Skinuo ProMods novu mapu sa linkov a koje je dao Vrinho. Dodali su 9 gradova u Sjev. Francuskoj, i to je super.
No, dovraga i bestraga, nakon manje od tjedna bjesomucnog igranja na Madzarskoj mapi, sve druge su mi dosadne i monotone. Caki ova nova Promodsova. Jurnjava, previse auto-cesta (ne, nitko mi ne brani da biram sporedne ceste), zarada na lopate ...onaj Madzar Frank me posve razmazio ;) Tamo jos cvikam kako cu za vraga vratiti kredit od 170.000 uz prosjecnu zaradu po turi od 3500-4000??
Ja skinul i krenul igrat madzarsku mapu, no vec na drugoj turi se pojavil bug, nisam mogel van iz firme posto je bil nekakvi nevidljivi zid
Inace podsjeca me na mapu od TZ Expressa za 18WoS Haulin 

Zabavnije mi je uspjeti nekoga presisati na semaforu ili raskrscu :)Do sada sam vozio Scaniu, R850 (recimo) i to je bila trkaca formula 1 u usporedbi s Volovom kojeg vozim po Madzarskoj koji je tegleca mrcina kojoj je jedina svrha imati jaci motor da bi kompozicija imala malko bolji start na semaforu ;) I sada zbilja pazim na odredista ponudjenih poslova. Ako bas ne moram, ne idem kroz centar Budimpeste, osim ako je dobro placeno :) maalo taktike, koje nije bilo dosad na nijednoj ETS2 mapi. ETS2 polako evoluira, i to je dobro.

..