Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.415.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
chaselol kaže...

Ne mozes reci da je sve u novcu sto se ove igre tice.

Vecina ljudi koji igraju GO igrali su i starije verzije CS-a kad nije bilo skinova.

Ako se moze izvuci novac iz igre super, ali jadno je igrati istu samo zbog para, izgubis volju jako brzo.

Ja sam npr. za prvi mjesec od kad sam postao partner s YouTubeom uzeo 500kn, uzeo sam sad nesto bolji PC tako da cu vjerojatno moci streamati i malo napredovati s YT-om ali to sigurno nije razlog zasto igram CS:GO.

btw. preko ove igre sam upoznao jako puno zanimljivih ljudi i nije mi ni malo zao sto sam ulozio par tisuca sati u istu.

BCko
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 21:03 (bancic123).
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

Toliko $$$ se vrti u CS:GO a vi gledate na to samo kao igru, dobro razumijem ako hoces da ides u pro vode ali kad si casual sa 2000h u igri za manje od dvije godine, zapitaj se malo 

Da csgo je vrhunska zabava ako imas ekipu zajedno da igras (tako je ja barem igram) ali uz malo truda, "igra" nudi dosta vise. Ali dobro svi imamo svoje misljenje. Najjace mi sto mi daju TB ljudi koji betaju non stop 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

svaka čast ovim brazilcima

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Jarvan kaže...

Ko kaže da ima bolje il treba bolje il želim bolje?

Igre su igre jer su za zabavu, chill.

Gdje su ti dolari i euri od pro skilla???
Realno ja da igram csgo i da imam preko 2000h ulozenih u igru, da nemam inventar od barem 300 eur izbrisao bih igru. Jer bukvalno igra toliko daje da je to smijesno 

Aj ne kenjaj.

14 godina
vigor_hr kaže...

svaka čast ovim brazilcima

trebao je Fallen bit i MVP...

www.youtube.com/MikadiN
17 godina

e ljudi da vas pitam nekaj, vezano je uz cs go, e sport, konkretno cs go jer je potrebna abnormalna reakcija i naravno vlastiti skil, ovak dal oni rade prije turnira doping testove, jer možda neko dođe na koxu, koji podiže koncentraciju u nebesa i zapažanje, ili na malim ali jako malim količinama lsd-a, koji u malim količinama ne daje halucinacije, al podiže koncentraciju reakciju i sve kaj je baš potrebno za takvu igru, jer kad gledam reakcije kennyS-a pa ja ne vidim to kaj on uspije upucat, nekažam da je na nečemu od toga, al zbilja je onda istreniran do bola. a zna se da da se prije uvijek neki doping koristio u sportu, dok nisu počele doping kontrole.

ps. ovo za lsd je znanstveno dokazano u malim količina arhitekti su u jedan dan nacrtali ono kaj bi crtali tipa tjedan dana. znači mozak im je pumpo puno više nego normalnom čovijeku na ničenu.

i nemojte me krivo shvati, ti momci ihgraju savršeno nemam riječi.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrakky kaže...

e ljudi da vas pitam nekaj, vezano je uz cs go, e sport, konkretno cs go jer je potrebna abnormalna reakcija i naravno vlastiti skil, ovak dal oni rade prije turnira doping testove, jer možda neko dođe na koxu, koji podiže koncentraciju u nebesa i zapažanje, ili na malim ali jako malim količinama lsd-a, koji u malim količinama ne daje halucinacije, al podiže koncentraciju reakciju i sve kaj je baš potrebno za takvu igru, jer kad gledam reakcije kennyS-a pa ja ne vidim to kaj on uspije upucat, nekažam da je na nečemu od toga, al zbilja je onda istreniran do bola. a zna se da da se prije uvijek neki doping koristio u sportu, dok nisu počele doping kontrole.

ps. ovo za lsd je znanstveno dokazano u malim količina arhitekti su u jedan dan nacrtali ono kaj bi crtali tipa tjedan dana. znači mozak im je pumpo puno više nego normalnom čovijeku na ničenu.

Bio je skandal sa Cloud9 kad su koristili Adderal, nakon toga se rade doping testovi na svakom majoru.

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
17 godina
Roko567 kaže...
mrakky kaže...

Bio je skandal sa Cloud9 kad su koristili Adderal, nakon toga se rade doping testovi na svakom majoru.

to spada u kategoriju amentafin tipa speed, sad sam gledo jedna djevojka radi učenja je to uzimala i 7 dana nije spavala, čoeče, ludo.

da slažem se da treba radit doping testope prijetakvih natjecanja pogotovo kad se tolka lova u igri. podržavam to skroz (doping test)

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
10 godina
neaktivan
mrakky kaže...
Roko567 kaže...
mrakky kaže...

to spada u kategoriju amentafin tipa speed, sad sam gledo jedna djevojka radi učenja je to uzimala i 7 dana nije spavala, čoeče, ludo.

da slažem se da treba radit doping testope prijetakvih natjecanja pogotovo kad se tolka lova u igri. podržavam to skroz (doping test)

Amfetamina*  Zajebana stvar definitivno. Uz Adderall ti je prolazak kroz faks zagarantiran, al za CS:GO pored povisene koncentracije, fokusa i reakcija, zbog veceg pulsa se ruka zna "treskat" i to moze izazvat losiji aim.

13 godina
neaktivan

Evo kako izgledaju komunikacije tima na Adderallu ako netko nije vidio. Primjetite kako vrište stalno i hiperaktivni su

1 0 hvala 1
17 godina
Roko567 kaže...

Evo kako izgledaju komunikacije tima na Adderallu ako netko nije vidio. Primjetite kako vrište stalno i hiperaktivni su

ahahaha, spaljeno, na speederano jako, koja ekipa nadere se ide rokat ludo hehe

nego kak bi trebo napisat lounch option naredbu da se atomatitski louda pri pokretanju igre, a ne da ju moram svaki put exec VMscript ukucavat u command line?

radi se od view moded cfg fajlu pa si mogu narihtavat kak mi paše položaj oružja.

hvala!

13 godina
neaktivan
mrakky kaže...

nego kak bi trebo napisat lounch option naredbu da se atomatitski louda pri pokretanju igre, a ne da ju moram svaki put exec VMscript ukucavat u command line?

radi se od view moded cfg fajlu pa si mogu narihtavat kak mi paše položaj oružja.

hvala!

Staviš taj VMscript u cfg folder i u config.cfg upišeš "exec VMscript.cfg

16 godina

Sorry na OFT, ali da se opet nadovežem na temu svađe i vrijeđanja.

Znači, ja koji nikoga nisam vrijeđao sam dobio karton.
MasterG je suspendiran, a bancic koji svako malo nešto nabacuje i vrijeđa, ništa.

Izgleda da i moderatori na forumu počinju djelovati kao kazneni sud u lijepoj našoj.

OT: Outplay LG-a na ovom turniru mi je bio predivan. Stvarno ih je nova postava i novi trener ubacio u 6. brzinu. Očekujem da će oni slijedeći Major dobiti (nadam se).

http://www.twitch.tv/hypersonicfox
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 14:38 (WithSkill).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WithSkill kaže...

OT: Outplay LG-a na ovom turniru mi je bio predivan. Stvarno ih je nova postava i novi trener ubacio u 6. brzinu. Očekujem da će oni slijedeći Major dobiti (nadam se).

Honeymoon period :> Naravno, best of luck

www.youtube.com/MikadiN
13 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Sorry na OFT, ali da se opet nadovežem na temu svađe i vrijeđanja.

MasterG je suspendiran, a bancic koji svako malo nešto nabacuje i vrijeđa, ništa.

Izgleda da i moderatori na forumu počinju djelovati kao kazneni sud u lijepoj našoj.

mislim da je svakako bolja ideja i tvoj sljedeći korak da privatno kontaktiraš moderatore a ne nastavljaš raspravu ovako javno...

nemam veze niti sa jedim od modova, niti imam kakav utjecaj na iste... al' iz iskustva dajem savjet! ;D

ovako izgleda neravnopravno, no moguće da je ipak tvoja krivica... kako bilo, karton kako se postavi tako se može i ukloniti?

inaće podržavam ovakve rasprave, i "plakanja"... ipak na kraju neki mogu i pozitivno izvući iz toga.

samo u 90% slučajeva ovdje se završi sa postovima o godinama, komentiraju stavova, karatkerima i upitnim moralima!

tako da to svakako treba smanjiti i neki definitivno trebaju poraditi na pitanju rl/online/ingame.

Do it for the people who want to see you fail!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 14:57 (SR3CKO).
17 godina
Roko567 kaže...
mrakky kaže...

hvala!

Staviš taj VMscript u cfg folder i u config.cfg upišeš "exec VMscript.cfg

ne radi, neznam dal si me shvatio želim da pri svakom paljenju igrice se več taj cfg fajl učita, a ne da moram ukucabat utkz terminal, da nije u lounch options +exec VMscript.cfg?

idem probat, makar nezmnam zakaj se opeče preveč zahebavam oko toga, skroz ok mi ona opcij desktop, al aj da probam možda nađem nekaj bolje kaj mi paše

edit_

je + je trebal sam ić ispret

sory na offtopicu, nabavil sam si cs s, pa čoeče tam su sam rusi, nisam dugo igro, al bum, čini mi se skroz ok, onak stara škola, malo i da derem po tome kad nisam kad je bilo aktualno

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 15:22 (mrakky).
14 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Majstore, ja nikoga ne vrijedjam nit' izazivam svadju, ali kad ti ides argumentirati sa mnom imam svkao pravo obraniti se i spustiti tebe na zemlju, mozda ne vidis razliku u tvojim i mojim postovima ali nadam se da kad (mentalno) odrastes hoces.

On topic, sto se tice Luminositya, oni su nedavno promjenili lineup i vecinu vremena su jednsotavno outaimali protivnike, nije tu bilo nekih "next level" taktika, Fallen je stvarno masina i on je trebao dobiti sve 3 nagrade, neki ni ne shvacaju da treba stvarno biti koncentriran i opcenito inteligentan da bi ti mogao tako dobro i fokusirano igrati + voditi tim u isto vrijeme.

BCko
11 godina
neaktivan

Više se ni assault ne može igrati zbog ovakvih likova http://steamcommunity.com/profiles/76561198261115828/  Frend i ja igramo na "smurf" profilima da malo popričamo tako da je ovo u DMG game inače trenutno smo LEM.. https://www.youtube.com/watch?v=d3jV2PVr-SQ

Ajde barem je ban pokupio poslje..

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 18:39 (SoynTech).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SoynTech kaže...

Više se ni assault ne može igrati zbog ovakvih likova http://steamcommunity.com/profiles/76561198261115828/  Frend i ja igramo na "smurf" profilima da malo popričamo tako da je ovo u DMG game inače trenutno smo LEM.. https://www.youtube.com/watch?v=d3jV2PVr-SQ

Ajde barem je ban pokupio poslje..

Ja nikako necu razumijeti citere na ovom mm-u.

Znaci ne postoji mogucnost da se izvuce, VAC ban ce dobiti kad-tad a njegovi frendovi koje boosta ce izgubiti rank kad se to desi.

Osim ako su stvarno tako glupi pa misle da su cheatevi koje skidaju s neta stvarno undetected.

BCko
16 godina
bancic123 kaže... 

Majstore, ja nikoga ne vrijedjam nit' izazivam svadju, ali kad ti ides argumentirati sa mnom imam svkao pravo obraniti se i spustiti tebe na zemlju, mozda ne vidis razliku u tvojim i mojim postovima ali nadam se da kad (mentalno) odrastes hoces.

Evo jel ovo mentalno bilo potrebno, ili išta od toga uopće.

Klinac od 18-19 godina misli da je baja jer mora na svakoj drugoj izvalit neku "pametnu" foru.

OT: Moj frend je pobrao ban na smurf accu jer su ga stalno reportali i na kraju sam ja dobio rank down -_- A hax nije koristio..

13 godina
neaktivan
WithSkill kaže... 

Klinac od 18-19 godina misli da je baja jer mora na svakoj drugoj izvalit neku "pametnu" foru.

OT: Moj frend je pobrao ban na smurf accu jer su ga stalno reportali i na kraju sam ja dobio rank down -_- A hax nije koristio..

Ako je VAC ban prijatelj ti sere a ti si naivan jer mu vjeruješ

14 godina
Roko567 kaže...
WithSkill kaže... 

Baš sam to mislio reć. A što se tiče gore videa gdje je Cloud9 na adderallu, taj adderall tako primamljivo zvuči, al kad ga jednom probaš i prodje ti efekat onda si sav sheban i samo ga želiš opet krknut da budeš opet toliko dobar i produktivan kao na njemu, i tako se navučeš. Droga ko droga.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
WithSkill kaže...

Jel tvoj kompletni post bio potreban? Ovaj ili bilo koji prijasnji?

Sto se tvog frenda tice citer je, profesionalni igraci rijetko dobijaju OW banove na smurfovima a kamoli neki random player s par stotina sati :)

BCko
16 godina
Roko567 kaže...
WithSkill kaže... 

nije VAC ban nego onaj koji daju na overwatchu koji istekne nakon godinu ili kolko vec

14 godina
neaktivan

Ni jedan ban ne istjece osim OW bana za trollanje odnosno griefanje, ali zbog njega nitko ne gubi rank.

Moze steam profil tog lika?

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
bancic123 kaže...

Ni jedan ban ne istjece osim OW bana za trollanje odnosno griefanje, ali zbog njega nitko ne gubi rank.

Moze steam profil tog lika?

http://steamcommunity.com/id/156489321832185/

14 godina
neaktivan

Ovo je overwatch ban, s obzirom da ima 400 sati vjerojatno je i citer, ja sam smurfao po Gold Nova - MG rankovima s 50 fragova pa nikad nisam dobio OW.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
...My life, My game, My rules...
13 godina
WithSkill kaže...

To ti je jebena primjer 'murican democracy, pravo glasa imaju svi pocevsi od random retarda, trolova i ko zna kakvih likova na steamu.
Ja sam popusio trade ban na 6 mjeseci od steama jer sam "dobio puno reporta za scam" a kad su mi skinuli ban nisam dobio ni trade probatio sto SVI dobiju kad scamaju nesto.

Steam support je nesto najgore sto postoji a community is toxic as fuck 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan

Ja jučer ostanem sam vs 5 u prvoj rundi i napravim ace sa five-sevenom i defam, i odmah me cijeli protivnički tim reporta, bojim se da ne dobijem bezveze ban zbog malo sreće, 4 headshoota od 5 killova, samo jedan je ciljani headshoot, ostala tri su totalno na sreću.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice