Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.211
|
čitano: 7.979.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Bok decki... Danas sam kupil i ats i ets2 oridjidi i sve kaj moram imati za multica, pa me zanima dal vas dost igra online? Imate mozda kakvu str na fejsu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Društvo, imam jedno pitanje malo izvan teme.

Zanima me čita li netko od vas Kamion&Bus ili Lastauto Omnibus?

Imam par brojeva Kamion&Bus časopisa jer volim pratiti novosti i čitati o kamionima, pa me zanima mišljanje koji od ta dva časopisa je bolji i kvalitetniji. Razmišljam si možda i uzeti pretplatu na jedan od ta dva časopisa.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

gdje mogu najjeftinije francusku kupit (g2a je 10€) i moze preporuka za snow mod a da ne zeza WoT

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliko pratim cijene, niže od toga zasad nema nigdje. Osim Steama koji je još uvijek na punoj cijeni, na ostalim stranicama cijena se kreće oko 10€/$  i ne vjerujem da će ići nešto niže uskoro, tako da ubodi tu. 

Što se mene tiče, isplati se. Ja sam jako zadovoljan i nije mi nimalo žao što sam je kupio.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

uzeo francusku, wheel, mighty grifin i schwarzmuller sve skupa 16€, worth it...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

igrao sam jučer Francusku DLC, svakako same pohvale mogu dati. Nadam se kako će u dogledno vrijeme i ostale države (regije) dobiti nadogradnju u obliku DLC-a. Iako cijena nije svakom pristupačna, svakako opravdava .

No moram reći što mi se jučer desilo, naime kad sam ušao u Barcelonu počelo mi je štekat, usporeno i čak mi je na jednom djelu pri vremenu od 2,3 sekunde nestala cesta. 

Zanima me dal je to vezano uz mnogo elemenata u tom gradu ili? 

0 0 hvala 0
14 godina

To je najgori grad valja u cijelom Promodsu pa nije ni čudo.

9 godina
neaktivan
Kupil sam ets2 na steamu i zanima me jel moram kupit dlc (east itd) da mogu igrat mp?

Jer
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Foz-matija kaže...
Kupil sam ets2 na steamu i zanima me jel moram kupit dlc (east itd) da mogu igrat mp?

Jer

Ne moraš

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Svima sve naj u novoj 2017 još mnogo virtualnih kilometara

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...

Jer

Ne moraš ali će ti falit je ETS2 + Going East je bar osnova za kilometražu i uživanje u multi. Base mapa je premala i većina ide ili prema scandinaviji ili prema poljskoj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2017 21:59 (GreenLife).
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako netko ima viška samo serijski broj od Going East-DLC bio bih zahvalan da mi ga pošalje u inbox. Unaprijed se zahvaljujem! Želim svima Sretnu i uspješnu Novu 2017.!

"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sretna Vam i uspješna Nova Godina i puno zdravlja,sreće,novaca i naravno što više virtualnih km u ets2

Evo jedna možda neprigodna fotka (valjda neću dobiti ban )

Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Angelica!   Zbog nje mi dođe da se preselim u Skandinaviju. 

P.S Svim kolegama šoferima svako dobro u Novoj! Nek vam bude bolja nego prošla! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Fala
Moze jos jedno pitanje, kad stisnem play ,koji da odaberem direkt,opengl ili samo prvo open ets2
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Igzy20 kaže...

Angelica!   Zbog nje mi dođe da se preselim u Skandinaviju. 

P.S Svim kolegama šoferima svako dobro u Novoj! Nek vam bude bolja nego prošla! :)

Kako znaš njezino ime?

12 godina
Foz-matija kaže...
Fala
Moze jos jedno pitanje, kad stisnem play ,koji da odaberem direkt,opengl ili samo prvo open ets2

Ako imas 64bitni sistem, najbolje stavi na Euro Truck Simulator 2 (64bit).

Battleog - 191silvinjo
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Snježna idila  

Max1985

4 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

,

Švedska snaga ;) Švedska snaga ;)

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Moze adresa di vi igrate multi? :)
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To za snjeg neki mod ili ?

12 godina
Foz-matija kaže...
Moze adresa di vi igrate multi? :)

Ovdje. Registriraš se na stranicu, nakon toga stisneš ''Dowload Now'' i dalje vec znas.

Napravi si World Of Truck account, poslije ga samo povezeš sa accountom u igri. Uglavnom, to ti omogucuje vozit world of trucks ture (max 90km/h) i upisuju se direktno na world of trucks, promjena tablice tj. ime, slika. Budu ti neki giveaway, tipa sad imas giveaway.

''Goal: Deliver gifts to at least 10 DIFFERENT cities across European and American continents.

Reward: Event-exclusive Dragon Truck Design DLC and a special World of Trucks achievement.

You will not be able to buy this DLC, it has to be earned!''

EDIT1: Max1985, koji je to winter mod ? svidja mi se..

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2017 13:57 (hahhaajaads).
9 godina
neaktivan
Znaci tu ste vi? Wot?
Potpis
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Max1985

0 0 hvala 2
12 godina
Foz-matija kaže...
Znaci tu ste vi? Wot?

Ne kuzim pitanje, sta pokušavaš reći ?

Battleog - 191silvinjo
9 godina
neaktivan
Nis..krivo sam skuzil.. Radi mp
Potpis
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

vozdra dali je netko imao problem sa skidanjem promodsa,jer meni je skinulo sve ok do datoteke 7 ,7 datoteku mi ne zeli skinuti niti me prebacuje na mjesto downloada zippyshare. ako moze pomoc

0 0 hvala 0
12 godina
josiplukas kaže...

vozdra dali je netko imao problem sa skidanjem promodsa,jer meni je skinulo sve ok do datoteke 7 ,7 datoteku mi ne zeli skinuti niti me prebacuje na mjesto downloada zippyshare. ako moze pomoc

Probaj desni klik na link, i stisni na ''Open link in Incognito window''. Meni recimo uopce nece skinut niti jednu od tih 7, ali kad otvorim u icognito windowu, onda radi.

Battleog - 191silvinjo
10 godina
neaktivan

evo sad sam upravo skinuo,, nije mi htjelo ni kad otvorim u icognito windowu , vec sam skinuo prvih 6 i tek kad sam ih sve poskido reload page i onda skinu 7 datoteku i sve radi.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

dal ima koji sada kamion (mod) koji se "mora imati", malo sam gledao ponovno modove i ima zaista zanimljivih modova kamoina, no mene zanima neka vaša preporuka

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice