Dragon Age: Origins

poruka: 1.667
|
čitano: 698.106
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Dragon Age
Ramo kaže...

Ja isto igram 2. put. Zavrsio sa mage-om arcane warrior/blod mage, sad igram sa rogue assasin/bard. Vec sam pri kraju. Dobra su oba na svoj nacin. Party leliana, alistair i morrigan. Leliana, sa svojim arow of slaying je preluda. Napumpao sam joj dexteriti, radi po 300 damage sa 1 arrow of slaying.

@paolo: Pa i mislio sam da igras s likom iz awakeninga, jer bez njega mozes maksimalno biti level 22, 23... I stvarno je tesko. A bas zelim ubiti ovog ruznog stvora bar na hard, da vidim to oruzje od 350 golda. Imam steam verziju, ali mi je preskup awakening, 29€. Nikako docekati neku akciju... Toliko me to ubija, da cak se mislim da si nabavim piratsku verziju... Izlanuo se

Probao sam igrati na Hard - krv mi popio. Razlika nebo i zemlja.

A što se tiče oružja (statistike oružja, nema nikakvih spoilera o priči, ali opet ako netko želi biti iznenađen):

The Reapers Cludge (macola)

U Originsima

Type:     Mace
Material:     Dragonbone (Tier 7)
Requires:     32 strength
Strength Modifier:     1.00
Damage:     8
Critical Chance:     0.80%
Armor Penetration:     8
Runes:     3
Stats:     +4 strength
              +1 armor
              +4 damage
Chance to knock target back
Value:     1358 Gold

20 Silver

0 Bronze

U Awakeningu

Type:     Mace
Material:     Volcanic Aurum (Tier 9)
Requires:     42 strength
Strength Modifier:     1.00
Damage:     9
Critical Chance:     0.90%
Armor Penetration:     10
Runes:     3
Stats:     +4 strength
              +1 armor
              +6 damage
              +15% critical/backstab damage
Chance to knock target back
Value:     1809 Gold

45 Silver

0 Bronze

Inače kako ja igram (mislim da sam već prije napisao):

Ja - Mage Arcane Warrior/BattleMage(Awakening specijalizacija)/Blood Mage - ofanzivni mage koji je uvijek u središtu borbe

Leliana - obijanje brava/mašina za critical hit-ove i izbjegavanje protivničkih napada

Shale - tenk

Morrigan - buff/debuff/healer

Blood - Leliana mi je odbojna, još odbojniji mi je Zevran, a najodbojnije mi je igrati kao rogueViče Ali opet netko treba obiti brave i pokrasti ljude Smijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 0:18 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Zašto je velika siva zona na paolovom postu?

Inače igram po drugi put i igram hard

U grupi su:

D.O.DŽ - domaća obična džukela, zato jer ima odličan stun napad koji je jako koristan kod vukova koji su napast na har.

Morigan

Lelina

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 12:59 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina

pisu osobine oruzja koje dobijes kad ubijes harvestera na hard ili nightmare. Stvar je u tome sto je golems of amgarrak puno tezi od same igre i svih dlc-ova. Jedna bitka prije kraja isto je preluda. Udjes u sobu punu golema, i odmah te zaspu onim kamenjem, velika je vjerojatnost za instant smrt... Ludnica.

17 godina
Grgapm kaže...

Ako je to istina, onda su pronasli nacin kako unistiti igru koja je trebala biti igra godine

Tužno, zbilja tužno....

17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

pisu osobine oruzja koje dobijes kad ubijes harvestera na hard ili nightmare. Stvar je u tome sto je golems of amgarrak puno tezi od same igre i svih dlc-ova. Jedna bitka prije kraja isto je preluda. Udjes u sobu punu golema, i odmah te zaspu onim kamenjem, velika je vjerojatnost za instant smrt... Ludnica.

Baš je taj dio meni bio puno teži na normalu od zadnje bitke. Ali možeš izbjeći tu bitku ako se odmah zaletiš do drugog prekidača na kraju sobe jer u onom drugom dijelu fade-a ti golemi ne postoje

17 godina

Ma da, to znam, ali mi to nije napeto :-) Moze se i ubiti jednog, pa switch, pa drugog... 

Sad bi mogli svi dlc-ovi biti ovako teski, jer ocito bioware smatra da svi imaju awakening. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 14:07 (Ramo).
17 godina
Dragon Age

Mogao bih ja dovršiti moje dvije (od tri) kampanje. Baš sam pročitao zadnju knjigu pa me ponovo uhvatila dragonmanija :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Dakle, ovo je najteži i najgluplji encounter na hard i nightmare dok likovi nisu na većem levelu. Iz nekog valjda Biowareu samo poznatog razloga zamke koje se nalaze oko vaše družine ne utječu na vukove, Vrlo brzo će vukovi početi vezati obaranje, a kad se to desi igra je gotova. Inače, ja ovaj encounter uvijek pokrenem kad nakon onog sela krenem prema tornju čarobnjaka.

Oko vaše družine se nalaze zamke koje na vukove ne djeluju. Mora du su ih sami vukovi postavili. Oko vaše družine se nalaze zamke koje na vukove ne djeluju. Mora du su ih sami vukovi postavili.
Čiča miča i gotova je priča Čiča miča i gotova je priča
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 15:39 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zasto svi koriste lelianu, ja koristim alastira jer je vazan za pricu a i dao sam mu mnoge defenzivne mogucnosti pa posaljem sve neprijetelje na njega a oni mu rade minijaturan damage (tenk), morrigan jer mi je jedini mag, i mabaria jer sam mu dao vrlo korisnu opciju overwhelm, dali da zamjenim jednog od njih?
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Dakle, ovo je najteži i najgluplji encounter na hard i nightmare dok likovi nisu na većem levelu. Iz nekog valjda Biowareu samo poznatog razloga zamke koje se nalaze oko vaše družine ne utječu na vukove, Vrlo brzo će vukovi početi vezati obaranje, a kad se to desi igra je gotova. Inače, ja ovaj encounter uvijek pokrenem kad nakon onog sela krenem prema tornju čarobnjaka.

Meni ovaj nije nikada bio problem, ali onaj kada ideš izbaviti Anoru i sretneš onu kapetanicu s masu vojnika mi je bio užas. Srećom da možeš odabrati da ideš u zatvor i izbjeći tu borbu (a u zatvoru dobiješ više xp-a i bolji loot).

1337Code_breaker kaže...
zasto svi koriste lelianu, ja koristim alastira jer je vazan za pricu a i dao sam mu mnoge defenzivne mogucnosti pa posaljem sve neprijetelje na njega a oni mu rade minijaturan damage (tenk), morrigan jer mi je jedini mag, i mabaria jer sam mu dao vrlo korisnu opciju overwhelm, dali da zamjenim jednog od njih?

DA:O je očajan po raznovrsnosti likova.

Prokletih 5 warriora (6 ako računaš psa),

2 mage-a i to healer i buffer/debuffer koji su po strani - niti jedan jedini ofanzivac/damage dealer

2 rougue-a

Ako nisi rogue postoje ti samo 2 opcije - Leliana ili Zevran.

17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

Zato jer je rough, zato jer nema spella za obijanje brava, zato jer je bard (buffer), a ja ju koristim zato jer sam ja tenk.

17 godina
protjeran
Dragon Age

Tko nevoli Lelianu i njen mutavi naglasak kao ja neka skine mod pod imenom "Lock Bash"

http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=301

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 21:57 (Prince-Artas).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Pa meni je leliana bas dobra, i korisna. Koristim je kao archera. Strasna je, razara sve po redu :-)

15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Zašto je velika siva zona na paolovom postu?

Inače igram po drugi put i igram hard

U grupi su:

D.O.DŽ - domaća obična džukela, zato jer ima odličan stun napad koji je jako koristan kod vukova koji su napast na har.

Morigan

Lelina

Da ne spoila igru ovima koji to nisu jos uradili, presli, etc. da im ne pokvari ugodjaj :)

15 godina
neaktivan
KONACNO, prosao sam quest paragon of her kinde, nije mi sde nikako otvarao na mapi onaj thaig nakon caridins crossa, vec sam mislio da je bug, a ono u dead trenchesima je pravi horror, pa broodmother...
a kod one 4 face sam ostao samo s morrigan i onim patuljkom a on imao 3 BODA ZDRAVLJA, i to prosao napokon, jel ima neko savjeta kako da prođem onaj quest u fadeu na vrhu mage towera, mag sam lvl 15, blood mage, sad cu si dodati jos specijalizaciju arcane warrior, a specializacija mi je damage dealer
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
neaktivan
Dragon Age

Novi DLC je na vidiku , a stiže nam 7. rujna

http://dragonage.bioware.com/dao/witch_hunt/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dragon Age

Oni koji obožavaju Bioware neka zaokruže 08.09.2010 na kalendaru. Ne samo da tada izlazi "Lair of the Shadow Broker" DLC za Mass Effect 2 koji će biti uvod u ME3, nego izlazi i novi DLC za Dragon Age pod nazivom "Witch Hunt" gdje krećete u potragu za Morrigan.

"Never follow me." With these words, Morrigan vanished into the shadows. Her plans and her whereabouts have remained a mystery... until now. But whether you seek answers, revenge, or reconciliation with your lost love, you may find more than you bargained for. Journey back into the southern wilderness nearly a year after the fall of the Archdemon to discover what happened to the dark witch Morrigan following her final moments in the original Dragon Age: Origins campaign. Due out September 7 for PC, Xbox 360, and PlayStation 3, Witch Hunt promises to tie up Morrigan's loose end once and for all."

Dakle napokon ćemo dobiti odgovor koje su posljedice onog rituala i idemo ispuniti ono obećanje s kraja igre da ćemo krenuti za njom. Ovo je vjerovatno i zadnji DLC koji će izaći - rješavaju se jednog važnog visećeg pitanja s kraja igre, a uostalom i DA2 je blizu.

P.S. Cijena DLC-a je $7.

4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

"Never follow me." With these words, Morrigan vanished into the shadows. Her plans and her whereabouts have remained a mystery... until now. But whether you seek answers, revenge, or reconciliation with your lost love, you may find more than you bargained for. Journey back into the southern wilderness nearly a year after the fall of the Archdemon to discover what happened to the dark witch Morrigan following her final moments in the original Dragon Age: Origins campaign. Due out September 7 for PC, Xbox 360, and PlayStation 3, Witch Hunt promises to tie up Morrigan's loose end once and for all."

Dakle napokon ćemo dobiti odgovor koje su posljedice onog rituala i idemo ispuniti ono obećanje s kraja igre da ćemo krenuti za njom. Ovo je vjerovatno i zadnji DLC koji će izaći - rješavaju se jednog važnog visećeg pitanja s kraja igre, a uostalom i DA2 je blizu.

P.S. Cijena DLC-a je $7.

ZAKOOON!!!

Najzanimljiviji DLC do sada ovako na prvu.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina

Slazem se da bi ovo mogao biti najzanimljiviji dlc do sada, posebno ako je igra zavrsila dark ritualom, pa da vidimo sto je s malim grey wardenom/old god-om :-) Jedva cekam.

17 godina
protjeran
Dragon Age

Šećer na kraju, odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
KONACNO, prosao sam quest paragon of her kinde, nije mi sde nikako otvarao na mapi onaj thaig nakon caridins crossa, vec sam mislio da je bug, a ono u dead trenchesima je pravi horror, pa broodmother...
a kod one 4 face sam ostao samo s morrigan i onim patuljkom a on imao 3 BODA ZDRAVLJA, i to prosao napokon, jel ima neko savjeta kako da prođem onaj quest u fadeu na vrhu mage towera, mag sam lvl 15, blood mage, sad cu si dodati jos specijalizaciju arcane warrior, a specializacija mi je damage dealer

Broodmother je cool ali je definitivno najslabiji boss s kojim sam se suocio, Morrigan i tenk su bili dosta da je razvale (blago receno)...

Dokle si tacno dosao u Mage Toweru ? Boss battle ?

Taj boss je meni bio dosta tezak, mozda najtezi poslije finalnog...mozda sam samo bio underleveled, tko zna...

Samo pustis tenka naprijed, stavi healera da hila tenka konstantno, dok sa ranged (Leliana!?) i svojim DPs Mage-om pucas sa strane...tako sam ja dobio borbu...

15 godina
neaktivan
ne, sa oghrenom sam isao, a on definitivno nije tenk, totalni beserker...
jedno sam na lvl 15 sa svima, nije ona bila teska nego je cijeli leven podsijecao na hororac po prici, kako ona zenska prica, prvi dan, drugi dan...
17 godina
neaktivan
Dragon Age

HAH!

Jučer napokon uspio u misiji da imam "Love" status sa Morrigan i Lelianom u isto vrijeme.

Kvaka je u tome da oba ljubomorna razgovora triggerate u isto vrijeme, onda kasnije nema problema. Uredno prakticiraš vezu sa obe koke i dobiješ oba "Love" završetka sa njima. ;-)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
15 godina
Dragon Age

Preso igru dva puta, svaki put sa drugacijom rasom te izborima.Igra je super al bolji mi je njezin veliki brat Mass Effect.Sad kada vidim da ce nam ovaj dlc objasnit sta se dogodilo s morrigen i sa svojim sinom zao mi je sto sam brisao windowse i igru. :)   Hvala bogu sta imam sejvove pa lako mogu opet instalirat igru i nastavit uzbudljivu avanturu.

DragonAge2-Koliko sam cuo sejvovi iz DAO ce se moci prebacit u DA2.Neznam kako ce ovo utjecat na pricu buduci da nemamo vise svog lika ali cemo neke stare frendove iz party-a susretat na svom putu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 10:16 (Strider-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Strider-X kaže...

DragonAge2-Koliko sam cuo sejvovi iz DAO ce se moci prebacit u DA2.Neznam kako ce ovo utjecat na pricu buduci da nemamo vise svog lika ali cemo neke stare frendove iz party-a susretat na svom putu.

Evo jedan primjer, u ekspanziji smo mogli spasiti ili spaliti grad Amaranthine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 15:18 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan
proso sam magove, nije bilo tesko, na boss fightu s onim blood mageom mi je samo oghren umro, a sas imam velik problem, kad sam poceo igru zaboravio sam u lotheringu u krcmu uci i sad sa sobom nemea lelianu, a zevran me izdao kad me onaj njegov frend pokusao ubuti pa je i on umro, a koliko sam shvatio ovu misiju u ailianegu nemogu proci bez nekoga tko zra otkljucavati vrata, jel mi moze neko pomoci, poludit cu ako cu opet morati prelaziti
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
proso sam magove, nije bilo tesko, na boss fightu s onim blood mageom mi je samo oghren umro, a sas imam velik problem, kad sam poceo igru zaboravio sam u lotheringu u krcmu uci i sad sa sobom nemea lelianu, a zevran me izdao kad me onaj njegov frend pokusao ubuti pa je i on umro, a koliko sam shvatio ovu misiju u ailianegu nemogu proci bez nekoga tko zra otkljucavati vrata, jel mi moze neko pomoci, poludit cu ako cu opet morati prelaziti

Gdje si točno zaglavio tj. koja vrata ne možeš otključati?

15 godina
neaktivan
uso sam u bolnicu sa kljucem, istrazio ju, usao u apartmentse, ali u njima su, uz puno otvorenih, 2 zakljucanih vrata,, a mislim da moram kroz jedna od njih (vec sam proveo inspekciju i sve ostalo istrazio)
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
uso sam u bolnicu sa kljucem, istrazio ju, usao u apartmentse, ali u njima su, uz puno otvorenih, 2 zakljucanih vrata,, a mislim da moram kroz jedna od njih (vec sam proveo inspekciju i sve ostalo istrazio)

Koliko ja znam trebaš otključati ta vrata, ali znam da je negdje i ključ u tim apartmanima.

15 godina
neaktivan
e spasio si me
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice