Nikoja se drzava ne moze mjerit sa HRE-om, tj. ne mozete osvajat drzave HRE-a. I to mi je super, jer tu ima masu drzavica od 1-2 provincije i stvarno bi bilo lako osvojit ih sve, ali ovako se one udruze u HRE, izaberu svog vodju (uglavnom Austrija) i deru po onome ko ih napada :D
I onda kad te drzavice iz HREa napadnu i izgube rat tj. uzmes im dio il cjelu drzavu pa te Austrija izkara ko mladog majmuna jer si diro HRE.. Neprocjenjivo lol..
Nego vidim da igrate s Japanom dosta, jel moze neki savjet kak bi bilo najbolje pocet prvih par godina?

i vjerojatno će se mnogi prepoznati
kako bi lakše pohvatao razlike između trojke i četvorke, a i da malo haračim oko sebe
. Čak i uz 'blago' korištenje cheatova je izazov igrati sa relativno malom nacijom gdje vam vreba opasnost sa svih strana, a ograničeni ste i vojno i ekonomski i diplomatski.
). A onda MOJ saveznik, Bohemija, koja je MENE pozvala u rat, sklopi bijeli mir ?? (white peace) u moje ime, iako sam (mislim) to u postavkama isključio, i time izgubim sve do tada osvojene provincije.
.
). 
)