- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Društvo, imam jedno pitanje malo izvan teme.
Zanima me čita li netko od vas Kamion&Bus ili Lastauto Omnibus?
Imam par brojeva Kamion&Bus časopisa jer volim pratiti novosti i čitati o kamionima, pa me zanima mišljanje koji od ta dva časopisa je bolji i kvalitetniji. Razmišljam si možda i uzeti pretplatu na jedan od ta dva časopisa.
gdje mogu najjeftinije francusku kupit (g2a je 10€) i moze preporuka za snow mod a da ne zeza WoT
Koliko pratim cijene, niže od toga zasad nema nigdje. Osim Steama koji je još uvijek na punoj cijeni, na ostalim stranicama cijena se kreće oko 10€/$ i ne vjerujem da će ići nešto niže uskoro, tako da ubodi tu.
Što se mene tiče, isplati se. Ja sam jako zadovoljan i nije mi nimalo žao što sam je kupio.
igrao sam jučer Francusku DLC, svakako same pohvale mogu dati. Nadam se kako će u dogledno vrijeme i ostale države (regije) dobiti nadogradnju u obliku DLC-a. Iako cijena nije svakom pristupačna, svakako opravdava .
No moram reći što mi se jučer desilo, naime kad sam ušao u Barcelonu počelo mi je štekat, usporeno i čak mi je na jednom djelu pri vremenu od 2,3 sekunde nestala cesta.
Zanima me dal je to vezano uz mnogo elemenata u tom gradu ili?
To je najgori grad valja u cijelom Promodsu pa nije ni čudo.
Jer

Jer
Ne moraš
Jer
Ne moraš ali će ti falit je ETS2 + Going East je bar osnova za kilometražu i uživanje u multi. Base mapa je premala i većina ide ili prema scandinaviji ili prema poljskoj.
Ako netko ima viška samo serijski broj od Going East-DLC bio bih zahvalan da mi ga pošalje u inbox. Unaprijed se zahvaljujem! Želim svima Sretnu i uspješnu Novu 2017.!
Angelica!
Zbog nje mi dođe da se preselim u Skandinaviju.
P.S Svim kolegama šoferima svako dobro u Novoj! Nek vam bude bolja nego prošla! :)
Moze jos jedno pitanje, kad stisnem play ,koji da odaberem direkt,opengl ili samo prvo open ets2

Angelica!
Zbog nje mi dođe da se preselim u Skandinaviju.
P.S Svim kolegama šoferima svako dobro u Novoj! Nek vam bude bolja nego prošla! :)
Kako znaš njezino ime?
Moze jos jedno pitanje, kad stisnem play ,koji da odaberem direkt,opengl ili samo prvo open ets2
Ako imas 64bitni sistem, najbolje stavi na Euro Truck Simulator 2 (64bit).

To za snjeg neki mod ili ?
Ovdje. Registriraš se na stranicu, nakon toga stisneš ''Dowload Now'' i dalje vec znas.
Napravi si World Of Truck account, poslije ga samo povezeš sa accountom u igri. Uglavnom, to ti omogucuje vozit world of trucks ture (max 90km/h) i upisuju se direktno na world of trucks, promjena tablice tj. ime, slika. Budu ti neki giveaway, tipa sad imas giveaway.
''Goal: Deliver gifts to at least 10 DIFFERENT cities across European and American continents.
Reward: Event-exclusive Dragon Truck Design DLC and a special World of Trucks achievement.
You will not be able to buy this DLC, it has to be earned!''
EDIT1: Max1985, koji je to winter mod ? svidja mi se..

To je ovaj mod http://ets2.lt/en/realistic-winter/
Ne kuzim pitanje, sta pokušavaš reći ?

vozdra dali je netko imao problem sa skidanjem promodsa,jer meni je skinulo sve ok do datoteke 7 ,7 datoteku mi ne zeli skinuti niti me prebacuje na mjesto downloada zippyshare. ako moze pomoc
vozdra dali je netko imao problem sa skidanjem promodsa,jer meni je skinulo sve ok do datoteke 7 ,7 datoteku mi ne zeli skinuti niti me prebacuje na mjesto downloada zippyshare. ako moze pomoc
Probaj desni klik na link, i stisni na ''Open link in Incognito window''. Meni recimo uopce nece skinut niti jednu od tih 7, ali kad otvorim u icognito windowu, onda radi.
evo sad sam upravo skinuo,, nije mi htjelo ni kad otvorim u icognito windowu , vec sam skinuo prvih 6 i tek kad sam ih sve poskido reload page i onda skinu 7 datoteku i sve radi.
dal ima koji sada kamion (mod) koji se "mora imati", malo sam gledao ponovno modove i ima zaista zanimljivih modova kamoina, no mene zanima neka vaša preporuka