Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.239.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako nista drugo, barem flege rade ;)

R620 R620
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 15:46 (Kiki287).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinuo ProMods novu mapu sa linkov a koje je dao Vrinho. Dodali su 9 gradova u Sjev. Francuskoj, i to je super.

No, dovraga i bestraga, nakon manje od tjedna bjesomucnog igranja na Madzarskoj mapi, sve druge su mi dosadne i monotone. Caki ova nova Promodsova. Jurnjava, previse auto-cesta (ne, nitko mi ne brani da biram sporedne ceste), zarada na lopate ...onaj Madzar Frank me posve razmazio ;) Tamo jos cvikam kako cu za vraga vratiti kredit od 170.000 uz prosjecnu zaradu po turi od 3500-4000??{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
BULIGO kaže...

Skinuo ProMods novu mapu sa linkov a koje je dao Vrinho. Dodali su 9 gradova u Sjev. Francuskoj, i to je super.

No, dovraga i bestraga, nakon manje od tjedna bjesomucnog igranja na Madzarskoj mapi, sve druge su mi dosadne i monotone. Caki ova nova Promodsova. Jurnjava, previse auto-cesta (ne, nitko mi ne brani da biram sporedne ceste), zarada na lopate ...onaj Madzar Frank me posve razmazio ;) Tamo jos cvikam kako cu za vraga vratiti kredit od 170.000 uz prosjecnu zaradu po turi od 3500-4000??{#}

Ja skinul i krenul igrat madzarsku mapu, no vec na drugoj turi se pojavil bug, nisam mogel van iz firme posto je bil nekakvi nevidljivi zid {#} Inace podsjeca me na mapu od TZ Expressa za 18WoS Haulin {#}

15 godina
BULIGO kaže...

No, dovraga i bestraga, nakon manje od tjedna bjesomucnog igranja na Madzarskoj mapi, sve druge su mi dosadne i monotone. 

Kod mene isto, koliko god imala bugova i kolika joj veličina bila na njoj mi je najveći gušt igrati i sve pored njih su monotone. Mislim da Promods mapu neću ni isprobavati dok Mađarsku ne ''prožvačem'' do kraja.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

S obzirom na razliku u nazivu datoteke i njihovoj velicini,da li su ovo razlicite TSM mape ili je nesto drugo u pitanju? Malo sam zbunjen...

http://sharemods.com/w42wxdopsm34/TSM_MAP_4_5_1.7z.html

http://sharemods.com/jgn8rlngoong/TSM_Map_4_5_2.7z.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 12:17 (EasyWay).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 13:48 (k0l4c).
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Baš sam si pomislio kako bi bilo da ekipa iz Promoda izbaci update za Božić i evo ga {#}

http://www7.zippyshare.com/v/5921466/file.html

http://www53.zippyshare.com/v/38635502/file.html

http://www8.zippyshare.com/v/60894055/file.html 

kako ovo skinuti?

16 godina

nova mančina za Božić :)

13 godina
neaktivan
k0l4c kaže...
vrinho kaže...

Baš sam si pomislio kako bi bilo da ekipa iz Promoda izbaci update za Božić i evo ga {#}

http://www7.zippyshare.com/v/5921466/file.html

http://www53.zippyshare.com/v/38635502/file.html

http://www8.zippyshare.com/v/60894055/file.html 

kako ovo skinuti?

Sto kako?? Klik na link pa DOWNLOAD NOW--- spremi u direktorij 'preuzimanja' na Firefoxu. Poslije raspakiraj, i ona 3 ProMods .sii fajla '150' prebaci u /mods.Makni stare. Ti downloadi su malo cudni, u ta 3 downloada ima i duplih fajlova koji se ponavljaju. Vazna su samo ona 3 i to je to. Startati ETS2, neki profil i aktivirati nove 3 150x datoteke i gotovo.

@Vrihno: sa zaljenjem moram konstatirati da su ProMods poceli upadati u istu rutinu kao i TSM i ostali: poceli su nabacivati nove texture na lopate, i bespotrebno usminkavati mapu. Meni eto sad radi puno losije (iako malo bolje izgleda)nego prije 1.50. Cak razmisljam opet degradirati postavke prema 'low'. A odlicno mi je radilo prije 1.50. Mozda se vratim nazad na staro cim pregledam te nove gradove u Francuskoj. Mogu zivjeti i bez toga, da.

A Madzarska je specijalna jer nije usporediva s nijednom drugom: strasno je 'urbana' mapa, ima malo jurnjave autocestom, ali uglavnom se mukotrpno probijas od semafora do semafora kroz Budimpestu i prigradska naselja.I kupujes goleme extra farove da mozes na vrijeme uociti papke sa radarom koji ti mogu zacas upropastiti dan s njihovim drakonskim kaznama. Tura od npr 80km ti donosi 1500$, svaka kazna 550$. 3 kazne, i ako si tezak na papucici gasa, bolje ti da si ostao doma plesti carapu.

Ostale mape su organizirane kao ogromno podrucje posijano sa sicusnim gradskim sadrzajima (gradovekoje u pravilu lako izbjegnes), ostalo je golemo prazno prostranstvo(TSM).Nisam slijep, vidim gomilu modela niske definicije u Madzarskoj, ali nemem nista protiv jer, iako izgledaju pomalo crticasto (neke zgrade, parkirani automobili po parkiralistima itd), svjestan sam da pomazu mojoj grafickoj kartici da 'dise' malo lakse. I na mojoj staroj kanti imam solidnih 45-55 FPS na 1920x1200, na medium-low postavkama. I nema bjesomucnog stektanja po HD-u (koje se opet pojavilo sa novom verzijom ProMod mape, nazalost). imam  1Gb karticu i 2GB RAM-a.I ta sirotinjska ekonomija u Madjarskoj mi pase. Daaavno nisam morao cvikati radi kredita koji prijete da me progutaju. ukratko, jurnjava autoputom mi vise nije dovoljno zanimljiva kao prije {#} Zabavnije mi je uspjeti nekoga presisati na semaforu ili raskrscu :)Do sada sam vozio Scaniu, R850 (recimo) i to je bila trkaca formula 1 u usporedbi s Volovom kojeg vozim po Madzarskoj koji je tegleca mrcina kojoj je jedina svrha imati jaci motor da bi kompozicija imala malko bolji start na semaforu ;) I sada zbilja pazim na odredista ponudjenih poslova. Ako bas ne moram, ne idem kroz centar Budimpeste, osim ako je dobro placeno :) maalo taktike, koje nije bilo dosad na nijednoj ETS2 mapi. ETS2 polako evoluira, i to je dobro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 15:34 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Lettel kaže...
BULIGO kaže...

Ja skinul i krenul igrat madzarsku mapu, no vec na drugoj turi se pojavil bug, nisam mogel van iz firme posto je bil nekakvi nevidljivi zid {#} Inace podsjeca me na mapu od TZ Expressa za 18WoS Haulin {#}

Nevidljivi zid?? Zovi HAK! Rijeseno ;)

p.S. Budi koristan, pa kadgod naidjes na nevidljivi zid, potrudi se da uzmes skrinshot sa minimapom gdje se vidi kod kog grada je to, i lijepo posalji Franku (ima na sluzbenom SCS forumu, mods-dio posvecen i Madzarskoj) da to  ispravi. I budi ponosan sto radis posao beta-testera {#}

Covjek je entuzijast, i sam je sklepao odlicnu zanimljivu mapu drukciju od svih ostalih, i daje nam je potpuno besplatno. Da je sami malo 'istepamo' dok je koristimo i javimo greske, mislm da je sasvim OK. Bolje da autor dodaje nove ceste/sadrzaje nego da mora gubiti vrijeme loviti bube po mapi kad smo vec mi tu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 15:41 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi stroj za Bozić...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
7 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Novi stroj za Bozić...

Strumf, ocaravajuce je s kojim entuzijazmom ustrajes na sminkanju svoje stare kante! evo ti moj TU i Sretni Blagdani!{#}

15 godina
BULIGO kaže...
k0l4c kaže...
vrinho kaže...

Ti downloadi su malo cudni, u ta 3 downloada ima i duplih fajlova koji se ponavljaju. Vazna su samo ona 3 i to je to. Startati ETS2, neki profil i aktivirati nove 3 150x datoteke i gotovo.

@Vrihno: sa zaljenjem moram konstatirati da su ProMods poceli upadati u istu rutinu kao i TSM i ostali: poceli su nabacivati nove texture na lopate, i bespotrebno usminkavati mapu. Meni eto sad radi puno losije (iako malo bolje izgleda)nego prije 1.50. Cak razmisljam opet degradirati postavke prema 'low'. A odlicno mi je radilo prije 1.50. Mozda se vratim nazad na staro cim pregledam te nove gradove u Francuskoj. Mogu zivjeti i bez toga, da.

A Madzarska je specijalna jer nije usporediva s nijednom drugom: strasno je 'urbana' mapa, ima malo jurnjave autocestom, ali uglavnom se mukotrpno probijas od semafora do semafora kroz Budimpestu i prigradska naselja.I kupujes goleme extra farove da mozes na vrijeme uociti papke sa radarom koji ti mogu zacas upropastiti dan s njihovim drakonskim kaznama. Tura od npr 80km ti donosi 1500$, svaka kazna 550$. 3 kazne, i ako si tezak na papucici gasa, bolje ti da si ostao doma plesti carapu.

Ostale mape su organizirane kao ogromno podrucje posijano sa sicusnim gradskim sadrzajima (gradovekoje u pravilu lako izbjegnes), ostalo je golemo prazno prostranstvo(TSM).Nisam slijep, vidim gomilu modela niske definicije u Madzarskoj, ali nemem nista protiv jer, iako izgledaju pomalo crticasto (neke zgrade, parkirani automobili po parkiralistima itd), svjestan sam da pomazu mojoj grafickoj kartici da 'dise' malo lakse. I na mojoj staroj kanti imam solidnih 45-55 FPS na 1920x1200, na medium-low postavkama. I nema bjesomucnog stektanja po HD-u (koje se opet pojavilo sa novom verzijom ProMod mape, nazalost). imam  1Gb karticu i 2GB RAM-a.

Nema duplih fajlova, ima part i i part 2, kad se raspakira part prvi automatski se raspakira i drugi. To je pravilo inače kod takvih downloada.

Što se tiče Promods mape.... Oni koji rade mapu vjerojatno imaju jake kompove pa i rade takve texture jer im one ne predstavljaju problem kao ni meni, nažalost tebi i mnogim drugima da. Ekipa iz Promoda je poznata po kvaliteti pa si ne žele dopustiti low teksture kao u Mađarskoj mapi npr, veliki pokazatelj kvalitete je što su nakon izlaska mape izbacili samo jedan jedini update s fixevima (1.01). Ja recimo više i ne koristim onaj Real Environment zbog onih HD cesta i drugih gluposti nabacanih unutra koje otkidaju fps a ne izgledaju ništa bolje od defaultnih, koristim jedan drugi mod, puno bolje napravljen okoliš, teksture neba, odsjaj... za kojeg ću tu postaviti link kad ga autor završi do kraja. 

Što se tiče kazni, napravio sam mod da se smanje. Sad recimo kazna za brzinu je 60€ a prolazak kroz crveno 50€. Koga god zanima nek si skine jer taj mod radi na bilo kojoj mapi.

16 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Novi stroj za Bozić...

Ček može link za mod ovog interijera ma zapravo daj mod/modove za ovakakv visual tuning... Od sutra započinjem samo sa stock mapom + DLC, dosta Promodsa, dosta TSM-a, idem opet od nule pa ću kad obiđem original sve uzet TSM (kad dođe u v5).

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

može mi samo neko reći jel radi ova pro mods mapa s tsm mapom? i na patchu 1.7.0?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
k0l4c kaže...

može mi samo neko reći jel radi ova pro mods mapa s tsm mapom? i na patchu 1.7.0?

NE. Možeš imat svaku posebno, ali obje istovremeno NE!

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
13 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Novi stroj za Bozić...

Moze link za felge? 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meji osobno,jedini napredak ProMod mape 150 je tih 9 gradova u Francuskoj.Sminkanje mostova i nadvoznjaka me ne impresionira bas puno. Slijedeca tura (kad stignem u Oslo) ce biti Oslo-Brest, najzapadniji grad na mapi Francuske. To ce biti prilika da istrazim to novo podrucje, pa cu odluciti da li mi se isplati igrati verziju 150 ili ne.

Jo Eštet, dobra večer gospon Prometnik. Što velite, gospon Prometnik? Vozio sam 41km/h umjesto dozvoljenih 40KM/h? Znate, ja sam iz Hrvatske. Croatia! Šuker! Cro Cop! Dada, INA isto. Da, ONA "vaša-i-naša" INA! Da, svinjarija.. Što velite? kazna je 550 Eura velite??? OK. Odmah se vracam, pajser mi ostao u kamionu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 17:53 (BULIGO).

2 0 hvala 1
15 godina
Xperiax1 kaže...

Moze link za felge? 

Dobri stari ets2.lt  ;)

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Odličan mod za one koje vole teške, ali ne preteške, prikolice. Sedam novih fino izrađenih standalone prikolica od 25 do 35 tona. 

http://ets2.lt/en/heavy-trailers-2/

Tempus fugit

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dok se Scania ne popravi, tu je Volvo za probati voziti ;)

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Odličan mod za one koje vole teške, ali ne preteške, prikolice. Sedam novih fino izrađenih standalone prikolica od 25 do 35 tona. 

http://ets2.lt/en/heavy-trailers-2/

Meni bi to moglo dobro doci. Do sada sam koristio onih 30-tak extra tereta iz Jazzycatova moda s prikolicama, ali taj mi mod malo graficki pretezak, a neki extra tereti su puno predugi za Madjarsku mapu. Ovi 'tvoji' bi mogli proci ok, mislim.

15 godina
BULIGO kaže...

Meni bi to moglo dobro doci. Do sada sam koristio onih 30-tak extra tereta iz Jazzycatova moda s prikolicama, ali taj mi mod malo graficki pretezak, a neki extra tereti su puno predugi za Madjarsku mapu. Ovi 'tvoji' bi mogli proci ok, mislim.

Ma ne samo to, uzmi neki specijalni teret koji je viši od standardne prikolice i probaj van iz Budimpešte (slika). Hrpa tih željezničkih nadvožnjaka ima tamo.

13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
BULIGO kaže...

Ma ne samo to, uzmi neki specijalni teret koji je viši od standardne prikolice i probaj van iz Budimpešte (slika). Hrpa tih željezničkih nadvožnjaka ima tamo.

Da :)

Vozis lijepo i posteno i BAM kamion se propne. OPET NEVIDLJIVI COLLISION! kad ono, teret zapeo za nadvoznjak. Dodje mi da se popnem gore i pocnem stemati :)

16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

S obzirom da su prikolice standalone mod radi sa svim ostalim modovima za prikolice, ja ga koristim zajedno s jazzcatovim modom. Ove prikolice jesu velike ali ne toliko glomazne da se ne može s njima manevrirati a opet zanimljivije je to nego vući 15 tona krompira ;)  

A vjerujem da će doći i dan kada će teške prikolice u ETS-u moći zakretati stražnju osovinu kod skretanja, kao što je to zapravo i moguće. 

vrinho kaže...
BULIGO kaže...

To je između ostalog jedan od razloga zašto još uvijek nisam isprobao Mađarsku mapu - kad se to sve skupa malkice još sredi eto i mene ;) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scania Torpedo T 730 S.Veerbek

Kamion ima dosta poligona tako da bi igra moga "Štekat" na slabijim računalima

Download:http://www.sendspace.com/file/efgoza

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 19:52 (Strumf123).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Scania Torpedo t730 neznam jel smijem stavit link za download...

Stavi :) S. Verbeek ima strašno lijepe kamione :) 

http://www.facebook.com/verbeektiel

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 19:44 (robisierra92).
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

To je između ostalog jedan od razloga zašto još uvijek nisam isprobao Mađarsku mapu - kad se to sve skupa malkice još sredi eto i mene ;) 

Samo ti odgadjaj!

Cekaj jos malo, pa cemo ja i Vrinho od silne voznje poderati sav asfalt u Madjarskoj{#}

15 godina
Strumf123 kaže...

Dal radi kome ovo čudo jer meni neće, kad hoću promjeniti kabinu ili unutrašnjost crash, sve modove za Scaniu sam maknuo i ista stvar.

Šteta jer mi se čini ko jako zanimljiv kamion.

14 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Ukraden kamion, autor Peerke145

Srecom, ova ukradena verzija ima puno bugova

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice