa sada ja vas pitam koja je razlika u online-u H23 i UT u prvom normalno pegla igra a u drugom kako kad secne po meni mora da igra radi isto?iMam osecaj kao da se sprema jos neki patch ili sta vec da su slabo uradili sa nekim stvarima velike propuste su pokazali sada,nekima cresuje igra,neko jedva namesti joy,zar je to toliko tesko da se srede najprostije stvari,tipa da ne kresuje igra,da se namesti joy odmah bez nekih dodatnih zezalica i sl.Zar je to tolliko komplikovanog?

Pa očito je teško sve to posložiti pošto igra kod mene radi potpuno normalno niti imam takvih problema kao ti. Ako su igru testirali na nekoj konfi približno mojoj njima sve štima...

Ništa, idite na ea forum i prijavljujte probleme kako bi vam se prije riješili...

13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Ljudi da ne bi kupovao novi joystick planiram uzet playstation 2 to usb adapter..

Znaci da koristim originalni ps2 joystick da igram fifu novu..Da li je neko tako radio?

Ja ga koristim i radi savrseno bez greske vec 2 godine, kupio sam u chipoteki adapter PS u USB za 20kn i dobar je... samo za Fifu si najbolje skines program x360c http://code.google.com/p/x360ce/downloads/list i programcic kopiras u folder od Fife u mapu Game i pokrenes ga i u njemu nastelas tipke i sve radi dobro, program sluzi i za druge ako ti ne prepozna gamepad.

16 godina
Kill Frenzy kaže...

reći ćete da pljujem ali ova igra je jedan veliki BUG.jbte koja sramota.počinje tekma ja igram sa deportivom a lik sa anžijem i ima neko rusko ime.i sad debilana je u tome što ja čujem njegovog i svog komentatora.znači moj kenja nekako prigušeno i čujemo ga a isto tako prigušeno čujem i njegovog ruskog komentatora.da nekažem da mi je maloprije neko u lobbiju dahtao na zvučnike :D.jel moguće da ove godine ima voice chat za vrijeme tekme??

to je zato što on koristi slušalice s mikrofonom pa čuješ njegovog komentatora. Imaš opciju u settings da to isključiš. Ali da ima bugova ima, komentator mi često ponavlja jednu riječ dva-tri puta za redom, Uđem u online sezonu i krenem igrati s barcelonom, uđem u arenu i upravljam igračem realam ili s igračem barce ali u onim dresovima iz prošle sezone ili   pretprošle (ružni zeleni) i kada se to dogodi obavezno se gubi konekcija, kraj tekme, ali komentator još barem dvije minute priča iako nisam ni ušao u tekmu.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
neaktivan
Da li neko od vas ima spanskog komentatora?Odnosno da li ima opciju da menja komentatora ne na par vec na jezik?
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Stvarno mi je predobra ova Fifa. Zbilja ima super detalja, npr. kad igrate s engleskim klubovima pa ona reklama prije početka utakmice s znakom od barclays premier league. Onda muzika kad igrači izlaze na teren. I sviđa mi se što igra prati formu igrača iz RL i takve statitsitke dobivaju i u igri. Manđo i u igri zabija ko lud :)

Nisam još probao FUT, mislim da ću ipak prije igrat karijeru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Kao sto su neki rekli igra ce bolje raditi na win 7 u odnosu na xp,ima jedna stvar XP je gurao oko 120-135 frapsova,dok Win 7 ne moze preko 60 i sve je usporeno kada treba da se igra.Tako da price predji na Win 7 su za ......!

Samo mi objasnite na koju foru Xp baca fraps na 120-130 a Win 7 na 60 i to je maximum ?Koliko vidim ovde xp jede win 7 ko klinac palacinku!!!

Procesor: Intel E 7500 Core 2 Duo 2.9 hgz

Graficka: HD radeon 5670 ddr5 1 gb

Ram memorije: 4 gb

Maticna ploca : p35-S3g

I ova konfiguracija da je veci fraps sa XP u odnosu na WIn 7,da XP  ali Win 7 negde u tunguziji.

Nigdje ne vidim win xp?  Ako ga ne vidim valjda nije niti podržan?

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.245520700/sac.true

17 godina
Praetorian1 kaže...

Stvarno mi je predobra ova Fifa. Zbilja ima super detalja, npr. kad igrate s engleskim klubovima pa ona reklama prije početka utakmice s znakom od barclays premier league. Onda muzika kad igrači izlaze na teren. I sviđa mi se što igra prati formu igrača iz RL i takve statitsitke dobivaju i u igri. Manđo i u igri zabija ko lud :)

Nisam još probao FUT, mislim da ću ipak prije igrat karijeru.

U karijeri me iznenadilo da mogu birati ili ću biti igrač ili menadžer? Nema kao prošle godine menadžer igrač? Zašto?  To mi je bilo baš o.k.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kak da iskljucim Firewall za Fifu 13 na Visti? Uvijek mi pise gore lijevo Restricted...

Nick na L0Lu : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

Kak da iskljucim Firewall za Fifu 13 na Visti? Uvijek mi pise gore lijevo Restricted...

to nema veze sa firewallom,to ti je nat type,da bi ti to bilo moderate moras otvoriti portove,a za open ti mora bit spojeno direktno ;)

15 godina
balkhanac kaže...

Control panel - System Security - Windows Firewall. Tak je na win 7, pretpostavljam da je slično.

To ti ionako neće pomoći. Bilo Restricted, Moderate ili Open, nisam primijetio nikakvu razliku. U FIFA 12 nekad pokazuje jedno, a nekad drugo, a nikad nisam mijenjao postavke firewalla. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 11:29 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
balkhanac kaže...

to nema veze sa firewallom,to ti je nat type,da bi ti to bilo moderate moras otvoriti portove,a za open ti mora bit spojeno direktno ;)

ziher? kak da to napravim?

LoL : balkhanac ....There is no real life , there is only AFK...FIFA 13 : DrizzyBrezzy
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Najbolji biznis zasad, kupovina Contenta za 1000 prodaja za 3000.

Sad kupujem opet njega za 1.500 probat cemo ga prodat za vise od 3k (jos je lik silver).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

determining result of  match.please wait {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Šteta, modovi rade svoj posao, baš sam mislio rookicu zeznut.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel ima koja dobra duša da mi kaže koje sve fajlove imate u my documents / fifa 13 ?

Ja imam samo "fifasetup" , a u demo sam imao instance0/ replay0, pa sam morao staviti na replay0 samo za čitanje kako bi mi demo radio, a sada full verzija mi se crasha na onom prvom logu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Zanima me jel itko probao fifu 13 na plejki 2? Jel ima razlike izmedju nje i 9-tke?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 11:54 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13
Moj mali dio raja

9 2 hvala 0
15 godina
alen177 kaže...

Jel ima koja dobra duša da mi kaže koje sve fajlove imate u my documents / fifa 13 ?

Ja imam samo "fifasetup" , a u demo sam imao instance0/ replay0, pa sam morao staviti na replay0 samo za čitanje kako bi mi demo radio, a sada full verzija mi se crasha na onom prvom logu...

Nije problem, samo što trenutno nisam doma. Pošalji mi pp ako ti nitko ne odgovori pa ti javim kasnije.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

kakva je brzina igre na ps3 i x box dali je isto prebrza kad se igra na slow

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice