Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.309.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

T150 je vrhunski upravljac uz pedale T3PA.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad smo kod dfgt-a,definitivno best buy volan!
Feedback je dobar,zašto dobar? zato što ima samo 1 motorić za fb.

Osječaj vožnje odličan(meni),ja sam osobno preuredio od G27 mjenjač i od starog volana uzeo još 1 pedalu,pa samim time imam DFGT s h mjenjačem i 3 pedale.

Imam tog DFGT-a u takvom setupu cca 1.5g i prezadovoljan sam.

Samo što bi uzeo još 1 da mi stoji u rezervi jer mi ništa bolje ne treba.

https://www.facebook.com/groups/BalkanTuF/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

isto imam DFGT, samo mi je malo kocnica zeznuta (ima deadline od 5%, ali zanemarivo kad se pravilno namjesti), znaci volan je dobar za sve a pogotovo za drift posto ima dosta brz trzaj

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam extra radi ove igre uzeo G29 + Shifter i igra je doblia drugu dimenziju. Isplati se dati malo više novaca za bolji volan ako stvarno voliš igru. Jednostavno se bolje uživiš u nju sa dobrim volanom.

RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Puls3 kaže...

Ja sam extra radi ove igre uzeo G29 + Shifter i igra je doblia drugu dimenziju. Isplati se dati malo više novaca za bolji volan ako stvarno voliš igru. Jednostavno se bolje uživiš u nju sa dobrim volanom.

Točno to!
Ja kad sam s onakvog logija što je na prethodnoj stranici kolegu mučilo skretanje prešao na DFGT pa još kad sam dodao i h shifter i treću pedalu,iskustvo neopisivo,do neki dan igrao na 107 telki u sjedalu od renaulta 5,rekoh da se osječam kao da sam tamo

14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Mene zanima zašto SCS ne sklopi neki ugovor s nekom firmom(npr Logitech) da naprave volane za kamione.

Msm postoje volani, al nekako mi izgledaju smiješno, previše tipki. Gdje su palice s lijeve za žmigavce, pa da se može povući prema sebi za blicanje itd... 

Izgleda da moram iz Venta izbijat interijer 

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
10 godina
Dex.pwn kaže...

Mene zanima zašto SCS ne sklopi neki ugovor s nekom firmom(npr Logitech) da naprave volane za kamione.

Msm postoje volani, al nekako mi izgledaju smiješno, previše tipki. Gdje su palice s lijeve za žmigavce, pa da se može povući prema sebi za blicanje itd... 

Izgleda da moram iz Venta izbijat interijer 

Pa to uopce ne bi bilo lose i ozbiljno bi razmislio o kupnji. Naravno, pod uvjetom da je kvaliteta izrade na nivou.

Ako moze farming simulator imati tako nesto pa onda valjda moze i ets/ats :)

14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Jel ima samostalni Project Balkan?

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Kak misliš samostalni, kao Hungary map? Koliko znam nema, samo kao dodatak redovnoj mapi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Igzy20 kaže...

Kak misliš samostalni, kao Hungary map? Koliko znam nema, samo kao dodatak redovnoj mapi.

Ne, već Project Balkan zahtjevi neki ProMods kojeg se mora skidati u dijelovima(koliko se sjećam) što mi se iskreno ne da.

Pa me zanima jel ima neki samostalni mod Balkana a da ne zahtjeva neki drugi mod.

10 godina

Mozes promods skinuti i u jednom komadu ali to kosta 1€. Ako ti se ne da zajebavati sa skidanjem dio po dio onda se stvarno isplati. Ja tako radim uvijek

9 godina
neaktivan
Moze li Promods uz Project Balkans, Rusmap i Southern Region. Mislim je li kompatibilan?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Prte kaže...

Mozes promods skinuti i u jednom komadu ali to kosta 1€. Ako ti se ne da zajebavati sa skidanjem dio po dio onda se stvarno isplati. Ja tako radim uvijek

Stvar je da želim samo Balkan, a ne i ono što ProMods donosi.

10 godina
  1. Ahaaa, a mislim da se ne moze samo project balkans. Ali mozes probati onaj TSM mod. Mislim da tamo ima i vise gradova na balkanu nego u PB ako se ne varam. Ali opet to ti je cijela mapa kao promods, a ne samo balkan
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Kakva vam je statistika profila na kojem najčešće igrate, baš sam znatiželjan.

Evo moje (Promods).

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2017 22:13 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nije loše, igram ju otkako je izašla, al nisam redovan igrač.

I malo sam si "stvorio" početkog kapitala(oko milijun), to mi je kao tajko dao za dobar početak(Rimac style) 

Al zato sam uzimao najplaćenije rute

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.11.2017 22:35 (Dex.pwn).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

..

1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

- ehh, kad sam ja bio mali ... 

a danas ... pa danas vise nisam mlad ... 

https://giphy.com/gifs/l41JXMFgUNwESDJaU/html5

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 11:44 (suMaper).
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li ikakve najave,planira li SCS uskoro praviti balkan ili ce nakon Italije otići negdje dalje?

0 0 hvala 0
14 godina
Pavle98 kaže...

Ima li ikakve najave,planira li SCS uskoro praviti balkan ili ce nakon Italije otići negdje dalje?

Nema ništa od balkana kasnimo 20g za svima 

18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kakvi crni Balkan. Premda ga svi želimo ali će biti istok Europe https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=28&t=129589&start=12980

"Fan: What next DLC after Italy?
SCS: This has not been fixed yet. In the future we plan to expand our Eastern Europe map."

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Dobar potez bi im bio da prije idućeg DLC-a redizajniraju originalnu mapu jer sad već dosta zaostaje za kvalitetom. Bilo je o tome i prije riječi da će u dijelovima redizajnirati i da će to izbacivati kroz redovne updateve.

A što je slijedeće, to možemo samo nagađati. Vidjet ćemo uskoro što nam spremaju za slijedeću godinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...

A što je slijedeće, to možemo samo nagađati. Vidjet ćemo uskoro što nam spremaju za slijedeću godinu.

još nisu učinili dostupnu niti Italiju te novu Scaniu.....

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nakon što ATS izađe iz Open Bete i čim stigne New Mexico (četvrtak) možemo očekivat i Open Betu za ETS sa Scaniom, a nakon tjedan-dva nakon što prođe beta faza stiže i Italija. Znači krajem ovog mjeseca ili početkom 12. A nakon toga dolazi i Special Transport.

Čemu nestrpljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Igzy20 kaže...

Dobar potez bi im bio da prije idućeg DLC-a redizajniraju originalnu mapu jer sad već dosta zaostaje za kvalitetom. Bilo je o tome i prije riječi da će u dijelovima redizajnirati i da će to izbacivati kroz redovne updateve.

To bi bila jako dobra stvar,jer se većinom igraju DLC-i ,a ostatak Eu je boring i služi samo za proći od jednog dlc-a do drugog hah.

Još kad bi dodali životinje na cesti,mislim da je to bilo na Truck & trailers ili scania driving simulator...

Čak i kad vidim na lokalnim cestama (france DLC) traktor ili kombajn pomislim kako igra ima puno mogućnosti i potencijala,a tako malo treba..

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo ubijao vrijeme pa reko da ss-am :)

EDIT
Dodao si Tandem kamione i prikolice kao i dashboard iz next gen scanie.

Samo nažalost uploader pokvari kvalitetu slike :/

Evo i LINK s slikama u punoj rezoluciji.

EDIT2

Evo i 1 video putovanja od 1057km.

Ne zamjerajte ljudi! Nisam dugo s mišem vozio a trenutno nemam prostora za DFGT i G27 mjenjač 

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 10:13 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

kada će biti puštrna nova beta...... danas je četvrtak i dalje ništa...

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Strpljenja, strpljenja! Razlog zašto još OB nije puštena je taj što se 1.29 preskače i dolazi 1.30 verzija. Izgleda da se radi na nečem većem, tako da par dana manje više ništa ne znači.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice