Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.535.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Gledam sad malo neke modove i naletim na Project Balkan.

Zahtjeva novi Promods i oba DLC-a tako da nisam isprobao, pa ne mogu reći dal radi ili ne, ali ako je netko zainteresiran može isprobati, pa javiti.  

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Napokon stigao winter mod u mp 

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel ima ko da ima ets2 na steamu a da ne igra...ima nas 3 a imam 2 acc pa nam fali jos 1...  ne mislim nikom nista sjebat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
hahhaajaads kaže...

Jel s fizikom ili samo izgled kao i prije?

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
12 godina
macgyver 53 kaže...
hahhaajaads kaže...

Jel s fizikom ili samo izgled kao i prije?

Ma kao i prije.. ne kuzim zasto ne pitaju neke koji se bave tim modanjem da usklade pa da naprave tu fiziku za snijeg...

Battleog - 191silvinjo
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Tko to tamo pjeva: 'hocemo 120-130 km/h i to po snijegu i po ledu a ne samo po suhom betonu' ...

ahhh, ma gde sam ja to zalutao ??? ... GTA5 ??? ... NFS ??? ...  

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa dali peglate još uvijek ets2 online?

Dodajte me na steamu kruskica85 ili MjauMjau(mjenjao sam nick prijavljujem se s kruskica85 a kad se prijavim piše MjauMjau).

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kruskar kaže...

Ekipa dali peglate još uvijek ets2 online?

Dodajte me na steamu kruskica85 ili MjauMjau(mjenjao sam nick prijavljujem se s kruskica85 a kad se prijavim piše MjauMjau).

Dodo sam te, moj nick na steamu je Silvinjo.

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Budem te sad prihvatio.

Onaj balkan addon za promods ne funkcionira,mislim prikaže zagreb i te sheme ali ne može se doći do zagreba,na koji god put za zagreb išao meni stoje strjelice(nema ceste).

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kruskar kaže...

Budem te sad prihvatio.

Onaj balkan addon za promods ne funkcionira,mislim prikaže zagreb i te sheme ali ne može se doći do zagreba,na koji god put za zagreb išao meni stoje strjelice(nema ceste).

Nemam pojma, a vidim i po GPS-u da je nesto krivo ili to tako mora bit ? 

Battleog - 191silvinjo
15 godina
hahhaajaads kaže...
kruskar kaže...

Budem te sad prihvatio.

Nemam pojma, a vidim i po GPS-u da je nesto krivo ili to tako mora bit ? 

Nešto je krivo garant!
Evo ss kako sama mapa izgleda.Na mapi čak ni "ne postoji" zagreb,osijek,virovitica,sl.brod(nema imena kao što se i vidi).

Baš sam se javio na promods forumu s ss-ovima pa ćemo vidjeti odgovor.

EDIT
Rješen problem,imao stariju verziju balkana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 13:54 (kruskar).
18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li kakvih naznaka popusta na Steamu povodom blagdana za Skandinaviju ili Francusku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bigfoot kaže...

Ima li kakvih naznaka popusta na Steamu povodom blagdana za Skandinaviju ili Francusku?

Ovo je bilo za jesen, to ocekujem i veceras (20+ h) a za Frans max. 15% popusta od 17.99 € ...

Buy Euro Truck Simulator 2  -75% (19,99€) 4,99 €

Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia  -75% (17,99€) 4,49 €

Euro Truck Simulator 2 - Going East!  -75% (9,99€) 2,49 €

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa iz SCS-a kratkim videom šalje čestitke povodom nadolazećih blagdana. No, u njihovom stilu dalo bi se iz videa isčitati i nešto više od same čestitke i iskreno se nadam da je to stvarno u pitanju. :D :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 17:17 (Igzy20).
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Igzy20 kaže...

Ekipa iz SCS-a kratkim videom šalje čestitke povodom nadolazećih blagdana. No, u njihovom stilu dalo bi se iz videa isčitati i nešto više od same čestitke i iskreno se nadam da je to stvarno u pitanju. :D :D

Ne da se samo iz videa to moze isčitati, nego i o tome što su napisali :). Nego, jeste li primjetili novi zvuk od ovog Mercedesa  ?

May you reach your destination, and may your journey be wonderful. Let us step into the new year ready for any big, heavy, and oversized cargoes that may come our way. Happy New Year!

Battleog - 191silvinjo
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma da, prvo sam video pogledao, a onda sam kasnije vidio i na blogu da su napisali. Samo se nadam da će stvarno poraditi na tome i da ne bude palo u zaborav kao i neke druge stvari. Specijalni tereti su nešto što čekam od kad sam prvi put zaigrao ovu igru. :D

A usput, evo i malo slika sa nedavnih tura. Vozi se punom parom. :D :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scandinavia na Steamu 4,99 € (akcija počela)

Popust je i na ATS.

Isto tako na neke Paint Jobove (zimske i božićne tematike) i svašta nešto.

Vive la France! zasad nema popusta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 21:03 (Bigfoot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Do kad traje popust
Potpis
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Do 2.1. traje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 21:14 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Čekao sam ovaj sale da vidim dal Francuska bude na popustu, ali pošto nije ipak sam na Kinguin uzeo i upravo se skinula. Iznenadilo me što je update zapravo samo 100 mb velik, očekivao sam dosta više. Sad jedino preostaje doći do tamo i vidjeti što su napravili.

Sudeći po Skadinaviji očekujem da bi moglo biti dobro, a do sad nisam ni kune požalio što sam dao za ovu igru tako da mislim da neću ni ovih 80 kn isto tako. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Mi koji imamo ProMods čekamo iduću nadogradnju, da ugledamo Francusku u punom sjaju 

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Promods v2.15 je vani ...

http://www.promods.net/compat.php

Potrebna su sva tri dlc-a (east, north i frans) ...

Moj PC  
3 0 hvala 3
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Steam ne radi . Jel radi nekome u opste da li mozete da udjete ? :( 

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Zašto još ne mogu preuzeti Viva la France s njihove stranice?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Verovatno rade nesto  nemam pojma o cemu se radi . Hteo sam da udjem na steam-u i ne mogu . :( 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Proradio je steam . :) 

0 0 hvala 0
15 godina
suMaper kaže...

Promods v2.15 je vani ...

http://www.promods.net/compat.php

Potrebna su sva tri dlc-a (east, north i frans) ...

hoće li se na njemu vidjeti sva raskoš francuske DLC

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa, jel ima još netko problema da kad ide promjenit nešto od grafičkih postavki da mu se grafika nakon toga blesira?

Išao sam probat promjenit postavke skaliranja, ali kad kliknem potvrdi kompletna rezolucija i sve mi se pomiješa i jedino što pomaže je izlaz iz igre i ponovni ulazak. Prije mi se to nije događalo, normalno je sve bilo. Sa ETS i grafikom nikako na zelenu granu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Igzy20 kaže...

Ekipa, jel ima još netko problema da kad ide promjenit nešto od grafičkih postavki da mu se grafika nakon toga blesira?

Išao sam probat promjenit postavke skaliranja, ali kad kliknem potvrdi kompletna rezolucija i sve mi se pomiješa i jedino što pomaže je izlaz iz igre i ponovni ulazak. Prije mi se to nije događalo, normalno je sve bilo. Sa ETS i grafikom nikako na zelenu granu.

To mi se desavalo ali jos prije 2 godine, dok sam koristio jos R7 260X (mada mislim da nije problem do graficke).Problem se rijesio, tj. otisao na Steam > ETS2 > Properties > Local Files >Verify Integrity of game cache i nakon toga sve super islo.

BTW, Sretan Božić Svima 

Battleog - 191silvinjo
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Svim kamiondžijama (onim virtualnima a i u realnom svijetu) želim Sretan i blagoslovljen Božić

0 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice