Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.309.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Euro Truck Simulator 2

dok netko radi, netko i ljenčari....

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 22:10 (Gale92).

0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel za rus map moram imati scandinavia dlc? Jel mi nece dubre delat, imam samo going east i kad pokrenem igru s modom samo mi izade.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

"drugačija" scania prije "aktualne"

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo se vozilo danas. :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

nema do SCANIE

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Decki trebam pomoc

Prijatelj i ja kupili smo original ETS na steamu

Moze neko objasnit kako možemo igrat Multiplayer zajedno nas dvojica

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Registrirajte se na TruckerMP, instalirajte mod i to je to. Imate upute na videu ako zapnete.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 12:21 (Igzy20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

....

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Sve 5, ali čemu 8x4 za obične prikolice?

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Igzy20 kaže...

Registrirajte se na TruckerMP, instalirajte mod i to je to. Imate upute na videu ako zapnete.

Sefe ne znam zasto ali ako mozes ponovno Poslat video

Ne mogu ga otvorit

14 godina
Pavle98 kaže...
Igzy20 kaže...

Sefe ne znam zasto ali ako mozes ponovno Poslat video

Ne mogu ga otvorit

Da ni meni ne radi video ali zato klik desni klik na video i otvoriš u novoj kratici i viola :)
Ali da se ne mučiš poslao sam ti na PM link.

https://www.facebook.com/groups/BalkanTuF/
9 godina
neaktivan

Hvala puno!

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Mali offtopic, nema direktne veze sa igrom, ali možda netko može pomoći.

Dal je možda netko kupovao časopis Kamion&Bus? U potrazi sam za par starijih brojeva koje bi htio imati u kolekciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Momci moze ponovo mala pomoc

Igramo prijatelj i ja Multiplayer

Ima li netko kakav server koji je najbolji za Preporučit

I mogu li ja prijatelja zaposlit u svoju firmu i dat mu kamion pa da vozi za mene odnosno moju firmu?

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovdje ti je popis svi servera (i za ETS i za ATS), možeš vidjet koji su serveri online, koji ne i na kojima imaš limiter brzine. Ako hoćeš noralno voziti po pravilima i sa limitom na 90 km/h onda je Europe 1 najbolji. Što se tiče zapošljavanja kolege u svoju firmu, to nije moguće. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.11.2017 20:59 (Igzy20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moze li se Napravit neki clan ili tako nesto da moji prijatelji i ja praktički vozimo pod istim imenom?

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Jedino možete na Steamu ispred imena u zagradu stavit neki naziv klana ili ime firme). Onda kad budete zajedno vozili budete imali nešto tipa ''(ime klana) Pavle'' ili koje već ime imaš na Steamu. Inače baš klan mislim da ne možete napraviti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Aha aha

Hvala puno.

Ima li nesto sto se moze Napravit takvog tipa,da imam nesto zajedno sa prijateljima

Ono da ne radi svaki za sebe

0 0 hvala 0
10 godina

imam volan logitech e-uk12 formula, dobio sam ga uz staro računalo prije dobrih 10 godina. volan kamiona u igri stalno trza, nije da sad skrećem pa on cijelo vrijeme stoji kako sam ga okrenuo nego ide lijevo-desno. preko cca 60 km/h postaje iritirajuće tako voziti jer lovim kamion po cesti u svakom većem zavoju. pokušao sam razne postavke za sensitivity itd ali ne pomaže puno.

koji volan bi mi preporučili do kojih 400-500 kuna?

gledam po youtube kako ljudi voze i kad skreću sa volanom on u igri skreće lijepo bez ikakvih trzanja. kada puste volan, ovaj u igri opet ne trza. dok moj divlja kao da ima padavicu

11 godina
Pavle98 kaže...

Aha aha

Hvala puno.

Ima li nesto sto se moze Napravit takvog tipa,da imam nesto zajedno sa prijateljima

Ono da ne radi svaki za sebe

Nema. Jedino VTC, ali opet to je samo virtualna firma, svejedno u igri svatko svoj teret za svoj profil vozi. Ne mogu svi vozit, pa da se tereti i novci na jedan profil zbrajaju.

15 godina
Skullscar1989 kaže...

koji volan bi mi preporučili do kojih 400-500 kuna?

gledam po youtube kako ljudi voze i kad skreću sa volanom on u igri skreće lijepo bez ikakvih trzanja. kada puste volan, ovaj u igri opet ne trza. dok moj divlja kao da ima padavicu

Traži Logitech Driving Force GT, za 500-600 kn se daju naći. Ja sam svog prije godinu i pol našao za 600, star nekoliko mjeseci. Ovisi kako naletiš.

10 godina
Prodaje netko ovdje taj volan? 😉
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Kolega Prte je prošli mjesec upitao ovdje da li bi tko kupio, kontaktiraj ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

kupio sam danas od frenda trailblazer speedlink, puno ugodniji u ruci jer nije čista plastika kao onaj stari i ne trese mi se više volan u igri kao sa starim pa vozim sasvim solidno. no opet drugačiji problem. skinuo sam i firmware update i drivere za volan no papučice za gas i kočnicu se "kolju" sa još po 2 tipke na volanu. znači pritisnem papučicu gasa da ubrzam ali istu funkciju dijeli desni flapper ispod volana kao i tipka X na slici dolje. ako pritisnem kočnicu, tu funkciju ima i lijevi flapper te tipka A na slici.

volan se može prebaciti u xinput te directinpute mod. u ovom drugom tipke X i A se ne kolju sa ovima gore no onda ručka za mijenjanje brzina uzima tu ulogu. skinuo sam driver i vidim volan pod devices kako i treba no nikako da sam odaberem koja tipka će biti z axis jer se tu nalaze papučice gasa- kočnice, flapperi ispod volana te još 2 tipke na njemu. ima netko kakav savjet što da napravim? osim kupnje skupljeg volana haha. ionako ga nemam namjeru previše koristiti tako da mi ne treba nešto skupo makar nemam sumnje da bi onda sve radilo ok

volan je isti kao na slici 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.11.2017 19:56 (Skullscar1989).
17 godina

To ti je tako i nemozes promjenit osim ako ne mislis prelemit te kontakte.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zna li netko moze li se ikako mute-at voice chat na multiplayeru

Jako me živciraju ona djeca koja se deru

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Pavle98 kaže...

Zna li netko moze li se ikako mute-at voice chat na multiplayeru

Jako me živciraju ona djeca koja se deru

Kupimo staro željezo, stare veš mašine, stare frižidere 

10 godina
Skullscar1989 kaže...

kupio sam danas...

Pa ako bi uzimao drugi volan mislim da se moze naci logitech driving force pro za nekih 300-400kn na njuskalu. Mislim da nema neke velike razlijke u idnosu na DFGT osim sto ima manje tipki na volanu

15 godina
Prte kaže...

Pa ako bi uzimao drugi volan mislim da se moze naci logitech driving force pro za nekih 300-400kn na njuskalu. Mislim da nema neke velike razlijke u idnosu na DFGT osim sto ima manje tipki na volanu

Ma neusporedivi su ti volani, kad vidiš da se ovaj speedlink okreće max 180 stupnjeva a dfgt 900, sve ti je jasno. Ako je dao više od 200 kn za njega previše je dao.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nema srece sa tim volanima... Ako nemas para za G25,29,920 onda je DFGT best buy

Život je jedan al Omega je 2.0
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice