FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
Hojs kaže...

Što se tiće servera ja nemam ama baš nikakvih zamjerki, u ovih par utakmica što sam odigro sve besprijekorno, u par sekundi nađe protivnika, barem je tako kod mene na xbox verziji. Btw. velika glupost što nema h2h seasons...

Odkud ti to? Na PC-u ima opcija seasons, pa onda mora biti i na xboxu. Drugačije se zove samo.

13 godina

Jel imate problema sa firewall statusom? Kad idete na Online u meniju...Meni malo bude Open, pa Moderate pa Restrictive...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
FIFA 13 PROoOBLEM

Molim vas ljudi za pomoć, nakon što stisnem play u launcheru, na ekranu se pojavi logo (slika1) i igra se ugasi (niš se ne dešava), pokušao sam to popraviti tako da sam promijenio ime kompjutera ali to nije pomoglo. Jedna stvar mi je čudna a to je da u my documents/fifa 13 imamo samo 1 file. Molim vas da mi pomognete.

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
SeBo
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:01 (crosebo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

ima li itko kakvih novosti od eplati, jeli itko slao mailove i dobivo odgovore?

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Slucajno sam ovo naso kad sam trazio simunica.. hahaha 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Reedy kaže...

ja ne znam zakaj se većina ljudi buni, meni je igra čisto super. jedini minus mi je MOŽDA malo preslabe lopte kod dodavanja. ostalo super kako treba biti :)) još da se uspijem sign up-ati, sad rjesavam to s EA...

nisu lopte preslabe nego su igrači nenormalno brzi i tempo općenito cijele tekme je prevelik.ko da su na speedu.da se pravi nogoš tako igra i gatuso bi pao nakon 20 minuta.

korner za protivnika.lopta ide na mog obrambenog koji je sam na nekih 10 metara.ja stišćem kocku i usmjerim gljivu da izbaci a on lijepo sa stilom nacilja u moje rašlje i gol.autogol koji nije nekakav odbijanac ili nešto nego drito je ciljo u rašlje.

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Samo da uspore gameplay i igra će biti vrh. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

First touch je dobar dok ne dođe do igrača koji imaju rating od 60-70, ko da prvi put vide loptu, a ne da su profesionalni nogometaši.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Slucajno sam ovo naso kad sam trazio simunica.. hahaha 

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, jebote kako san se odvalija na ovo, pogledaj sta mu ovi drugi pise nakon 3.-4. zutog kartona AHAHAHAHAHAHAHAH, u soku je al totalno hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:28 (Pas22).
13 godina
neaktivan

Kao sto su neki rekli igra ce bolje raditi na win 7 u odnosu na xp,ima jedna stvar XP je gurao oko 120-135 frapsova,dok Win 7 ne moze preko 60 i sve je usporeno kada treba da se igra.Tako da price predji na Win 7 su za ......!

Samo mi objasnite na koju foru Xp baca fraps na 120-130 a Win 7 na 60 i to je maximum ?Koliko vidim ovde xp jede win 7 ko klinac palacinku!!!

Procesor: Intel E 7500 Core 2 Duo 2.9 hgz

Graficka: HD radeon 5670 ddr5 1 gb

Ram memorije: 4 gb

Maticna ploca : p35-S3g

I ova konfiguracija da je veci fraps sa XP u odnosu na WIn 7,da XP  ali Win 7 negde u tunguziji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:27 (Red_Star_Forever).
15 godina
Jabulani kaže...

First touch je dobar dok ne dođe do igrača koji imaju rating od 60-70, ko da prvi put vide loptu, a ne da su profesionalni nogometaši.

Da, tih odbijenih lopti ima stvarno previše. Meni je igra fenomenalna, kao i svake godine. Ali što se tiče štopanja i tih nepreciznosti kod primanja lopti, to je loše i nerealno napravljeno.

16 godina
Jabulani kaže...

pa to ja govorim.ja igram sa klubovima max 4 zvijezdice i katastrofa je.moj igrač stoji,lopta ide lagano i odbije se ko od svinjca,pet metara. nerealna primanja su u možda 40% slučajeva. ipak su to profesionalni igrači i to se samo tako nebi smjelo događat.ok u punom šprintu ali ni tada to nebi trebalo biti pravilo već iznimka.jbte dok sam treniro nogoš ko klinac sa 7 godina prvo su nas učili štopat loptu a ovi ovdje ko debili svi

15 godina
Red_Star_Forever kaže...

Kao sto su neki rekli igra ce bolje raditi na win 7 u odnosu na xp,ima jedna stvar XP je gurao oko 120-135 frapsova,dok Win 7 ne moze preko 60 i sve je usporeno kada treba da se igra.Tako da price predji na Win 7 su za ......!

Samo mi objasnite na koju foru Xp baca fraps na 120-130 a Win 7 na 60 i to je maximum ?Koliko vidim ovde xp jede win 7 ko klinac palacinku!!!

I ova konfiguracija da je veci fraps sa XP u odnosu na WIn 7,da XP  ali Win 7 negde u tunguziji.

Pa onda igraj na XP-u.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Pogledajte HNL utakmicu pa ćete vidjet kak se lopta odbija :)

Ne znam Red Star kak tebi šteka, meni igra leti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:31 (Praetorian1).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
jurica_m kaže...
Jabulani kaže...

Da, tih odbijenih lopti ima stvarno previše. Meni je igra fenomenalna, kao i svake godine. Ali što se tiče štopanja i tih nepreciznosti kod primanja lopti, to je loše i nerealno napravljeno.

Pogledajte HNL hahahaah :P

EDIT: Praetorian1 bio brzi od mene haha :P

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:32 (Encyanix).
15 godina
Praetorian1 kaže...

Neznam Red Star kak tebi šteka, meni igra leti.

Praetorian, govorimo o štopanju lopte, o primanju lopte. Koji HNL? Ni u HNL nema tako lošeg primanja ko ovdje. Uostalom, tu smo da podijelimo mišljenja. Očito se i primaju neke primjedbe, nije uvijek sve tako savršeno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:34 (jurica_m).
15 godina
FIFA 13
Neznam o čemu pričate, ja taj first touch uopće ne primjećujem, čak sam jedno vrijeme probao namjerno držati tipku za brzo trčanje i nije se odbijala toliko. Možda je do vaših gamepada, ali ja takvih problema nemam. Točno je onako kako treba biti, ne toliko primjetan dodatak, ali onaj koji čini razliku u igri.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Odbija se lopta, al nisam nikad vidio da se netkom lopta koja ide po podu odbije 3m od njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...

Jel imate problema sa firewall statusom? Kad idete na Online u meniju...Meni malo bude Open, pa Moderate pa Restrictive...

To nek te ne brine. U FIFA 12 se isto tak stalno mijenjalo, a ne utječe na ništa. 

Red_Star_Forever kaže...

Nešto nije u redu onda. Ako igra ide u 60 fps-a nema šanse da šteka. Fraps očito krivo pokazuje ako je štekanje vidljivo. 120, 60 ili milijun fps-a, ionak je svejedno. Glavno je da igra fluidno radi.

Slažem se da je first touch čist u redu. Tu i tamo se naravno dogodi da igraču lopta pobjegne ali to je to. Igram FUT sa full bronze ekipom i nema nikakvih problema s primanjem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:42 (Hexfire).
16 godina
FIFA 13

a nisam ni ja vidio do maloprije dok nisam igrao s betisom i frajer ide primit laganu loptu  kad ono....

u fifi 12 se znalo dogodit da se zbog neispolianog impacta igrači zakače,zablokiraju pa izgleda smiješno.isto to mi se ovdje dogodilo sa igračem i loptoom.htjeo ju je uštopat a ona mu se počela odbijat od jaja u pod i tako jedno 5,6 puta dok se nije odbila i otišla.to sam zasad vidio samo jednom

slom živaca ću dobit s igrom.sad mi zapela u areni prije meča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13 PROoOBLEM
crosebo kaže...

Molim vas ljudi za pomoć, nakon što stisnem play u launcheru, na ekranu se pojavi logo (slika1) i igra se ugasi (niš se ne dešava), pokušao sam to popraviti tako da sam promijenio ime kompjutera ali to nije pomoglo. Jedna stvar mi je čudna a to je da u my documents/fifa 13 imamo samo 1 file. Molim vas da mi pomognete.

up

SeBo
15 godina
Re: FIFA 13 PROoOBLEM
crosebo kaže...
crosebo kaže...

up

Si probao reinstall?

13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ne znam Red Star kak tebi šteka, meni igra leti.

Da ali ti imas bas jak komp za razliku od mene tako da je glupo poredjivati,al dobro za dve tri nedelje menacu tri glaavne stvari pa ce raditi! :)

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

ne znam di ti zivis, ali gamplay je usporen, i sada je kao i u FIFA-i 12 ..

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
15 godina
strbi kaže...
Praetorian1 kaže...

Meni u FUT-u izgleda dosta brže nego u h2h ili friendly. Ne znam, možda mi se čini samo.

EDIT: Mijenjam badge od barce za realov ako netko ima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:50 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jos nema Bioaktiva na policama :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:49 (Pas22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Igru preloado jucer, danas sam oko 16:00 prvi put upalio igru, a prije toga skinio nekakv update. Meni na max rezoluciji s high detaljima, vsync upaljenim, jedino onaj 4x mi je na najmanje i leti igra ko luda. Moj komp je slab za danasnje standarde i ovo pripisujem jako dobroj optimizaciji igre, jedna od boljih u posljednje vrijeme

1 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

gameplay je sada kao u fifi12? ti si igrao 12icu??{#}

odigraj jednu tekmu 13ice pa onda odi n staru pa ćeš promjenit mišljenje.gdje je ovo od brzine prethodnika...ajmeee

Hexfire meni se isto čini da je online brže nego kickoff

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:51 (Kill Frenzy).
15 godina
FIFA 13

treba mi 400 coinsa ako neko ima viska vracam za pola sata

lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
strbi kaže...

gameplay je sada kao u fifi12? ti si igrao 12icu??{#}

odigraj jednu tekmu 13ice pa onda odi n staru pa ćeš promjenit mišljenje.gdje je ovo od brzine prethodnika...ajmeee

Hexfire meni se isto čini da je online brže nego kickoff

da igrao sam fifu 12 na xboxu od kad je izasla...igram H2H i brzina igre je potpuno ista kao i na 12 nakon patcha..neznam jesam li ja lud ili sta?

ali da, jučer mi je bilo ne igrivo, kako su se brzo kretali

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:53 (strbi).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice