Gledam sad malo neke modove i naletim na Project Balkan.
Zahtjeva novi Promods i oba DLC-a tako da nisam isprobao, pa ne mogu reći dal radi ili ne, ali ako je netko zainteresiran može isprobati, pa javiti.
Gledam sad malo neke modove i naletim na Project Balkan.
Zahtjeva novi Promods i oba DLC-a tako da nisam isprobao, pa ne mogu reći dal radi ili ne, ali ako je netko zainteresiran može isprobati, pa javiti.
Napokon stigao winter mod u mp 

jel ima ko da ima ets2 na steamu a da ne igra...ima nas 3 a imam 2 acc pa nam fali jos 1... ne mislim nikom nista sjebat.

Jel s fizikom ili samo izgled kao i prije?

Jel s fizikom ili samo izgled kao i prije?
Ma kao i prije.. ne kuzim zasto ne pitaju neke koji se bave tim modanjem da usklade pa da naprave tu fiziku za snijeg...
Tko to tamo pjeva: 'hocemo 120-130 km/h i to po snijegu i po ledu a ne samo po suhom betonu' ...
ahhh, ma gde sam ja to zalutao ??? ... GTA5 ??? ... NFS ??? ... 
Ekipa dali peglate još uvijek ets2 online?
Dodajte me na steamu kruskica85 ili MjauMjau(mjenjao sam nick prijavljujem se s kruskica85 a kad se prijavim piše MjauMjau).
Ekipa dali peglate još uvijek ets2 online?
Dodajte me na steamu kruskica85 ili MjauMjau(mjenjao sam nick prijavljujem se s kruskica85 a kad se prijavim piše MjauMjau).
Dodo sam te, moj nick na steamu je Silvinjo.
Budem te sad prihvatio.
Onaj balkan addon za promods ne funkcionira,mislim prikaže zagreb i te sheme ali ne može se doći do zagreba,na koji god put za zagreb išao meni stoje strjelice(nema ceste).
Nemam pojma, a vidim i po GPS-u da je nesto krivo ili to tako mora bit ?
Budem te sad prihvatio.
Onaj balkan addon za promods ne funkcionira,mislim prikaže zagreb i te sheme ali ne može se doći do zagreba,na koji god put za zagreb išao meni stoje strjelice(nema ceste).
Nemam pojma, a vidim i po GPS-u da je nesto krivo ili to tako mora bit ?
Nešto je krivo garant!
Evo ss kako sama mapa izgleda.Na mapi čak ni "ne postoji" zagreb,osijek,virovitica,sl.brod(nema imena kao što se i vidi).
Baš sam se javio na promods forumu s ss-ovima pa ćemo vidjeti odgovor.
EDIT
Rješen problem,imao stariju verziju balkana.
Ima li kakvih naznaka popusta na Steamu povodom blagdana za Skandinaviju ili Francusku?
Ima li kakvih naznaka popusta na Steamu povodom blagdana za Skandinaviju ili Francusku?
Ovo je bilo za jesen, to ocekujem i veceras (20+ h) a za Frans max. 15% popusta od 17.99 € ...
Buy Euro Truck Simulator 2 -75% (19,99€) 4,99 €
Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia -75% (17,99€) 4,49 €
Euro Truck Simulator 2 - Going East! -75% (9,99€) 2,49 €
Ekipa iz SCS-a kratkim videom šalje čestitke povodom nadolazećih blagdana. No, u njihovom stilu dalo bi se iz videa isčitati i nešto više od same čestitke i iskreno se nadam da je to stvarno u pitanju. :D :D
Ne da se samo iz videa to moze isčitati, nego i o tome što su napisali :). Nego, jeste li primjetili novi zvuk od ovog Mercedesa ?
May you reach your destination, and may your journey be wonderful. Let us step into the new year ready for any big, heavy, and oversized cargoes that may come our way. Happy New Year!
Ma da, prvo sam video pogledao, a onda sam kasnije vidio i na blogu da su napisali. Samo se nadam da će stvarno poraditi na tome i da ne bude palo u zaborav kao i neke druge stvari. Specijalni tereti su nešto što čekam od kad sam prvi put zaigrao ovu igru. :D
A usput, evo i malo slika sa nedavnih tura. Vozi se punom parom. :D :D
Scandinavia na Steamu 4,99 € (akcija počela)
Popust je i na ATS.
Isto tako na neke Paint Jobove (zimske i božićne tematike) i svašta nešto.
Vive la France! zasad nema popusta.
Potpis
Do 2.1. traje.
Čekao sam ovaj sale da vidim dal Francuska bude na popustu, ali pošto nije ipak sam na Kinguin uzeo i upravo se skinula. Iznenadilo me što je update zapravo samo 100 mb velik, očekivao sam dosta više. Sad jedino preostaje doći do tamo i vidjeti što su napravili.
Sudeći po Skadinaviji očekujem da bi moglo biti dobro, a do sad nisam ni kune požalio što sam dao za ovu igru tako da mislim da neću ni ovih 80 kn isto tako. :D
Mi koji imamo ProMods čekamo iduću nadogradnju, da ugledamo Francusku u punom sjaju 
Promods v2.15 je vani ... 
http://www.promods.net/compat.php
Potrebna su sva tri dlc-a (east, north i frans) ...
Steam ne radi . Jel radi nekome u opste da li mozete da udjete ? :(
Zašto još ne mogu preuzeti Viva la France s njihove stranice?
Verovatno rade nesto nemam pojma o cemu se radi . Hteo sam da udjem na steam-u i ne mogu . :(
Proradio je steam . :)
Promods v2.15 je vani ... 
http://www.promods.net/compat.php
Potrebna su sva tri dlc-a (east, north i frans) ...
hoće li se na njemu vidjeti sva raskoš francuske DLC
Ekipa, jel ima još netko problema da kad ide promjenit nešto od grafičkih postavki da mu se grafika nakon toga blesira?
Išao sam probat promjenit postavke skaliranja, ali kad kliknem potvrdi kompletna rezolucija i sve mi se pomiješa i jedino što pomaže je izlaz iz igre i ponovni ulazak. Prije mi se to nije događalo, normalno je sve bilo. Sa ETS i grafikom nikako na zelenu granu.
Ekipa, jel ima još netko problema da kad ide promjenit nešto od grafičkih postavki da mu se grafika nakon toga blesira?
Išao sam probat promjenit postavke skaliranja, ali kad kliknem potvrdi kompletna rezolucija i sve mi se pomiješa i jedino što pomaže je izlaz iz igre i ponovni ulazak. Prije mi se to nije događalo, normalno je sve bilo. Sa ETS i grafikom nikako na zelenu granu.
To mi se desavalo ali jos prije 2 godine, dok sam koristio jos R7 260X (mada mislim da nije problem do graficke).Problem se rijesio, tj. otisao na Steam > ETS2 > Properties > Local Files >Verify Integrity of game cache i nakon toga sve super islo.
BTW, Sretan Božić Svima 
Svim kamiondžijama (onim virtualnima a i u realnom svijetu) želim Sretan i blagoslovljen Božić