Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.908.978
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
odjavljen
Re: Euro Truck Simulator 2

Imam istu tu grafu, i bez ikakvih problema radi.

Doduše, ja sam još kreker.

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipa ;)

imam TSM mapu  koje mogu jos sve mape koristiti uz tu koju imam?

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Sinoć sam instalirao novi driver od grafičke i sve se zmrdalo, koma je bilo. Riješio sam to na najjednostavniji način. Napravio backup mapa od modova i profila, izbrisao igru, izbrisao kompletnu mapu iz My Documents i ponovno instalirao sve.

Sad opet radi normalno. Izgleda da se u toj mapi zna smeća nakupiti i da to smeta igri, pa s vremenom treba obrisati.

I također se pridružujem čestitkama! Svako dobro svim forumašima te njihovim obiteljima! Sretan vam i blagoslovljen Božić! Provedite ga u miru i uz dobru papicu! :D :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

pozz kupio sam ets i sve sredio udem u igru prijavim se normalno,ali neznam kako da igram mp nevidim druge igrace moze neko pojasnit kako i šta 

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

ETS2 Multiplayer je mod i nemaš ga u samoj igri.

Da bi igrao MP moraš otići na Trucker MP, registrirati se, skinuti mod instalirati i nakon toga se prijaviti sa tim login podacima.

Ali prije toga u SP igri zaradi dovoljno da možeš kupiti svoj kamion jer brzi posao ne radi u MP. Također imaj dva odvojena profila za SP i MP jer na MP ne rade modovi (tj. rade, ali ne svi. Popis dozvoljenih modova također imaš na onoj stranici)

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Jel i krekeri mogu MP igrati?

12 godina
Euro Truck Simulator 2

kad odem da se prijavim na tu stranicu izbaci mi ovo,napravio sam na steamu sve ovo što piše ali opet isto.

1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Znači ne možemo :

12 godina
Euro Truck Simulator 2

ali ja sam kupio igru na g2a 

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

MP ne podržava piratske verzije. Ajde, sad je bar akcija i za par € se može kupiti igra (bar baza, lako se DLC-ovi kupe kasnije).

Gamero, nije bitno gdje si kupio igru. Ako igraš preko Steama, onda provjeri ovo što ti piše, da ti je profil na Public i da 2 sata odigraš prije. Nakon toga probaj opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

a nisam igrao na 2h tek 1h 

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Odvozio još jedan sat i onda probaj srediti za MP. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

ko hoce neka me doda na steamu gamer11510

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Vozili se u duetu po ovome belom svetu  

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 20:52 (gamero).

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Opišite mi kako funkcionira taj MP? Kako do kamiona?

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Igraš SP dok ti se zaradiš dovoljno za svoj kamion ili dok ti se ne ponudi da digneš kredit. Nakon toga se sa tim profilom prijaviš na MP i igraš normalno kao i SP. Jedina je razlika što nema AI prometa nego su drugi vozači tu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Igzy20 kaže...

Igraš SP dok ti se zaradiš dovoljno za svoj kamion ili dok ti se ne ponudi da digneš kredit. Nakon toga se sa tim profilom prijaviš na MP i igraš normalno kao i SP. Jedina je razlika što nema AI prometa nego su drugi vozači tu.

Što ako si preko cheat engine-a nabacam dovoljno keša za najbolji kamion? Ban? Ništa?

Kolji novac se koristi u MP-u?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.12.2016 23:11 (Dex.pwn).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ˇ

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Što ako si preko cheat engine-a nabacam dovoljno keša za najbolji kamion? Ban? Ništa?

Kolji novac se koristi u MP-u?

Za cheat engine ne znam jer to nikad nisam koristio. Nije mi trebalo. A novac ti se koristi isti kao i za SP. Kao što rekoh, igra i sve ti je isto samo nema AI prometa. Ako ti MP dosadi jednostavno nastaviš dalje igrati SP, ali preporučljivo je imati odvojene profile zbog modova i tih stvari, jer ne rade svi modovi na MP. Lista dozvoljenih modova je na njihovoj stranici.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

koji cheat engine i bakrači!?

ako si igro divljaka "izvadi" savegame i ubaci u original pa deri što hoćeš..

fora je stara ali i dalje vrijedi; google je tvoj prijatelj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ne koristim modove.
12 godina
Euro Truck Simulator 2

svašta se moze vidjeti u igri hahah 

http://i.imgur.com/gyHtED5.jpg

1 0 hvala 0
15 godina
gamero kaže...

Vozili se u duetu po ovome belom svetu  

Koji mod za zimu/snijeg je to?

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pokloni dostavljeni!!

paint job i novi achievement došli..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

nemam pojma to mi se instalirao kad sam pokrenuo truckers mp hahah

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Bok ekipa

Uzeo sam danas ets2, vozim multiplayer, one poklone, i kada trebam trajektom u VB prijeći, crasha mi se igrica. Ima tu kakve pomoći ili da odbijem teret?

Lp

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni se isto crasha kad vozim MP i trebam na trajekt. Kad odaberem luku igra se zablokira. Izgleda da je neki bug u pitanju onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Pokušaj još jednom. I ja sam imao isti problem, no samo sam ušao u igru, i nastavio ponovno.

Ako ne pali to, pokušaj provjeriti fajlove od igre

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pokušao sam više puta, sam se crasha kad odaberem luku.

I da vozim se po autocesti 90km/h kak vozim one poklone i nemrem brže, naleti neki frajer valjda 130km/h, upali audio chat, zadere se "allah akbar" i skuca se u mene. 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 21:38 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Meni je SP zbog tih idiota bolji. Tu i tamo znam upalit MP malo da vidim što ima, ali pošto većinom sam vozim, nije mi toliko zanimljivo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice