Dragon Age 2

poruka: 929
|
čitano: 141.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Dragon Age 2

Nigdje nije potvrđena uloga toga djeteta u igri,vec Flemeth-ina uloga,tako da ne vjerujem da ce se ta tzv. " kanonska radnja " nastaviti u tome smjeru.

Vjerujem da si ti odigrao Origins i sve nastavke,pa tako uvjereno tvrdis :)

:D
17 godina
Dragon Age 2

Sad mi se neda tražiti ali mislim da jest kanonska radnja.

Zašto?

Pa ako to ne napraviš ili ćeš ti umrijeti boreći se s Archdemonom ili ćeš to prepostiti Alistairu ili onom drugom wardenu.

Nadalje bez toga Witchunt je manje zanimljiv jer ti i Morrigan baš i nemate o čemu "raspravljati".

(Recimo ja sam izabrao odlazak s njom jer mi je romansa s njom bila najzanimljivija)

Priča u nastavku će biti daleko zanimljvija ako Morrigan negdje odgaja demigoda...

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dragon Age 2

Više mi BioWare ide na živce sa svim tim DLC-ovima. Igra nije ni izašla a već su najavili par komada, izgleda da ću opet čekati da izađe nešto kao Dragon Age: Origins Ultimate Edition prije nego što kupim drugi dio.

Također i meni se grafika čini lošijom nego u prvom dijelu, kao da rushaju igru da samo što prije izađe. Valjda će bar priča biti na razini.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra ce bit uspjeh, bez obzira na sve..a ako su prvu radili 5 godina, a ovu eto, koliko, 2 ?

za sad mi izgleda kao losija igra od origins-a, ali vidjet cemo kad izadje..

17 godina
wyks kaže...
doky01akablava kaže...

Ne moze imati dijete ako nisi imao romansu s njome,jedino da nije zacela po Duhu Svetom,a to nije sigurno,gledo sam sve epiloge i ja mislim da nije moguce.

Ne znam,necu napamet govoriti,mozda je i moguce,daj Boze ;D

Postoji nešto što se zove kanonska radnja, tj. radnja koja se nastavlja bez obzira na tvoje odluke u igri.

Ja sam isto mislio da je dijete canon, jer mi je to bio nekako najlogicniji nastavak price u cijeloj igri. Ali sam David Gaider je izjavio da ni jedan kraj iz originsa nije canon, tako da stvarno ne znam.

16 godina
wyks kaže...

Sad mi se neda tražiti ali mislim da jest kanonska radnja.

Zašto?

Pa ako to ne napraviš ili ćeš ti umrijeti boreći se s Archdemonom ili ćeš to prepostiti Alistairu ili onom drugom wardenu.

Nadalje bez toga Witchunt je manje zanimljiv jer ti i Morrigan baš i nemate o čemu "raspravljati".

(Recimo ja sam izabrao odlazak s njom jer mi je romansa s njom bila najzanimljivija)

Priča u nastavku će biti daleko zanimljvija ako Morrigan negdje odgaja demigoda...

Nece biti kanonska radnja,jer vjerojatno ce uloga morrigan biti sporedna,dok ce Flemeth igrati vecu ulogu.

A i ne mozes reci da je to dijete,ili vec kako govore,kad je ona sama rekla da poslije kada dijete  postane taintan( esenca od Archedemona-Urthemiel udje u njega) da ga priblizno ne mozes nazvati djetetom.

A vidjeti cemo,i ja bi volio da ima veceg utjecaja na Dragon Age 2,mozda i kakva romansa s Hawke-om,vjerujem da nas BioWare nece razocarati po tome pitanju jer da upropaste tu misterioznost i tajnovitost oko Morrigan ( gdje je osla kada udje u ogledalo,gdje ste vi osli ako odaberete,sto se dogodi ako ju ubijes ),i to prica ima neogranicene mogucnosti.

Sto me najvise zanima,igra ce se protezati kroz cijelo desetljece,i mi cemo krojiti naseg lika kroz to razdoblje.

E sada hoce li to biti jednostavno odigras 50 % igre u prvoj godini i igra te prebaci 10 godina kasnije,ili ce sve to biti postupno... {#}

15 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Igra će biti zakon...igrao samo DA:O i prejeb*no...to je bolje od WOW-a

http://www.betting-freetips.bloger.hr/

0 0 hvala 0
17 godina
Rhox kaže...

izgleda da ću opet čekati da izađe nešto kao Dragon Age: Origins Ultimate Edition prije nego što kupim drugi dio.

I ja isto... pa kupiti igru i buduću expanziju i sve DLCove za cijenu DLCova :)

ismar89 kaže...

igra ce bit uspjeh, bez obzira na sve..a ako su prvu radili 5 godina, a ovu eto, koliko, 2 ?

Godinu i 4 mjeseca :)

Budući da je priča ono što čini igru - ne može biti loša.

Ja se ne bih bunio da se okane stripova i flash igara i okrenu pisanju još knjiga!

Možda ni film, kao mass effect, ne bi bio na odmet... nadam se da će biti bolji od svih ostalih filmova proizašlih iz igara.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina

Elles slazem se s ovim za stripove, flash igre i te gluposti. Procitao sam obje knjige, vrhunske su. A negdje sam procitao kako Gaider kaze kako trenutno zbog DA2 nema vremena za pisati, ali kad igra bude gotova, mozda pocne pisati novu knjigu. Iskreno se nadam. A ja bih vise volio da nastave poslije ovog raditi na DA3, i to s Wardenom ponovno  {#}. Nekako mi film vise ide uz ME i tu SF pricu, osim ako bude bas strava, kao recimo LOTR, ali to cisto sumnjam.

p.s. A tko ce cekati Ultimate edition? Ja si mislim naruciti ovaj signature edition. Jos 3 dana imam za preorder. Glupi EA ga nije htio staviti na Steam, inace bi vec bio u library-ju

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 0:41 (Ramo).
15 godina
neaktivan
Dragon Age 2

jel možda tko zna kad izlazi igrica?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jughead kaže...

jel možda tko zna kad izlazi igrica?

koliko ja znam, 08.03.

il se varam ?

16 godina
neaktivan

Ne varaš se ( doduše u Europi izlazi tri dana kasnije ali koga briga ). :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Novi Dev Diary, u ovome se priča o priči u igri...

link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
thuglife kaže...

Novi Dev Diary, u ovome se priča o priči u igri...

link

Zanimljiv mi je ovaj koncept, lijepo su to zamislili. A uvjeren sam da Bioware ne moze to upropastiti. Izgleda dosta drugacije od svih RPG-ova koje sam do sad igrao.A dok je David Gaider glavni pisac, znam da ce prica biti odlicna, sto mi je vaznije od same borbe. Sad se samo ceka izlazak.

16 godina
neaktivan
Dragon Age 2
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

po ovome će igrica izgledat the best

16 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Stvarno ne znam hoću li uspjeti dočekati ultimate edition {#}   Htio bi tako napraviti,pa onda sve lijepo u miru odigrati,a s druge strane strah me spoilera na koje bi mogao naletiti do tada....what to do ?? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Arabarran kaže...

Stvarno ne znam hoću li uspjeti dočekati ultimate edition {#}   Htio bi tako napraviti,pa onda sve lijepo u miru odigrati,a s druge strane strah me spoilera na koje bi mogao naletiti do tada....what to do ?? {#}

hehe ja znam da krecem s igrom odmah kada izadje,uzeti cu original,ali necu moci da ne odolim torrentima par dana prije.

A onda lijepo samo dodaj ove DLC-ove,jer pitaj Boga kada ce izaci Ultimate edition {#}

16 godina
Dragon Age 2

Evo jedna novost,unutar Dragon Age 2 igre,moci cete naci kod za otkljucavanje eksluzivnoga Dead Space Armora za Dragon Age 2 :)

Isaac Clarke brings terror to Dragon Age FTW :)

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Dragon Age 2

evo jos malo pa ce igra na tržište.... manje od mjesec dana.....evo koga zanima video sa gameplay-om DA2....ima jedno 20-tak minuta gamaplay-a i dosta odgovora na pitanja vezanih za igru itd.

Jedva cekam kad cu je moci zaigrati..ali nekako mislim da je bolje da mi prvo prođe matura jel se od ovoga necu moci odvojiti  {#}

0 0 hvala 3
17 godina
Dragon Age 2

Feb 11, 2011
The Dragon Age team is very pleased to announce that Dragon Age 2 has GONE GOLD for the PC, Xbox 360, Playstation 3 and Mac! This means the game is done and is off to manufacture, so it will be in stores on time. Dragon Age 2 is done and will be coming to you soon.

Mjesec dana prije izlaska... Sad još da ne nađu nekakav kritičan bug i sve će biti OK :\

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 14:20 (Elles D.).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Dragon Age 2

U koliko primjeraka se igra mora prodat da bi bila gold ?

17 godina

Ako misliš na gold u kontekstu gornje poruke, onda je odgovor: 0.

Gold znači da je igra poslana na umožavanje i pripremu za disrtibuciju.

17 godina

Meh... znam da glazbeni cdovi imaju te fore sa gold, platinum ... u broju prodanih primjeraka, pa sam mislia možda je nešto slično i za igre.

17 godina
Dragon Age 2

Dragon Age 2 PC Demo Gameplay

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.2.2011 22:35 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 4
15 godina
Dragon Age 2

Demo je vec izasao, nazalost samo na njemackom jeziku. {#}

jeremija

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ovi videi su iz ranijeg builda, potvrdili su na forumu, tako da možemo očekivati manje izmjene..

A tko se već sada želi igrati sa slaganjem spellova i talenata, ali bez specijalizacija:

http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6090138/1

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 14:22 (NightShadow).
15 godina
neaktivan

jel ja to dobro vidim il za warrior-a ima samo mogucnost za shield & sword i two handed..nema vise strijela i dual weapon ?

steta, dual weapon warrior je jedna od najjacih opcija..

16 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

jel ja to dobro vidim il za warrior-a ima samo mogucnost za shield & sword i two handed..nema vise strijela i dual weapon ?

steta, dual weapon warrior je jedna od najjacih opcija..

Tako je..

Warr je s&b i two handed dok je rog dw i ranged..

15 godina
neaktivan

interesantna promjena..nadam se da strijela sad ima nekog smisla, jer u origins je bila manje vise beskorisna..tek u awakening je bila ok, al awakening je i onako prelagan..

vidim da su uveli obicne sposobnosti i upgrade, sto mi se svidja, i razvoj talenata nije vise linearan..

samo se nadam da nema bugova, da neki talenti ne rade kako treba, il da je bugovan dmg na nekim oruzjima itd..jer onda puno toga postaje beskorisno..

samo mi nesto nije jasno, ovde ne vidim nikako da se recimo dmg spellova pojacava sa magic atributom, nema nista da pise da ovisi o spellpower..

i ni jedan spell nit talent jos nisam naso da ovisi o necemu, to nije napisano il sta ?

ako je ovako, onda mi se ne svidja bas, ali vidjet cemo 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 15:02 (ismar89).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice