Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.257.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..da ne povjeruješ,uspjelo je na ver. 1.10.1s...ne upravljamo više vlakom...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Nisam ulazio par dana i sad mi piše ovo. Imam najnoviju verziju MP-a.

Nije mi update-ana igra ili kaj?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 16:50 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da bi igrali MP morate vratiti na 1.9.24.1 verziju!U iducem update-u MP ce biti i nova verzija podrzana.

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz kako da vratim na predhodnu verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
hasankooo kaže...

Pozz kako da vratim na predhodnu verziju?

Pokrenes steam, udjes u game library, desni klik na "Euro truck simulator 2" - propertis > betas i tu odabereš verziju, mislim da je to to, neka me neko ispravi ako griješim

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Desni klik Ets 2---properties---betas...Nadam se da sam pomogao {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 21:33 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav nov sam i zanima me kako se moze igrati multiplayer

lukacec

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupis igru,skines multiplayer i igras.Igru mozes kupiti od ovog decka,ja sam od njega kupio i nikakvih problema.. https://www.facebook.com/key4game?fref=ts 

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 21:43 (Xperiax1).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

poz koja je zadnja verzija TSM mape, jel 4.7.2

moze li mi neko dat link gdje da skinem TSM mapu  i kako da instaliram, probao sam ovu verziju 4.7.2 skinuti ali ne mogu da je aktiviram niakko pa ako neko moze objasniti kako se instalira

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fele08 kaže...

moze li mi neko dat link gdje da skinem TSM mapu  i kako da instaliram, probao sam ovu verziju 4.7.2 skinuti ali ne mogu da je aktiviram niakko pa ako neko moze objasniti kako se instalira

Mod za TSM 4.7.2 je ovdje:  www.tsm-dl.de/dl/tsm_map_4_7_2.7z
Kad ga raspakujes dobices 4 fajla, sve ih trebas staviti u mod folder i kad pokrenes igru u Profil > Uredi ih cekirati (oznaciti), fajlovi su:
TSM_Map_4_7 defs&mat.scs
TSM_Map_4_7 map.scs
TSM_Map_4_7 model.scs
TSM_Map_4_7 prefab&more.scs
A zatim sjedi, pali i vozi pazljivo ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Fele08 kaže...

Mod za TSM 4.7.2 je ovdje:  www.tsm-dl.de/dl/tsm_map_4_7_2.7z
Kad ga raspakujes dobices 4 fajla, sve ih trebas staviti u mod folder i kad pokrenes igru u Profil > Uredi ih cekirati (oznaciti), fajlovi su:
TSM_Map_4_7 defs&mat.scs
TSM_Map_4_7 map.scs
TSM_Map_4_7 model.scs
TSM_Map_4_7 prefab&more.scs
A zatim sjedi, pali i vozi pazljivo ... {#}
samo jos pitanje u vezi mape madjarske a vjerovatno i tsm mape i svih ostlaih mapa. naime, kada kada izadje nova verzija obicno se mora izbirati prethodna verzija, i tako naprimjer u prethodnoj verziji madjarske prije 1.9 patcha iamo sam par garaza, medjutim sada kada instalriam nov verziju staru moram obrisati i tako gubim svaki progres u igri i tako ce biti svaki put kada izadje nova verzija mape, potoji li neki nacin da se sacuva progres

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Samo obrises staru mapu i zaljepis novu.Nista ne gubis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fele08 kaže...

samo jos pitanje u vezi mape madjarske a vjerovatno i tsm mape i svih ostlaih mapa. naime, kada kada izadje nova verzija obicno se mora izbirati prethodna verzija, i tako naprimjer u prethodnoj verziji madjarske prije 1.9 patcha iamo sam par garaza, medjutim sada kada instalriam nov verziju staru moram obrisati i tako gubim svaki progres u igri i tako ce biti svaki put kada izadje nova verzija mape, potoji li neki nacin da se sacuva progres

Samo zamjeni fajlove novih mapa, stavis nove a uklonis stare ...

12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Fele08 kaže...

Samo zamjeni fajlove novih mapa, stavis nove a uklonis stare ...

obrisem iz mod fodlera stare fajlove, stavim nove i ponovo aktiviram mod na profilu na kojem igram, ono edit profile i selektujem nove ajlove i imat cu sve gdje sam stao?

12 godina
Euro Truck Simulator 2

tacno ... {#}

samo prvo zavrsi isporuku jer ce te baciti doma ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 18:27 (suMaper).
Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..trebala bi mi mala pomoć,naime, moj stari skin izgleda nije kompatibilan sa ver. 1.10 igre. Ne bih želio da ostanem bez njega, a ne znam kako da ga convertujem/prilagodim. Svaka pomoć je dobro došla. Evo šta se dogodi kad uključim mod: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozz
može link od neke dobre mape na kojoj ima dosta zavoja i da je malo izazovna za vozit, a ne samo autocesta? hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nešto sam čačko u vezi Mađarske mape, kad ulazim u igru (SP) piše mi 1.10 i sad nemogu igrat MP nego mi izbaci: "Unsuported game version detected! To play ETS2 MP you need to have ETS2 1.9.24.1s (Steam release)!"

Jel ima ko link gdje da skinem 1.9.24.1s verziju?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

..ti čitaš postove uopće? Imaš gore iznad sve lijepo napisano..

12 godina
neaktivan
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa zbog specificnosti mape (razmjere) ekonomija je tamo malo problematicna pa je to popravljeno ...

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

skinuo sam sve fajlove , gde sad da kopiram koji fajl, ovaj fajl s prvog linka to ok kopiram u mod folder,i ovaj fajl s drugog linka i njega u mod folder, ali ovaj fajl s treceg linka sta cu snjim jer ima folder a u njemi fajlovi koji nisu scs ekstenzije, to je ovaj rounabout fix

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz kamiondzije zasto mi se rusi igra? jeli do specifikacija c2d 3.0. ddr3 2 gb i Gt 8800 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Pozz kamiondzije zasto mi se rusi igra? jeli do specifikacija c2d 3.0. ddr3 2 gb i Gt 8800 

Kak misliš ruši i jel imaš original?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
12 godina
neaktivan

Imam orginal ali jednostavno ustopa i pise nesto za steam :) i izadje tako par noci e nisam igrao SP pa da vidim hoce izbaciti 

17 godina
Fele08 kaže...

skinuo sam sve fajlove , gde sad da kopiram koji fajl, ovaj fajl s prvog linka to ok kopiram u mod folder,i ovaj fajl s drugog linka i njega u mod folder, ali ovaj fajl s treceg linka sta cu snjim jer ima folder a u njemi fajlovi koji nisu scs ekstenzije, to je ovaj rounabout fix

....samo zip preimenuješ u .scs/=zzzHUNMAP_Roundabout_HOTFIX.scs i poredak mora biti u mod folderu: 1.Mađarska mapa ispod 2. Economy fix i na kraju 3. Roundabout fix.. 

12 godina
Euro Truck Simulator 2

ETS2 v1.10.1 je dostupan i za ne-Steam korisnike ... {#}

http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 17:38 (suMaper).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Za 6-12 mjeseci više ne bude non Steam updateova, tako su rekli. Sve će prebaciti na Steam tako da ako budemo htjeli updateove selidba nam ne gine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako kome još treba ili ga zanima imam jednu kopiju (steam gift) ETS2 za prodati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice