ja sam odigrao stvarno puno tekmi što online što offline i sad igram ovo i ovo je neusporedivo brže nego 12.baš gledam tema na forumu oko brzine ima preko 40 stranica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ovo nema smisla igrat :( Zasto meni trza :((((
Znaci igra mi trza ka sta je i FIFA 12 bez D3DOverrider...kad sam jednom online zaboravija ukljucit, ali sad na ovoj igri kad stavim ne pomaze. Ne znam sta da radim :(
reći ćete da pljujem ali ova igra je jedan veliki BUG.jbte koja sramota.počinje tekma ja igram sa deportivom a lik sa anžijem i ima neko rusko ime.i sad debilana je u tome što ja čujem njegovog i svog komentatora.znači moj kenja nekako prigušeno i čujemo ga a isto tako prigušeno čujem i njegovog ruskog komentatora.da nekažem da mi je maloprije neko u lobbiju dahtao na zvučnike :D.jel moguće da ove godine ima voice chat za vrijeme tekme??
reći ćete da pljujem ali ova igra je jedan veliki BUG.jbte koja sramota.počinje tekma ja igram sa deportivom a lik sa anžijem i ima neko rusko ime.i sad debilana je u tome što ja čujem njegovog i svog komentatora.znači moj kenja nekako prigušeno i čujemo ga a isto tako prigušeno čujem i njegovog ruskog komentatora.da nekažem da mi je maloprije neko u lobbiju dahtao na zvučnike :D.jel moguće da ove godine ima voice chat za vrijeme tekme??
Pa naravno da ima, to je još iz FIFE 12. Bar si rekao da si ju igrao.
Samo da uspore gameplay i igra će biti vrh.
ne znam di ti zivis, ali gamplay je usporen, i sada je kao i u FIFA-i 12 ..
Kakve veze ima gdje živim, gameplay je prebrz...
Pa naravno da ima, to je još iz FIFE 12. Bar si rekao da si ju igrao.
nikad do sad nisam nekog čuo da je išta progovorio niti sam znao za to.nikad ni zvuka.igrao sam samo seasons
Samo da uspore gameplay i igra će biti vrh.
Kakve veze ima gdje živim, gameplay je prebrz...
Pa ak živiš u gradu, gdje je sve užurbano, FIFA ti izgleda sporije nego ak si sa sela.
moze link na appstore
ljudi znate onih 12 zadataka za ultimate team kako da vidim koji su mi jos ostali??
Molim vas ljudi za pomoć, nakon što stisnem play u launcheru, na ekranu se pojavi logo (slika1) i igra se ugasi (niš se ne dešava), pokušao sam to popraviti tako da sam promijenio ime kompjutera ali to nije pomoglo. Jedna stvar mi je čudna a to je da u my documents/fifa 13 imamo samo 1 file. Molim vas da mi pomognete.
up
Si probao reinstall?
Uninstallao sam , pa repairo (kao nema greške), neznam sta da radim 
"Please try again later"
bravo EA
kao da sam ja otvarao temu isti problem,ista frustracija i kod mene
Meni je brzina igre sasvim normalna. Tj, u UT-u leti ko luda, al to je bilo tako i u 12-ici. Al zato kad igram prijateljske s ekipom stavim gameplay na slow i kontrole na semi, to je uživancija.
Ma ovo nema smisla igrat :( Zasto meni trza :((((
Znaci igra mi trza ka sta je i FIFA 12 bez D3DOverrider...kad sam jednom online zaboravija ukljucit, ali sad na ovoj igri kad stavim ne pomaze. Ne znam sta da radim :(
ja sam imao isti problem ali sam ga rjesilo (graficka ati hd 5850, i5 -2500k, win 7 64bit)
nisam siguran sto ga je tocno rjesio jer sam vise stvario napravio...
prvo sam napravio ovo
http://forum.ea.com/uk/posts/list/8811.page
pa sam onda cackao settingse, maknuo sam kvacicu sa wait for vsync i stavio kvacicu sa disable aero theme, stavio no limit on fps...
nakon sto sam sve to napravio trzanje je prestalo
gameplay je sada kao u fifi12? ti si igrao 12icu??
odigraj jednu tekmu 13ice pa onda odi n staru pa ćeš promjenit mišljenje.gdje je ovo od brzine prethodnika...ajmeee
Hexfire meni se isto čini da je online brže nego kickoff
da igrao sam fifu 12 na xboxu od kad je izasla...igram H2H i brzina igre je potpuno ista kao i na 12 nakon patcha..neznam jesam li ja lud ili sta?
ali da, jučer mi je bilo ne igrivo, kako su se brzo kretali
igrao sam prekjucer kod frenda fifu 12 da se propisno oprostimo od nje. 2 na 2 na tv-u - 4 sata igranja... drugi dan smo igrali malo demo fife 13 i igra je bila brza. preko noci je skinuo fifu 13 i ujutro se sama patch-irala. igrali smo je i sama igra je vise licila fifi 12 nego demou fife 13. predobro! first touch kao i da ga nema.
nego, meni se upravo skinula fifa 13 i igraci lete po terenu. ovo nije normalno kako je brzo. lopta se odbija i igraci je jedva kontroliraju. je li moguce da igra razlicito radi na razlicitim kompovima?
Ja sam danas sluso frajera cijelo vrijeme, neki francuz... cijelo vrijeme psuje
meni sve lijepo radi i zadovoljan sam. Što se tiče brzine gameplaya, meni ne izgleda da je gameplay prebrz, nego kao da se igrači prebrzo okreću i općenito reagiraju prebrzo, kao da su na speedu, to moraju popraviti.
moze link na appstore
ljudi znate onih 12 zadataka za ultimate team kako da vidim koji su mi jos ostali??
E ne znam sad napamet gdje to piše. Malo prođi kroz cijelo sučelje, znam da je dosta uočljivo.
Molim vas ljudi za pomoć, nakon što stisnem play u launcheru, na ekranu se pojavi logo (slika1) i igra se ugasi (niš se ne dešava), pokušao sam to popraviti tako da sam promijenio ime kompjutera ali to nije pomoglo. Jedna stvar mi je čudna a to je da u my documents/fifa 13 imamo samo 1 file. Molim vas da mi pomognete.
up
Si probao reinstall?
Uninstallao sam , pa repairo (kao nema greške), neznam sta da radim 
Si nakon uninstalla obrisao folder iz my documents? Si ponovno skidao igru ili samo jednom?
Ja i 2 frenda kupili smo sad fifa13 sa www.cdkeyhunt.com i dobili smo Modern Warfare 3 djaba :D
Pa ako jos netko nije ugrabio nek pozuri ;)
igrao sam prekjucer kod frenda fifu 12 da se propisno oprostimo od nje. 2 na 2 na tv-u - 4 sata igranja... drugi dan smo igrali malo demo fife 13 i igra je bila brza. preko noci je skinuo fifu 13 i ujutro se sama patch-irala. igrali smo je i sama igra je vise licila fifi 12 nego demou fife 13. predobro! first touch kao i da ga nema.
nego, meni se upravo skinula fifa 13 i igraci lete po terenu. ovo nije normalno kako je brzo. lopta se odbija i igraci je jedva kontroliraju. je li moguce da igra razlicito radi na razlicitim kompovima?
nemam pojma ali nešto je čudno. kako trenutno nemogu igrat online jer neće skinut squadove odigrao sam jednu tekmu offline protiv kompa i prvih 20ak minuta su bili ok a onda poslje vidno ubrzali.
jesi skinuo update? ja sam danas popodne skinuo igru i nije mi skidao nikakav update.vjerojatno je skinut s igrom
Kak se aktivira taj voice chat u igri ?
kako daodradim ovaj zadnji zadatak koj imi je ostao??
mislim da trebaš grb kluba promijeniti.
a kako se to radi??
a kako se to radi??
Zar nema te vi obicaj, kao naprimjer ja, da kad dođete na novo podrucije, nesto sta neznate, sta vam je novo, da pregledate sve opcije, sve istrazite, i tako rec nakon pola sata znate di je sta i tako....
U ovom slucaju FUT, ima toliko opcija i tabova sa stvarima, zar je tesko otic odjedno do jedne i shvatit sta je i di sta stoji? Ja znam da su stvari nove, al ja sam cijeli EFC katalog pregledao, i sve nove opcije u FIFI 13...
A u ostalom, za te pare (vidim da u linksu f510 košta 320 kn), jeftinije prođem sa xbox kontrolerom koji je čudo. Opet sam mislio neki kontroler s ebaya uzet, al ne znam jel valjaju. Nitko ovdje valjda nema iskustva sa tim jeftinim replikama sa ebaya.
Evo šta sam ja napravio i radi mi desna gljiva, to sam još napravio za Fifu 12 bio:
Go to Start-> Run-> type regedit-> HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ”
Bravo majstore!
Ovime sam aktivirao gljivu, malo su mi se kontrole pošemerile jer mi brojevi ne pašu na gamepadu iz igre i na mom tako da sam malo algoritme raspisivao.. Al sve šljaka, sređeno. Puno hvala.
Zar nema te vi obicaj, kao naprimjer ja, da kad dođete na novo podrucije, nesto sta neznate, sta vam je novo, da pregledate sve opcije, sve istrazite, i tako rec nakon pola sata znate di je sta i tako....
U ovom slucaju FUT, ima toliko opcija i tabova sa stvarima, zar je tesko otic odjedno do jedne i shvatit sta je i di sta stoji? Ja znam da su stvari nove, al ja sam cijeli EFC katalog pregledao, i sve nove opcije u FIFI 13...
ma trazio ja i uspio sam promijeniti grb ali nece ovaj challenge mozda ima tocno negdje gdje ga trebam promijeniti
A u ostalom, za te pare (vidim da u linksu f510 košta 320 kn), jeftinije prođem sa xbox kontrolerom koji je čudo. Opet sam mislio neki kontroler s ebaya uzet, al ne znam jel valjaju. Nitko ovdje valjda nema iskustva sa tim jeftinim replikama sa ebaya.
Prije par mjeseci f510 platio sam u linksu 240 kn?
Pa ja sam to već danas napomenuo. Meni sve radi jako dobro a brzina mi je kao i na fifi12 čim sam prvi put pokrenio igru tako da nisam znao o čemu neki pričaju.. Očito se igra različito ponaša na različitim računalima..