Pokušao sam više puta, sam se crasha kad odaberem luku.
I da vozim se po autocesti 90km/h kak vozim one poklone i nemrem brže, naleti neki frajer valjda 130km/h, upali audio chat, zadere se "allah akbar" i skuca se u mene. 
Pokušao sam više puta, sam se crasha kad odaberem luku.
I da vozim se po autocesti 90km/h kak vozim one poklone i nemrem brže, naleti neki frajer valjda 130km/h, upali audio chat, zadere se "allah akbar" i skuca se u mene. 
Meni je SP zbog tih idiota bolji. Tu i tamo znam upalit MP malo da vidim što ima, ali pošto većinom sam vozim, nije mi toliko zanimljivo.
Meni SP dosadio jer sam dugo igrao crackanu verziju, napravio dobru firmu, puno para pa postalo dosadno, a ne da mi se ispočetka sve.
pozz. jedno pitanjce dali se meni samo to desava da nema ponudenih prikolica sa poklonima il se jos nekome desilo..
aaaaa nisu francusku stavili na popuste 
pozz. jedno pitanjce dali se meni samo to desava da nema ponudenih prikolica sa poklonima il se jos nekome desilo..
Imao sam isti problem. Ja sam unutar glavnog menija stisnuo da mi se spoji na WoT stranicu, odlogirao se, logirao ponovno, nakon toga odvozio jedan posao nevezan za darove i poslije toga su mi se počeli pojavljivati normalno. Sad dal je ovo stvarno pomoglo ili se samo potrefilo, nisam siguran, ali probaj.
aaaaa nisu francusku stavili na popuste 
Ja sam isto očekivao da bude, ali na kraju sam je kupio na drugoj stranici jer mislim da još neko vrijeme ne bude popusta na nju.
Počeo mi se crashat i na drugim stvarima, tipa kad idem u Volvo prodavaonicu, a bio sam reinstall napravio. Budem sad clean install windowsa napravio, vec me dulje vrijeme zeza.
Meni SP dosadio jer sam dugo igrao crackanu verziju, napravio dobru firmu, puno para pa postalo dosadno, a ne da mi se ispočetka sve.
Tony1999, profil ti je zreo za odlazak u zasluzenu mirovinu ... 
Šeraj igru samnom prek Steama onda :D
Čekaj da se snađem na steamu, novo mi je sve to. Nakon novog windowsa, ne crasha se stalno, al se i dalje crasha na trajektu, i sad nezz što da napravim, kad hoću prekinut dostavu, opet se crasha.
Jedno pitanje, da li još kome forum (BUG) šteka na naslovnoj strani, meni dok se učitava naslovna radi normalno, no kada se učita šteka za poludit, i scrollanje, i kasni miš...
Čekaj da se snađem na steamu, novo mi je sve to. Nakon novog windowsa, ne crasha se stalno, al se i dalje crasha na trajektu, i sad nezz što da napravim, kad hoću prekinut dostavu, opet se crasha.
Jedno pitanje, da li još kome forum (BUG) šteka na naslovnoj strani, meni dok se učitava naslovna radi normalno, no kada se učita šteka za poludit, i scrollanje, i kasni miš...
Ne štopa.
Oko Steama, ne bih znao kako. Desni klik na igru, i ivi negdje verify game files. Tako nekako ide.
Društvo, jel odvozio tko darove i dobio DLC?
Odvozio, dobio key, aktivirao ga na Steamu, ali nemam ga u popisu DLC-ova na ETS nego samo na ATS.
----EDIT----
Namjerno ne želim obrisati gornji dio da se vidi kako sam glup ispao. Ja sam mislio da je jedan key u pitanju, nisam vidio da se dva dobio (što zapravo ima i logike :D ). Previše božičnih kolača pomuti čovjeku mozak i razmišljanje.
TSM 6.5 public beta ...
Uploaded: http://uploadfiles.eu/fijd2rbdhzjr/Trucksim_Map_6.5_PublicBeta.7z.html
Sharemods: http://sharemods.com/cudtgs5x2vzq/Trucksim_Map_6.5_PublicBeta.7z.html
Ne brini nisi jedini ... 
Sad se i počeo crashat kad se treba prebacit iz garaže u garažu. Mislim da sam požalio što sam uzeo igricu, bolje je jogurt verzija radila.
... Mislim da sam požalio što sam uzeo igricu, bolje je jogurt verzija radila.
Ha, ma moora da se salis.
Pocni jedan novi profil bez modova (za probu) i kad ti rikne daj nam/mi log-fajl (link ili u pm) ...
Jesi pokušao s reinstalacijom? Možda grafički driver stvara probleme.
... Mislim da sam požalio što sam uzeo igricu, bolje je jogurt verzija radila.
Ha, ma moora da se salis.
Pocni jedan novi profil bez modova (za probu) i kad ti rikne daj nam/mi log-fajl (link ili u pm) ...
Igram bez modova, jedino što koristim je njihov winter mod, ništa drugo. I ne crasha se da kaže has stopped working, nego moram gasit pc jer skroz blokira, ili sleepat, pa preko Task Managera gasit. Ma jučer sam clean install windowsa napravio, opet isto.
A novi profil ?
To se desava samo u mp ili i sp ?
Novi profil i davaj log fajl ...
I mp i sp se događa, budem sad novi profil probao.
Na novom profilu sam uspio prijeći trajektom. Morati ću sve otpočetka počet igrat :(
...
...
Tony1999 , sjetih se sada da sam imao sličan problem prije.
Prilikom istovara znala mi se igra zablokirat i jedino je CTRL-ALT-DEL pomagalo. Nakon reinstalacije i svega isto se događalo dok nisam probao otići u saveove i izabrati jedan od starijih saveova. Nakon toga je radilo sve normalno.
Ne garantiram da je i kod tebe stvar u tome, ali možeš pokušati. Za svaki slučaj si mapu sa saveovima prije toga spremi na drugu lokaciju da imaš backup ako nešto krene po krivu.
Voziš original kamion ili imaš neki mod?
Kratko googlanje kaže da je problem u mapi. WoT zna radit probleme ako koristiš neke druge mape. Probaj na drugom profilu koristiti samo original mapu i error ti se više ne bi trebao pojavljivati.
fino piše u poruci; "your modded truck or trailer..."
uzmi originalni kamion i (ili) prikolicu i ići će..
ja za promjenu, a zbog poklonâ, uzeo volvo i iznenadio se koliko troši više od mercedesa
nije da su pare za gorivo bitne ali k'o i u stvarnom životu volim baciti oko na board comp..
off
zadnjih dana vozim prijateljevu alfu (147 jtd ~140ks) i ne vjeruje čo'ek da troši ispod 5 litara
nabija mi na nos da ne prelazim 60km/h a vozim normala (magistrala ~90, auto cesta do 140 km/h)
Prilikom istovara znala mi se igra zablokirat i jedino je CTRL-ALT-DEL pomagalo. Nakon reinstalacije i svega isto se događalo dok nisam probao otići u saveove i izabrati jedan od starijih saveova. Nakon toga je radilo sve normalno.
Ne garantiram da je i kod tebe stvar u tome, ali možeš pokušati. Za svaki slučaj si mapu sa saveovima prije toga spremi na drugu lokaciju da imaš backup ako nešto krene po krivu.
Probao sam, radi sa starijim saveom, al nakon nekog vremena sve ispočetka. Budem vidio počet ispočetka, najgore mi je što moram prvo slab kamion vozit koji jedva ide uzbrdo. Nego, trebam pomoć kako volan namjestit. Što je nelinearnost skretanja? Imam neki logitech formula vibration feedback wheel. Htio bih malo osjetljivost smanjiti.
A ja muku mucim sa 11.5l benzina na 100km 

Probao sam, radi sa starijim saveom, al nakon nekog vremena sve ispočetka. Budem vidio počet ispočetka, najgore mi je što moram prvo slab kamion vozit koji jedva ide uzbrdo. Nego, trebam pomoć kako volan namjestit. Što je nelinearnost skretanja? Imam neki logitech formula vibration feedback wheel. Htio bih malo osjetljivost smanjiti.
A da igru pokušaš pokrenut sa 64bit modom, directx(64bit), opengl(64bit) ? Jesi uopce pokusavao to ?