Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.181.476
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pokušao sam više puta, sam se crasha kad odaberem luku.

I da vozim se po autocesti 90km/h kak vozim one poklone i nemrem brže, naleti neki frajer valjda 130km/h, upali audio chat, zadere se "allah akbar" i skuca se u mene. 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 21:38 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni je SP zbog tih idiota bolji. Tu i tamo znam upalit MP malo da vidim što ima, ali pošto većinom sam vozim, nije mi toliko zanimljivo.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni SP dosadio jer sam dugo igrao crackanu verziju, napravio dobru firmu, puno para pa postalo dosadno, a ne da mi se ispočetka sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz. jedno pitanjce dali se meni samo to desava da nema ponudenih prikolica sa poklonima il se jos nekome desilo..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

aaaaa nisu francusku stavili na popuste 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
josiplukas kaže...

pozz. jedno pitanjce dali se meni samo to desava da nema ponudenih prikolica sa poklonima il se jos nekome desilo..

Imao sam isti problem. Ja sam unutar glavnog menija stisnuo da mi se spoji na WoT stranicu, odlogirao se, logirao ponovno, nakon toga odvozio jedan posao nevezan za darove i poslije toga su mi se počeli pojavljivati normalno. Sad dal je ovo stvarno pomoglo ili se samo potrefilo, nisam siguran, ali probaj.

ja111 kaže...

aaaaa nisu francusku stavili na popuste 

Ja sam isto očekivao da bude, ali na kraju sam je kupio na drugoj stranici jer mislim da još neko vrijeme ne bude popusta na nju.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Počeo mi se crashat i na drugim stvarima, tipa kad idem u Volvo prodavaonicu, a bio sam reinstall napravio. Budem sad clean install windowsa napravio, vec me dulje vrijeme zeza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tony1999 kaže...

Meni SP dosadio jer sam dugo igrao crackanu verziju, napravio dobru firmu, puno para pa postalo dosadno, a ne da mi se ispočetka sve.

Tony1999, profil ti je zreo za odlazak u zasluzenu mirovinu ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
odjavljen
Tony1999 kaže...

Šeraj igru samnom prek Steama onda :D

14 godina
Dex.pwn kaže...
Tony1999 kaže...

Čekaj da se snađem na steamu, novo mi je sve to. Nakon novog windowsa, ne crasha se stalno, al se i dalje crasha na trajektu, i sad nezz što da napravim, kad hoću prekinut dostavu, opet se crasha. 

Jedno pitanje, da li još kome forum (BUG) šteka na naslovnoj strani, meni dok se učitava naslovna radi normalno, no kada se učita šteka za poludit, i scrollanje, i kasni miš...

14 godina
odjavljen
Tony1999 kaže...
Dex.pwn kaže...
Tony1999 kaže...

Čekaj da se snađem na steamu, novo mi je sve to. Nakon novog windowsa, ne crasha se stalno, al se i dalje crasha na trajektu, i sad nezz što da napravim, kad hoću prekinut dostavu, opet se crasha. 

Jedno pitanje, da li još kome forum (BUG) šteka na naslovnoj strani, meni dok se učitava naslovna radi normalno, no kada se učita šteka za poludit, i scrollanje, i kasni miš...

Ne štopa.

Oko Steama, ne bih znao kako. Desni klik na igru, i ivi negdje verify game files. Tako nekako ide.

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Društvo, jel odvozio tko darove i dobio DLC?

Odvozio, dobio key, aktivirao ga na Steamu, ali nemam ga u popisu DLC-ova na ETS nego samo na ATS. 

----EDIT---- 

Namjerno ne želim obrisati gornji dio da se vidi kako sam glup ispao. Ja sam mislio da je jedan key u pitanju, nisam vidio da se dva dobio (što zapravo ima i logike :D ). Previše božičnih kolača pomuti čovjeku mozak i razmišljanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 22:33 (Igzy20).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

TSM 6.5 public beta ...

Uploaded: http://uploadfiles.eu/fijd2rbdhzjr/Trucksim_Map_6.5_PublicBeta.7z.html
Sharemods: http://sharemods.com/cudtgs5x2vzq/Trucksim_Map_6.5_PublicBeta.7z.html

Igzy20 kaže...
Previše božičnih kolača pomuti čovjeku mozak i razmišljanje. ...

Ne brini nisi jedini ... 

14 godina
odjavljen
Kakve nagrade ? 🤔
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sad se i počeo crashat kad se treba prebacit iz garaže u garažu. Mislim da sam požalio što sam uzeo igricu, bolje je jogurt verzija radila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tony1999 kaže...

... Mislim da sam požalio što sam uzeo igricu, bolje je jogurt verzija radila.

Ha, ma moora da se salis.

Pocni jedan novi profil bez modova (za probu) i kad ti rikne daj nam/mi log-fajl (link ili u pm) ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 11:28 (suMaper).
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Jesi pokušao s reinstalacijom? Možda grafički driver stvara probleme.

0 0 hvala 0
14 godina
suMaper kaže...
Tony1999 kaže...

... Mislim da sam požalio što sam uzeo igricu, bolje je jogurt verzija radila.

Ha, ma moora da se salis.

Pocni jedan novi profil bez modova (za probu) i kad ti rikne daj nam/mi log-fajl (link ili u pm) ...

Igram bez modova, jedino što koristim je njihov winter mod, ništa drugo.  I ne crasha se da kaže has stopped working, nego moram gasit pc jer skroz blokira, ili sleepat, pa preko Task Managera gasit. Ma jučer sam clean install windowsa napravio, opet isto.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 11:33 (Tony1999).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

A novi profil ?

To se desava samo u mp ili i sp ? 

Novi profil i davaj log fajl ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

I mp i sp se događa, budem sad novi profil probao.

Na novom profilu sam uspio prijeći trajektom. Morati ću sve otpočetka počet igrat :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 11:49 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
suMaper kaže...
Tony1999, profil ti je zreo za odlazak u zasluzenu mirovinu ...  

... ...  

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Tony1999 , sjetih se sada da sam imao sličan problem prije.

Prilikom istovara znala mi se igra zablokirat i jedino je CTRL-ALT-DEL pomagalo. Nakon reinstalacije i svega isto se događalo dok nisam probao otići u saveove i izabrati jedan od starijih saveova. Nakon toga je radilo sve normalno.

Ne garantiram da je i kod tebe stvar u tome, ali možeš pokušati. Za svaki slučaj si mapu sa saveovima prije toga spremi na drugu lokaciju da imaš backup ako nešto krene po krivu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja bi vozio darove ali igra mi ne da. Kad odaberem posao dobijem poruku da su mi kamion ili prikolica predugački. Isto je koji god kamion da probam. Zna tko u čemu je fora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Voziš original kamion ili imaš neki mod? 

Kratko googlanje kaže da je problem u mapi. WoT zna radit probleme ako koristiš neke druge mape. Probaj na drugom profilu koristiti samo original mapu i error ti se više ne bi trebao pojavljivati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 15:19 (Igzy20).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

fino piše u poruci; "your modded truck or trailer..."

uzmi originalni kamion i (ili) prikolicu i ići će..

ja za promjenu, a zbog poklonâ, uzeo volvo i iznenadio se koliko troši više od mercedesa

nije da su pare za gorivo bitne ali k'o i u stvarnom životu volim baciti oko na board comp..

off

zadnjih dana vozim prijateljevu alfu (147 jtd ~140ks) i ne vjeruje čo'ek da troši ispod 5 litara

nabija mi na nos da ne prelazim 60km/h a vozim normala (magistrala ~90, auto cesta do 140 km/h)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Igzy20 kaže...

Prilikom istovara znala mi se igra zablokirat i jedino je CTRL-ALT-DEL pomagalo. Nakon reinstalacije i svega isto se događalo dok nisam probao otići u saveove i izabrati jedan od starijih saveova. Nakon toga je radilo sve normalno.

Ne garantiram da je i kod tebe stvar u tome, ali možeš pokušati. Za svaki slučaj si mapu sa saveovima prije toga spremi na drugu lokaciju da imaš backup ako nešto krene po krivu.

Probao sam, radi sa starijim saveom, al nakon nekog vremena sve ispočetka. Budem vidio počet ispočetka, najgore mi je što moram prvo slab kamion vozit koji jedva ide uzbrdo. Nego, trebam pomoć kako volan namjestit. Što je nelinearnost skretanja? Imam neki logitech formula vibration feedback wheel. Htio bih malo osjetljivost smanjiti.

13 godina
Euro Truck Simulator 2

A ja muku mucim sa 11.5l benzina na 100km

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tony1999 kaže...
Igzy20 kaže...

Probao sam, radi sa starijim saveom, al nakon nekog vremena sve ispočetka. Budem vidio počet ispočetka, najgore mi je što moram prvo slab kamion vozit koji jedva ide uzbrdo. Nego, trebam pomoć kako volan namjestit. Što je nelinearnost skretanja? Imam neki logitech formula vibration feedback wheel. Htio bih malo osjetljivost smanjiti.

A da igru pokušaš pokrenut sa 64bit modom, directx(64bit), opengl(64bit) ? Jesi uopce pokusavao to ?

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Maloprije vozim kroz FRA i primjetim ove stvarčice koje upozoravaju na brzinu, zanimljiv dodatak

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo nakon puno truda, igranja i skidanja modova 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 21:44 (fufe).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice