Dragon Age 2

poruka: 929
|
čitano: 141.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dragon Age 2

Pa ni u DAO ti nije pisalo kolko..

To smo saznavali iz onog "lost manuala"

Uglavnom piše kod opisa atributa kaj on radi:

pri. magic = increases mages dmg

15 godina
neaktivan

jest to, al u DAO nisu pisali nikakvi brojevi koliko dmg-a radi neki spell..ovde pise..

vjerovatno se to skalira samo sa atributima, sto bi bilo jako jaaaakoo dobro, da napokon vidim koliko mi je spell jak...

nije bas udobno naci u manualu koliko je dmg, i izracunat uz pomoc spellpower, pa jos ako imas koji bonus za atribut itd..

17 godina
Dragon Age 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Dragon Age 2 PC Demo Gameplay

Još 2 ih je uploadao:

Super ih je nazvao - Part 1/2, 2/2, 3/5, 4/20, 5/5 :)

Phat buttz drain my nutz o.O
15 godina
neaktivan
Dragon Age 2

dobra stvar je sto je akcija malo brza..uporedite samo ovde kako udara 2H warrior i u origins..ali mi se nikako ne svidja sto ne pise koliko si nanjeo stete, meni ce to nedostajat (osim ako ima u opcijama da se podesi)

edit: sta je sa friendly fire ?

jednostavno, jedva cekam da je isprobam..cini se kao da su odradili dobar poso..grafika je izgleda pocela vuc malo na cartoon, sto je mozda i bolje, jer prerealna grafika bi smanjila performanse i napravila problem, ovo je dobro...

akcija je puno bolja nego u DAO, bar meni..jest da je u DAO izgledalo realnije, al mnoge stvari koje su tamo nervirale su ovde sredili..2H udara normalno brzo, i imam osjecaj da su talenti i spellovi puno bolje rasporedjeni..

u DAO je bilo nekih koje dobijes odma, al su overkill, i neke koje tek na kraju dobijes, al ne sluze bukvalno nicemu..malo ce bit cudno naviknut se na ove atrubute, i sta sve donose..recimo vise agility povecava sansu za critical (iskreno, to me je takodje nerviralo, sto mi critical chance ovisi samo o itemima i nekim talentima, ne o atributima)

zna li iko koliko lvl-a ima ?

meni bi godilo sto vise..

prica izgleda dobra, za svaki komentar koji mozes dat imas ikonicu koja ti pokazuje kakav je uticaj (sto je dobro, bar meni)

sve u svemu, svidja mi se, i jedva cekam da zaigram..

al ovo je interesantno sto pise ispod videa:

Game played at 1920x1080, 8xAA, 16xAF, DX9 (DX11 not available in demo), settings at Medium (High and Very High are DX11 only)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 14:40 (ismar89).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ismar89 kaže...

dobra stvar je sto je akcija malo brza..uporedite samo ovde kako udara 2H warrior i u origins..ali mi se nikako ne svidja sto ne pise koliko si nanjeo stete, meni ce to nedostajat (osim ako ima u opcijama da se podesi)

Meni šteta nikada nije bila bitna. Udarim i eventualno po zdravlju iznad glave neprijatelja znam koliko još moram mlatiti :) Dovoljno za mene...

ismar89 kaže...

edit: sta je sa friendly fire ?

Oduvijek je to bila šteta koju nanosiš prijateljima, i obično se odnosi na udarce i čarolije koji djeluju na nekom području. Npr. baciš fireball i ako imaš ekipu u krugu djelovanja te čarolije i oni će dobiti po repu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
15 godina
neaktivan

znam sta je friendly fire {#}

ali ovde na videu sam vidio da mage baca fireball, i ne steti svoje nikako..il je igrao na easy, il ovde nema friendly fire, jer u opisu spella ne pise nista o tome..ako nema, to je malo lose

16 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

znam sta je friendly fire {#}

ali ovde na videu sam vidio da mage baca fireball, i ne steti svoje nikako..il je igrao na easy, il ovde nema friendly fire, jer u opisu spella ne pise nista o tome..ako nema, to je malo lose

FF je uključen samo na Nightmare ako sam dobro shvatio..

Inače, postoji službeni forum i wiki koji imaju te informacije..

16 godina
Dragon Age 2

Evo i ja isprobao demo i mogu reci cista petica.

Nego jel tko zna kako prebaciti na engleski probao sam mijenjati u DA2 configu sa de-de na en-us( sa njemackog na engleski jezik,ali bez efekta)

jer nemogu skuziti ni 2% price.

A uzasno je zanimljivo i jos pojava Flemeth paaa...{#}

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Mislim da je u njemačkom demo-u hardcore njemački kojeg ne možeš maknuti. Ali kako me iritira njemački govor u igrama, pa sve moraju sinkronizirati. Ali DA2 je fenomenalan, čak mi se malo i sviđa ovaj crtani štih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

isprobao sam demo, i moram reci da je vecina stvari koje su me nervirale u origins-u ispravljena..

od atributa, do spellova, sve mi se cini bolje i jasnije, i ima puno prostora za kombinacije..

cak su ubacili opciju da se ne vidi helm koji koristis, ne znam jel samo kad radis explore il i u borbi...

jedino sto mi je cudno je sto cunning odredjuje koliki ti je defense, ali vjerovatno ce kasnije imat smisla..

16 godina
Dragon Age 2

Mislim da cu im *ebati sve po spisku ako nisu uvrstili u DA2 Morriganu ulogu,jer ona Flemeth ruzna koja je toliko antipatican lik da mi se bljuje iako je usko povezana s pricom DA2,a ako Morrigan ne uvedu onda su stvarno bezobrazni.
Jer su stvorili toliko cliffhanger sa Witch Huntom da sami ne mogu shvatiti,uz to taj DLC je treba donijeti odgovore,a donijeti je 10 na drugu pitanja.

Tako da,mozete to smatrati opsesijom,ali ona je lik koji me najvise dojmila u DA:O uz Shale-a,Sten(nekako najmisticniji i na neki nacin duhovitiji likovi) :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Dragon Age 2

Mislim da se prica vrti u vrijeme kada je flemeth bila u mladosti.... sto znaci da morrigan nije u prici...

nadam se da ce demo sada biti pusten...

0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age 2

Kod njih još uvijek nije 22 :)

A i Bioware se nikad nije žurio s objavama, tako da sutra prije 18:00 ne vjerujem da će biti downloada za nas. Dabogda se prevario!

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lendl kaže...

Mislim da se prica vrti u vrijeme kada je flemeth bila u mladosti.... sto znaci da morrigan nije u prici...

ako se igra naziva sequel...i piše da je glavni lik Hawke preživio Blight...onda sumljam da je radnja iz Flemethine mladosti....ali mislim da ce Flemeth biti u mlađem izdanju nego u DAO...zato što se u DAO napominjalo da bi ona mogla biti jako jako dugo živa samo još nitko nezna kako uspjeva to da se stalno pomlađuje....

15 godina
neaktivan
Deltak kaže...
lendl kaže...

ako se igra naziva sequel...i piše da je glavni lik Hawke preživio Blight...onda sumljam da je radnja iz Flemethine mladosti....ali mislim da ce Flemeth biti u mlađem izdanju nego u DAO...zato što se u DAO napominjalo da bi ona mogla biti jako jako dugo živa samo još nitko nezna kako uspjeva to da se stalno pomlađuje....

Kako se ne zna? Ocito nisi nasao Flemethin Grimoire i napravio taj side quest, ugl. Flemeth zivi vjecno zato sto preuzima tijelo svojih kceri.

16 godina
neaktivan
Vuja12 kaže...
Deltak kaže...
lendl kaže...

Kako se ne zna? Ocito nisi nasao Flemethin Grimoire i napravio taj side quest, ugl. Flemeth zivi vjecno zato sto preuzima tijelo svojih kceri.

moja greška{#}....nisam prešo taj Side quest{#}

17 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Da li je demo izašao? Nešto su govorili da bi demo trebao biti 22.2, ali ja ga ne vidim.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that

1 0 hvala 0
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Da li je demo izašao? Nešto su govorili da bi demo trebao biti 22.2, ali ja ga ne vidim.

da čudno trebao bi valjda kasni malo.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 12:14 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
MegaMass 2000 kaže...

da čudno trebao bi valjda kasni malo.

Gledao sam na Bioware Social Networku i na Steamu ali ga nema. Baš bih volio isprobati demo.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
17 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Mislim da demo neće izaći prije 19 sati.

Inače, mislim da se radnja u početku dešava paralelno sa DA:O ali vremenski se proteže kasnije od toga, nekih 50 godina, ako se ne varam.

A Flemeth je shapeshifter pa je možda na tu foru promijenila izgled, a možda ima još neku kćer čije je tijelo preuzela.

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
Dragon Age 2

Below are the times the demo will be available per platform.
For PC – February 22 at 9am PST

Dakle, oko 17 sati po našemu.

Moj PC  
3 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Below are the times the demo will be available per platform.
For PC – February 22 at 9am PST

Dakle, oko 17 sati po našemu.

Još 3.30h, ima da ugušimo servere{#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
Dragon Age 2

Sreća da moram preći Origins te Awakening... (nisam prešo niti jedno)... Taman trčat po Fereldenu do dolaska nastavka {#}

Iako, ovo moram probat danas.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Taman trčat po Fereldenu do dolaska nastavka {#}

Ne stigneš pretrčati Ferelden do nastavka. Prije ćeš nastavak nabaviti po smanjenoj cijeni. Meni Steam kaže da sam DA:O igrao 90-tak sati, iako vjerujem da je bilo manje, Steam računa i boravak u glavnom meniju. A ni Awakening nije baš kratak.

16 godina
Dragon Age 2

Jel ima kakvih linkova za download demo-a?

Vec su se trebali pojaviti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

Jel ima kakvih linkova za download demo-a?

Vec su se trebali pojaviti :D

Vidio sam po nekim torentima već prije par dana je bilo, ali mislim da je to bila njemačka verzija sa njemačkim jezikom. Rađe ću čekati pa skinuti sa službene stranice.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, ostala je još samo jedna
16 godina
Dragon Age 2

Hehe probao sam i to ali ja sam konkretno mislio na engleski demo,koji izlazi upravo danas (February 22) i trebao se vec pojaviti oko 17 sati u nasoj vremenskoj zoni upravo zbog toga  pitam da li ko ima link za download official demo-a :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prati ovdje mislim da bi tu trebao doći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 17:49 (Jack Sparrow).
17 godina

ako demo dolazi u 9 am PST onda demo dolazi u 18h a ne 17h

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice