FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.287.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
lnova65 kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa sad...aktivirat ga mozemo valjda...jer PRELOAD je poceo 22.9 za igru znaci. Ja cu stavit key kad ga dobijem 27.9, pustit igru da se skine i onda nakon 28.9 kad prođe ponoc krenut igrat. S time da necu mjenjat regionalne postavke, nego sam sad vratio opet na English GB...

u originu mijenjas samo jezik na kojem hoces da bude (ja stavljam engleski uk jer se onda igra zove fifa 13 a ne fifa soccer 13 kao na usa) a na ea.com mijenjas regiju

Ma znam, ja sam to rekao...vratio sam na English GB:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
FIFA 13
Meni je samo najbitnije da ja mogu aktivirati i skinuti igru prije izlaska

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ionako ce se prvi dan srusit serveri od EA..nece radit Sing in...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni pise da mi je English US client language,a nisam nista mijenja. I kad sam skida demo i isa se registrirat na Origin reklo mi je da je ta email adresa vec u upotrebi i upisa ja password i stvarno vec moj standardni nick je tamo i pise da sam regan jos od 2009. iako se ja ne sjecam da sam uopce skida Origin :D

Uglavnom, ako neko riskira stvarno nek javi ovdje jel se ista dogodilo. Moje misljenje je da se nece nista dogodit jer zasto bi EA gubio kupce, ali svejedno mislim da necu aktivirat key iako cu skinit i onda u ponoc u petak odma palit pa do zore :D

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

obavljeno na eplati, novac uplacen, sad samo cekat nedjelju za igranje (subotom se nema kad :))

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Vidim da vas dosta uzima sa eplati.Ja sam svoje preordao kod www.cdkeyhunt.com

Tamo uvijek uzimam igre,vlasnik je hrvat pa ako nemate paypal posaljite mu mail pa mu mozete i na ziro racun uplatit novac!

Tamo je fifa13 36.99$

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Masterpiece kaže...

Tamo uvijek uzimam igre,vlasnik je hrvat pa ako nemate paypal posaljite mu mail pa mu mozete i na ziro racun uplatit novac!

Tamo je fifa13 36.99$

Na eplati je trenutno 255 kn, al ja sam uzeo još prije za 225 kn.

13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
Masterpiece kaže...

Tamo je fifa13 36.99$

Na eplati je trenutno 255 kn, al ja sam uzeo još prije za 225 kn.

Znam,sad sam bas pricao sa vlasnikom na live chatu.Ovaj tjedan ce zapoceti sa promocijom da za 3 kupljene igre dobijete random gift za steam!Jedva cekam nagovorit frendove da kupe pa da se malo ogrebem od njih :D

The king is back!
13 godina
neaktivan

Meni je rekao da keyeve dobivamo 27.9 za FIFU 13 :) cekam:) još 2 dana:)

13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Meni je rekao da keyeve dobivamo 27.9 za FIFU 13 :) cekam:) još 2 dana:)

Ma ja sam pricao za cdkeyhunt :D

The king is back!
16 godina
FIFA 13

blah.... Ukucao key, stavio da sam amerikanac i dalje pise samo available for preload :S

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a da cekas jos 10 min , da prodje ponoc...iako vjerovaatno bis trebao se ravnat po americkom vremenu...

16 godina
TheDarkSide kaže...

a da cekas jos 10 min , da prodje ponoc...iako vjerovaatno bis trebao se ravnat po americkom vremenu...

amerikancima je vani 24. barem se tako hvale

13 godina
neaktivan

25.9 ti je za usa 28.9 za sve ostale...

15 godina
FIFA 13
Mislim da 25. izlazi u americi, a još nije 25. tako da normalno da nemožeš još igrati.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Mislim da 25. izlazi u americi, a još nije 25. tako da normalno da nemožeš još igrati.

Pitanje dal kako se taj 25.9 racuna...vjerovatno po njihovom vremenu...

16 godina
antimadridista kaže...

Ma na ea forumu svi pokazuju da im je 24. release date.... A osim toga meni pise da mogu igrat 28.

Tako da stanga od ovoga :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 0:03 (Smece2).
13 godina
neaktivan

Mozda si trebao prvo prebacit na Eng US na ea con i na originu pa tek onda ubacit key

15 godina
FIFA 13

Di si ti to prebacivao da si amerikanac? To nemožeš preko Origina, moraš na ea.com.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 0:09 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo sta mi draga FIFA 13 kaze xd

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 0:41 (TheDarkSide).
15 godina
TheDarkSide kaže...

a sta ja to vidim gore desno{#} {#}

lnova65
13 godina
neaktivan

kako je dobar ovaj Lucas sto na ovom klipu a i FUT-t 12 a kakvi li ce biti u FIFI 13 a posebno u UT,ajoj.Jedva cekam da pocne.

13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
TheDarkSide kaže...

a sta ja to vidim gore desno{#} {#}

Trazio sam dal je izaslo sta:) jer sam pokusavao aktivirat full verziju skroz...ovako bezveze moram prije zadnjeg zvizduka ic u menu pa opet pocet utakmicu xd

13 godina
neaktivan

Evo, malo sam si vrijeme popravio:) sad bar znam kako da zahebem sistem da me pusti ranije da igram:))

13 godina

mali hint: US PROXY :D

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

Ma kakvi:)) ovih 27. 11 ujutro meni je sasvim okej:)) key dobit cu poslje ponoc 27.9, stavit skidat, skinut ce se do jedanest, i ajmo xd

16 godina
BoobZ kaže...

a nasao neki lijevi... neda smrad... i dalje mi pise 28. release date, kad provjerim si ip pise mi da sam u Texasu :D

15 godina
FIFA 13

a kako to mislite promijeniti ja sam otiso na ea.com i tamo promijenio na usa ali i dalje mi pise 28. da dolazi igra

lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Uh ne mogu dočekati petak {#}. Inače, odlučio sam uzeti xbox verziju. Prvenstveno zbog puno puno više igrača, češćih update-a i velikog tv-a. Baš sam uspoređivao i demo na x360 već sad ima novije ocjene nego PC.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 9:59 (Hojs).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa na celikom LCD ekranu jer pet puta bolje,dozivljaj,slika,i lepse je i vrhunski izgleda. JA sam povezao komp sa LCD skoro 1 metar precnik i fantasticno je.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice