FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
pajdek kaže...

Hoće li tko igrati ligu.Imam većn napravljnu stranicu. Liga,kup,Liga prvaka.Europska liga,Europ Super cup, turnir.  ORIGIN ID mi je milaninjo1988. Svi zainteresirani javite se. Postoje i prijave za moderatore.

FBS administracija

igro bi ja..ali moram prvo rjestiti gore navedeni problem..necu valjda morati deainstalirati i ponovno skidati :(

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
dZelja kaže...
axest kaže...

Ma ovo nema smisla igrat :( Zasto meni trza :((((

Znaci igra mi trza ka sta je i FIFA 12 bez D3DOverrider...kad sam jednom online zaboravija ukljucit, ali sad na ovoj igri kad stavim ne pomaze. Ne znam sta da radim :(

ja sam imao isti problem ali sam ga rjesilo (graficka ati hd 5850, i5 -2500k, win 7 64bit) 

nisam siguran sto ga je tocno rjesio jer sam vise stvario napravio...

prvo sam napravio ovo

http://forum.ea.com/uk/posts/list/8811.page

pa sam onda cackao settingse, maknuo sam kvacicu sa wait for vsync i stavio kvacicu sa disable aero theme, stavio no limit on fps... 

nakon sto sam sve to napravio trzanje je prestalo 

Ovo je rjesenje za FIFA-u 11 i ne pomaze mi. Cackao sam i ja sve moguce opcije, ali ne mozes napravit i gotovo. Kad je no limit fps onda mi stalno ono sjecka lagano kad lopta ide. Ne znam sta vise napravit da mi igra ide glatko ka demo :(

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel netko zna u kojoj FIFI je bila ova pjesma 

, cuo sam ju i prije FIFE 13, ali nisam siguran ako sam u FIFI(ali imam osjecaj da jesam {#})

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 15:40 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Strbi registriraj se slobodno imaš link u potpisu mom pa se možemo još i dog neke stvari

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina

Prije da je bila u nekom starom PES-u, 5 ili 6 mozda.

You better run, you better take cover!
13 godina

Sad mi seljo CR7, nakon utakmice u kojoj je zabio 3 gola, protiv valencije...dođe poslje utakmice da zeli iz reala...tjedan prije isto to kaze messi barceloni, i valjda sad barcelona se dogovara sa man cityem sta sam procitao iz onih kao novosti...iako sumljam da ima tko da kupi messia ili ronalda....i dobro idem Advance...kad ono ponuda za CR7 od barcelone, hahaha...ponudili 77M eura...a CR7 kao vrijedi 66m...ja im stavim counter offer na 94M...i oni vrate kao da nemogu dat više od 77M, i ja lijepo Reject offer xd

Slika dole :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Igrao sam s Engleskom protiv Portugala online i dobio sam 4 : 1. Čak je i Andy Carroll zabio 2 gola i imao asistenciju. Prezarazna mi je igra isto kao i Fifa 12.

E da dobro mi izgledaju Barcini dresovi, u pokretu su baš super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Igrao sam s Engleskom protiv Portugala online i dobio sam 4 : 1. Čak je i Andy Carroll zabio 2 gola i imao asistenciju. Prezarazna mi je igra isto kao i Fifa 12.

E da dobro mi izgledaju Barcini dresovi, u pokretu su baš super.

Ti si mi najgori na ovoj temi{#} Ubijaš nas koji još nismo dobili igru hehe Nego dajte kakav video barce i reala, barem neki gol. Ja za koji dan ću na ps3 zaigrati kad več nema mornarske verzije{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 16:34 (marcus1950).
13 godina

Hebo majku, izgubio sam od Granade koja mi je dosla u goste 1-4 xd... U prvom poluvremenu su mi zabili 4 gola..ja gledam, koj k je meni...da sam tako zaribaao...drugo poluvrijeme zapeo sam ko sivonja..sjevali su sutevi, kontre, al nece lopta u gol da ga hebes...tek u 87 minuti sam sa benzemom uspio zabit i to iz glupe pozicije prečka gol, golman je ostao kratak za korak...

Nakon toga utakmica protiv Getafea kod njih...u 4. minuti CR7 sa nekih 20 metara pogađa desni kut gore..neobranjivo..nakon toga prvo poluvrijeme skoro nista osim pokusaj benzeme sa nekih 16 metara u 30 i nekoj ali golman fantasticno skida i salje u korner...drugo poluvrijeme..u 54. korner za mene...sa vidicem skacem i gađam precku majku joj xd...nakon toga spustio mi se tempo i getafe je malo i preuze inicijativu...iker skinuo sut sa ruba šesnesterca...do kraja utakmice su još par puta sitnije prijetili ali nista strasno....sad mi slijedi utakmica u ligi prvaka:)...i da u skupini sam sa juventusom xd...bit ce veselo xd...

sviđa mi se ovaj legendary na fifa 13 sa first touch, neke pute ti pomogne, neke pute ne :)

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Hebo majku, izgubio sam od Granade koja mi je dosla u goste 1-4 xd... U prvom poluvremenu su mi zabili 4 gola..ja gledam, koj k je meni...da sam tako zaribaao...drugo poluvrijeme zapeo sam ko sivonja..sjevali su sutevi, kontre, al nece lopta u gol da ga hebes...tek u 87 minuti sam sa benzemom uspio zabit i to iz glupe pozicije prečka gol, golman je ostao kratak za korak...

Nakon toga utakmica protiv Getafea kod njih...u 4. minuti CR7 sa nekih 20 metara pogađa desni kut gore..neobranjivo..nakon toga prvo poluvrijeme skoro nista osim pokusaj benzeme sa nekih 16 metara u 30 i nekoj ali golman fantasticno skida i salje u korner...drugo poluvrijeme..u 54. korner za mene...sa vidicem skacem i gađam precku majku joj xd...nakon toga spustio mi se tempo i getafe je malo i preuze inicijativu...iker skinuo sut sa ruba šesnesterca...do kraja utakmice su još par puta sitnije prijetili ali nista strasno....sad mi slijedi utakmica u ligi prvaka:)...i da u skupini sam sa juventusom xd...bit ce veselo xd...

sviđa mi se ovaj legendary na fifa 13 sa first touch, neke pute ti pomogne, neke pute ne :)

Odličan izvještaj{#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

dark side odličan izvještaj možeš ići za novinara jel ti igraš na compu ili konzoli

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Javio sam ovom na email iz key4game prije 2 sata za narudzbu, jos nije odgovorio. Valjda ne radi preko vikenda.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

strašno me iritira što kada igram s barcelonom online season jedini protivnik je real!? pa wtf!? 15 tekmi za redom... Uzmem Juventus, odmah igrao s ManC, pa Bayern... Nevjerujem...

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cofinho kaže...

Javio sam ovom na email iz key4game prije 2 sata za narudzbu, jos nije odgovorio. Valjda ne radi preko vikenda.

Javi mu se preko facebook, brze je, ako ni tamo onda ima drugih obaveza, ali ce se javiti. Radi svaki dan :D

16 godina
partwish kaže...

strašno me iritira što kada igram s barcelonom online season jedini protivnik je real!? pa wtf!? 15 tekmi za redom... Uzmem Juventus, odmah igrao s ManC, pa Bayern... Nevjerujem...

a jbte šta bi ti.uzeo barcu i igrao protiv tereka??

baš zbog takvih kao ti ja ne igram ništa osim seasons jer kad izaberem klub sa 3 zvjezdice i protivnik ima klub a tri a ne barcu ili real.

kad idem na h2h uvijek je barca ili real protivnik.totalno bezveze.ja obožavam igrat sa slabijim klubovima jer treba puno više muke za doć do gola

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina

Prva utakmica lige prvaka..protiv neke Borusie Mgladbach koja mi je dosla u goste...

Utakmica je pocela vatreno...vec u trecoj minuti nakon brze kontre sam sa khedirom sa ruba šesnest u donji desni kut pogodio..golman se nije ni pomaknuo...1:0 za mene

11. minuta...krivo cistim loptu koja dolazi igracu na boku koji nisko ubacuje u sredinu za de jonga koj pogađa glavom u ljevi gornji put...neobranjivo za ikera...1:1

22. minuta...sa crte 16 u sredini sa benzemom zabijam gol gađajuci ljevi gornji kut...golman je pokusao obranit ali lopta je bila prebrza...2:1 za mene

29. minuta de carmago dobiva lijepu loptu u for i izlazi sam na ikera...ja izletavam ali lobira ikera... 2:2

prvo poluvrijeme uglavnom opci kaos...kontre sjevale na sve strane...stalno na rubu i ja i oni...zavrsilo je 2:2 a moglo je bit i 4:4 koliko prilika je bilo

56. minuta...korner za njih...vidic zaspao sa skokom pored M. strnazl-a i iker brani ali se odbija od njega u ljevu stativu i gol 2:3 za njih

Nakon toga pocinje gubljenje koncentracije i on sve više i više napadaju, ja sam imao jedno 3 šuta sa lijepih pozicija ali golman ih spašava...trudim se izjednacit na 3:3 ali neide...

89. min...korner za njih, nitko nije pazio M. hankea koji lijepo utrcava i zabija za 2:4

Sve u svemu, dobra utakmica..nazalost izbiuo sam al...al fenomenalna utakmica...stvarno je istina sta je ea rekao, da na FIFI 13 nijedna utakimica nece bit ista...u prijasnoj fifi 12 vecinom kad se uigras slabiji teamovi nemaju sanse protiv tebe, dok ovdje desavaju se svakakve stvari na terenu:))

Slike dole:)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kada igrači tipa Messi ili Ronaldo žele otiči, samo se digne tjedna plača na abnormalno visoku cifru i nema problema.

Crosimracing-James Hunt
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 17:44 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Prva utakmica lige prvaka..protiv neke Borusie Mgladbach koja mi je dosla u goste...

Utakmica je pocela vatreno...vec u trecoj minuti nakon brze kontre sam sa khedirom sa ruba šesnest u donji desni kut pogodio..golman se nije ni pomaknuo...1:0 za mene

11. minuta...krivo cistim loptu koja dolazi igracu na boku koji nisko ubacuje u sredinu za de jonga koj pogađa glavom u ljevi gornji put...neobranjivo za ikera...1:1

22. minuta...sa crte 16 u sredini sa benzemom zabijam gol gađajuci ljevi gornji kut...golman je pokusao obranit ali lopta je bila prebrza...2:1 za mene

29. minuta de carmago dobiva lijepu loptu u for i izlazi sam na ikera...ja izletavam ali lobira ikera... 2:2

prvo poluvrijeme uglavnom opci kaos...kontre sjevale na sve strane...stalno na rubu i ja i oni...zavrsilo je 2:2 a moglo je bit i 4:4 koliko prilika je bilo

56. minuta...korner za njih...vidic zaspao sa skokom pored M. strnazl-a i iker brani ali se odbija od njega u ljevu stativu i gol 2:3 za njih

Nakon toga pocinje gubljenje koncentracije i on sve više i više napadaju, ja sam imao jedno 3 šuta sa lijepih pozicija ali golman ih spašava...trudim se izjednacit na 3:3 ali neide...

89. min...korner za njih, nitko nije pazio M. hankea koji lijepo utrcava i zabija za 2:4

Sve u svemu, dobra utakmica..nazalost izbiuo sam al...al fenomenalna utakmica...stvarno je istina sta je ea rekao, da na FIFI 13 nijedna utakimica nece bit ista...u prijasnoj fifi 12 vecinom kad se uigras slabiji teamovi nemaju sanse protiv tebe, dok ovdje desavaju se svakakve stvari na terenu:))

Slike dole:)

A nema Modrica u postavi :P ?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

TheDarkSide koju kameru i postavke koristiš? Hočemo Modrića u prvih 11{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Sad je dola na red utakmica protiv Sevilje...ja im dolazim u goste sa Realom koji nije baš u nekoj formi...al nema veze...igra se da se igra:))

U 3. minuti Benzema zabija sa 7-8 golova lijepim dodavanjem ozila kroz sredinu...probija golmana doslovno...:) 0:1 za mene

U 24. minuti ljepim ubacem napadac sevilje izprve na volej ispred ikera puca,iker brani ali se odbija do slobodnog reyesa koji isto na volej pogađa prazan gol 1:1

Nakon toga bilo je tu i tamo prilika ali obadvije obrane su bile na nivou i lopta je teze prolazila zadnje redove.

U 71. minuti korner za mene, xabi izvadja i vidicu sjeda lijepo na glavu koji gađa ljevi gornji kut...golman sevilje nema šanse...1:2

U 86. minuti, nakon brze kontre sevilje peroti dobiva ubac sa ljeve strane i tako sam pred ikerom volejem sa peterca pogađa za 2:2

U 88. minuti...brza kontra reala, benzema dodaje khediri na nekih 18-19 metara po sredini terena i khedira izprve puca i pogađa ljevi gornji kut..golman se bacio...al ni 2 to nebi spasila...pobjednički gol:)) u zadnjim minutama :))

Sad slijedi ligaška utakmica protiv Raya...bit ce izvjestaj:)

Igram na PC...kamera je na tele brodcast...custom postavke: camera height na 18..camera zoom na 0...

Doc ce modric u prvih 11, ali trenutno je ozil u boljoj formi...moglo bi bit promjena kroz naredne utakmice :)) zavisi kako bude islo :)

16 godina
FIFA 13

može mi neko objasniti kako igraču produžiti ugovor u ultimate teamu?=

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Ispunio svoj cilj! Usao medju top100 na ladderu(seasons), sad par dana odmora od fife {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

TheDarkSide odlični izvještaji{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Može pomoć!? Kako da namjestim da mi ne trza na najvećim postavkama?

Ubija mi gušt u igranju.

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Ubija mi gušt u igranju.

I meni. Offline je jos u redu moze se prec preko onih micro trzaja nekad jedva vidljivih, ali online nekad zna bit bas trzavo. Kako je tebi, koju graficku imas i na kojim postavkama igras?

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
16 godina
neaktivan
FIFA 13

brzo mi recite koji mi je kontroler najbolji za igrat.... logitech f710,razer onza ili x360

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
axest kaže...
EraserHead kaže...

Ubija mi gušt u igranju.

I meni. Offline je jos u redu moze se prec preko onih micro trzaja nekad jedva vidljivih, ali online nekad zna bit bas trzavo. Kako je tebi, koju graficku imas i na kojim postavkama igras?

Baš sam uzeo novi komp, gtx670... sve je na max, vsync uključen.

destroyer:

x360 rastura, nećeš pogriješiti ako ga kupiš.

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 18:59 (EraserHead).
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

brzo mi recite koji mi je kontroler najbolji za igrat.... logitech f710,razer onza ili x360

X360 bez puno razmišljanja, čak je i najjeftiniji od ovih.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Koji kontrolor mi je najbolji sa Fifu ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

igrao sam do sada cjelo vrijeme najnormalnije...sad mi se u 2 minute igra 3 puta crashala i to cim udem u H2H sesons i ocu izabrat klub..ima neko takav problem?

EIDT: i na originu mi pise kao neki cloud storage 36 of 100mb..i tako stoji..mozda zato nece..kako da to rjesim?

pls ljudi, poludit cu jer nemogu igrati

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice