- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel za rus map moram imati scandinavia dlc? Jel mi nece dubre delat, imam samo going east i kad pokrenem igru s modom samo mi izade.
Decki trebam pomoc
Prijatelj i ja kupili smo original ETS na steamu
Moze neko objasnit kako možemo igrat Multiplayer zajedno nas dvojica
Hvala unaprijed
Sve 5, ali čemu 8x4 za obične prikolice?
Sefe ne znam zasto ali ako mozes ponovno Poslat video
Ne mogu ga otvorit
Da ni meni ne radi video ali zato klik desni klik na video i otvoriš u novoj kratici i viola :)
Ali da se ne mučiš poslao sam ti na PM link.
Hvala puno!
Mali offtopic, nema direktne veze sa igrom, ali možda netko može pomoći.
Dal je možda netko kupovao časopis Kamion&Bus? U potrazi sam za par starijih brojeva koje bi htio imati u kolekciji.
Momci moze ponovo mala pomoc
Igramo prijatelj i ja Multiplayer
Ima li netko kakav server koji je najbolji za Preporučit
I mogu li ja prijatelja zaposlit u svoju firmu i dat mu kamion pa da vozi za mene odnosno moju firmu?
Ovdje ti je popis svi servera (i za ETS i za ATS), možeš vidjet koji su serveri online, koji ne i na kojima imaš limiter brzine. Ako hoćeš noralno voziti po pravilima i sa limitom na 90 km/h onda je Europe 1 najbolji. Što se tiče zapošljavanja kolege u svoju firmu, to nije moguće.
Moze li se Napravit neki clan ili tako nesto da moji prijatelji i ja praktički vozimo pod istim imenom?
Jedino možete na Steamu ispred imena u zagradu stavit neki naziv klana ili ime firme). Onda kad budete zajedno vozili budete imali nešto tipa ''(ime klana) Pavle'' ili koje već ime imaš na Steamu. Inače baš klan mislim da ne možete napraviti.
Aha aha
Hvala puno.
Ima li nesto sto se moze Napravit takvog tipa,da imam nesto zajedno sa prijateljima
Ono da ne radi svaki za sebe
imam volan logitech e-uk12 formula, dobio sam ga uz staro računalo prije dobrih 10 godina. volan kamiona u igri stalno trza, nije da sad skrećem pa on cijelo vrijeme stoji kako sam ga okrenuo nego ide lijevo-desno. preko cca 60 km/h postaje iritirajuće tako voziti jer lovim kamion po cesti u svakom većem zavoju. pokušao sam razne postavke za sensitivity itd ali ne pomaže puno.
koji volan bi mi preporučili do kojih 400-500 kuna?
gledam po youtube kako ljudi voze i kad skreću sa volanom on u igri skreće lijepo bez ikakvih trzanja. kada puste volan, ovaj u igri opet ne trza. dok moj divlja kao da ima padavicu
Aha aha
Hvala puno.
Ima li nesto sto se moze Napravit takvog tipa,da imam nesto zajedno sa prijateljima
Ono da ne radi svaki za sebe
Nema. Jedino VTC, ali opet to je samo virtualna firma, svejedno u igri svatko svoj teret za svoj profil vozi. Ne mogu svi vozit, pa da se tereti i novci na jedan profil zbrajaju.
koji volan bi mi preporučili do kojih 400-500 kuna?
gledam po youtube kako ljudi voze i kad skreću sa volanom on u igri skreće lijepo bez ikakvih trzanja. kada puste volan, ovaj u igri opet ne trza. dok moj divlja kao da ima padavicu
Traži Logitech Driving Force GT, za 500-600 kn se daju naći. Ja sam svog prije godinu i pol našao za 600, star nekoliko mjeseci. Ovisi kako naletiš.
Kolega Prte je prošli mjesec upitao ovdje da li bi tko kupio, kontaktiraj ga.
kupio sam danas od frenda trailblazer speedlink, puno ugodniji u ruci jer nije čista plastika kao onaj stari i ne trese mi se više volan u igri kao sa starim pa vozim sasvim solidno. no opet drugačiji problem. skinuo sam i firmware update i drivere za volan no papučice za gas i kočnicu se "kolju" sa još po 2 tipke na volanu. znači pritisnem papučicu gasa da ubrzam ali istu funkciju dijeli desni flapper ispod volana kao i tipka X na slici dolje. ako pritisnem kočnicu, tu funkciju ima i lijevi flapper te tipka A na slici.
volan se može prebaciti u xinput te directinpute mod. u ovom drugom tipke X i A se ne kolju sa ovima gore no onda ručka za mijenjanje brzina uzima tu ulogu. skinuo sam driver i vidim volan pod devices kako i treba no nikako da sam odaberem koja tipka će biti z axis jer se tu nalaze papučice gasa- kočnice, flapperi ispod volana te još 2 tipke na njemu. ima netko kakav savjet što da napravim? osim kupnje skupljeg volana haha. ionako ga nemam namjeru previše koristiti tako da mi ne treba nešto skupo makar nemam sumnje da bi onda sve radilo ok
volan je isti kao na slici
To ti je tako i nemozes promjenit osim ako ne mislis prelemit te kontakte.
Zna li netko moze li se ikako mute-at voice chat na multiplayeru
Jako me živciraju ona djeca koja se deru
Zna li netko moze li se ikako mute-at voice chat na multiplayeru
Jako me živciraju ona djeca koja se deru
Kupimo staro željezo, stare veš mašine, stare frižidere 
kupio sam danas...
Pa ako bi uzimao drugi volan mislim da se moze naci logitech driving force pro za nekih 300-400kn na njuskalu. Mislim da nema neke velike razlijke u idnosu na DFGT osim sto ima manje tipki na volanu
Pa ako bi uzimao drugi volan mislim da se moze naci logitech driving force pro za nekih 300-400kn na njuskalu. Mislim da nema neke velike razlijke u idnosu na DFGT osim sto ima manje tipki na volanu
Ma neusporedivi su ti volani, kad vidiš da se ovaj speedlink okreće max 180 stupnjeva a dfgt 900, sve ti je jasno. Ako je dao više od 200 kn za njega previše je dao.
Nema srece sa tim volanima... Ako nemas para za G25,29,920 onda je DFGT best buy