Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.857.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
lion002 kaže...

.....vozim ja ,vozim i vozim kad ono...{#} . ....a poslije....{#}

Jel ovo na rebuilding mapi ili je u pitanju ova gobina V8? dugo sam vouio ovu rebuilding mapu,sad sam krenuo ispocetka na ovoj od gobe-V8 gdje ima i snijega

13 godina
Euro Truck Simulator 2

E imam stari profil na kojim sa 23 lvl , i sad ubacio sam mod kamione nezz tacno koji je ,al kad udem nema ga i verzija je 1.3.1 a i mod radi na toj verziji . Nebi sad da ponovo pravim profil radi tog jednog moda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
EasyWay kaže...
lion002 kaže...

Jel ovo na rebuilding mapi ili je u pitanju ova gobina V8? dugo sam vouio ovu rebuilding mapu,sad sam krenuo ispocetka na ovoj od gobe-V8 gdje ima i snijega

...nije ni jedna. Bila ja par stranica prije,velika oko 1.2Gb,Truckers Map By Goba V26... 

13 godina
neaktivan
lion002 kaže...
EasyWay kaže...
lion002 kaže...

...nije ni jedna. Bila ja par stranica prije,velika oko 1.2Gb,Truckers Map By Goba V26... 

OK. Hvala{#}

14 godina
neaktivan
lion002 kaže...
EasyWay kaže...
lion002 kaže...

Jesu to samo lokalne ceste ili?

I jel ima nekakvih radova na cesti, prometnih i takvih stvari?
I jel na puno mjesta mozes povest 300 jer je samo ravnina? Posto je jako velika mapa pa pitam :D

13 godina
neaktivan

Mapa nije loša što se tiče područja koja obuhvata , ali je Goba (autor) mnogo pokvario sa onim preprekama (izbočenjima) na putu .. peti put počinjem novi profil u nadi da ću naći put gdje nema prepreka , još malo pa odustajem .. nek se jebe i on i njegove prepreke . Ne vozimo tenk , nego kamion !

13 godina
Euro Truck Simulator 2

jel mogu igrat   ets2 cod 4 gta4 na ovoj konfi :      rabljena je   

AMD phenom II x4 965 black edition 3.4 ghz socket amm3 125w quad-core processor

ati radeon hd 5850 1gb gddr5 

gigabyte ga-770-ud3

550 w spire

zelim je kupit

silvio
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 15:21 (hahhaajaads).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Bez problema...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
13 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Mapa nije loša što se tiče područja koja obuhvata , ali je Goba (autor) mnogo pokvario sa onim preprekama (izbočenjima) na putu .. peti put počinjem novi profil u nadi da ću naći put gdje nema prepreka , još malo pa odustajem .. nek se jebe i on i njegove prepreke . Ne vozimo tenk , nego kamion !

Jel ovo sa izbočenjima govoris samo za ovu V8 mapu od Gobe ili su sve njegove mape takve? Ni meni se ne sviđaju ta izbocenja,previse ih ima,mislim da je moglo i bez toga. Evo razmisljam da predjem na ovu V26 od gobe,ne znam kakva je ona. Ako i ona bude imala ovih izbocenja, onda prelazim definitivno na ovu http://ets2.lt/en/europe-rebuilding-map-v1-01/

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nešto novo...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
trucktz kaže...

Jel ovo sa izbočenjima govoris samo za ovu V8 mapu od Gobe ili su sve njegove mape takve? Ni meni se ne sviđaju ta izbocenja,previse ih ima,mislim da je moglo i bez toga. Evo razmisljam da predjem na ovu V26 od gobe,ne znam kakva je ona. Ako i ona bude imala ovih izbocenja, onda prelazim definitivno na ovu http://ets2.lt/en/europe-rebuilding-map-v1-01/

Ta V26 je samo nadogradnja , imaš gradove skoro do Mongolije na istoku .. mada su oni pod snijegom , skoro neprohodni.. Inače od Novosibirskog prema Europe put je odličan za vožnju i uživanje , samo da nema izbočenja (Y)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Izbrisao sam stari save i sada cu pocet na novom pa me zanima koja bi mapa bila najbolja (volim lokalne ceste i tako to)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pauli96 kaže...

Izbrisao sam stari save i sada cu pocet na novom pa me zanima koja bi mapa bila najbolja (volim lokalne ceste i tako to)

Rebuildng je dobra,,ali sad svi hvale truckersmap v26 od gobe,,skini to

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 0:14 (Strumf123).
13 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
Pauli96 kaže...

http://ets2.lt/en/truckers-map-v8/ sta ova?

13 godina
neaktivan
Pauli96 kaže...
Strumf123 kaže...
Pauli96 kaže...

Gore par postova iznad kolega @trucktz meni reče da je ova V26 nadogradnja...eh sad da li je nadogradnja na "V8" ili je u pitanju nesto drugo ne znam. S obzirom da se "V8" zove Final version 8,onda je po meni ova mapa nadogradnja na sve ostale gobine mape, uključujući i ovu V26. Ne znam, nekako mi se nameče takav zakljucak. Mada,istini za volju ove "V26" uopće nema na ets2.lt/en. Stvarno ovaj goba ima milion nekakvih mapa, ne možeš se snaći{#}

13 godina
neaktivan
EasyWay kaže...
Pauli96 kaže...
Strumf123 kaže...
Pauli96 kaže...

Gore par postova iznad kolega @trucktz meni reče da je ova V26 nadogradnja...eh sad da li je nadogradnja na "V8" ili je u pitanju nesto drugo ne znam. S obzirom da se "V8" zove Final version 8,onda je po meni ova mapa nadogradnja na sve ostale gobine mape, uključujući i ovu V26. Ne znam, nekako mi se nameče takav zakljucak. Mada,istini za volju ove "V26" uopće nema na ets2.lt/en. Stvarno ovaj goba ima milion nekakvih mapa, ne možeš se snaći{#}

v26 je vjerojatno update,,,,,,taj goba barata tim map editorom da je to cudo,,svaki dan na njegovom youtube kanalu objavi video o novoj mapi

13 godina
neaktivan

U V8 imaš zapadni dio Rusije , gore oko Sankt. Peterburga , te dole Atinu , dio Portugala , Norvesku i Island. 

Na V26 imaš proširenje (uz ovo gore nabrojano) Poljske , Bjelorusiju , Ukrainu skoro cijelu , te Centralni i istočni dio Rusije , gradove sve do Mongolije , ja mislim da ima par gradova iz Kazanstana. Također imaš i Sibir urađen , koji je pod snijegom , skoro ne prohodan za kamion.

Jeli sad šta jasnije ? 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

R620 V8......6x2

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Glupa mi je ova mapa V26.. Ruta od 14 tisuca kilometara.. Tri dana da sjedim i vozim :$

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Glupa mi je ova mapa V26.. Ruta od 14 tisuca kilometara.. Tri dana da sjedim i vozim :$

Da su barem ture do 5000km moglo bi se tolerisati...ali skoro svaka je preko 10000km i to odmah od 1.levela,sto je brate previse. Bas iz ovog razloga necu voziti ovu mapu. Sto ti kazes treba ti 3 dana da je pređeš{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 17:33 (EasyWay).
13 godina
neaktivan

ja sam isto krenuo gore na sjever, ali kad dodjem gore necu se tako brto vratit jer stvarno je previse km

13 godina
neaktivan
Strm kaže...
macgyver 53 kaže...

Na svijetu postoje dvije vrste vozača kamiona, oni koji voze Scaniu i oni koji ju žele... :)) {#}

Evo slike i Moje Scanie..Jedini problem je što je uvijek unesrečena na screenshotovima xd

Sa koje mape ja ova zadnja slika?

15 godina
Euro Truck Simulator 2

Koja je šifra od te mape V8 vb goda6372?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pauli96 kaže...
Strm kaže...

Sa koje mape ja ova zadnja slika?

To sam slikao na autoputu u Švicarskoj, ali koristim ovu mapu:http://ets2.lt/en/europa-beta-v-1-4-1/

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo i moje slike:{#}

usky
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja, kada sam downloadao ovu mapu što je goba napravio, nisam nijedan .scs fajl dobio o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako jedna ruta ima 10k km,koliko novaca dobijes od te rute?? Ali sta je previse,previse je..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ako jedna ruta ima 10k km,koliko novaca dobijes od te rute?? Ali sta je previse,previse je..

Da je meni skontat' kako to instalirati :$.

Može mi neko pomoći ?

13 godina
neaktivan
Strm kaže...

Koja je šifra od te mape V8 vb goda6372?

u winraru(mapa trucker v8 final),unutra je folder u tom foledru je .zip file pod imenom(Truckers map by.goba6372.r8.zip),,to stavi u MOD FOLDER(modovi ne trebaju biti u .scs formatu igra podrzava i ako su u .zip formatu)

13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

od 250k pa do 400k, i to odmah od 1. levela. Mogu misliti koliko se onda love dobije kad si npr. 20. ili 30. level

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 22:27 (EasyWay).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice