Imam istu tu grafu, i bez ikakvih problema radi.
Doduše, ja sam još kreker.
Imam istu tu grafu, i bez ikakvih problema radi.
Doduše, ja sam još kreker.
Pozdrav ekipa ;)
imam TSM mapu koje mogu jos sve mape koristiti uz tu koju imam?
Sinoć sam instalirao novi driver od grafičke i sve se zmrdalo, koma je bilo. Riješio sam to na najjednostavniji način. Napravio backup mapa od modova i profila, izbrisao igru, izbrisao kompletnu mapu iz My Documents i ponovno instalirao sve.
Sad opet radi normalno. Izgleda da se u toj mapi zna smeća nakupiti i da to smeta igri, pa s vremenom treba obrisati.
I također se pridružujem čestitkama! Svako dobro svim forumašima te njihovim obiteljima! Sretan vam i blagoslovljen Božić! Provedite ga u miru i uz dobru papicu! :D :D
pozz kupio sam ets i sve sredio udem u igru prijavim se normalno,ali neznam kako da igram mp nevidim druge igrace moze neko pojasnit kako i šta
ETS2 Multiplayer je mod i nemaš ga u samoj igri.
Da bi igrao MP moraš otići na Trucker MP, registrirati se, skinuti mod instalirati i nakon toga se prijaviti sa tim login podacima.
Ali prije toga u SP igri zaradi dovoljno da možeš kupiti svoj kamion jer brzi posao ne radi u MP. Također imaj dva odvojena profila za SP i MP jer na MP ne rade modovi (tj. rade, ali ne svi. Popis dozvoljenih modova također imaš na onoj stranici)
Jel i krekeri mogu MP igrati?
Znači ne možemo :
ali ja sam kupio igru na g2a
MP ne podržava piratske verzije. Ajde, sad je bar akcija i za par € se može kupiti igra (bar baza, lako se DLC-ovi kupe kasnije).
Gamero, nije bitno gdje si kupio igru. Ako igraš preko Steama, onda provjeri ovo što ti piše, da ti je profil na Public i da 2 sata odigraš prije. Nakon toga probaj opet.
a nisam igrao na 2h tek 1h
Odvozio još jedan sat i onda probaj srediti za MP.
ko hoce neka me doda na steamu gamer11510
Opišite mi kako funkcionira taj MP? Kako do kamiona?
Igraš SP dok ti se zaradiš dovoljno za svoj kamion ili dok ti se ne ponudi da digneš kredit. Nakon toga se sa tim profilom prijaviš na MP i igraš normalno kao i SP. Jedina je razlika što nema AI prometa nego su drugi vozači tu.
Igraš SP dok ti se zaradiš dovoljno za svoj kamion ili dok ti se ne ponudi da digneš kredit. Nakon toga se sa tim profilom prijaviš na MP i igraš normalno kao i SP. Jedina je razlika što nema AI prometa nego su drugi vozači tu.
Što ako si preko cheat engine-a nabacam dovoljno keša za najbolji kamion? Ban? Ništa?
Kolji novac se koristi u MP-u?
Što ako si preko cheat engine-a nabacam dovoljno keša za najbolji kamion? Ban? Ništa?
Kolji novac se koristi u MP-u?
Za cheat engine ne znam jer to nikad nisam koristio. Nije mi trebalo. A novac ti se koristi isti kao i za SP. Kao što rekoh, igra i sve ti je isto samo nema AI prometa. Ako ti MP dosadi jednostavno nastaviš dalje igrati SP, ali preporučljivo je imati odvojene profile zbog modova i tih stvari, jer ne rade svi modovi na MP. Lista dozvoljenih modova je na njihovoj stranici.
koji cheat engine i bakrači!?
ako si igro divljaka "izvadi" savegame i ubaci u original pa deri što hoćeš..
fora je stara ali i dalje vrijedi; google je tvoj prijatelj..
Vozili se u duetu po ovome belom svetu 
Koji mod za zimu/snijeg je to?
pokloni dostavljeni!!
paint job i novi achievement došli..
nemam pojma to mi se instalirao kad sam pokrenuo truckers mp hahah
Bok ekipa
Uzeo sam danas ets2, vozim multiplayer, one poklone, i kada trebam trajektom u VB prijeći, crasha mi se igrica. Ima tu kakve pomoći ili da odbijem teret?
Lp
Meni se isto crasha kad vozim MP i trebam na trajekt. Kad odaberem luku igra se zablokira. Izgleda da je neki bug u pitanju onda.
Pokušaj još jednom. I ja sam imao isti problem, no samo sam ušao u igru, i nastavio ponovno.
Ako ne pali to, pokušaj provjeriti fajlove od igre
Pokušao sam više puta, sam se crasha kad odaberem luku.
I da vozim se po autocesti 90km/h kak vozim one poklone i nemrem brže, naleti neki frajer valjda 130km/h, upali audio chat, zadere se "allah akbar" i skuca se u mene. 
Meni je SP zbog tih idiota bolji. Tu i tamo znam upalit MP malo da vidim što ima, ali pošto većinom sam vozim, nije mi toliko zanimljivo.