FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.284.949
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...
Pa na celikom LCD ekranu jer pet puta bolje,dozivljaj,slika,i lepse je i vrhunski izgleda. JA sam povezao komp sa LCD skoro 1 metar precnik i fantasticno je.

da sam osjecaj igre na ps3 ili xboxu je meni puno bolji od pca ali zato grafika 0 bodova

lnova65
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
lnova65 kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa sad...aktivirat ga mozemo valjda...jer PRELOAD je poceo 22.9 za igru znaci. Ja cu stavit key kad ga dobijem 27.9, pustit igru da se skine i onda nakon 28.9 kad prođe ponoc krenut igrat. S time da necu mjenjat regionalne postavke, nego sam sad vratio opet na English GB...

u originu mijenjas samo jezik na kojem hoces da bude (ja stavljam engleski uk jer se onda igra zove fifa 13 a ne fifa soccer 13 kao na usa) a na ea.com mijenjas regiju

Ma znam, ja sam to rekao...vratio sam na English GB:)

Mislite tamo na ea.com kada se gore desno logiram na origin? Pa onda scroll do dolje desno di je Country selector? Tamo sam stavio GB. Na originu mi je isto tako GB.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ionako ce se prvi dan srusit serveri od EA..nece radit Sing in...

Već par puta pišeš, pa vjerojatno nije lapsus. Sign in {#}

17 godina
Hojs kaže...

Uh ne mogu dočekati petak {#}. Inače, odlučio sam uzeti xbox verziju. Prvenstveno zbog puno puno više igrača, češćih update-a i velikog tv-a. Baš sam uspoređivao i demo na x360 već sad ima novije ocjene nego PC.

Gledam godinama i kad god izađe update za konzole izađe  u isto vrijeme i za PS3 i za xbox  tako da što se toga tiće neka konzola nema zbog toga nikakve prednosti

13 godina
neaktivan

Uopće ne znam koja je ovo zastava i kakve veze ima samnom.. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 10:20 (Lepi_Borko).
13 godina
neaktivan
To je Italijanska zastava a kakve veze ima to niko ne zna!
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hojs kaže...

Uh ne mogu dočekati petak {#}. Inače, odlučio sam uzeti xbox verziju. Prvenstveno zbog puno puno više igrača, češćih update-a i velikog tv-a. Baš sam uspoređivao i demo na x360 već sad ima novije ocjene nego PC.

Gledam godinama i kad god izađe update za konzole izađe  u isto vrijeme i za PS3 i za xbox  tako da što se toga tiće neka konzola nema zbog toga nikakve prednosti

Mislio sam da update dolazi češće na konzole nego na PC. A što se tiće xbox i ps3 verzije, po meni je xbox bolja zbog većeg broja igrača i puno bolje mreže (xbox live). Imao sam prije PS3 pa znam o čemu pričam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 10:26 (Hojs).
15 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...

To ti je indijska ili irska zastava.

14 godina
FIFA 13

Evo Base-Host je UP!!! Samo nema cijena još :

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...

tako je isto i kod mene..znam zasto, ja cu sutra dobiti key, i aktivirati ga..jel mogu onda odmah FIFU 13 i skinuti, ali poceti igrati tek 28.9..a kako da aktiviram da mogu na EA stranicu na UT..jel postoji neka opsanost od bana acc, ako aktiviram igru prije izlaska?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan
Hojs kaže...
Lepi_Borko kaže...

To ti je indijska ili irska zastava.

Nema veze sa indisjkom zastavom, osim po bojama. Kako to izmjenit??

13 godina
neaktivan
strbi kaže...
Lepi_Borko kaže...

tako je isto i kod mene..znam zasto, ja cu sutra dobiti key, i aktivirati ga..jel mogu onda odmah FIFU 13 i skinuti, ali poceti igrati tek 28.9..a kako da aktiviram da mogu na EA stranicu na UT..jel postoji neka opsanost od bana acc, ako aktiviram igru prije izlaska?

Ma ja neću aktivirat do 28.9. u 00:00 tj. aktivirat ću poslje ponoći 27.9.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Što više igram to mi je bolja. Evo jedan svježi gol:

http://www.easports.com/media/play/video/136510712

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 11:28 (Hojs).

0 0 hvala 0
14 godina
David87 kaže...

Evo Base-Host je UP!!! Samo nema cijena još :/

Ma loše, ja mislio bit će najjeftini, a ono skuplji su i od eplati i od key4game + ništ od onog najavljenog popusta! {#} eto upravo su izgubili jednog kupca!

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Eto mi na Eplati smo prošli jeftinije, al drago mi je da je Basehost proradio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
David87 kaže...
David87 kaže...

Evo Base-Host je UP!!! Samo nema cijena još :/

Ma loše, ja mislio bit će najjeftini, a ono skuplji su i od eplati i od key4game + ništ od onog najavljenog popusta! {#} eto upravo su izgubili jednog kupca!

Zahebi te basehost,ja cekam cdkeyhunt.com da napravi akciju da dobijem neku steam igru djaba {#}

The king is back!
13 godina
neaktivan
LJudi ne unosite KODOVE pre 28-og jer sam ja automatski banovan,ovaj lik sto mi poslao kaze da ubacim a ja ko debil to uradio jer sam glup i banovali me.Cao fifu!!!CAo 35 eura!
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
LJudi ne unosite KODOVE pre 28-og jer sam ja automatski banovan,ovaj lik sto mi poslao kaze da ubacim a ja ko debil to uradio jer sam glup i banovali me.Cao fifu!!!CAo 35 eura!

O jbt koje sranje, hvala na upozorenju.

16 godina
Red_Star_Forever kaže...
To je Italijanska zastava a kakve veze ima to niko ne zna!

jok.to je irska zastava.talijanska ima crveno polje a ne narančasto

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina

Stranica još nije gotova od base host, kada napune stranicu sa svim igricama onda tek kreče 24h popust

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Sta ozbiljno?! :O Pošalji EA mail, da nisi znao i gotovo, da ti je žao vamo tamo, malo im izlaži da neces vise igrat FIFA-u, da su izgubili jednog kupca itd. Mozda jos nije gotovo

Kako se uopce ubacuje key? Ja sam mislio da ces dobit kao ocpiju da napravis preload, ali neces moc pokrenit do 28.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
13 godina
neaktivan

ma uzeo kljuc tj lik mi poslao,kljuc je prihvacen sve regularno ali nigde nema da se pojavi da skida full fifu 13.Sto je najgore ne mogu da se ulogijem na njihov oficijalni sajt fife.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 13:13 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Pa jbmu i EA kupiš igru a oni banaju. Jesi dobio kakvo upozorenje da si pobrao ban?

17 godina
neaktivan
FIFA 13

Možda je key bio ukraden. U svakom slučaju javi se EA supportu i vidi što kažu zašto je stigao ban, sigurno postoji razlog.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
problem je bio u originim serverima i sada skida sve kako treba ....Uh preznojio sam se zestoko
14 godina
FIFA 13

Evo mojih Kemija 100:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fg7LyprKnHqUP:pc

Sad čekam petak, ultimate edition sa 10000 golda, kupim 11 ugovora za produžiti i šibaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
problem je bio u originim serverima i sada skida sve kako treba ....Uh preznojio sam se zestoko

Super, znači možemo skidat kad dobijemo Key :)

16 godina
FIFA 13

Evo sada sam vidio glavnu prednost verzija na konzolama. Na PC-u upravo ima oko 50 tisuća stvari na aukciji dok se ta brojka na xboxu kreće oko 400 tisuća.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Evo sada sam vidio glavnu prednost verzija na konzolama. Na PC-u upravo ima oko 50 tisuća stvari na aukciji dok se ta brojka na xboxu kreće oko 400 tisuća.

A u PM sta tebe muci....Vazno da je gameplay isti ovo ostalo su sitnice

13 godina
neaktivan
Mislim da vise njih igra konzolu,nego pc,ja recimo finansijski nemam za konzolu mozda kada budem poceo da radim pa igram na pc a vise volim konzolu.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice