.....vozim ja ,vozim i vozim kad ono...
. ....a poslije....
Jel ovo na rebuilding mapi ili je u pitanju ova gobina V8? dugo sam vouio ovu rebuilding mapu,sad sam krenuo ispocetka na ovoj od gobe-V8 gdje ima i snijega
. ....a poslije....
Jel ovo na rebuilding mapi ili je u pitanju ova gobina V8? dugo sam vouio ovu rebuilding mapu,sad sam krenuo ispocetka na ovoj od gobe-V8 gdje ima i snijega
E imam stari profil na kojim sa 23 lvl , i sad ubacio sam mod kamione nezz tacno koji je ,al kad udem nema ga i verzija je 1.3.1 a i mod radi na toj verziji . Nebi sad da ponovo pravim profil radi tog jednog moda.
. ....a poslije....
...nije ni jedna. Bila ja par stranica prije,velika oko 1.2Gb,Truckers Map By Goba V26...
. ....a poslije....
...nije ni jedna. Bila ja par stranica prije,velika oko 1.2Gb,Truckers Map By Goba V26...
OK. Hvala
. ....a poslije....
Jesu to samo lokalne ceste ili?
I jel ima nekakvih radova na cesti, prometnih i takvih stvari?
I jel na puno mjesta mozes povest 300 jer je samo ravnina? Posto je jako velika mapa pa pitam :D
Mapa nije loša što se tiče područja koja obuhvata , ali je Goba (autor) mnogo pokvario sa onim preprekama (izbočenjima) na putu .. peti put počinjem novi profil u nadi da ću naći put gdje nema prepreka , još malo pa odustajem .. nek se jebe i on i njegove prepreke . Ne vozimo tenk , nego kamion !
jel mogu igrat ets2 cod 4 gta4 na ovoj konfi : rabljena je
AMD phenom II x4 965 black edition 3.4 ghz socket amm3 125w quad-core processor
ati radeon hd 5850 1gb gddr5
gigabyte ga-770-ud3
550 w spire
zelim je kupit
Bez problema...
Mapa nije loša što se tiče područja koja obuhvata , ali je Goba (autor) mnogo pokvario sa onim preprekama (izbočenjima) na putu .. peti put počinjem novi profil u nadi da ću naći put gdje nema prepreka , još malo pa odustajem .. nek se jebe i on i njegove prepreke . Ne vozimo tenk , nego kamion !
Jel ovo sa izbočenjima govoris samo za ovu V8 mapu od Gobe ili su sve njegove mape takve? Ni meni se ne sviđaju ta izbocenja,previse ih ima,mislim da je moglo i bez toga. Evo razmisljam da predjem na ovu V26 od gobe,ne znam kakva je ona. Ako i ona bude imala ovih izbocenja, onda prelazim definitivno na ovu http://ets2.lt/en/europe-rebuilding-map-v1-01/
Jel ovo sa izbočenjima govoris samo za ovu V8 mapu od Gobe ili su sve njegove mape takve? Ni meni se ne sviđaju ta izbocenja,previse ih ima,mislim da je moglo i bez toga. Evo razmisljam da predjem na ovu V26 od gobe,ne znam kakva je ona. Ako i ona bude imala ovih izbocenja, onda prelazim definitivno na ovu http://ets2.lt/en/europe-rebuilding-map-v1-01/
Ta V26 je samo nadogradnja , imaš gradove skoro do Mongolije na istoku .. mada su oni pod snijegom , skoro neprohodni.. Inače od Novosibirskog prema Europe put je odličan za vožnju i uživanje , samo da nema izbočenja (Y)
Izbrisao sam stari save i sada cu pocet na novom pa me zanima koja bi mapa bila najbolja (volim lokalne ceste i tako to)
Izbrisao sam stari save i sada cu pocet na novom pa me zanima koja bi mapa bila najbolja (volim lokalne ceste i tako to)
Rebuildng je dobra,,ali sad svi hvale truckersmap v26 od gobe,,skini to
http://ets2.lt/en/truckers-map-v8/ sta ova?
Gore par postova iznad kolega @trucktz meni reče da je ova V26 nadogradnja...eh sad da li je nadogradnja na "V8" ili je u pitanju nesto drugo ne znam. S obzirom da se "V8" zove Final version 8,onda je po meni ova mapa nadogradnja na sve ostale gobine mape, uključujući i ovu V26. Ne znam, nekako mi se nameče takav zakljucak. Mada,istini za volju ove "V26" uopće nema na ets2.lt/en. Stvarno ovaj goba ima milion nekakvih mapa, ne možeš se snaći
Gore par postova iznad kolega @trucktz meni reče da je ova V26 nadogradnja...eh sad da li je nadogradnja na "V8" ili je u pitanju nesto drugo ne znam. S obzirom da se "V8" zove Final version 8,onda je po meni ova mapa nadogradnja na sve ostale gobine mape, uključujući i ovu V26. Ne znam, nekako mi se nameče takav zakljucak. Mada,istini za volju ove "V26" uopće nema na ets2.lt/en. Stvarno ovaj goba ima milion nekakvih mapa, ne možeš se snaći
v26 je vjerojatno update,,,,,,taj goba barata tim map editorom da je to cudo,,svaki dan na njegovom youtube kanalu objavi video o novoj mapi
U V8 imaš zapadni dio Rusije , gore oko Sankt. Peterburga , te dole Atinu , dio Portugala , Norvesku i Island.
Na V26 imaš proširenje (uz ovo gore nabrojano) Poljske , Bjelorusiju , Ukrainu skoro cijelu , te Centralni i istočni dio Rusije , gradove sve do Mongolije , ja mislim da ima par gradova iz Kazanstana. Također imaš i Sibir urađen , koji je pod snijegom , skoro ne prohodan za kamion.
Jeli sad šta jasnije ?
Glupa mi je ova mapa V26.. Ruta od 14 tisuca kilometara.. Tri dana da sjedim i vozim :$
Glupa mi je ova mapa V26.. Ruta od 14 tisuca kilometara.. Tri dana da sjedim i vozim :$
Da su barem ture do 5000km moglo bi se tolerisati...ali skoro svaka je preko 10000km i to odmah od 1.levela,sto je brate previse. Bas iz ovog razloga necu voziti ovu mapu. Sto ti kazes treba ti 3 dana da je pređeš
ja sam isto krenuo gore na sjever, ali kad dodjem gore necu se tako brto vratit jer stvarno je previse km
Na svijetu postoje dvije vrste vozača kamiona, oni koji voze Scaniu i oni koji ju žele... :)) 
Evo slike i Moje Scanie..Jedini problem je što je uvijek unesrečena na screenshotovima xd
Sa koje mape ja ova zadnja slika?
Koja je šifra od te mape V8 vb goda6372?
Sa koje mape ja ova zadnja slika?
To sam slikao na autoputu u Švicarskoj, ali koristim ovu mapu:http://ets2.lt/en/europa-beta-v-1-4-1/
Ja, kada sam downloadao ovu mapu što je goba napravio, nisam nijedan .scs fajl dobio o.O
Ako jedna ruta ima 10k km,koliko novaca dobijes od te rute?? Ali sta je previse,previse je..
Ako jedna ruta ima 10k km,koliko novaca dobijes od te rute?? Ali sta je previse,previse je..
Da je meni skontat' kako to instalirati :$.
Može mi neko pomoći ?
Koja je šifra od te mape V8 vb goda6372?
u winraru(mapa trucker v8 final),unutra je folder u tom foledru je .zip file pod imenom(Truckers map by.goba6372.r8.zip),,to stavi u MOD FOLDER(modovi ne trebaju biti u .scs formatu igra podrzava i ako su u .zip formatu)
od 250k pa do 400k, i to odmah od 1. levela. Mogu misliti koliko se onda love dobije kad si npr. 20. ili 30. level