Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.239.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prepravio sam economy.sii i sada su novcane nagrade podjednake. Ma, nitko nece voziti te quick jobove, ni ja ni moji soferi (ne planiram ih imati tu u Madjarskoj). Nego, stalno me oko 'bjezalo' na Quick Job: "ah, ja tu rintam za 2500 a tamo za istu udaljenost mogu zaraditi 15000...nenene..prelako! Ali ipak"...itd itd. Rijeseno {#}

Eto, i to se dogodilo, Minkica presretna jer ga je konacno dobila!

Dobila je svoj novi Volvo FH16-500!! Sram vas bilo na necistim primislima!!!{#}

JAKO smo zadovoljni!!{#}

P.S>nakon 250.000KM sa Scaniom R, ovaj novi Volvo se cini..drukcijim. Nekako sam se instinktivno vise zavalio u fotelju, kao da je..er.udobniji od Scanie (glupost ali osjecaj je takav). Zapravo, ne sjedim na fotelji nego na preradjenom automobilskom sjedalu skinutom sa Lancia Prisma 1800 Iniezione Elletronica is 90-tih lol.Ujak talijan bio slupao auto, nije htio popravljati pa je banula Carina po njega (Talijanske tablice).

Dok su pili kavu u kuci i potpisivali papire, ja maznuo sic!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 20:47 (BULIGO).

2 0 hvala 0
12 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
BULIGO kaže...

Prepravio sam economy.sii i sada su novcane nagrade podjednake. Ma, nitko nece voziti te quick jobove, ni ja ni moji soferi (ne planiram ih imati tu u Madjarskoj). Nego, stalno me oko 'bjezalo' na Quick Job: "ah, ja tu rintam za 2500 a tamo za istu udaljenost mogu zaraditi 15000...nenene..prelako! Ali ipak"...itd itd. Rijeseno {#}

Eto, i to se dogodilo, Minkica presretna jer ga je konacno dobila!

Dobila je svoj novi Volvo FH16-500!! Sram vas bilo na necistim primislima!!!{#}

Hehe, pa za sve uvjek postoji prvi puta ... {#} ... bravo, super ... {#}

BULIGO kaže...
JAKO smo zadovoljni!!{#}

P.S>nakon 250.000KM sa Scaniom R, ovaj novi Volvo se cini..drukcijim. Nekako sam se instinktivno vise zavalio u fotelju, kao da je..er.udobniji od Scanie (glupost ali osjecaj je takav). Zapravo, ne sjedim na fotelji nego na preradjenom automobilskom sjedalu skinutom sa Lancia Prisma 1800 Iniezione Elletronica is 90-tih lol.Ujak talijan bio slupao auto, nije htio popravljati pa je banula Carina po njega (Talijanske tablice).

Dok su pili kavu u kuci i potpisivali papire, ja maznuo sic!!{#}

Hm, pa daavno sam ti jos rekao da nemas redovan kamion a ti si mi se poceo pravdati kako to (Scania) nije mod nego pravi kamion, hehe ... {#}

---------------------- EDIT:

I nakon obilaska Sassari (I), neumorni Jack polazi za Minsk (BY) 824 km ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 22:58 (suMaper).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali se zna u kojem bi patch-u trebao doci novi daf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Mađare snijeg nemože iznenadit kao nas Zagrepčane {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Prije više mjeseci sam skinuo Scaniu 143M i vozio ga neko vrijeme kad je izašla i bila aktualna Skandinavska mapa. Jučer i danas tražim neki stari kamion da bi mi se bolje uklopio u Mađarsku mapu jer mi je već pomalo dosta ovih novih... I skidam, isprobavam, sve moguće i nemoguće, na skoro svakom neki bug (picajzla sam postao, jbg) i opet naletim na dotičnu Scaniu, pronjuškam malo po netu i nađem na Poljskom forumu temu od autora tog kamiona i imam što vidjeti. Prije je taj kamion imao dosta bugova, danas su popravljeni, hrpu opcija ima za promjeniti na njemu.... Neću vam više ništa pričati, dolje sam nekoliko slika okinuo da vidite o čemu se radi. Nekome će se svidjeti, nekome ne, ja inače obožavam ove starije kamione a ovaj je napravljen strašno dobro. Jedini bug je što ne rade zračne trube, danas sam pokušavao to srediti ali bez uspjeha, valjda će autor to srediti u budućnosti. 

Evo Link za kamion, ispod njega se nalazi i link za zvuk motora. Ja inače koristim ovaj, više je bad ass {#}

Moj PC  
7 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za koju je verziju? Moze na 1.8.2.5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne bih ga ni stavljao da ne može, kod mene uvijek najnoviji updateovi. Danas je kamion friško updateiran i čini se da autor često radi na njemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Ne bih ga ni stavljao da ne može, kod mene uvijek najnoviji updateovi. Danas je kamion friško updateiran i čini se da autor često radi na njemu.

I moj je najnoviji update ali reko da đabe ne skidam...

13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Evo i ja nakon dosta vremena opet počeo igrati. :) Evo moje božićno drvce {#}

koji je to mod za svjetla sot si stavio okolo otraga??

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A dobro nam se vratio, Kuky!{#}

Ja dostigao lvl 12, pa reko da se malo ponovim, i digo kredita za novi motor za Volvo FH16 500-540 konja, pa novu spavacu kabinu XL, malo tu malo tamo i kredit je sada 170.000$!! Dnevne rate otplate kredita su mi 22.000$! Duzan sam ko Grcka {#}  ali imam sada vrlo solidan kamion s kojim mogu dobro raditi i zaradjivati. Frank je opet radio na Ekonomiji. Sad sam zadovoljan (bio sam i prije jer sam skontao kako prckati po economy.sii). Na lvl 12, tura od 80-85 km mi se placa nesto preko 3500$. Isto je sa quick jobs, tako da ih mogu zaboraviti.

Bit ce posla dok otplatim sve kredite i kamate! :(

P.S. Zanimljivo da se za 'obican' Volvo moze dobiti motor od 700 konja vec na levelu 11. Ne i za FH16, on je nesto kao 'specijalno' valjda.Za ture od 80km dobijem oko 500-600XP (samo).

Pokakam ti se na ovakvog advajzora! made in Pyongyang.{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 2:18 (BULIGO).

4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

A dobro nam se vratio, Kuky!{#}

Ja dostigao lvl 12, pa reko da se malo ponovim, i digo kredita za novi motor za Volvo FH16 500-540 konja, pa novu spavacu kabinu XL, malo tu malo tamo i kredit je sada 170.000$!! Dnevne rate otplate kredita su mi 22.000$! Duzan sam ko Grcka {#}  ali imam sada vrlo solidan kamion s kojim mogu dobro raditi i zaradjivati. Frank je opet radio na Ekonomiji. Sad sam zadovoljan (bio sam i prije jer sam skontao kako prckati po economy.sii). Na lvl 12, tura od 80-85 km mi se placa nesto preko 3500$. Isto je sa quick jobs, tako da ih mogu zaboraviti.

Bit ce posla dok otplatim sve kredite i kamate! :(

P.S. Zanimljivo da se za 'obican' Volvo moze dobiti motor od 700 konja vec na levelu 11. Ne i za FH16, on je nesto kao 'specijalno' valjda.Za ture od 80km dobijem oko 500-600XP (samo).

Pokakam ti se na ovakvog advajzora! made in Pyongyang.{#}

To je onda nerealno posto u real life FH ima samo do 540ks... 

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam još testirao ali na službenim TSM stranicama vidim v4.5 mape, pa ako je tko voljan testirati neka testira

http://trucksim-map.com/filebase/index.php/Filebase/40-Downloads-f%C3%BCr-die-Trucksim-Map-4-5/?s=3c271d217947d69c6bc081ba99678939948fc36d

Još igram na TSM 4.1.2a i ne planiram migraciju na noviju verziju dok ne čujem imal' bugova il ne.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moželi mi itko dat link od nekog winter moda za verziju igre 1.8.2.5 

0 0 hvala 0
13 godina
kuky007 kaže...
macgyver 53 kaže...

Evo i ja nakon dosta vremena opet počeo igrati. :) Evo moje božićno drvce {#}

koji je to mod za svjetla sot si stavio okolo otraga??

Koristim ova dva moda: http://ets2.lt/en/volvo-lightbox-v1-0/

http://ets2.lt/en/volvo-fh16-2012/

13 godina
neaktivan
Lettel kaže...

A moguce. No, u igri FH16 ide sve do 750KS.

14 godina
neaktivan
Lettel kaže...

Nije istina :)

12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Lettel kaže...

Nadam se da se salis {#} Volvo ima 3 vrste motora, D13C(to su FH modeli(420, 460, 500 i 540ks)), D16G(FH16(540, 600, 700 i 750ks)) i D13K(460ks Euro 6 motor)... Takvi motori su i u amerima, smao kaj su drugacije konjaze i nude Cumminsov motor {#} Normalno to sad govorim za najvisu klasu {#}

16 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Prije više mjeseci sam skinuo Scaniu 143M i vozio ga neko vrijeme kad je izašla i bila aktualna Skandinavska mapa. Jučer i danas tražim neki stari kamion da bi mi se bolje uklopio u Mađarsku mapu jer mi je već pomalo dosta ovih novih... I skidam, isprobavam, sve moguće i nemoguće, na skoro svakom neki bug (picajzla sam postao, jbg) i opet naletim na dotičnu Scaniu, pronjuškam malo po netu i nađem na Poljskom forumu temu od autora tog kamiona i imam što vidjeti. Prije je taj kamion imao dosta bugova, danas su popravljeni, hrpu opcija ima za promjeniti na njemu.... Neću vam više ništa pričati, dolje sam nekoliko slika okinuo da vidite o čemu se radi. Nekome će se svidjeti, nekome ne, ja inače obožavam ove starije kamione a ovaj je napravljen strašno dobro. Jedini bug je što ne rade zračne trube, danas sam pokušavao to srediti ali bez uspjeha, valjda će autor to srediti u budućnosti. 

Evo Link za kamion, ispod njega se nalazi i link za zvuk motora. Ja inače koristim ovaj, više je bad ass {#}

E to se traži, konačno {#} 

midzan21 kaže...

Nisam još testirao ali na službenim TSM stranicama vidim v4.5 mape, pa ako je tko voljan testirati neka testira

http://trucksim-map.com/filebase/index.php/Filebase/40-Downloads-f%C3%BCr-die-Trucksim-Map-4-5/?s=3c271d217947d69c6bc081ba99678939948fc36d

Još igram na TSM 4.1.2a i ne planiram migraciju na noviju verziju dok ne čujem imal' bugova il ne.

Skidam pa javim dojmove uskoro 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni neda da skinem,jel moram bit registriran da bi skinio mapu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lettel kaže...
BULIGO kaže...
digo kredita za novi motor za Volvo FH16 500-540 konja

Lettel kaže...
Hrvek1909 kaže...

Nadam se da se salis {#} Volvo ima 3 vrste motora, D13C(to su FH modeli(420, 460, 500 i 540ks)), D16G(FH16(540, 600, 700 i 750ks)) i D13K(460ks Euro 6 motor)... Takvi motori su i u amerima, smao kaj su drugacije konjaze i nude Cumminsov motor {#} Normalno to sad govorim za najvisu klasu {#}

Kog ti je*eš?

16 godina
Euro Truck Simulator 2

snow mod zakon :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Meni neda da skinem,jel moram bit registriran da bi skinio mapu?

moraš da evo ti direkt link 

http://sharemods.com/w42wxdopsm34/TSM_MAP_4_5_1.7z.html

Tempus fugit
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

143-ojka koju je otkrio Virinho je jako dobro napravljena ali treba vremena na navikavanje na taj stari interijer. Da je upravljač bolje napravljen dao bih modu ocjenu čistu peticu 

U svakom slučaju preporuka ako želite malo "osjvežiti" vozni park 

Što se tiče TSM-a 4.5 svi modovi mi rade, vidim na karti neke nove ceste, ali s obzirom da me nakon stavljaja nove mape igra vratila u garažu u Stuttgart treba to sve ponovno istražiti 

Tempus fugit

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam tek sada ubacio scaniu..Svaka cast onomu tko ju je radio,super je odrađena i ima dosta dodataka koji se mogu stavit..

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 20:30 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Lettel kaže...
BULIGO kaže...
digo kredita za novi motor za Volvo FH16 500-540 konja

Lettel kaže...
Hrvek1909 kaže...

Kog ti je*eš?

Majstore fino se izrazavas... Neznam dal si videl, al ja sam citiral cijeli njegov post, ne samo ovo di pise da je digel kredit za FH16 ;)

A tocnije mislil sam na ovo
"P.S. Zanimljivo da se za 'obican' Volvo moze dobiti motor od 700 konja vec na levelu 11. Ne i za FH16, on je nesto kao 'specijalno' valjda.Za ture od 80km dobijem oko 500-600"- Pa sad ti reci dal je to realno il nije ;)
E sad tu sam se mozda i ja zajeb posto je vjerojatno mislil na Volva Classic :)

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pristojno izrazavanje, znam hehe
Sori, moja greska, al stvarno boldaj onda sta mislis tocno citirat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kazem da se za Volvo classic ( u igri!!) moze kupiti motor od 700 konja na levelu 11. Dok model HF na lvl 12 dozvoljava (otkljucava) motor od 540KS, na levelu 13 jos jedan motor od 540KS sa malo vecim obrtnim momentom, ista konjaza, a slijedeci se otkljucava na lvl 17. Govorim kako je u igri, ne u stvarnosti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Kazem da se za Volvo classic ( u igri!!) moze kupiti motor od 700 konja na levelu 11. Dok model HF na lvl 12 dozvoljava (otkljucava) motor od 540KS, na levelu 13 jos jedan motor od 540KS sa malo vecim obrtnim momentom, ista konjaza, a slijedeci se otkljucava na lvl 17. Govorim kako je u igri, ne u stvarnosti.

Ja mislil da ti pod tim kak si napisal " Volvo obican" mislis na FH modele novog volva ne FH16 {#} A u igri i je tak, jedino je malo glupo kaj nema FH al Classic, nego samo FH16 {#}

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Baš sam si pomislio kako bi bilo da ekipa iz Promoda izbaci update za Božić i evo ga {#}

http://www7.zippyshare.com/v/5921466/file.html

http://www53.zippyshare.com/v/38635502/file.html

http://www8.zippyshare.com/v/60894055/file.html 

This update contains:

- 9 French cities

- 1 new Swedish city

- 2 new UK cities

- Rebuild the roadnetwork around Amsterdam and Rotterdam

- Added alot of improved signage and models in the UK, Poland, Germany, Belgium, the Netherlands, Denmark and Sweden

Compatibilty:

The mod has been designed for the 1.7.x and the 1.8.x versions of the game. WE HAVE NOT TESTED IT ON 1.6.x OR LOWER SO WE DON'T KNOW IF IT WILL WORK!

The mod is not going to work with the future 1.9.x updates from SCS!

Sretan Božić, kolege šoferi {#}

Moj PC  
4 0 hvala 7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice