We are currently experiencing issues with our web servers. Please try again later.
We are currently experiencing issues with our web servers. Please try again later.
Direktni link za englesku verziju kome treba.
http://na.llnet.bioware.cdn.ea.com/u/f/eagames/bioware/dragonage2/demo/DragonAge2Demo_F93M2qCj_EnEsItPlRu.exe
Direktni link za englesku verziju kome treba.
Danilo_SRB ljubim te u čelo bre!
Meni do 150 i to je to..
Sa službene stranice od 5KB/s do 400 preko IDM-a
Cisto sumnjam da cu veceras uspit zaigrat.
Cek,cek...ja skidam demo tek tako,nemam nikakav pre-order ni originalne originse,samo ea acc sa BC2.
Ocu uopce moc zaigrat kad se skine?
Ako imaš ea acc onda preko njega, ako ga nemaš napraviš ga.
Ak nekom ide presporo sa službenog linka koji sam dao ranije, evo vam na Fileserveu.
http://www.fileserve.com/file/EHdWS7y/DragonAge2Demo_F93M2qCj_EnEsItPlRu.exe
Svaka ti dala, preko Fileserve ću ga skinuti za pola sata
Meni ide preko 500 sa službenog, tako da ću ga definitivno zaigrati većeras...
1,41 MB/s meni trenutno šilji. Još 3 minute kaže procjena. :)
250 KB/s average,jos 20 min i gotovo :)
Zna tko koliko ce tu gameplaya bit,20 min,1h...?
Onako,dead reckoning.
http://www.gamershell.com/download_70000.shtml
Odličan link, full 400+
Izvučen sa bioware social site..
nisi jedini
Super, igra je instalirana a ne mogu se logirati
Edit: ipak se može igrati i bez log-ina, samo prvi puta me tražilo da se logiram.
Male, rogue!
Male, mage...
Sviđa mi se kaj Mageovi nisu ko pi*kice ovaj puta, sa haljinama i krznom oko vrata. :)
Wooohooooo, upravo stavio demo na download, pa javim dojmove.
Ovo je prebolesno. Garantirano GOTY!
Pas mater,the program cannot start 'cause d3dx9_43.dll is missing from your comp.
Daje mi opciju DX9 ili 11 (if supported)
Koji god stavim dobijem ovo
Wtf?
EDIT:
Nece me log in-a u eadm.Error,make a cup of tea,try again later.
Koliko sam skuzio demo ne podrzava dx11.
Ovo je prebolesno. Garantirano GOTY!
Zašto, kako? Opiši!
Omg skinem demo sa njihove stranice i sad idem inst... i nece mi izabci mi NSIS Error i sad ne znam sta da radim a ne da mi se skidat ponovno 2gb skoro
ovo je za poludit.
Kakav sad dx.dll problem...imao sam ovoga i prije u igrama.
Izbrisao demo,reinstalirao i ista stvar.Nudi mi u configu dx9 i 11,dx10 nema..
namjestim šta god i paf.
Goddanm.
Zašto, kako? Opiši!
ZATO!
Ovak, demo traje oko 40 minuta - malo nategnuto doduše - ali jako sam zadovoljan. Odličan demo, ima početak, zaplet i kraj. Sve je na mjestu.
Dojmovi su toliko dobri da mislim da ću demo odigrati bar još nekoliko puta. Borba je odlična, puno bolja nego u Originsu. Ima potrebe za taktiziranjem, ali je nešto brža, dodano je nešto više akcije i time sam dobio savršen balans taktike i akcije kakav mi paše.
Napadi su zanimljivi i nisu jednolični, bar ne sa mageom s kojim sam igrao. Efekti odlični, definitivno puno bolji nego u jedinici, a spellovi izgledaju zakon, ovo malo što sam imao prilike vidjeti.
Iskreno, ne sumnjam ni najmanje da će ovo biti najbolja igra koju sam igrao u životu. Uzeo me hype i siguran sam da neću nikad bit objektivan što se ove igre tiče, to znajte odmah.
Najsvjetlija točka u demou je Isabela. Već vidim da će ona u DA2 biti ono što je Morrigan bila u DA:O - ultimativni video game crush.
Jedva čekam igru, ne mogu vam opisati, sve drugo što dolazi sada djeluje marginalno.
za one sa dx9.dll problemom izgleda da je rjesenje inastall:
Meni se igra već dva puta srušila, ali ono što sam uspio odigrati me oduševilo, osim kamere. Ili ja nisam skužio kako ili se ne može više šetati kamerom u izometrijskom pogledu. Malo otežava taktiziranje i kamera stalno skače od lika do lika kojeg odaberete
Čini mi se da su i dijalozi bolji nego u Origins.
Nezahvalno je prognozirat goty kolko god bila dobra igra..
Witcher 2 i Skyrim izlaze također i pucaju visoko!!
Mislim da Witcher, kolko god dobra igra bila, meni osobno jedna od najdražih, nije klasa Dragon Agea i ne vidim da će mu predstavljati veliku konkurenciju. Skyrim možda...
Al reko sam da neću bit objektivan, viš da me igra uzela. :)